Ett ambassadör-event på Hooks Herrgård

Tidigt i fredags morse packade jag in mig i lilla röda bilen för att bege mig över 3,5 timme hemifrån för att besöka Hooks Herrgård i Småland. Under en längre tid har det nämligen varit planerat att jag skall på utbildning, men också avkoppling tillsammans med BeSafe och de andra ambassadörtjejerna. Det har varit efterlängtat, även om det tog emot lite att sätta sig själv bakom ratten i halkigt väder en såpass lång sträcka. Men med P3 dokumentär i högtalarna så gick tiden relativt fort och jag fylldes av både ett lugn och förväntan när jag tillslut svängde ned mot herrgården.
 
Vi började fredagen med att fika lite och fick även en presentation av Hooks. Det finns inte bara 150 hotellrum, konferensmöjligheter och hela två golfbanor - förra året byggde dom även ett helt fantastiskt SPA. Som avslutning på presentationen fick vi en otroligt lyxig gåva med produkter från Kerstin Florian innan vi gick iväg för lunch. Vilken miljö deras restaurang låg i föresten, utsikt över vattnet och ljusa lokaler.
 
Efter lunchen var det dags att kicka igång dagens utbildning. Mycket blev repetition för oss som varit ambassadörer en längre tid, men vi har fått några nytillskott och jag tror att dom berördes på exakt samma vis som jag gjorde när vi var iväg på VTI. Det finns så mycket i trafiken som föräldrar dels inte vet, men även blundar för, trots att det susat förbi information, så kanske man inte alltid tar det till sig. Att få det svart på vitt på det viset som vi får under våra utbildningar med BeSafe är så enormt givande och det är också det som gör att jag själv vill sprida informationen ännu mer under kategorin här i bloggen - Barnsäkerhet i bil.
 
Förutom mycket välbehövlig information, möjligheten att ta del av andra familjers tragiska öden, men också tack och lov, lyckliga händelser - så fick vi känna, klämma och prova en del nyheter. BeSafe släpper nämligen en helt ny möjlihet att med en bas, kunna använda både babyskydd och bakåtvänd bilbarnsstol och därmed kunna köpa ett helt kit för barnet att växa i. Jag kommer berätta mer om detta i ett annat inlägg. Dessutom har Voksi släppt en fantastiskt fin kollektion åkpåsar, Ida Isings skötväska som funkar som en portabel skötbädd samt cykelvagnen nedan. Utöver detta blev vi alla intervjuade framför en videokamera, extremt nervöst om du frågar mig som formulerar mig tusen gånger bättre i skrift än i tal. Men vi får väl se hur det hela blir när vi ser slutresultatet sedan.
 
 
Efter timmarna i konferanslokalen var vi alla ganska möra och grötiga i huvudet. Vi fick våra rum och kunde vila huvudet en stund och göra oss hemmastadda innan vi hoppade i våra bikinis, morgonrockar och knallade ned till SPA-delen. Över en timme i badet satt vi allihopa och tjattrade, tjattrade och tjattrade innan vi återigen gick tillbaka till våra respektive rum för att förbereda oss inför kvällens fördrink samt trerätters middag.
 
Plötsligt var efterrätten slut, natten var kommen och en otroligt generös gåva åkte fram från Karin & Lovisa på BeSafe innan vi glada och nöjda intog våra sängar. Jag somnade som en stock till ljudet av TV:n, standard för mig både hemma och på hotell och jag sov gott nääästan hela natten.
 
 
Gick upp vid 8 och packade ihop, gjorde mig iordning och sedan var det dags för Hooks fantastiska frukost. Mums! Det blev en lång sådan innan vi alla kramades hej då och begav oss åt varsitt håll igen. Ett helt fantastiskt dygn helt enkelt.. Så himla mysiga tjejer och jag kände mig både fylld av energi och helt slut på samma gång. Tack igen - allihopa!
 
Och tack Sanna för att jag fick låna dina fina bilder!
8
ensekundtusentankar.blogg.se

Fy så skönt med spa! Det är mysigt att få komma iväg även om man jobbar under tiden!

Svar: Verkligen hur härligt som helst : )
Linda Blom

Hanna Karlsson

Vilket härligt dygn!

Svar: Verkligen!! : )
Linda Blom

CIssi

Härligt med spa! Ser ut som att ni fick en mysig helg

Svar: Jätte härligt och avkopplande : )
Linda Blom

LIVSGLITTER - INREDNING & FAMILJELIV

Men så mysigt, förstår att du hade en trevlig kväll! Kramar L

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

ser ut som ni haft en underbar helg

Anonym

Vad roligt! Vi var där förra helgen. Var helt underbart mysigt!

Anna

hej!

jag har för mig att du skrivit om en slags filt man kan ha i bilbarnstolar? istället för att ha overall/tjock jacka som man inte ska ha. snälla vad hette den? mvh Anna

Frida - mamma & hälsa

Härligt med spa :)