Första advents-present

På söndag är det första advent och varje jul har Selma fått en julpyjamas att få mysa runt i under december. Jag tycker det är lite extra mysigt med något juligt att vakna upp i på julafton. Första året hade hon pepparkakor och förra året hade hon en rosa pyjamas med tomtar m.m. på. I år trillade jag över det här nattlinnet på Kappahl och föll pladask. Delvis för att hon under året fått lära sig vad polkagrisar är, med tanke på vår semester till Gränna. Men också för att den är så bedårande söt! Hon kommer bli jätteglad.
 
Det blir ett paket för henne att öppna på söndag.. Jisses.. Jag kan inte förstå att december snart är här och att vi snart kliver in i året vi skall bli tvåbarnsföräldrar. Det är konstigt det där, hur tiden kan gå så långsamt men samtidigt flyger iväg.
7
Josefine

Den var riktigt fin!

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

riktigt söt

Johanna

Så himla söt!! Alma har fått en pyjamas med en liten ren på att mysa runt i nu i december. Det ska definitivt bli en tradition för oss framöver också.

ISA

det där var bara så sött <3

Anna

hej :) någon åsikt, blogginlägg på G om denna? supersmart med rotation tycker jag :) frågan är om den kommer komma upp till 25 kg oxå o inte bara 18....

http://www.britax.se/bilbarnstolar/dualfix/

//Anna

Svar: Absolut smidigt med rotation.. Men den verkar inte vara plusgodkänd?
Linda Blom

Elin Söderholm

Men så sött!!

lukas

alltid gött med present:)