Julaftonskläderna

Newbie har ju släppt en helt magisk julklänning i år, men jag var inte helt sugen på rött till Selma för tredje året i rad. Jag ville ändå fortsätta på det klassiska temat som jag älskar, Madicken-stuket. Så jag köpte den grå klänningen på Lindex och kombinerade den med en tröja från Newbie, Kappahl. Nu hänger det som en fin prydnad i vårt sovrum tills det är dags för användning och Selma uttrycker verkligen hur glad och förväntansfull hon är på vad som komma skall. Vita strumpbyxor och röda håraccessoarer för att hålla luggen ur ögonen så blir det perfekt :)
12
Jeanette

Jättesöt klänning hon får:)

K

Fantastiskt fin outfit :-)

michaela

Den är såå himla fin! Tur att den börjar på stl 62 annars hade jag nog inte kunnat hålla fingrarna borta (med förhoppning om att lillasyster kommer innan jul) ;) funderade på att köpa en i stl 86 till nästa jul men det är kanske att ta i haha.

Kramar!

Svar: Haha! Om jag var du hade jag nog fyllt upp växagarderoben :'D Men detta är en klassiker hos Lindex som kommer i nya utföranden varje år :)
Linda Blom

Johanna

Alltså jag älskar den här klänningen!!! Ångrar lite nu att jag redan köpt en julklänning.. snyft

Svar: Hihi! Jag också! Och det är något visst med grått med röda detaljer! : )
Linda Blom

Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

åh va fint :) längtar tills nästa jul då min dotter är äldre och man kan köpa fina outfits. Finns inte så mycket att välja på i storlek 56. Alla börjar oftast med 62 som minsta.. :(

Amanda

Alltså jag dör hur sött?! ♡

Svar: Helt enig med dig :D
Linda Blom

Thoria

Guud vad fin! Såg att den började på 62 vilket var synd då jag hade velat ha den i 56. Får leta vidare :)

Linda Cathrine Liljemalm

Underbar klänning!

Josefine Flodin

Du lägger alltid upp så himla fina bilder på din blogg :) vad använder du för kamera? Tack för en inspirerande och superfin blogg :) kram!

Linda

Vilken fin :)

riitta

Jätte fin klänning!

Louise Hedblom

Åh! Jag hade likadana skor när jag var liten :)

Svar: Ja det är Selmas papps gamla skor :)
Linda Blom