M å n d a g

Hej vänner!
Dagen har verkligen gått i ett, men jag måste säga att det tog priset när jag imorse insåg, färdigklädda för att åka till förskolan skall tilläggas, att jag låst in hemnyckeln i bilen - som står i garaget. Och med det skrivet så tar vi oss inte heller in i garaget. Jag ville inte ringa på hos grannarna och be om hjälp så tidigt imorse och många var redan på jobbet. Eh.. Jaha? Hur skall vi nu lösa det? Av en slump hörde jag att grannen intill öppnade dörren och jag rusade ut och berättade läget, så han kunde släppa in mig och Selma i garaget, hihi. Ibland har man fruktansvärt tur i oturen helt enkelt.
 
Efter det blev det ett par maskiner tvätt, jobb och sedan blev det dags att åka och hämta smulis igen. Då åkte vi direkt vidare till våra vänner i Forshaga och tillbringade ett par timmar där. När vi åkte därifrån stannade vi till hemma hos mormorn och morfarn och här sitter vi alltså nu. Jag skall försöka få ytterligare lite jobb gjort, innan vi åker hem och stoppar en förhoppningsvis väldigt nöjd och trött tjej i säng. Det har varit grått och spöregnat hela dagen idag, men det är allt mysigt med sådana dagar också ibland. Innemys och lek. Enda nackdelen är ju att det är så attans mörkt att det knappt går att få till vettiga foton. Det blev jag varse om när jag försökte ta veckobilderna i förmiddags.. Men så är det  :)
 
Hoppas ni haft en fin dag! : )
3
erikasblogg.se

Usch och fy för sådana morgnar! Då vill man ju bara lägga sig under täcket igen. Skönt att det ordnade sig iaf :) Kram!

Hanna Karlsson

Haha, en sån grej gjorde jag också en gång fast det var mitt i natten och maken var på väg till Stockholm men det löste sig som tur var.

gabriella Joss, 19 år, fru, toppbloggare och gravid

Hoppas du har en jättebra helg! Kram