S ö n d a g

Köpte en ny vaxduk för ett par veckor sedan.. Sedan vi fick barn har det blivit ett måste och det är roligt att kunna förnya med så enkla och billiga medel som en ny duk. Praktiskt och fint : )
 
Hej på er!Jobbsöndag idag igen, men eftersom att vi öppnar butiken så sent som klockan 12 dessa dagar så har vi hunnit med en mysig och livad morgon och förmiddag ändå, det är ju trots allt fars dag och traditionen fortsätter.
 
I fredags var vi på badhuset hela familjen och det fick mig sugen att komma iväg oftare. Både tillsammans allihop och för egen del, för det är helt galet skönt för foglossningen så länge man är i vattnet. Foglossningen har varit enormt besvärlig i helgen nämligen. Dessutom har jag blivit sugen på att anmäla Selma till minisim av något slag och i framtiden satsa på babysim med lillebror. När Selma var bebis så var badhuset under byggnation och därav blev det inget av med det. Men jag tror att det är både mysigt och bra att komma iväg på.
 
Hoppas allt är bra med er : )
4
mittbabbel.blogg.se

Allt är bra här hos oss, förbereder för en babyshower senare idag. Ditt namn dyker upp i mitt huvud varje gång ordet babyschower dyker upp 😜

Svar: Haha, vad roligt!! Det är ju sååå himla skoj med babyshowers <3
Linda Blom

a n n i k a

Fina bilder :D

My

vart är den köpt? :) sååå fin

Svar: Köpte på metervara i en lokal tygbutik i Karlstad, typ 40:- :D
Linda Blom

Jenny Nilsson

Så gör vi oxå! Med vaxduk alltså! Byter lite titt som tätt! Perfekt sätt att förnya sig på! Och även extremt praktiskt när man har barn! 😄