Sconesfrukost på fars dag

Sedan fyra år tillbaka har jag bakat scones till fars dag, första gången vi firade lite lätt var när Selma låg i magen. Resan dit hade ju, som ni redan vet, varit så lång så det var så värt att fira när jag då befann mig i vecka 19 med vårt första barn i magen. Idag var det dags igen, återigen gravid i vecka 19, väntandes på vårt andra barn. Selma gick in och väckte sin pappa med en teckning och "ja må han leva" (helt på eget initiativ bör tilläggas, hihi) och sedan fick han kliva upp till ett dukat bord med nybryggt kaffe, nybakade scones och annat smått och gott. Långfrukost med dom bästa fick bli bästa uppladdningen innan jag gick till jobbet.
 
Efter jobbet åkte jag och uppvaktade min egen pappa tillsammans med en lillebror med presenter, lotter och kort. Selma var med såklart!  Dom två bästa papporna i världen, så lycklig och tacksam för alla dagar med er.
 
Bonusbilder på vår stora, lilla, kloka, busiga och alldeles underbara tjej och hennes lika fantastiska pappa.
16
Hjärtebarnsmamman ♥

Åh scones är så himla gott! :)

Anonym

så gott med scones :D

Sara

Åh så mysigt!

Johanna

Verkligen en helt fantastisk bild på Selma och hennes pappa!

Camilla

åh vad länge sen man åt scones. :D kanske ska be mannen göra de åt mig någon morgon, haha

Josefine Anerland

Följt dig på både blogg och Instagram länge nu. Lite nyfiken på vad du använder för inställningar när du fotat t.ex. såna här bilder? Vad har du för bländare och slutartid?

Hela bloggen är fylld med fantastiska bilder!

Svar: Hej :) Det är tyvärr omöjligt att säga, då jag alltid ställer in kameran efter ljuset runtomkring :) Men här hade jag 2,0 i bländaren och 1/80 slutartid :) ISO minns jag inte.. :) tusen tack snälla!!
Linda Blom

Jessica

Kom o undra en sak. Har ni kvar era hundar? Länge sen man såg de i bloggen ☺

Svar: Japp :) Det har vi :) Dom syns till titt som tätt på instagram <3
Linda Blom

Natalina

Gud va lik Selma va dig på bilderna :)

Svar: Hihi, tycker du? ❤️
Linda Blom

Maddo - 7 månader som mamma

Åh vad mysigt! Scones är ju alltid en favorit som går hem.
Måste bra kommentera din dotters ögon, så himla fina.
Dom sticker liksom ut från bilderna och riktigt lyser.
:)

Svar: Tack snälla! :) Hennes ögon fångade oss redan på förlossningen <3
Linda Blom

Hanna

Vill bara säga att jag tycker så himla mycket om din blogg. Du skriver på ett sånt mysigt vis och verkar vara en helt fantastisk go människa, en sån som man gärna skulle velat ha som vän. Tror du sprider mycket glädje omkring dig 😊 och din familj är jätte fin! Det är något speciellt att bli två barns förälder, fick själv mitt andra barn för 7 veckor sedan. Storasyster är SÅ fin mot den lilla. Ha en fin vecka!

Svar: Tack snälla! Gud vad glad jag blir!! Hoppas att det kommer gå bra för Selma att bli storasyster också, hon längtar mycket och älskar bebisar. Så jag tror det kommer gå bra på det viset, men det blir nog en omställning för henne ändå <3
Linda Blom

Anonym

Men jisses! Selma är ju en kopia av dig på vänstra bilden! Ska bli roligt att få se vem lillebror är mest lik! Har följt dig sedan du fick Selma och du är en sån enorm förebild! Jag är bara 20år, och jag och sambon har inte börjat planera barn ännu men när det väl är dags (vilket jag hoppas att jag kommer få uppleva) så hoppas jag att jag blir en lika underbar mamma som du är till Selma och lillebror i magen! Du verkar vara helt fantastisk! Lite sluddrig kommentar men det jag ville få fram är att du helt enkelt är en förebild för mig och jag vet att du ÄR en underbar människa! <3 kram på dig och hela din familj!

Svar: Tack snälla för din fina kommentar <3
Linda Blom

Platin Carlson

Sv: Tack för din kommentar sweetie!😙💕 Desamma till dig..

Natalina

Ja de va helt sinnessjukt va lika ni är!! Så fin så 😊

Svar: Haha! Vad roligt :D
Linda Blom

Gabriella Joss, 19 år, fru, toppbloggare och gravid

Vackra Selma!

Svar: Tack snälla <3
Linda Blom

susanas.blogg.se

vilka mysiga bilder. Hon är så söt lilla Selma.

Lisa

Åh så mysigt det ser ut :) och grattis till din lilla lyckoträff, hoppas själv på en liten lyckoträff snart <3 Ska bli kul att följa även denna graviditet!