T i s d a g

Ja inte kan man neka till graviditeten nu i alla fall, älskar min växande mage. Vecka 22 (21+0)
Hej vänner!
Pust.. Sömnen alltså. Det är inte något överflöd av den för min del. Vaknar så mycket om nätterna, har svårt att somna om. Dessutom med en liten fröken som går från 0-100 i energinivå när klockan är 6. Ja. Ingen bra kombination. Jag. Är. Så. Trött! Men det är bara att stå ut, om några månader har vi en liten pojke som troligen kommer ammas ett par gånger varje natt, så jag misstänker att jag inte lär bli speciellt mycket piggare precis.
 
Nåja.. Inga direkta planer för dagen. Jag är inte helt kry i kroppen förutom tröttheten och det känns som att förkylningen är påväg att ta omtag. Annars kan det mycket väl vara gravidsnuva. Nyser gör jag ju sedan många många veckor tillbaka, flera gånger om dagen, alltid två gånger efter varandra.
 
Men snart skall jag åka iväg och hämta smulis efter en förmiddag på förskolan, så det lär bli fullt ös fram till i eftermiddag när jag och Jimmy kör skiftbyte så jag kan åka iväg och fortsätta jobba ett par timmar. Mycket av decembers måsten ligger jag enormt bra i fas med i alla fall, så jag hoppas kunna njuta ordentligt av vår långledighet tillsammans i december. Nåja, jag har inte semester, men att ha mina två älskade hemma under några veckor blir underbart i alla fall.
5
Anonym

Linda Linda
Varför tar du inte och sover någon timme hos dina föräldrar ? Du behöver sömn

kram en lika trött nygravid läsare :)

Svar: Jag tror det är på grund av mitt samvete.. Klarar inte gå och lägga mig när jag vet att hag har mycket annat att göra :)
Linda Blom

LIVSGLITTER - INREDNING & FAMILJELIV

Mys! Så himla söt, kramar L

Rebecka

Läste att du har haft nästäppa. Har du tagit ngt för det eller klarar dig utan? Har nämligen problem själv med det.

Svar: Jag har tagit nässpray någon gång bara, men försöker undvika det i möjligaste mån. Vanliga otrivin är okej, men jag tog något utan konserveringsmedel också, blev tipsat på apoteket : )
Linda Blom

erikasblogg.se

Du är så fin så vännen! Vet inte om du skrivit det tidigare men nu i efterhand, tycker du att du hade samma tidiga symtom på denna graviditet som den med Selma? Eller "kände" du liksom inte efter alls? KRAM!

Svar: Jag hade ju inga tidiga symptom med Selma alls : ) Hihi. Tack snälla <3
Linda Blom

s p i n d e l t j e j e n

Jättefin mage! :D
Jag sover också som skit - försöker att se det som en förberedelse för vad som komma skall - även om man inte hade en pigg 3-åring klockan 6 på morgonen förra gången ;)