T i s d a g

Leggings från H&M mama, mammatröja från Asos och halsband från H&M.
Magen i vecka 19 (18+0)
 
Hej gråa tisdag!
Jag kikar in lite snabbt mellan allt pyssel jag sysselsätter mig med just nu. Det känns verkligen spännande, roligt och givande att vara igång med Formeli igen och jag håller mina tummar för att det skall fortsätta rulla på. Jag skall erkänna att jag är väldigt nervös för att det inte skall funka. Men jag försöker hålla ett lågt tempo och komma i säng i tid om kvällarna.
 
Känner mig alldeles varm i kroppen efter gårdagens besök hos min bästis. Tänk att hon är tvåbarnsmamma nu.. Och tänk att vi är på en resa mot samma mål.. Det är liksom för stort för att greppa känner jag, men fantastiskt och det är härligt att kunna njuta mer och mer av graviditeten nu. Oavsett om jag har ondare i kroppen för var dag som går, så är det känslomässiga sådär mysigt och harmoniskt just nu. Ni vet när man känner mycket på magen och inser att det faktiskt är ett litet sprattlande mirakel där inne. Vår lilla lilla lyckoträff. Undra just vem du är och hur du ser ut. En kopia av er brunögda pappa kanske? Eller ytterligare en liten filur där mina gener lyser starkt igenom? Hihi <3
1
Anonym

Du och selma har samma färger och är lika, men tycker selma är väldigt lik sin pappa oxå 😊 men blir spännande att se hur den lille killen ser ut!

Svar: Hon har sin pappas mun och minspel <3
Linda Blom