Till minigarderoben

Två helt underbara bodies från Petite Bateau till lillebrors garderob. Älskar halsringningen som gör det enkelt att dra över huvudet på dom små, tycker om omlottbodies med knappar också, men jag föredrar faktiskt denna modell. Dessutom fick jag nyligen veta att dom har en sådan hals för att underlätta att dra av bodyn över midja och rumpa vid de berömda blöjläckagen, super!
 
Jag är så himla svag för dessa ljusa färger på små bebisar och lillebrors garderob kommer, likt storasysters att gå i mycket ljusa pasteller. Men en hel del grått, beiget och marinblått också. Det är så otroligt mysigt att få handla såhär små miniplagg igen.. Det är något magiskt att känna små sparkar från insidan, samtidigt som man sitter med plaggen och fantiserar om vem den där lilla människan vi går och väntar på verkligen är..
9
Veronica Olsson

http://about.lindex.com/se/lindex-aterkallar-babyvast/

Svar: Jag vet :) Men Selma har inte den modellen utan en äldre :)
Linda Blom

Hanna - Mitt liv som förlossningsskadad

Åååh så mysigt! Vi drömmer oxå om en lillasyster eller lillebror men jag vill så gärna bli frisk innan det är dags för nästa barn :) På grund av en besvärlig förlossningsskada ska jag nu i början av december genomgå en stomioperation så kanske kan det snart vara dags för en bebis :) <3 Hoppas och längtar :)

LIVSGLITTER - INREDNING & FAMILJELIV

<3

Hjärtebarnsmamman ♥

Åh så fint <3 Vi ska inte kika den här gången heller (rul om tre veckor) men kommer shoppa loss på kläder jag vill ha ändå så bebis slipper va naken när hn kommer :D

Jenny Nilsson

Haha! Fick oxå nyligen veta att dom bodysarna är utformade så att man kan dra dom neråt! Om jag ändå vetat det för 2,5-3 år sen sen ungen var plutte-bäbis! 😂

Annsoh

Vad fina ! :) har själv en liten son! kul att ni får en av varje!

Annster

Så fint och vad spännande med lillebror :)

Erika

Hej! Jag fick en liten fundering när jag såg en som sålde en bilstol på FB och kom på att du kanske har svar på min fråga.
Jag har två barn en som är 6 år och sitter framåt i bilen och en som är 3 år och sitter bakåt. Men han börjar bli lite stor för sin stol, men ska leta efter en större att ha bakåt.
Nu till frågan. Om man skulle vända en bakåtstol framåt som man kan använda framåt, för den jag såg på FB fatta jag som man kan göra så med. Ska man använda bältena i stolen då eller det i bilen för att spänna fast barnet med?
Har som sagt aldrig vänt en stol som vi haft bakåt framåt, vet inte ens om våran gamla gick att göra det med, den vi har nu går det inte att göra det med.
Ska absolut inte köpa den jag såg och skulle nog aldrig köpa en bilstol begagnad om jag inte kände köparen väl.
Tack för en bra blogg och lycka till med lillebror och storasyster såklar också. (Blev en lite rörig kommentar, men tror du förstår min fråga)

Göteborgsmamman

Såhär hoppas jag också att jag blir som mormor :)
Det finns ingen bättre än sin egen mamma <3
Kram.
http://nouw.com/goteborgsmamman/varldens-basta-mamma-21305410