Tomtehus från Maileg

Äntligen har jag funnit den perfekta adventskalendern!! Jag är ju så himla splittrad till det här med presentkalendrar, planerna har ändå funnits sedan Selma kom, men det har slutat med en vanlig PIXI-kalender eller liknande hittills. Så när jag trillade över den här hos EllisCorner så sade det bara klick och jag beställde den direkt.
 
Det ingår nämligen en krita och på den svarta dörren kan man skriva dagens siffra (eller adventsdagarna om man hellre vill ge något varje advent). Man öppnar luckan och lådorna och kan lägga ned små paket eller lappar med tänkbara ord, påhitt som pepparkaksbak eller liknande man kan hitta på just den dagen. Hur jag skall lägga upp Selmas kalender i år har jag inte riktigt bestämt ännu.. Men något roligt skall vi se till att göra.
 
Anger ni rabattkod "LindaBlom" får ni också 20% rabatt hos EllisCorner föresten.
10
Camilla 33 år och 10 barnsmamma som lever med lungsjuk man

Så söt :-D
Med vänlig hälsning Camilla

Svar: Uuursöt!! :)
Linda Blom

LIVSGLITTER - INREDNING & FAMILJELIV

Men så söt!

Svar: Ja den är verkligen helt underbar :)
Linda Blom

Helena R

Jätte fin och den kommer bli jätte mysig att ha som adventskalender ☺

A M

Gud vad fin! Jag älskar adventskalendrar, vi har en hemma. Det är en "tavelduk" som mamma har broderat för längesen som det händer små klappar i varannan dag :D

Frida

Åh så sööt! Du jag har faktiskt en fråga som jag vore så himla tacksam om du kunde svara på.. Jag är gravid och ungefär lika långt gången som dig. Går in i vecka 22 på måndag. Jag har börjat funderat så mycket på detta med vaccination, influensavaccinet då för oss mammor/blivande mammor under vinterhalvåret. Hur tusan gör man?! De är ju såklart helt upp till var och en, men hur resonerar du? De ska ju tydligen inte påverka barnet men ändå nojjar man. Har rådfrågat bm och läkare och dom rekommenderar det såklart men de vore roligt att få höra från en annan gravids perspektiv.. Man vill ju helst inte ta, men man vill samtidigt gardera sig så man slipper åka på nåt skit som höggravid... (Väntar mitt första barn så allt är ju så nytt och man är osäker..)

Svar: Vaccinerade mig inte med Selma och kommer nog inte göra det nu heller :) Har inte klurat så mkt på det faktiskt :)
Linda Blom

Anna

Men så fin! Den måste jag köpa till Julia. Brukar ge henne presenter vid varje advent och denna skulle ju passa jättebra till det :) Dessutom tycker hon så mycket om tomtar!

Johanna

Tack för tipset och rabatten! Beställt!

Sandra

Älskade paketkalendern jag hade som barn :) Min var nog broderad o hade små ringar att knyta paketen i. Små krimskrams mestadels men som liten var det ju roligt att få något varje dag !
Det finns så himla många roliga och fiffiga kalendrar nuförtiden ! Själv kör jag teadventskalender, katten ska få en egen kalender från djursjukhuset o till fästmannens lillasyster har jag köpt en smyckeskalender :)

Denise

Hej. Finns det någon möjlighet att du skulle kunna skicka en bild på hur det ser ut när dörren är helt öppen? Har googlat men hittar bara när den är lite lite öppen och har inte möjlighet att åka till någon återförsäljare och kolla. Skulle bli otroligt tacksam!

Svar: Hej : ) Åh.. Det kan ta några dagar isf, vi har inte plockat upp den ännu. Den åker upp på söndag. Men det är en helt öppen, inga hyllplan eller liknande : )
Linda Blom

Denise

Aha okej. Då får jag lösa det på annat vis. Är mest intresserad av hur "gångjärnen" ser ut. Håller på att göra en egen och ville ha osynliga gångjärn. Måste ju vara klar tills på söndag morgon :)

Svar: Jahaaaa : ) Då förstår jag : ) Jag skall kolla om jag hinner under veckan : )
Linda Blom