VIP-kväll hos Köp Barnvagn

Förra veckan var jag och några fler Karlstad-bloggare inbjudna till Köp Barnvagns nyöppnade butik. Ja.. Alltså.. Dom har ju varit väldiga favoriter hos mig i flera år och dom låg i precis samma lokal som nu. Men låt säga såhär.. Dom har byggt ut och renoverat och att det faktiskt är samma butik skulle man aldrig kunna gissa sig till. Det är stora, öppna ytor, ännu större sortiment (synligt framförallt, då mycket tidigare legat på lagret). Och för att inte tala om den helt nya barnvagns och bilstolsdelen. Jag bara gapade när jag klev in. Herregud vilket lyft!
 
Kvällen var hur mysig som helst och vi blev bjudna på juligt fika, informerade om Köp Barnvagns nytänk och ambition att kunna erbjuda mycket ekologiskt och giftfritt till sina kunder - vilket jag ger två tummar upp. Sedan hade vi det bara allmänt trevligt i gott sällskap helt enkelt och det slutade med lite shopping också. Även om jag ville ha så mycket att det istället låste sig i skallen.
 
Som avslutning fick vi gå hem med en varsin "goodiebag". Vet inte ens vad jag skall säga om dom gigantiska cellofanpaketen dom hade fixat iordning. Varje unikt för respektive bloggares barn och i vårt låg det till och med lite presenter till lillebror. Gissa om jag blev rörd? Tusen tack än en gång!
 
Bilderna fotograferade av mig, men tre av dom lånade jag från Köp Barnvagn.
7
Johanna

Men så mysigt!

Tess

Ser verkligen större och fräschare ut! Vi var där 2010 och köpte barnvagnen till vårt barn. Supernöjda med både den och service vi fick på stället! :-)

Svar: Du MÅÅÅSTE besöka igen )
Linda Blom

Ami

Jag känner att jag missat något här... Ser att Janni varit på samma event men inte ett ord om varandra i respektive bloggar? Umgås ni inte längre? :( Du behöver såklart inte gå ut med detaljer om det skulle vara så att ni inte gör det men blev bara så paff... Minns den underbara möhippan du var med och fixade för henne... för visst har ni också många gemensamma vänner? Ledsen för din skull om det hänt något. stor kram!

Fröken M

Det har blivit så himla fint !
Jag var där och letade julklappar häromdagen :)

Svar: Eller hur!!! Sååå himla fint :)
Linda Blom

Jennifer på Fashioncut

Men alltså så mysigt! Hur roligt vore det inte att få vara med och pynta upp en butik och det ser ju hur härligt ut som helst :D

Victoria

Vilken härlig butik det verkar vara. Hoppas vi har möjlighet att ta ett besök i jul när vi åker förbi.

Victoria

Vilken härlig butik det verkar vara. Hoppas vi har möjlighet att ta ett besök i jul när vi åker förbi.