En ny kompis..

Jaha, troligtvis bland de dyrare impulsköpen jag har slagit till med. Visserligen släpps iPhone 6s nästa vecka, men då min egen 5s har börjat sjunga på sista versen och för ett par dagar sedan höll på att rasa totalt så fick det bli snabba ryck in på Applebutiken snett mittemot mitt eget jobb och vips så blev det en ny kompis. Jag skall vara ärlig och säga att jag tycker att iPhone 5 ligger så ofantligt mycket skönare (och mer stabilt) i handen, men vi skall nog bli kompisar jag och sexan också.
 
Jag var så enormt dålig igår kväll, när jag skulle hämta Selma efter jobbet så blev jag liggandes i soffan med halsbränna och illamående som var utom denna värld. När S sedan utbrast "jag vill sova häj hemma hos mojmoj å offaj" så kunde jag bara hålla med henne. Sagt och gjort.. Klockan 20 gick vi in och lade oss och däckade båda två. Selma har för övrigt varit blöjfri ganska länge nu, men sedan ett tag tillbaka har vår nattsömn fått ännu ett störningsmoment - hon vaknar och behöver gå på toaletten. Så jäkla duktig!!! Men det fick bli en vända där runt 23 innan vi somnade om till halv 7.
 
Men tillbaka till telefonen då.. Den ligger fortfarande ouppackad i kartongen, så i eftermiddag vet jag en som kommer ha att göra : )
12
Cissi

Härligt att kunna sova över när energin tar slut... ;)

Ebba

Jag köpte min 6 nu i sommar. Är sjukt nöjd med den. Hade en 5a innan och denna är bra mycket bättre. Du kommer inte att ångra dig!

Sandra

Låter som min telefon. Förra helgen fick den ett eget liv och började öppna appar så fick panikbeställa en ny. Så nu får jag hoppas denna håller i 2 år. :D

mariekarolina

Fredag släpps 6s (går att förboka nu dock) :) /applenörd

Svar: Jag vet :)
Linda Blom

M

Så bra av henne att vara blöjfri så tidigt. Några tips? Har en liten tjej som är en månad yngre än Selma men är helt totalt ointresserad av potta och toalett...

misshappineess.blogg.se

håller med, 5an ligger bättre i handen, men inga fel på 6an heller :)

Therese

Jag trodde att sexan och jag skulle bli kompisar men än (en månad senare) är vi fortfarande inte bundisar. Jag anser att det är liiiite för stor för att ha i fickan och sånt. Men det är två år på abonnemanget så tid för vänskap finns.

När blev Selma blöjfri? Hur gick ni tillväga?

Linda Cathrine Liljemalm

Jag skaffa också en ny telefon för inte så länge sedan och det är ju riktigt roligt när man får nya grejer :)

Sofia

Hej

Ville bara tips om en jättebra web-shop som säljer sjukt snygga streetwear kläder wwww.rrebellion.com

Tack för en inspirerande blogg.

Kram Sofia

Maria

Det måste vara en enorm fördel med att ha lite längre mellan syskonen (själv har jag bara drygt 16 månader). Jag skojar inte om det vissa dagar har känts som att jag inte gjort något annat än att byt blöjor (alternativt gått ut till soporna med alla gamla blöjor)...

Emelie

6an är ett kap, skaffa bara ett bra skal/fodral till den då den har en tendens att glida ur handen och kostnaden för ny skärm inte alls är rolig!

Maria at inredningsvis

Jag känner samma och whats up med att de nya tele är STÖRRE än de gamla känns ju som ett bakåtsteg :( nä jag behåller den gamla ett tag till haha.

Idag har jag söta barnrum på bloggen :)

Ha en fin vecka !

LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor