T i s d a g

Missa inte den grymma tävlingen jag har på instagram just nu där ni kan vinna presentkort hos POMPdeLUX. Mitt konto finner ni på @LindaBlom.
 
 
Hej vänner!
Tisdagen är här och det är ungefär 1,5 timme kvar tills jag skall hämta lillsmulan på förskolan. Efter det har vi jätte härliga planer då vi skall gå på Bio tillsammans med Ehlin & Cornelis. Inget av barnen har varit på det förut, så det skall bli väldigt spännande att se om dom har lust att sitta stilla. Tänkte även ta en tur in till stadsbiblioteket och lämna tillbaka lite böcker/låna nya. Det är så mysigt tycker jag..
 
Tidigare har vi köpt alla böcker hela tiden och tillslut så finns det ingen plats kvar. Speciellt vi som läser så otroligt mycket, minst 2 böcker varje kväll och i fortsättningen kommer jag göra så att jag endast köper de som blir absoluta favoriter. I övrigt  går vi iväg på en liten utflykt, lånar hem böckerna en månad - GRATIS - och lånar nya nästa månad. Riktigt smidigt och mysigt såklart : )
 
Vad har ni för planer idag?
15
Karolina

Ska också till biblioteket idag! Här går det också åt en massa böcker. Vår kille har alltid varit en riktig bokälskare. Även om han gärna läser samma böcker om och om igen är det kul med lite variation.

Malin & Meja

Här lånar vi också mycket böcker.. köpte massor i början. vi läser med massor :D så mysigt!
kul att va på biblioteket också tycker Meja, finns ju lite att leka med :) du kanske har tips på böcker Selma gillar?

Diana

Bibliotek är verkligen underskattade, har själv börjat låna mer böcker till mig själv i år och det är ju så smidigt att ha tillgång till ett stort utbud utan att behöva samla på sig en massa böcker som inte får plats.

Diana

har ingen aning vad jag har för planer idag, vill bara bli frisk, men har så ont i halsen. Riktigt dålig tajming. :/

Shit när jag ser dom här kläderna så inser jag att det börjar bli bråttom med vinterkläder! :)

Ha en fin dag.

Ida

Hejsan! Ska till Karlstad om ett par veckor och undrar lite vad som är värt att se? Nån bra restaurang? Shopping osv :) Det är första gången vi är där och vill gärna ha lite tips :)
Grattis till bebisen och lycka till :)

KATTIS - Bloggar om julen

Tänkte bara ta det lugnt hemma, plocka lite o bara slappa :)

Sandra

Jag fick gått lite ärenden i blåsten o kylan ! Posten, Blomsterlandet, Apoteket.. Fick även kikat in lite i gallerian, måste säga att jag är besviken på höstmodet på KappAhl.. Inget inspirerande alls ! Inte heller TGR lockade idag. Nåja. Ny dag imorgon o nya ärenden :P

Hanna Karlsson

Det är ju så roligt att läsa!

Ebba

Min mamma och pappa kommer hit så vi ska laga lunch tillsammans och umgås. Sen ska jag ta en långpromenad i solen med min tös och mina hundar. Solen är ju framme så man får passa på när det är fint väder ute!

Emelie - Svenskadopterad

Bibliotek är verkligen en fantastisk uppfinning!

Frida - mamma & hälsa

Biblioteket är verkligen toppen!

Emma

Hej! Hur många gånger som mamma har man önskat sig vara fräsch och hälsosam men inte alltid gått när man har barn och röker? Jag slutade att röka tack vare ecigg, så jag slipper gula tänder och rök som luktar nu. Ecigg är mycket mer hälsosammare och jag har aldrig känt mig fräschare ! Jag köpte mitt kit på http://www.electrocigarette.se, prova du också, jag lovar att du inte kommer ångra dig ! Kram :)

Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet

Bibliotek är kanon! :)

Antonia

Snälla Linda var med i gravid vecka för vecka på youtube, hade varit så kul!❤️

Hanna Watson i Kanada

Vad långt hår hon har fått!!