POMPdeLUX AW15-visning

Idag var det dags för säsongens POMPdeLUX-visning. Det var många som inte kunde dyka upp idag, men vi blev en härlig skara mammor ändå. Det enda som är synd med att vara värdinna är att jag inte riktigt hinner socialisera mig som jag kanske skulle vilja. Min alldeles för fantastiska vän Maria hade hjälpt mig att ordna fikat den här gången då jag själv inte hade möjlighet. Jag vet inte ens vad jag skall säga.. I förbifarten nämnde jag det för henne, hon insisterade direkt på att få göra det och idag berättade hon att hon bakat inte mindre än fyra smaskiga tillbehör, chokladkolakakor med daim, drömmar, snickerskakor och en smul-bärpaj i kladdkaksform som dessutom innehöll vit choklad. Ja ni hör ju.. Vet inte vad jag skall säga ens.. Kika in på hennes blogg för mängder av recept på bakverk här, men också fantastiska bilder och välskrivna inlägg : )
 
Tillbaka till partyt då.. Jag älskar, som vanligt, kollektionen och min personliga favorit är faktiskt färgen Plum, alltså den lila, men också den traditionella Rose såklart. Plaggen går i härliga, höstvänliga kombinationer och mycket av detaljerna går i en av mina favoriter guld. Jag har spenderat alldeles för mycket pengar på årets kollektion, men jag känner mig väldigt nöjd med att jag fått skalkläder, mössor, vardagsplagg, accessoarer, underkläder, finplagg, pyjamas och allt man kan tänka sig i den summan. Nytta med nöje liksom.
 
Tyvärr blev det inte så mycket bilder då min kamera lade av, men en liten glimt får ni i alla fall. Jag skall visa er flera av mina fynd framöver.
 
I samarbete med POMPdeLUX.
10
Jeanette

Själv är jag förtjust i klänningarna med trycket "Simply Love" och är sugen på att beställa till dottern i antingen blått el plum med ett par matchande tights:)

Svar: Har beställt både lila och rosa :D
Linda Blom

Malin S

Ni är så fina ni både du o Maria!! <3

Svar: Men DU då Malin!? <3
Linda Blom

Therese

Så fina kläder. Hur är dom i stl? Min lilla tjej har stl 74 fortfarande. Kram

Svar: Det mesta aningens stort i storlek :)
Linda Blom

Netti Starby

Åh vad mycket fint! Kram

madabouttea.se

Vad roligt! Åh så många söta små flickor :)

Ida Nilsson

Så härligt! Det skulle jag också vilja ha hemma! :)

Sara - Mamma till Elvin

Åh så mycket fint!! :)

Helena R

Visst ja, också glömde man bort detta i år igen... verkar som ni fick en mysigt "party" 😊

My ♡ Larsson

Härligt att se hur mysigt det blev, lite ledsen att jag inte kunde komma dock... Men det kommer fler tillfällen :D