Tävling AVSLUTAD!

Som synes så har vi en tjej som är totalt förälskad i Jakes skett Colossus. Och stooort är det, på hjul men en massa roliga funktioner. Kanonen var favoriten hos både Selma och hennes pappa som har skjutit prick i hennes potta, hihi.
 
Därför känns det extra roligt att jag nu fått möjlighet att tävla ut ett skepp till en av er!! Det enda du behöver göra är att berätta vad det är din/dina små gillar med Jake och Piraterna i Landet Ingenstans, musiken, serien, uttrycken, ja vad dom nu fastnat lite extra för bland kommentarerna nedan. Glöm inte kontaktuppgifter som blogg eller mailadress. Avslutas 27 september.
 
För att öka din vinstchans kan du även gå in och tävla hos Disney Junior om ett likadant skepp samt en talande Doktor McStuffins-docka samt ett Miles från Morgondagens-flygplan. Tävlar gör du HÄR.
 
Tävling i samarbete med Disney Junior.
 
Ett STORT grattis till MALIN!
Jag har kontaktat dig! : )
60
Michelle - mamma till Leona och Loui

Åh Leona älskar när dom sjunger och musiken. Hon älskar Jake så tror de hade blivit super kul för henne : )

Frida

Min dotter ääälskar Jake och piraterna, hon kan alla låtar utantill och har döpt sin docka till izzie :) hade varit så kul att få ge henne denna!

Anonym

Min 2 åriga dotter älskar musiken och att "räkna" med när dom räknar gulddubloner :P

pernillasundman@gmail.com

Min lilla fröken Justina älskar Jake o piraterna! Det är bland det enda hon har lust att titta på och hon älskar att dansa till deras sånger!

Emmelie Sandell

Min son med autism älskar två saker tåg och Kapten Krok. Han tycker så synd om honom att han aldrig hittar/får behålla någon skatt.

Sarah

Min systerdotter skulle älska detta! Hon går runt och säger "hej å tån" (hej åhå). Skulle vara så roligt att få skämma bort henne med detta.

H.Remmo Rosenqvist

Min dotter älskar jake och piraterna och vill så gärna ha skeppet i födelsedagspresent nästa månad så vi gör ett försök och tävlar om den 😃 när jag frågar henne varför hon vill ha det skeppet så säger hon "för att jag älskar jake och hans pirater" det är programmet som passar att titta på just nu. Jag håller tummarna=)

gerner_l@hotmail.com

Min systerson älskar musiken, han står gärna och dansa till det när han tittar. (:

Johanna

Mitt barn älskar allt med Jake & piraterna! Roligast är att räkna gulddeblonerna. Hon gillar kapten Krok starkt också.

Johanna

Skrev just en kommentar men glömde mailadressen! Här kommer den.

Malin

Lion älskar att sjunga med Jake och såklart räkna gulddubloner! Han skulle bli överlycklig över detta så vi håller tummarna :)

Katarina

Åh vilken rolig tävling! Min son älskar Jake och piraterna för att de ofta är på äventyr och sen tycker han krokodilen är lite extra rolig :)

Johanna

Min dotter är en riktig liten musikälskare och hennes mamma en Disney-älskare^^ Så självklart kollar vi på Jake och piraterna och Alma diggar med och dansar till musiken varenda gång! Sätter man på ett avsnitt och hon är i ett annat rum så känner hon direkt igen musiken och kommer springandes och säger hooj (ohoj) <3. Så det hade varit så himla kul att få ge henne det här skeppet i julklapp <3

Emma

Min 3,5åring Diesel är och har alltid varit som besatt av Jake och piraterna.
Givetvis är det räkna gulddubloner som är det bästa och dansa och sjunga med.
Skulle var fantastiskt att få kunna ge honom skeppet i 4 års present trots att jag är mammaledig med lillebror (vilket innebär, inte så mycket pengar 😬)

Frida

Min dotter sa senast idag att hon gärna vill ha detta skepp av tomten! Hon älskar Jake och piraterna och här hemma så är det jag som är Jake, pappa är kapten Krok, min dotter är Izzie och lillebror är Dudde eller krokodilen när vi leker 😁 Hade varit underbart att vinna detta och överraska henne med! Håller tummarna hårt ✊✊

Johanna johansson

Min son på 4 år älskar jake och har precis lärt sig låten, sjunger i högan sky nät de kommer på tvn, han skulle älska detta skeppet!:)

Nickolina.vandell@gmail.com

Min son på 3år älskar Jake och vill titta på det jämt så så fort det är skärmtid blir det Jake på tv eller Netflix. Jag tror vi kan alla repliker nu. Han är lite sen med talet men i ca 1,5 år har vi fått höra "Jake, hå tå på!!" Han har fått en tröja med Jake på och sen skulle sovas i och gå runt med 24/7 de första dagarna innan jag fick slita av den för att få tvätta den. Stort Jake fan min lille Dante

Tack för en bra blogg.

Emma

Åhhh som jag älskar jack å piraterna och såklart mina barn också 1 1/2 & 3 år. Så fort dom hör signatur melodin springer dom fram till tvn och dansar.
Detta skulle vara så kul att vinna, så dom kan leka med detta fina skepp tilsammans! Om vi har tur så får nog jag också vara med och leka på ett hörn;)

Pia Svensson

Hej!
Tycker så om denna sida <3
Jag vill tipsa vart jag shoppar märkesvaror, resor, mkt BILLIGT
http://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm

När jag handlar på internet kan jag gå in på denna sidan för att få tillbaka pengar när jag handlar :) Här har jag tjänat mycket pengar.....
http://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e
En liknande sida som jag oxå använder är den här:
http://gratisbio.se/?RecruiterID=302794
Hoppas ni får användning av tipsen <3

Desirée

Jag frågade sonen nyss vad som är grejen med Jake, varför är han så kul att titta på.. "Han är ju cool!" blev svaret, och ja, jag håller med, jag tycker också att Jake o hans glada kamrater är coola, och även smarta o snälla. Vore enormt kul att få ge honom detta skepp om några månader när han fyller fyra, han skulle bli såå förvånad o glad 😊

Emma

Stora sonen gillar att de är kompisar och inte bråkar, att det inte är läskigt. Han tycker även om när de räknar dubloner. Minsta sonen tycker bäst om musiken, som så många andra gillar han att dansa! :)

Johanna

Mitt lilla troll älskar musiken och dansar alltid när vi slår på serien på Netflix eller när det går på tvn! :-)

Anni

Min dotter älskar när killarna sjunger och spelar i slutet av varje avsnitt, som hon dansar! :)

Angelica

Jag vet inte vad exakt som trollbinder våra små pojkar när Jake och piraterna kommer på tv.
Men att stänga tv under tiden är inte poppis alls.
Sen får mamma och pappa höra sången i bilen till och från dagis.
JAKE OCH HANS GLADA PIRATER!!!!

Plats nr 1 på Neo's önskelista.

Håller tummar och tår för vinst.

Josefine

Båda min barn älskar detta program. Flickan (6 år) älskar musiken och pojken (2 år) älskar allt. De vill alltid att vi ska spela in. ;-)

Karoline

åh min lilla 2.5åring har älskat Jake sen hon var ett år :) hon går jämt och sjunger "Jake å han glada pijatej Å TUVA!" Det sötaste just nu är när hon tar fram lagskattkistan från duplot och spatserar runt den och sjunger hejåhå bra! Hon skulle bli så lycklig över att få leka med Jakes skepp :)

Sanna

Min treåring har väl sett liite för mycket på jake O piraterna Då Hon Går Och Säger "Åh Kokosnötter" Till Det Mesta ;-)

min son älskar jake å tittar alltid på skeppen om vi är i nån leksaksaffär han skulle bli överlycklig! e2len@msn.com

Min son älskar jake å tittar alltid på skeppen om vi är i nån leksaksaffär! Han skulle bli överlycklig för detta skepp!

Lina

Min lilla kille är helt trollbunden utav Jake och piraterna. Han sjunger med och räknar gulddublonerna flitigt medans lillasyster mest hänger på som ett litet eko. Elias älskar att leka och dramatisera, och jag vet att han hade blivit överlycklig att få vinna sitt alldeles egna piratskepp.

Malin

Åh, min son fullkomligt ÄLSKAR Jake och piraterna! Sjunger med, dansar och kan inte få nog av Jake och hans vänner. Jag vet att sonen hade blivit sååååå lycklig om jag lyckats vinna detta fantastiskt fina skepp till honom som han då hade kunnat få på sin 3 års dag i slutet på oktober ❤️ För högst upp på önskelistan står det SJÖRÖVARSKEPP ☺️

Malin Rosö - DIY - Lantliv - Villa Gråbo ♡

Men ph vilket gulligt!
Lilleman är ju fortfarande såpass liten, men jag har svårt att tro att han inte skulle älska detta! Om inte annat så har jag en sambo som helt säkert skulle uppskatta det och göra precis som din sambo - att skjuta prick ;) så jag är med och tävlar! :D

Jonna

Min son på två år är speciellt förtjust i kapten krok och pratar gärna om honom om dagarna. Vi startar alltid dagen framför Disney Junior. Dessutom älskar han båtar :) detta skulle vara en perfekt present till en kille som just blivit storebror. Det skulle även lätta det dåliga samvetet av att inte räcka till för båda barnen!

Anonym

Dottern på 3år står i soffan, jublar, hoppar och gör sin å pappans piratdans!! De båda 2 älskar musiken. De spelar gitarr båda två och sjunger piratsång! Hon skulle verkligen få en chock om detta blev en av 3års presenterna.

Charlotte

Vår 3-åriga Charlies favorit är självaste Jake, han har en liten Jake-figur från Duplo ink svärd som följer honom överallt. Han t.o.m sover med de. Hade varit så skoj om vi vann detta skepp till honom då han till 99% har ärvt leksaker från sin storebror. Håller tummarna för Charlie!

Isabella

Min son älskar musiken och då dansar han.

Sofia

Vår son på 2,5 verkligen älskar Jake och piraterna !! Och han springer runt här hemma och ropar " hej hå stå på" och tvingar oss alla att sträcka armarna upp i luften 😂 mamman och pappan i huset tycker det är ett superhärligt barnprogram med mycket sång och dans, fokus på samarbete och att vara snäll ! Älskar det även är en tjej med vilket inte är vanligt i barnprogram . Vår sons favorit är Izzy 😀 håller tummarna att vi vinner han skulle bli sååå glad !

Linnea altenborg

Min son Noel som är 2 år älskar verkligen Jake och piraterna :)
Såå fort programmet börjar så ropar han alltid jippi och brukar också ropa titta mamma titta 👍🏻
Bäst tycker han om musiken för Noel är en riktig liten sångkille och även fast han inte kan säga alla ord så trallar han ändå med och det värmer i mamma hjärtat :)
Så nu håller jag tummarna för att jag vinner skeppet till min lilla prins för han skulle verkligen bli överlycklig.

Anonym

Vår lillkille älskar kombinationen äventyr och skoj men speciellt gillar han musiken då han ställer sig upp och sjunger med för full hals. Det roliga är att han brukar låna mina hårband till pannband som Jake och då musiken kommer är lyckan total. Filmen rekommenderas inte inför läggdags med andra ord haha.. Skeppet skulle verkligen göra susen här och grannkillen skulle bli inbjuden på äventyrslek kan jag lova!

Petra
gnuttisen@hotmail.com

Caroline

Åh jag och dottern dansar runt till musiken i Jake och piraterna! Och så räknar vi guldpengar :-)

Caroline

Jag önskar att min som på snart två år vinner skeppet, har ett gammalt skepp från ett annat märke som sonen bokstavligt talat lekt isönder för att han älskar det så mycket! Hade varit kul att få överraska honom med ett nytt!

Linnea

Min lilla tjej på 4år skulle älska chansen att få vinna ett sånt där skepp, hon har i flera år älskat att titta på Jake och piraterna. Eller som hon skälv sa förut: Hej och hå. Hon hade gjort kopplingen mellan programmet och titelmelodin.
Nu mera är det både musiken och en hel del av uttrycken som följer med henne hela dagarna!

Heléna

Vi har aldrig sett det faktiskt men jag vet att Molly skulle älska att leka med sin storebror med skeppet, verkar vara en leksak för henne. Så får man ta det den vägen och titta på programmet sen ;)

Valona

Storasyster har ett litet Jake skepp och Marvin är så avundsjuk så detta skulle bli perfekt till honom!
Det just han gillar mest är musiken och hur kapten Krok alltid råkar illa ut, då skrattar han som bäst :)

Anonym

Musiken är favoriten!

Anonym

här är det musiken som är det bästa! HEJHÅÅÅÅ!

Malin S

Alltså... grejen är att vi lever i den här serien här hemma. Vi bor på Piratön (vårt hus) och åker runt i Skutan (vår bil). Allt som oftast heter vi Jake, Izzy och Dudde och sjunger intro-sången om vi är ute och går. Fäktas med svärd, ropar "Slagvatten!" när något inte går som det ska, och Kapten Krok ligger ofta bakom saker som inte går som det ska. Kartor tillverkas i olika former varje dag, och det har gått så långt att vi till och med har älvstoft, som Tingeling lämnat här, i maten för att den ska bli godare. Wilma skulle vara den lyckligaste i hela världen, tror jag, om hon skulle få detta skepp ;)

susanne_ringborg@hotmail.com

Efter ett omtumlande halvår med mkt avundsjuka när lillebror föddes så skulle jag mer än gärna vilja ge min fina Nicholas detta piratskepp. Han är så go när han tittar på programmet, han kan alla repliker och sjunger med. Det skulle bli en perfekt storebrors present helt enkelt :) Kram

Ida

Victor älskar intron på Jake och piraterna. Händer flera gånger att jag måste spola tillbaka så han får dansa :) Sen är Jake och papegojan helt klart favoriter under seriens gång! Hoppas vi vinner så en liten kille får bli super glad 😄

Cilla

Sonen som snart blir två älskar Jake o piraterna rent allmänt o sitter som förstenad när det är på tvn! Han försöker så gott han kan att sjunga med så mest så sångerna är nog mest poppis! Det skulle va så härligt att få vinna detta skepp till hans två års dag den 26oktober! 😍

Cilla

Så kom mailen strax efter😂

Kristina

Sonen gillar piratskeppet mest med serien. Stora båtar är riktigt häftiga enligt sonen ;)

Tina B

Min dotter (2 år 5 mån) fullkomligt älskar allt med hela programmet. Står som klistrad längst fram vid tvn. (Trotts att hon har en egen liten fåtölj hon ska sitta i för att inte vara för nära tvn. ) Hon är en riktigt "plockig" tjej och skulle älska detta skepp.

Nathalie

min 3 åriga dotter älskar hela programmet, men främst är nog att räkna dom där guldpengarna i slutet :P och ute vill hon leka ute på berget ingenstans, så som sagt, har hela programmet fastnat för henne!

Sjuksyrran

Min lilla skatt har en dans som är unik, rockar rumpan så gulligt till Jake & co's musik... Vore grymt att få ge henne ett skepp med leklycka, så jag hoppas att att du detsamma kommer tycka☺

Olsson.pernilla@hotmail.se

Åh vad detta skepp skulle passa min 3-åring. Just nu är det bara "Jako, kapten klok och skepp åhaj!". Håller tummarna för att detta fina skepp får glädja min kille!

Malin

Jake & Piraterna är sonens absoluta favoritprogram. Han och hans kompis brukar leka/klä ut sig till pirater och går runt och sjunger sångerna om Jake med stor inlevelse:)

Becca

Åå vilken rolig tävling! :)

Bbeccahns.blogg.se

Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet

Så kul tävling!

Lisaomaya.blogg.se

Min son på 4 år älskar Jake och piraterna. Det bästa är förutom dom spännande äventyren att räkna gulddubloner och musiken! Jag tror att storasystrar också skulle bli glad om han hade fått detta som en överaskning. Ja kanske från tomten eller om han får det som en överaskning innan. Jag håller mina tummar för vinst 😄

Gisela

Båda mina söner (3,5 år samt 7 år) gillar att kika på Jake & Piraterna. De gillar deras olika små äventyr och gulddeblonerna så klart!