För små vår-fossingar

Kavat Edsbro som är min absoluta favorit när det kommer till skor på Selma (hon har flera färger) i all ära, men när hon är på förskolan, i lekparken och liknande så föredrar vi faktiskt andra typer av skor. På föskolan underlättar det dessutom väldigt mycket med knäppning istället för snörning, både för Selma och pedagogerna. 
 
Jag förväntar mig att Selma tar ett storlekskliv upp till 24 den här våren och passade därför på att beställa lite nytt till hennes fötter under förra veckan. Ja, inte bara hennes fötter föresten, jag beställde även nya skalkläder och annat smått och gott, men det kan jag visa längre fram om ni vill. Helt otroligt snygga!
 
Det blev i alla fall ett par rosa Viking som hon hade även i höstas, ett par GORE-TEX skor. Vi var enormt nöjda med att dom är både vattentäta och har bra andningsförmåga. Perfekt när det är lite fuktigt och blött ute, men inte är något regnväder. Men även toppen under vanliga, grusiga vårdagar. Sedan trillade jag över dom vita PAX och föll pladask.. Dom var så attans fina att jag inte kunde låta bli. Det är mer en vanlig fritidssko och till skillnad mot Vikingen står den inte emot väta på samma vis. Men en perfekt vardagssko alltså, så snygg och satt väldigt bra på Selmas fot. Båda skorna kommer från Jollyroom.
 
Kan även meddela att hon utbrast "Nää mamma, är dom mina? Är det verkligen sant?" när jag packade upp dom, så bra betyg även från treåringen, haha.
 
 
 
13
Sandra

Haha bästa repliken <3

Svar: Jaaa!! Tacksam tjej! Haha :)
Linda Blom

M

Man ska inte heller underskatta vilken effekt på självkänslan det har att klara saker själv. Jag kan nästan se hur min 3-åring växer när hon fixar saker på egen hand, helt utan hjälp. Även om det "bara" är att kunna ta på sig skorna själv.

Helene

Så fina <3

Anonym

Åh blev så ledsen nu! Skrev ju till dig förut att jag hade beställt cykeln i fredags och mu fick jag mail om att den var slut i lager, har du fått samma mail?
Förresten är skorna jättefina! Tycker alltid selma och colin har så fina grejer!

Veronica Wallgren

haha, vad söt hon är <3

E R I N A - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Åååh dom "vita" var ju döööläckra 😍😍

Jennie

Hej! Detta skriver jag absolut inte för att kritisera på något sätt utan för att jag tror att du är intresserad och vill veta! Jag jobbar i förskola och var för ett tag sedan på utbildning om giftfri förskola. Hon som föreläste där menade att Gore tex inte är bra för barn (eller för naturen över lag) för att de ska vara vattenavstötande så är det är behandlat med ett giftigt ämne som lagras i kroppen. Detta kan vara hormonstörande och så vidare.

Alicia - Alicia And Stuff

Så fina, superfin våriga färger också!

Cissi

Verkligen gott betyg! Och jättefina skor

Mamma till fyra pojkar

Älskar, älskar o ännu en gång ÄLSKAR din blogg. Kikar in varje dag flera gånger. Ni har sååååå fina barn o ni båda verkar vara helt otroligt lugna, naturnära o kärleksfulla föräldrar.

Tack att du skriver (men skriv bara det du själv vill).

PUSS!

Jenny Skyllberg

Vad fina :) Det är alltid kul när man hittar bra saker som även är riktigt fina :)

Såg en glimt av Selmas byxor på nedre bilden - min dotter har också ett par - de är också fina :)

Evanessè

Å så fina skor! Man blir ju alldeles tokig :)

Tess

Vad härliga de med färgstänk är! :-D Skulle mitt barn älska! Nästan synd att han redan har skor i nuvarande storlek...