Första mötet <3

Lite bilder från ett speciellt första möte.. Min bästis fick träffa vårt andra barn, vår son. Vi blev rörda både hon och jag. Tänk att för 5 år sedan var det vår högsta dröm att få bli mammor, idag har vi båda blivit välsignade två barn var. En varsin dotter och en varsin son, hon en storebror och lillasyster, vi en storasyster och en lillebror. Tacksamheten når inga gränser.
11
Hanna Karlsson

Vilket underbart första möte!

Denise Hinkelman

Men åh, så underbara bilder. Och jag ÄLSKAR hur genuint tacksam du är för mycket som händer i din vardag, du är så himla fin 💗

Svar: Men.. Tack snälla <3
Linda Blom

Ann-Sofi i väst

Så innerliga bilder och så kärleksfull text. Går rakt in i hjärtat i dessa tider när alla verkar ta allt för givet. Barn, hälsa och kärlek är inget som går att köpa för pengar och du sätter tacksamheten över dessa vackra gåvor i ord. Du är då sannerligen värd varenda dag av lycka.

Svar: Men åh! Tusen tusen tack för din fina kommentar! <3
Linda Blom

bokföring online

Härliga tider! :)

jessica

Vad mysigt, det är nått speciellt att se sina vänner tillsammans med ens barn.

Hanna

Mkt reklam nu... :(

Svar: Du har precis kommenterat ett inlägg som inte är reklam?
Linda Blom

Anonym

Du fattar väl att 'hanna' menade kavat-inlägget som du precis raderade :)...

Svar: Fast kavat-inlägget plockades bort tidigt imorse efter att kampanjen var avslutad. Det var alltså bortplockat när Hanna skrev sin kommentar och ett inlägg innebär ju knappast "mycket" reklam i mina ögon :) Är man såpass känslig så är mitt tips att inte läsa den här bloggen :)
Linda Blom

Hanna

Javisst, de är ingen reklam i detta inlägg. Men man märker att de är mer reklam nu, än förr.. Blir tyvärr väldigt opersonligt med all reklam alla bloggare har nuförtiden.. Känns inte lika genuint .. Men så är de väl. Pengar smakar bra :)

Svar: Med tanke på att det är mitt jobb så är det självklart att jag vill tjäna pengar på bloggen, men det är inget nytt, det har jag gjort i många år nu :)
Linda Blom

Anonym

Hanna, varför skulle man jobba gratis ? Förstår inte hur en del läsare kan vara så egoistiska och kräva en massa på det sättet . Allting kan inte vara personligt hela tiden , och det är väl klart man vill tjäna pengar . Inget du behöver försöka få Linda att skämmas över. :)

Svar: Tack snälla! :)
Linda Blom

Ann-Sofie

Att blogga är ju inget riktigt jobb anyway :) skriva om sina sponsrade kläder och prylar (och sedan låtsas att man har råd med det själv) är inte ett jobb enligt mig ;-)

Svar: Fast nu är ju inte bloggen mitt enda jobb, utan ett av tre och att du försöker förminska en av mina sysselsättningar som "inget riktigt jobb" rör mig inte i ryggen : )
Linda Blom

Ann-Sofi i väst

Jag blir inte klok på de här påhoppen på Linda. Påhopp angående reklam, vad som är "riktigt" jobb, tjäna pengar osv. Vad är det med er? Är detta avundsjuka i sin fulaste form? Låt linda ha sin blogg och låt henne sköta den och låt henne lägga reklam precis som hon vill och framför allt LÄS INTE HENNES BLOGG OM DET NU ÄR SÅ RETLIGT. Vi andra som tycker om hennes bilder och hennes texter skrollar enkelt förbi reklam som inte passar eller intresserar. Jättelätt!

Svar: Tusen tack snälla!! <3
Linda Blom