i2-marten

Idag tog vi med oss mina föräldrar och åkte iväg till årets i2-marten, en stående marknad varje vår här i Karlstad. Solen sken när vi kom och när vi två timmar senare vände hemåt började det snöa. Aprilväder eller vad?
 
Vi köpte i alla fall sådant som vi allt som oftast gör när vi besöker marknader, munkar, brända mandlar och lite smått och gott. Selma tog sig två omgångar i bilarna och vi andra stod bredvid och vinkade och tjoade. Jag blev så himla rörd där hon satt i bilarna helt själv och rattade. Så stor och tuff hon blivit! Trygg och helt fantastisk. Colin såg vi inte ögonen på en sekund som sov från det att vi åkte hemifrån tills det att vi kom åter hem igen, då blev det dags för mat.
 
Hur fina är inte Selmas nya skalkläder från Jollyroom? Hon ser ut som en liten snowboardåkare i dom, hihi. Tänkte försöka få ihop ett kul inlägg med just skalkläder framöver om det kan vara av intresse? : )
6
Emeli

Vilken storlek har Selma på de? Och hur lång är hon.
Min son på 2,5 är 95 lång. Och funderar på om 90 eller 100 passar bäst.

Svar: Selma är 92cm lång och har storlek 90 på sina plagg : ) Fina! Eller hur?
Linda Blom

Mammatilltre

läste på instagram tror jag att Selma ligger 2 sträck under "standard" ( haha, så roligt eg, finns ju inte nått standard, men du vet vad jag menar) på kurvan på BVC. :) Har en kille här hemma som just fyllde 3 år, han är också 92 cm och väger kring 10,5 kg. Har alltid tänkt Selma så liten, men då är de två små "stora" 3 åringar :) Upptäckte idag att ett av hans favvobyxor är stl 86 och passar ännu. Och lillebror ( 10 månader) har storlek 80 nu :) hihi, ja, det skiljer verkligen åt sånt där. Så fint skalset! Måste spana in!

Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Så himla mysigt! :) Selma har blivit så himla stor nu. Vilka fantastiskt vackra barn!

Svar: Hon har ju det.. Svårt att begripa! Lätt att glömma bort att hon faktiskt bara är tre år, så attans klok och förståndig!! <3
Linda Blom

Anonym

Åh ja gärna inlägg om skalkläder, även för pojkar

Svar: Det ordnar jag!! :)
Linda Blom

Anna

tummen upp för Didriksons skalkläder, kör alltid de till sonen som snart fyller 3 :)