Sommarfint på fötterna

Äntligen Ängskär-sandalerna i storlek 24! Jag passade på att beställa både dom vita och ett par Blombacka till Selma till grym rabatt och fri frakt (och retur) HÄR.
Det finns betydligt fler modeller än på bilden och gott om storlekar, men man får vara snabb. Det brukar gå åt i rasande fart.
 
 
 
 
 
Innehåller Affiliatelänk
9
Veronica

Hej, du som är så insatt i Kavat 😊 Vet du om de vita änglakörer sandalerna finns i strl 24? Är de bara slut överallt eller går de bara upp till strl 23? Tack på förhand 😄

Svar: Ängskär finns upp till 24 på kavats egen hemsida :) men inte sett det någon annanstans :)
Linda Blom

Veronica

Ängskär menade jag såklart

Malin

Tack för tips!! Hittade ett par fina sandaler till sonen som blir perfekta i vår och sommar! Skönt när man kan göra klipp :D

Svar: Vad roligt!! :)
Linda Blom

Frida

Tack snälla för detta erbjudande, jag beställde precis ett par ljuvliga Ängskär i puderrosa/gammelrosa till min lilla tjej inför sommaren. En klar favorit bland alla skorna! <3 Kram Frida

Svar: Selma har också dom!! Sååå fina :D
Linda Blom

Anonym

Så fina!
Har du koll på bra UV-dräkter till små barn nu inför sommaren? Ska till Spanien och vill göra skydda lille killen som då är 10mån med långärm & ben på dräkten. Kram!

Veronica

Tusen tack för svar 😄

Hanna Karlsson

Kavats skor är så snygga!

Catrin

Tack för superbra tips!

Sofie

Hej!

Jag heter Sofie och arbetar på Babyshop. En av dina läsare har nominerat din blogg i vår tävling "Årets Babyblogg 2016" där du kan vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt få tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

Läs mer om tävlingen och hur den går till här: http://blog.babyshop.se/nominerade-till-arets-babyblogg-2016/. Passa på att ladda ner din badge och nominera en av de föräldrabloggar som du tycker bäst om också :)

Röstningen börjar den 16/5, då får du gärna be alla dina läsare att rösta på dig så att du kommer närmare vinsten!!

Grattis till nomineringen,
/Sofie på Babyshop