L ö r d a g

Jag och mina älskade barn.. Herregud. TVÅ stycken!
 
Hej i lördagkvällen!
Hoppas allt är bra med er allihopa. Det är ju så skönt att det är ljust länge nu, energi som bara den och dagarna blir mycket längre. Ja.. Om vi nu behöver längre dagar med en tjej som vaknar 6 på morgonen, haha.
 
Förmiddagen var lugn hemma hos oss. För min del är det en himla massa amning mest hela dagarna, vi fick ju en ganska stor bebis denna gång och han äter en gång i timmen delar av dagarna. Sover mycket och äter mycket. Selma tar det hela med ro och det är inga som helst problem med dom täta matningarna hittills. Lillebror behöver ju äta liksom, inget konstigt med det. Men så underlättar det såklart att Jimmy är hemma också. Och jag njuter! Nu när smärtan av att börja amma har lagt sig lite så är det bara himla mysigt. Det tyckte jag med Selma också, även om det där myset kom lite senare med henne.
 
På eftermiddagen var Selma iväg med sin pappa och mormor och såg på Mora Träsk här i Karlstad. Jag hade såklart velat vara med på den premiären egentligen.. Men vi stannade hemma jag och Colin. Ikväll är vi hos mina föräldrar och skall äta middag här. Lyxigt värre! Selma tjatade hela dagen om att hon ville åka till mormor och morfar, så så fick det bli : )
 
Nu inväntar vi alltså mat och Gladiatorerna innan vi styr hemåt senare ikväll.
Hoppas ni får en fortsatt mysig lördag : )
8
Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Alltså, vilka fantastiskt fina barn ni har! Älskar deras stora ögon.
Ha en mysig kväll :)

Svar: Tusen tack snälla :) Jag är beredd att hålla med, hihi :) Hjärtst värker av kärlek när både Selma och Colin tittar på oss <3
Linda Blom

Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma

Ha en mysig helg vännen <3 kramar

Svar: Tack desamma fina du :)
Linda Blom

Viktoria

Jättemysig bild! :)

Svar: Tack!! Tycker massor om den <3
Linda Blom

Christel

Vilket fint kort på er tre !
Det strålar om dig o Selma och lille Colin verkar helt avslappnad i ert sällskap :)
Hoppas ni får en riktigt fin Söndag

Svar: Tusen tack snälla :) Colin har verkligen varit som han ser ut på bilden sedan han kom, hihi. Enormt avslappnad bebis. Hoppas det håller i sig och inte är "lugnet före stormen" bara :D
Linda Blom

Åsa

Det är ju så himla mysigt att amma! Jag har en son på 14 månader som jag fortfarande ammar men jag får så mycket negativt från folk som tycker att han är för stor för att amma och det gör mig så himla ledsen. Hur länge ammade du Selma?

Svar: Jag ammade Selma till hon var 9 månader nästan. Då var det hon själv som fått nog och helt tappade intresset. Tvingade henne mot slutet och det är ju inte riktigt rätt :) Får se hur det blir med Colin nu :)
Linda Blom

Ann-Sofie

Härlig bild! Gillar dina flätor.
Tycker det är så häftigt att de är födda på samma dag! Min tvåa var beräknad bara dagar efter ettan och jag hoppades att de skulle få samma födelsedag. Så blev det inte men det var många som sa, vilken tur för dom som fick en egen dag. Har aldrig fattat vad de menade med det!

Svar: Tack snälla! Så skönt att få håret ur ögonen :). Vi fick också höra det och egentligen ville jag att dom skulle få en varsin dag. Nu i efterhand förstår jag inte varför jag ville det.. Vi får ofta hörs "ja det går väl an nu, men när dom blir större vill dom nog ha en varsin dag". Jaha..? Inte direkt att vi kan ändra på det, men oavsett så kommer dom såklart få varsitt kompiskalas i framtiden, så det löser sig nog :) (att 3;e april dessutom är "kärlekens dag" gör att jag ÄLSKAR att dom delar födelsedag, hihi).
Linda Blom

Anonym

Så fina! Min pojke vägde ca 4300g och fick upp över 600g i veckan första tiden. Snacka om att amma mycket, men inte mig emot, det är verkligen mysigt.

Svar: Åååh! Colin gick upp 300g från BB och första kontrollen. Så det blir spännande att se nästa gång. Han väger över 4kg nu iaf. Och Selma var 5-6 veckor när hon vägde det, hihi.
Linda Blom

Johanna

Så underbar bild på er!!