Mintgrönt

Selma i kläder från ljuvliga POMPdeLUX och Colin i Newbie - Foto: Malin Stolt.
 
När Colin var 10 dagar gammal åkte vi hem till Malin för en kombinerad nyfödd och syskonfotografering. Tanken var sovbilder, men som synes på bilderna så var han klarvaken genom hela fotograferingen. Men.. Inte mig emot! Han har, likt sin syster de piggaste och vackraste små runda, blå ögonen jag skådat. Att få minnas tillbaka dom även från babytiden känns fint <3
 
Jag valde att syskonmatcha dom i två av mina absoluta favoritfärger i barnens garderober - vitt och mintgrönt. Det här med syskonmatchning är verkligen roligt och det behöver ju inte innebära att dom han samma plagg på sig, utan enbart samma färg eller liknande också. På just fotograferingar ger det en fin helhet och en "hör ihop" känsla.. Och vad hör väl mer ihop än syskon och deras syskonkärlek? För jag kan säga såhär, det finns inget viktigare i Selmas liv för henne än lillebror.
 
På tal om POMPdeLUX föresten! Mellan den 2/5 - 8/5 erbjuder alla shopping advisors upp till 40% rabatt på utvalda stilar om man handlar via dom (gäller ej vid nybeställning via webben). Så passa på att boka en egen visning eller närvara på ett öppet hus. (Ni finner en shopping advisor och mer information om kampanjen här). Som jag nämt tidigare handlar jag alltid via Anna här i Karlstad och jag skall nog föröska boka in en egen visning snart. Säsongens blev inställd på grund av magsjuka senast och sedan kom ju en liten prins till oss.
3
Stina-Lee

Så himla fint! <3 Och mintgrönt är minsann en favorit här också...

Veronica Wallgren

Så himla fint!Färgen är ju underbar :)

Annster

Verkligen snygg färg :)