T o r s d a g

God morgon vänner!
Hela familjen ligger i sängen och myser. Tvåbarnlivet har verkligen inte slagit till som någon chock här ännu, utan bebisbubblan är fortfarande sådär rosafluffig och magisk. Tänk att vi har fått en liten bebispojke, att det var han som låg där inne i magen hela tiden. Världens finaste prins, med världens finaste storasyster - med dom vackraste ögonen båda två.
 
Den enda "chocken" är det egentligen mina stackars bröst som får stå för. Satan i gatan vad ont jag har och vi ammar varje till varannan timme hela dygnet, förutom kvällstid då Colin tagit en långsovning. Mjölken rann till ordentligt i förrgår och det enda som hittills funkat för att lätta lite på trycket från all mjölk har varit att pumpa ur med pump om kvällarna. Jag känner mig splittrad till det, för egentligen vill jag ju inte stimulera till ännu mer mjölk, men jag måste ju få ur det jag har för stunden. Jag duschar varmt, handpumpar och använder alla möjliga metoder.. Med Selma gick det så himla smidigt och jag pumpade en gång när jag skulle till frisören under de 9 månaderna som hon fick mjölk från mig. Men jag hoppas att allting reglerar sig snart och att både ömheten och det sprängfyllda lägger sig.
 
Selma är världens goaste med lillebror och pratar, gosar, sjunger, kärleksförklarar m.m. Hon och Jimmy hittar på mycket roligt här hemma när jag och Colin ammar. Det känns så skönt att J kommer vara hemma hela 5 veckor tillsammans med oss och ja.. Som sagt. Tvåbarnsbubblan rullar på och vi är så lyckliga <3
41
Jannica

Grattis till prinsen! Gick in här efter en vaken natt och skrattade till när jag såg att du publicerat inlägget för 11 minuter sen :) (7 är i min värld supertidigt när mina barn annars brukar sova till 9-10). Lycka till i fortsättningen, ska bli kul att följa :).

Mamma till tre

Hej!
Stort grattis till er! Vad skönt att Jimmy kan vara hemma 5 veckor med er.

maja

Treåringar och deras kärleksförklaringar! "Du ä min söta lilla Änton(Elton) ja det är du, ja det är du, ja det är du" detta upprepar Elvira i oändlighet medan hon smeker honom och gosar. Lite kul att det låtit så varenda dag, varenda vaken minut i de två månader han funnits hos oss ♥

Malin

Så mysigt! Vi väntar nummer 2 nu i sommar och sambon kommer vara hemma 3-5 veckor efter bebisen kommit (beror på när bebisen väljer att komma) då han har semester och föräldraledigt i 8 veckor, det känns helt underbart :) dessutom behöver jag inte vara orolig att han jobbar sent på kvällen om förlossningen skulle starta då :)

Lilith - Livet efter Borderline

Är så glad för eran skull!

Helena

Hej! Låter som du har fått mjölkstas, kan bli så när mjölken rinner till. En nyhet för mig med när det drabbade mig. Jag trodde att mina bröst var helt överfulla med mjölk men det är kroppen som reagerar mot mjölken som ett gift och det samlas vätska och blod (och mjölk med såklart) i brösten, och de blir stoooora och gör ont. Tog ett par dagar för mig tills det rättade till sig. Så jag hade inte pumpat om jag hade varit du, amma som vanligt så ska du se att det rättar till sig. Ta smärtstillande om det blir för jobbigt! Kram & stort grattis, så himla roligt att barnen är födda på samma dag! Fantastiskt.

Svar: Japp! Mjölkstas, fast jag är ju medveten om att det KAN bli såhär :) men pratade med BVC och hon tyckte jag gjorde helt rätt som pumpar lite när Colin sover längre stunder på kvällarna och jag har alldeles för ont. Pumpar bara tills trycket släpper :) tusen tack! Känns hur overkligt som helst att dom delar födelsedag :)
Linda Blom

Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Era barn är så fantastiskt fina - och lika! :)
Båda har dom fina stora ögonen!
Hoppas det blir bättre med brösten!

Svar: Partisk som jag är tycker jag såklart desamma, hihi <3 tusen tack!!
Linda Blom

Marie

Vår lillebror är 10 månader och ingen tvåbarnschock än :) Det där är så olika hur man är, hur barnen är och vad man upplever som jobbigt och inte osv. Vi har aldrig haft syskonsvundsjuka exempelvis, vi var hemma tillsammans i 2,5 månad första tiden vilket jag tror underlättat massor. Njut och njut ännu mer utav bebisbubblan. Helt klart kommer dagar då man känner att man inte räcker till eller hinner med, men man klarar det. Och det blir bara roligare och härligare med två barn ju äldre de blir och ju mer de får ut utav varandra.

STORT grattis till guldklimpen ♥

Anne

Så härligt det låter! Och magiskt att dom är födda på samma dag, dessutom just kärlekens dag (wow)! Ser SÅ mycket fram emot att få höra mer om förlossningen. :)

Anonym

Grattis låter helt underbart, förutom de med brösten. Jag hoppas du inte tar illa upp. Men vi som föder för tidigt och har de omvända problemet och våra små behöver bröstmjölken mer än någonsin...är evigt tacksamma för de som vill sälja sin mjölk. Kan ju va lite win win kanske, slippa trycket, få pengar och ge liv, för det är det bokstavligen som man gör man ger liv.

Svar: Den tanken finns hos mig och jag har redan mjölk sparad :)
Linda Blom

Linda

Vad mysigt det låter, som jag längtar nu efter att få träffa våran lilla tjej. Men men än är det ett par veckor kvar tills vi är där.
Ha en fin dag
Kram Linda

Stina

Stort grattis! Så underbart att ni kan va hemma hela familjen så länge. Vi var hemma 4 v tillsammans efter att nr 2 kom. Ovärderligt! Kram

Isabelle

Hade mjölkstas jag med... Riktigt drygt! Skönt iallafall att man kan trösta sig med att det går över.
Stort grattis iallafall! Väntar spänt och hoppas i framtiden få läsa om förlossningen. Hoppas det gick bra med en okej hastighet för Dig :)

Anonym

När kommer du skriva om förlossningen?

Svar: När jag finner tid och lust :)
Linda Blom

Sandra - Gravid med första barnet

Åh så mysigt, njut för fullt nu! :)
Men vad härligt att mjölken runnit till, även om det är sprängfyllt och jobbigt nu. Då blir det förhoppningsvis bättre snart :)

Hoppas våran lilla krabat vill kika ut snart. H*n skulle ha kommit 31 mars men är fortfarande kvar, och man blir så bebissjuk när man tittar in här :)

Emma

Vilken otroligt söt bild! :)

s p i n d e l t j e j e n

Vad skönt att han är hemma i fem veckor! Då kommer nog inte chocken ännu, den kommer när man är ensam med dem och känner att man inte räcker till och alla hormoner som sprutar <3 Min son har varit hemma i 10 veckor med oss nu för att inte dra hem en massa smittor från förskolan och det har varit jättesvårt att känna att man räcker till på dagarna när man sitter fast med en bebis vid tuttarna och han behöver väldigt mycket stimulans och inte nöjer sig med att sitta och måla/rita/pyssla <3
Eller så skippar ni tvåbarnschocken och hör till de som inte hamnar där :)
Kram

Christel

Fin bild på er prinsessa & prins <3
Kul att dom fyller på samma dag :)
Jag har tre pojkar och minsta pojken fyller år dagen efter sin storebror
Grattis än en gång till hela familjen :) <3

mariekarolina

Mysigt!! VI hade pappan hemma i 4 månader när vi fick vår lillebror. Var som en konstant bebisbubbla i 4 månader, sååå mysigt! Glad att vi kunde göra så :)

Cissi

Fick aldrig nån 2-barns chock ;) beror nog mycket på vad man har för barn skulle jag tro, och hur situationen ser ut för övrigt! När minstingen kom kom en rejäl trebarnschock istället... Men var många andra saker som säkert också spelade in då!

Tycker ni ska fortsätta stt njuta av babybubblan så länge det bara går :)

Hanna - Mitt liv som förlossningsskadad

Så himla mysigt, stort grattis till hela familjen! :) Ja, jag kommer själv ihåg när vår Selma var tre dagar gammal och mjölken rann till ordentligt. Brösten såg ut som två sprängfyllda fotbollar med stora synliga vener. Helt sjukt egentligen hur allt fungerar. Här hemma längtar vi efter ett syskon, ska bli kul att se om och när min kropp fixar en ny graviditet. Kram

Malin-tvillingmorsan♡

Åh så underbart! 😍 Sån fin storasyster ♡

Anonym

Så fina! Syskonkärlek är det finaste som finns! Hoppas allt går bra (förutom onda bröst)

Frida

Stort grattis till hela familjen!!❤
Jag är ännu en av de där läsarna som såå gärna vill höra om förlossningen då jag själv är i ungefär samma sits som du var. Att första förlossningen gick jättefort, och nu är jag höggravid med en liten till.. Jag håller tummarna att du hinner skriva om din förlossning innan min lilla kommer, och hoppas ni mår bra hela familjen😘 kram

Denize - Fotograf - Mamma till EoE - Gravid

Åh Linda jag blir helt blödig när jag läser din blogg och kollar på instagrambilderna. Så jäkla mycket gravidhormoner nu, tjuter verkligen för allt. Men bilderna är så fina, dina barn är SÅ fina och herregud vad jag kan längta efter vår bebis nu, trots att det är några månader kvar :) KRAM!

Svar: Åh Denize <3 Tack snälla!!! Jag följer dig med glädje också.. Världens sötaste blivande storasyskon och snart snart befinner ni er i samma bubbla. Du är så fin med magen och jag vet att ju mer veckorna går, desto mer kommer jag sakna att vara gravid. Men.. Inget slår en bebis på utsidan. Jag suger verkligen in varje sekund av honom och Selma tillsammans, amningstillfällena, nätterna med en nyfödd tätt intill osv. Det är magiskt <3
Linda Blom

Elin Söderholm ❤

Vad härligt att vara hemma så länge tillsammans! Underbar bild på era små!

Hanna - Pilates och träningstokig

Åh, att få se en liten syskonbild. Hoppas att du slipper det onda snart. Kram

LindaViola - mamma till två!

Fortfarande rosa fluffigt hos oss med, lillebror blev 3 veckor igår ❤️

LindaViola - mamma till två!

Fortfarande rosa fluffigt hos oss med, lillebror blev 3 veckor igår ❤️

LINA - 21årig nybliven pojkmamma💕

Ååh vad skönt att ha pappan hemma såå länge 🙈 Perfekt årstid för detta med hihi! Vad skönt att det går bra och ni njuter av en bebisbubbla :) jag har inte upplevt det där underbara förrens NU och han är 2 månader idag... 😁

Mathilda Schöfl

Åh så sötaaaa!!

Snåljåpen

Vore kul med mer information om detta.

Mr Bakom

Underbart att läsa!

Anonym

Så himla mysigt!!! Hann ni med något kalas för Selma? Gissar att det blev fullt upp med annat :) men är ju mest nyfiken eftersom du ofta fixat så fint på hennes kalas, hade varit roligt att se någon bild. Men ingen brådska, bebisbubblan är ju så underbar!! Njut

Anna - Sambo, Träning & Skönhet

Åh vad härligt! SÅ mysig bild på syskonen med! Stort grattis!

Lisa

Grattis fina ni :D ser fram emot att läsa förlossningsberättelsen när den kommer! :) men känn ingen stress att få ihop den till oss, njut av varandra först och främst! :) Kram

Tess

Härligt att ni kan vara hemma båda två i början och relativt länge också :-) Vi hade också den möjligheten med vårt barn så första fem veckorna var vi båda två. Det gjorde väldigt mycket för hela familjen :-)

Sanna

Hej! Jätterandom kommentar, men visst har du haft din blogg ganska många år? Och för x antal år sedan hade du en typ lila design?
Jag hittade hit idag, och vill minnas att jag läste din blogg för ett antal år sedan, när jag var lite mer inne i bloggsvängen! :D

Svar: Hejsan :) Det stämmer så bra så :) Hihi. Lila design och bloggen kallades "Lily" :)
Linda Blom

Sandra

Nu är man sååå sugen på en liten uppdatering om ert nya liv <3

Malin (svim)

Ååh så mysiga de ser ut att vara tillsammans :)

Malin (svim)

Ååh så mysiga de ser ut att vara tillsammans :)