All in Newbie-söndag

All in Newbie, förutom skorna. Har nog aldrig fått så mycket förfrågningar om ett par skor som gällande dessa från LEAF. Men jag förstår det, dom är så otroligt fina och väldigt rejäla också i den perfekta rosa färgen. Tummen upp. Ponchon kan vara ett av Newbies finaste plagg på länge och väldigt praktisk då man knäpper under armen så det liknar en kofta, så hmla bra nu när det blir kallare i luften.
 
Hej allihopa!
Så var söndagen här igen (nog måste det vara söndag oftare än andra dagar?) och imorgon inväntas vardagen igen. Vi har planer tillsammans med kompisar varav alla tre fått en lillebror i år. Så himla mysigt att tänka på att vår mammagrupp har utökats med inte mindre än tre småsyskon nu 2016 och alla tre blev det små gossar.
 
Jag har precis nattat barnen, först Colin, sedan Selma och sedan Colin igen, hih. Men nu sitter vi här i soffan och jag tänkte ta tag i berget av bloppis-paket som behöver packas och skickas iväg under veckan. Det är lite roligt, samtidigt som det är mycket jobb och tar otrolig tid. Men känslan av att andra barn skall få använda kläderna efter barnen är faktiskt väldigt mysig.. Dom allra största favoriterna sparar jag, speciellt de första storlekarna som 50-62 efter båda barnen. Men Selma som nu precis börjat använda 98 sparar jag inte längre lika mycket efter. Faktum är att jag nog behöver rota fram alla säckar med bebiskläder efter henne också för jag hamstrade som en hamster med separationsångest när hon växte ur storlekarna. Jag inser ju mer och mer att allt inte går att spara! : )
 
Har ni haft en fin helg?
 
 
6
Marika

Ponchon är verkligen magisk!!! Undra om man kan få på Saga en... Tål att tänkas på, om de finns kvar ha ha ha! Ha en jättebra söndagskväll och start på veckan!

Marika

Ponchon är verkligen magisk!!! Undra om man kan få på Saga en... Tål att tänkas på, om de finns kvar ha ha ha! Ha en jättebra söndagskväll och start på veckan!

Diana

Åh vilken härlig poncho, skulle vilja ha en själv haha :)

Ann-Sofie

Så snygg outfit!

mittbabbel.blogg.se

Underbar poncho! Nyinköpt?

Svar: Japp! Allt hon har på sig är senaste kollektionen från Newbie :)
Linda Blom

Anna

Men åh, hon är ju bara för söt!! :) Himla fina kläder!