Dimmigt och onsdagstips

Har nog aldrig fått så mycket frågor om skor som jag fått gällande Selmas LEAF-sneakers. Vi köpte dom på Sportamore, men där tog dom slut illa kvickt. Nu har vi fyllt upp i kommande storlekar också när jag hittade dom på Skotornet efter massor av googlande. Dom ligger och väntar på oss på posten.
 
Hej på er!
Herrejösses.. Idag är det sirap i skallen på mig. Jag är såå seg! Colin är inte så vidare värst tillfreds idag och Selma är energiknippet herself. Puh! Ibland överväger jag att spela in några svarsalternativ och bara trycka play i konversationerna, för hon pratar så mycket att hon omöjligt kan hinna med att höra svaren ändå, haha. Det eller att hon svarar "vad sa du?" sjuhundraåttionio gånger på en dag.. Mammalivet <3 Oavsett hur trött och seg jag är stundvis så skulle jag aldrig någonsin byta bort det. 
 
Så.. Nu inväntar vi att pappan skall komma hem innan vi skall åka iväg och storhandla hela familjen. Kylskåpet ekar pinsamt tomt och alla rengöringsprodukter har baskemig tagit slut samtidigt. Så här behövs fyllas på.. Sådär dagen innan löning, haha.
 
Imorgon väntar hotellfrukost med fina vänner och deras små, det ni! Är inte det vardagslyx så vet jag inte vad som är : )
6
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så snygga

Rebecka

Skorna var verkligen superfina! Både designen och färgen :)

Lisa

Åh vad jag känner igen mig! 😂 Jag skulle också behöva en inspelad version av mig tror jag.. Dottern som är tre år frågar tusen frågor, men lyssnar inte när man svarar.. "Va?" "Vad sa du mamma egentligen?"
Igår kom en klockren kommentar.. "Mamma, jag lyssnar men jag hör inte vad du säger!" 😂😂 tror att hon har hört att pappan sagt så när han tycker att jag pratar för mycket.. Haha! 😊

Charlotte - Mamma och Student? Jag har tipsen!

Visst är det höjden av vardagslyx med hotellfrulle - i min mammagrupp sågs vi för hotellfrulle en gång i månaden, det var som Julafton varje gång :-)
Ha en fin dag!

Anonym

Men så härligt med hotellfrukost! Hoppas ni hade det fantastiskt!

deckre

SÅ snygga, vill ju nästan ha i vuxenstorlek