En massa dop i huvudet

Underbaraste inbjudningarna från Prints with wings.
 
Det var länge sedan vi skickade ut inbjudningskorten till Colins dop och datumet har givetvis varit planerat betydligt längre än så. Jag är väldigt glad för att jag bokade såpass tidigt, då det redan var ont om tider. Men så är vi redan här.. Imorgon är det dags och även om jag började pyssla och greja för länge sedan, så halkade jag efter ganska mycket iom den långdragna sjukdomen och vår resa till Norrköping. Så nu går det för högtryck kan jag tala om.
 
Det här med att få pyssla ihop girlanger, gästbok, dekorationer, servetter och allt vad det är inför en såpass stor dag som vi faktiskt anser att just dopdagen är är otroligt roligt. Vi har valt tre fina låtar som skall framföras och jag printade ut 50 dopprogram härom dagen som skall vikas nu. Sedan blir det bakning för brinnande livet och ikväll åker vi och dukar och sedan är det bara att invänta morgondagen.
17
Dop!

Åh så roligt med dop! Vi ska döpa vår andra dotter imorgon och nu sitter även jag här och ammar medan det skriker i pysseltarmen haha! Jag är säkert inte först med detta men vi provdukade ett bord igår (vit duk, barnmatsburkar med rosa band till sugrör och värmeljus, murgröna, rosa dahlior och sky, namnservetter. På förra dotterns dop klippte vi ut hennes fötter i rosa papper som promenerade längs med borden. Hittar dock inte dessa så denna gången strök vi på rosa fingerfärg på fötterna och gjorde några avstamp på varje bord, herrejösses så sött!
Stort lycka till imorgon på den stora dagen!❤️Kram

Diana

Ah får lite panik när jag ser det här för jag verkligen verkligen verkligen måste döpa mina barn det här året känns det som!! Ligger efter ett antal år haha.

astmatrollbysara.blogg.se

Roligt att följa! Alfred döps kring advent och jag längtar redan :-)

Malin

Så mysigt med dop! I oktober är det dags för vår andra guldklimp att döpa sig och jag ser så fram emot det! Hoppas det blir en kanondag för lille Colin 😊

T

Så kul att du beställde korten från Prints with wings 😊 Känner ägaren väl då jag passat hennes barn.

T

Så kul att du beställde korten från Prints with wings 😊 Känner ägaren väl då jag passat hennes barn.

Sara

Lite märkligt att välja 3 namn som alla är tvåstaviga, blir inget flyt.

Mette

Så mysigt!

Har inte haft dop men åhhh så kul med att fixa å dona inför =)

Hoppas ni har en underbar dag!

Linda Cathrine Liljemalm

Är helt säker på att det kommer bli en underbar dag för både er och Colin! Vet ju bara hur bra du har fixat med liknande tillställningar innan. Tycker också det är otroligt roligt att få pyssla och fixa inför liknande saker.

Charlotte

Hoppas ni fick ett fint dop!
Väldigt dina inbjudningar och säkerligen allt annat också :-)

SARA: Men va?! Man brukar väl välja namn med betydelse (tex släktnamn) inte namn som passar ihop? Mina barn har tre namn var, deras namn passar inte alls ihop men betyder mkt då de är döpta efter älskade släktingar :-)

Angelica

Jag ska ha mitt allra första dop om 3 veckor för min son som då kmr vara 3,5 månad gammal. Jag har själv aldrig varit på ett dop så jag undrar om du har några tips gällande dop? Något som man bör tänka på? Hur planerade ni och genomförde det? Osv. Ju mer detaljer desto bättre :)

Svar: Jag kan absolut skriva ihop ett inlägg med tips och hur jag brukar tänka :)
Linda Blom

Angelica

Låter toppen skulle vara till stor hjälp! känns som att jag har kört fast lite ..

Anonym

Vilka konstiga namn... Går ju knappt uttala utan att man får tunghäfta :/

Elin

Vilken tur då, Anonym, att det inte är din sak att uttala dem 😉 tycker namnen är fina ❤ passar den söta lilla pojken perfekt 👌 hoppas ni fick en lyckad dag! Kram!

mittbabbel.blogg.se

Ååå blir så "avis" på ditt pysslande! Jag älskar tanken på att pyssla, men tar mig aldrig tid!! Har massa idéer liggandes... Hoppas dagen var fantastisk!

Hanna Karlsson

Hoppas ni fick en fin dag!

Erika

Vilka fina kort! Hoppas att allt gick bra :)