Ljuvlig mjukisdress och lite vardagsprat

Ljuvligaste mjukisdressen till Selma, just nu till över halva priset på Campadre*. Perfekt för oss som älskar kombinationen rosa och guld och för småttingarna är den så mjuk och skön. Kampanjen heter "KIDIN-BACK TO SCHOOL".
 
 
Hej på er!
Sitter i soffan med Colin och skall snart hoppa i skorna och hämta hem Selma från förskolan. Vi skall iväg och göra en massa ärenden tillsammans sedan och Jimmy, han kommer hem sent idag, så vi får se om jag kanske t.o.m. hunnit natta S innan han kliver innanför dörren.
 
Inatt var det hopplöst många uppvak på den lilla prinsen kan jag tala om. Och det som var lite lustigt var att jag genom appen Timohop (man kan se tillbaka exakt denna dag för 1, 2, 3 o.s.v. år sedan) hade jag skrivit att Selma var precis likadan för exakt 3 år sedan. Då var hon ju precis lika gammal som Colin också, med tanke på att dom fyller år på samma dag. Så det är kanske någon form av tillväxtfas här precis innan 5 månader där dom sover oroligare och snuttar betydligt mer. Jag har säkert vaknat 6 gånger minst inatt för att C vill ha bröstet. Han somnar om direkt han får det, men oavsett så blir ju sömnen störd och jag vaknar upp. Det är just där när Selma vaknar för morgon runt halv 7 som man känner att man lever.. Eller kanske snarare känns som att man inte lever, hehe. Men dagtid går det ganska bra trots lite sömn :)
 
 
 
*Campadre är en sajt där det dagligen kommer upp otroligt bra kampanjer till stora rabatter. Allt från märkeskläder som Odd Molly, Hunter m.m. till fina hotellnätter. Som jag fyndat där under de senaste åren. Medlemsskap kostar givetvis ingenting, inga köptvång och dessutom kan man värva vänner till sidan för att sedan få bonus.
5
Anonym

"Hon somnar om direkt han får det, men oavsett så blir ju sömnen störd och jag vaknar upp."
du önskar att c var en flicka va?

Elin

Brukar inte lägga mig i, men "anonym", vad är det för j-la kommentar?

Thoria

Så var min flicka oxå strax innan 5 månader, hon vaknade mycket o ville bara snutta sig till sömns igen. Då tyckte vår bvcsköterska att vi skulle prova lägga henne i hennes säng än att sova med oss och då blev det mycket bättre igen :)

Svar: Colin har sovit i egen säng hela nätter, men nu när han sover oroligare så vaknar han jätte ofta.. Smidigare för mig att ha honom intill då :)
Linda Blom

Thoria

Jo det är klart, är säkert någon fas de går igenom då som gör de mer oroliga. Sen jämförde vår bvcsköterska det med att vi skulle sova med en chokladbrownie mitt framför näsan som det blir för dem med att ha mjölken precis bredvid ;) de har ju olika toppar hela nätterna liksom där de vaknar väldigt lätt. Bara ett tips, jag tyckte det var jätteskönt när Michelle slutade snutta så många gånger på en natt :) Men väldigt duktigt att han ändå sovit hela nätter i egen säng o hoppas det blir bättre snart igen :)