TV-hösten är sååå bra!

Höstnytt i Selmas garderob. Eller ja.. Shortsen är nya, blusen har hängt där inne i många veckor. Allt från Newbie, Kappahl.
 
Hej från Idolmyset!
Selma sover, pappan sitter och sjunger för lille gossen som gapskrattar och jag sitter ömsom och andas ut och ömsom gömmer ansiktet i händerna. Men jag uppfattar hela konceptet betydligt mer seriöst nu de senaste åren, det är verkligen inte bara det där med att skämma ut så många som möjligt på en timme. Det ligger mer tid och fokus på dom som verkligen kan sin sak.. Men just den där bristen på självinsikt är lite jobbig att se tycker jag, ujuj :D Men alltså TV-hösten! High five på den, älskar när mörkret kommer, tända ljus och mys i soffan framför roliga program. Speciellt nu med en liten bebis som håller oss sällskap.
 
Eftermiddagen och kvällen gick i en rasande fart och plötsligt kom Jimmy hem med en hel hög paket som han hämtat ut till mig. Jag är en riktig periodare, vissa veckor droppar det in flera paket varje dag och sedan går det lång tid till nästa period. Nu har det varit en hel del kläder till barnen och lite smått och gott till Colin i lekväg, för han har blivit en liten pojke som verkligen tycker om leksaker, bitringar m.m. Det är inte långt ifrån att han vänder sig från mage till rygg nu heller, trots att han tycker att det är sjukt soft att ligga och greja där med sina saker på just rygg. Men som det flyger pryttlar om honom då, haha! Så himla roligt att se :)
 
 
3
Isabell

Så himla fina kläder! :)

Hanna Karlsson

Blusen alltså! Så fin!

Eva

Kan inte du som frisör och småbarnsmamma tipsa om hårprodukter till barn?
Vad ska man tänka på när man borsta håret och föna håret på sina barn?

Hade varit supertacksam!