En nattuppdatering..

Lillprinsens lilla sovhörna i vårt rum, här tillbringar han nätterna just nu <3
 
Hej på er!
Här sitter vi uppe alldeles för länge.. Men vi är på gång att stänga ned TV:n och gå in och lägga oss. Det är så lätt att man fastnar här om kvällarna just nu. Barnen sover och vi får tid för oss själva och hundarna, bara vara. Det var så länge sedan det fanns utrymme för det. Under graviditeten sov jag som en stock samtidigt som Selma, när Colin kom, somnade jag med honom. Och sedan var det ju bara lite mer än en vecka sedan vi bröt nattammandet också, annars har jag sprungit som en galning in och ut mellan rummen, som jag skrivit innan.
 
I eftermiddags åkte vi hem till familjen Milton och där tillbringade vi sedan resten av kvällen. Kom hem närmare 22 med två trötta barn. Colin somnade visserligen i vagnen redan vid 19:30 och sover fortfarande (peppar, peppar) men Selma och Milton har lekt som två galningar. Det är så himla roligt! Och vi föräldrar hinner både umgås och härja med barnen, men också prata om smått och stort. Guld värt : )

Natti natti på er! : )
7
vardagskrönikören

Hej gillar du att skriva? I sådana fall har du möjlighet att skriva på vardagskrönikörens hemsida som gästskribent. Du skriver då en vardagskrönika, vilket är en personlig text som anknyter till en vardaglig händelse/företeelse. Omfånget ska ligga mellan 500-1000 ord. Är du intresserad? Skriv en kommentar på hemsidan vardagskronikoren.blogg.se eller mejla vardagskronikoren@hotmail.com

Sara

Vad skönt med egen/partid på kvällarna! Sover C bättre nu på kvällen också?

Svar: Han har gjort det vissa kvällar i alla fall :) Det har räckt sttnatta om en gång :) Får se hur det fortsätter!
Linda Blom

Anonym

Var kommer clownen ifrån?

Svar: Maileg :)
Linda Blom

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Härligt det låter :)

Anonym

Var är den köpt ?

Svar: Vilken? Sängen? :) Det är en Troll Royal från babyproffsen i Karlstad :)
Linda Blom

Cecilia

Vill bara säga tack för ditt inlägg om att bryta amningen! Helammar själv ( har en 4 månaders bebis) och upplever tyvärr att amning är en laddad debatt. Men jag upplevande ditt inlägg som ärligt och öppet och jag fick flera bra tips och funderingar till den dagen då det är dags för oss att sluta!

Svar: Åh men tack snälla för din fina kommentar :)
Linda Blom

Anonym

Maileg clownen? Var kan man köpa den ?

Svar: Jahaaa :) Åh Gud.. jag köpte den till Selma för flera år sedan och minns tyvärr inte vart :(
Linda Blom