En torsdag med kompisarna <3

Det blev en heldag med kompisarna idag.. Sju kids, 4 mammor, skratt, stoj, skrik, bus, mat, fika, tårar, skratt, stog, skrik, bus.. Ja sådär som det blir när vi ses. Älskar att umgås med tjejerna och deras småttingar. Timmarna flög iväg och vi hann äta kycklingsallad men också Sannas galet goda nutellachokladbollar! Måste prova göra dom framöver och får jag till det bjuder jag på recept, stay tuned!
 
Bjuder på lite bilder på trion med småbröder, Colin, Elton och Conrad. Treåringarna hann jag inte fånga en enda bild på med kameran.. Dom är som fyra virvelvindar allihop, så himla härligt att se hur mycket dom tycker om varandra. Finaste kompisarna som hängt ihop sedan dom var yttepyttiga : )
 
 
4
Anonym

var inte du med i ViFöräldrar när du väntade Selma där du tyckte att det var BIG NO att ta andras barnnamn? För Colin heter väl Elton i mellannamn? Gissar på att du skulle bli flyförbannad om någon ens tog hans eller Selmas namn som mellannamn, då du tyckte dig ha ensamrätt på en hashtag (#lillalyckoträff) på instagram. 😂😂

Svar: Och hur vet du huruvida vem som var först av oss att prata om namnet Elton? Tänk att det är så att vi pratade om det namnet redan när Selma låg i magen. Lägg din tid på något annat än att försöka hålla stenkoll på någon som du uppenbarligen irriterar dig på!
Linda Blom

Anonym

Har för mig att du skrev på bloggen när C var nyfödd att du inte gillade det namnet? Men att J fick som han ville.. Kostigt att fröken prinsessan Blom inte valt att avsluta vänskapen med den vännen då, eftersom du minsann var först. Du ska alltid vara så märkvärdig. Kanske det en av dina gamla vänner inte orkade med?Och därför avslöjade hon sanningen om din "ofrivilliga barnlöshet", vilket gjorde att du gick i taket och sa upp kontakten.. Ligger nog en sanning i det hela.

Svar: Det var namnet Loui jag inte ville ha som förnamn. Svamla vidare.. Någon sanning i det där ligger det då inte :)
Linda Blom

Anonym

Fast Linda? Om du och Jimmy pratade om namnet Elton redan när Selma låg i magen så borde du ju vara arg på din vän som 'stal' namnet från dig? Du kan ju inte komma ifrån dina tidigare uttalanden gällande att 'stjäla' namn...

Svar: Men herregud! :) Hon stal det inte, ingen är arg. Vi var gravida samtidigt och pratade givetvis om namn både en och tio gånger. Det här är ingen grej alls för oss, men varsågod - här är artikeln om du vill läsa den igen. http://lindablom.se/2013/february/debatterar-i-vi-foraldrar-gravid.html
Linda Blom

Therese

Men alltså vad menar du Anonym 1 2 och 3 (jag antar att du är samma person och har Anonym som tilltalsnamn) att Linda skulle vara arg för att en kompis "snott" ett av hennes barns mellannamn? Det låter ju helt orimligt. Själv skulle jag bli sur om jag hade ett riktigt speciellt tilltalsnamn som jag berättat och en kompis hade tagit... Men mellannamn? Kram till dig Linda som måste försvara dig mot sådana här kommentarer!

Svar: Det var lite det du skriver som hela min debattartikel handlade om :) Att om man hade ett väldigt speciellt namn som man verkligen älskade och någon medvetet tog det som tilltalsnamn till sitt barn - innan - som jag ansåg att man inte bör göra. Men mellannamn eller namn man gillar och pratat om överlag? Nej! Jag skulle inte bli sur! Min bästis var inne på att döpa din dotter till Selma i mellannamn - blev jag sur då? Nej :P Folk vill bara försöka trycka dit mig :)
Linda Blom