LINDAS JULKALENDER 2016 - LUCKA 1 - AVSLUTAD

I samarbete med Jollyroom.
Så var det dags för årets första lucka och den innehåller ett otroligt fint kit till barnrummen av märket Alice & Fox värde ca. 5700 KR. Dockhus/hushylla, leksakslåda, lampa i valfri bokstav, Tipi-tält i valfri färg samt en fåtölj även den i valfri färg. Ni kan se alla alternativ på Jollyrooms hemsida.
 
FÖR ATT DELTA:
Svara på följande fråga bland kommentarerna:
- Vilka fyra personer/instagramkonton sitter med i Jollypanelen?
(svaret finner ni HÄR
 
- Motivera vem som skulle få paketet om du vann.
 
Glöm inte att ange kontaktuppgifter samt följ gärna @Jollyroom på instagram. Du behöver inte ha instagram eller blogg för att delta.
 
 Du kan tävla t.o.m. 1/12 klockan 23:59.
 
GOD JUL och ett varmt LYCKA TILL! : )
 
Ett stort grattis till MAGDALENA!

815
Annica L

Linda, Isabella, Natali och Hanna.
Mina två yngst döttrar skulle få det här, många timmar av lek och mys skulle det bli. Fast tältet skulle nog alla fyra barnen få de skulle tok älska det, är något speciellt med tält.

Tatiana

Hej Linda!

Vilken helt underbar start på din Julkalender :-D

Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Skulle ge paketet till min son som nyligen blivit storebror. Bebisen har tagit mycket fokus pga operationer och sjukdomar och för detta har han visat stor förståelse och tålamod för trots sina unga år. Han gör roliga ljud med munnen för att trösta bebis, gungar gärna vagnen och sjunger "Blinka lilla stjärna" och "Lilla snigel akta" dig när hon ska sova och säger att han fått världens bästa lillasyster. Skulle vara underbart att få ge honom detta fantastiska paket och se glädjen den skulle sprida i honom.

Dessvärre har jag inte Instagram för att kunna följa er.

Leo

Kul tävling! :)

Själv har jag ett tips om det billigaste mobilabonnemanget just nu.
Vimla fastpris för 65 kronor per månad.

10kr/mån rabatt om du använder min länk.
https://vimla.se/?201611302353008365

Johanna - RosaBubbla.se

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo =)

Paketet hade vår Svea fått. Hon är lillasyster och får alltid ärva allt, så nu när vi byter sovrum här hemma och hon ska få ett större hade det här varit helt perfekt!

Blir kul att se vad du har i din julkalender i år! Kika gärna in och tävla i min med.

Kram Johanna

E

Dem fyra som sitter med i jollypanelen är: du (@lindablom), natali (@natalis_world), isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo).
Om jag vinner så kommer jag ge det till min underbara son. Jag är ensamstående med honom och vill ge honom allt det bästa och det tycker jag att han förtjänar :)

Malin S ♡

Men åh Linda vilken start på kalendern!
Självklart är jag med å tävlar, de 4 personerna som är med i jollypanelen är du @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och sist @barnrumsinspo 😊 Hade gett den fantastiska vinsten till mina 2 pojkar Adam och Lionel. Deras rum hade verkligen behövt en rejäl uppfräschning 😍 Godnatt 🍀

Fröken M

Lindablom, Natalies_world, Isa_rustaupp och Barnrumsinspo !

Alltså, "oh maj gadd" vilken vinst !

Den skulle jag vilja dela upp lite om jag hade turen och vann så att alla mina 5 ögonstenar - Viggo, Ella, thelma, Oliver och Matilde fick varsinn "GNISTRANDE och helt fantastisk julklapp" i år !!

Sharing is caring <3

Kram

Lindateresia

1. @lindablom
@natalis_world
@isa_rustaupp
@barnrumsinspo

2. Jag skulle behålla det till min egna lilla bebis som kommer till oss om en vecka, skulle passa så fint i rummet som håller på att fixas i ordning! :)

Michelle

Det som är med i jollypanelen är du, isa_rustaupp, natalis_world och barnrumsinspo

Det här paketet skulle vara perfekt att vinna till mina barn då vi håller på att göra i ordning ett lekrum till dom samt ett sovrum. Från att tidigare haft kombinerat rum till att nu ha två gör att vi saknar en del möbler och ett sånt där tält harr dottern börjat prata om nu så det vore jättekul att få överraska henne med ett sånt :)

Anonym

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnruminspo

Jag skulle ge detta paketet till mina tre barn som ska dela rum, du vet själv hur det är att bo lite trångt när man har barn... vi fick tvillingar och hade en son sen innan, i stockholm är det dyrt med bostad och kommer inte kunna köpa nytt än på länge. Därför vore det kul med ny inredning till barnens rum och även snygg förvaring! Vi kan till och med ha förvaringen i vardagsrummet då det är så snyggt!

Therese Jansson
Therese.khc@hotmail.com

Beatrice

Svaret är:
@nathalis_world
@lindablom
@barnrumsinspo_
@isa_rustaupp

Sen jag flyttade ifrån barnens pappa i våras så har barnens gemensamma rum här hos mig, varit så fruktansvärt tråkigt... Dom vill knappt ens vara där inne och leka. Dom behöver ett roligt och lek-inspirerande rum och det här skulle vara en väldigt bra början 😊

Sandra Strömberg

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo sitter med i Jollypanelen!

Jag skulle ge detta sett till vår lilla kille Mileon som inte har ngt eget rum än, vi börjar utbyggnaden av vårt hus i dagarna för att han ska få sig en egen liten mysig vrå! Där jag hoppas att massa fantasi, lek & skapande kommer flöda:)

Maria

De personer/instagramkonton som sitter i Jollypanelen är: du/@lindablom, Natali/@natalis_world, Isabella/isa_rustaupp och Hanna/@barnrumsinspo.
Det här paketet skulle bli fantastiskt till mina två minsta, en kille och en tjej som delar rum. Det är så svårt att hitta och kombinera leksaker som passar för dem båda trots att det bara är 2 år mellan dem. Detta skulle vara en jättefin start för ett fint barnrum.

Anonym

Linda, Nathalie, Isabella och Hanna! 😊🙌🏻 ghetto-gospel@live.se kan ni kontakta mig på. Hade jag vunnit hade jag gett hela vinsten till min dotters kommande rum, vi står just nu med ihopplock som möbler i hennes rum och mår dåligt över det för oavsett vad vi gör vill hon inte gå in dit, vi har liksom inte ekonomin att ordna det...😭

Anonym

Linda, natali, hanna och Isabelle!

Skulle tagit med detta till min förskola, jobbar med barn 1-3år, kommunens budget är inte att hurra för.

Sanna

Linda, Isabella, Hanna och Nathali sitter i Jollypanelen. Om jag vann skulle lillebror ,på 7 månader, i familjen få paketet då hans rum ännu är ganska tomt :)

m a j a n

Åh detta skulle jag vilja vinna till bebisens rum (som kommer i mars efter år av väntan).
@natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo och så du @lindablom såklart :)

Sara B

De fyra personerna är: 1. Du själv, Linda Blom @lindablom, 2. Natali @natalis_world, 3. Isabelle @isa_rustaupp 4. Hanna, @barnrumsinspo :)
Min lilla tjej på snart två år har ett blivande rum som just nu har ett skrivbord samt ett löpband som bästa inredningsdetaljer....hon klagar inte för det betyder att hon får ha sängen inne hos oss ett tag till. Fastän hon gärna får sova inne hos tilla hon blir tonåring (okej nja, där överdrev jag lite) så skulle det vara trevligt för henne att få ett eget kryp in. Där skulle denna vinst passa perfekt! :) god jul på dig med!

Magdalena

De fyra personerna är du @lindablom, Hanna @barnrumsinspo, Isabella @isa_rustaupp och Natali @natalis.se

Om jag vinner så blir det sjävklart bebis i magen som kommer få vinsten, vi är beräknad till den 20/12 och bebis har inte fått något eget rum än då vi ska helrenovera vårat hus till våren, så inredning till bebis rum är superbra!

Hanna-Sara

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Jag vill vinna till min brorsdotter. Hon blir snart storasyster och innan dess ska hon skämmas bort med eget rum. Detta skulle hon älska!

Cathrine

Åh vilket härligt paket att kunna vinna 😀 Hade jag varit den lyckliga vinnaren hade jag nog delat upp paketet mellan sonen och dottern här hemma så båda hade fått glädje av Sakerna 😄 Det tror jag hade blivit uppskattat av dem 💖 Enligt länken du angav så är instagramkontona du (@lindablom), @isa_rustaupp, @barnrumsinspo samt @natalis_world 😁 Härliga och inspirerande konton,enda jag inte hade koll på är den sista så den får jag nog spana in 😁 Nu håller vi tummarna för vinst 💖

Anonym

@barnrumsinspo, @natalis_world, @lindablom och @isa_rustaupp är de fyra som sitter med i panelen.

Om jag vann skulle jag dela upp paketet på två, tältet går till min stora kärlek, min 13-månaders kille. Andra delen skulle gå till min fantastiska tvååriga guddotter som till våren kommer att få ett alldeles eget rum och därför behöver en hel drös med möbler för att fylla upp det. Så vi hoppas på tur! 😘

frida

@lindablom, @natalis_world,@isa_rustaupp och @barnrumsinspo :)
Om jag vann skulle min dotter få de till sitt kommande rum. Det rummet jag och min sambo har nu. Bor rätt trångt, så såklart hon ska få de stora rummet. Hade blivit jätte glad om vi vann och dottern hade älskat dessa fina inredningsdetaljer saker.

Johanna J

Jollypanelen består av @lindablom @barnrumsinspo @natalis_world @isa_rustaupp
Om jag vann skulle mina barn få det här paketet. Ska släpa med de 40 mil uppåt i landet till vårt nya hem. Skulle så gärna vilja göra iordning deras nya rum så fint det går så de inte ska längta tillbaka till vårt gamla hem så mycket.

Karin Antonsson

Wow vilka priser! Jag håller tummarna att vinna till min äldsta son. Det är inte lätt att bli storebror alla gånger. Även om han älskar sin lillebror så vill man nog helst ha sin mamma och pappa i fred när man är 3 år. Vore fantastiskt att få skämma bort honom med så här fina grejer till sitt rum!
Jollypanelen består av Linda: @lindablom, Hanna: @barnrumsinspo, Natali: @natalis_world och Isabella: @isa_rustaupp

Sandra

Dom som sitter med i jolly panelen är @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Jag skulle ge paketet till min dotter som äntligen ska få ett eget rum. Vi har trängts i en liten 2a i två år men nu har vi äntligen fått en ny lägenhet!

Lindha

Panelen består av Linda @lindablom, Hanna @barnrumsinspo, natali @natalis_world och Isabella @isa_rustaupp
Min son skulle behöva detta 👌🏼 Har ännu inte d mycket möbler åh snart dags för eget rum. Han skulle bli superglad om han fick möjliget att vinna Leon på 2 år 💕

Anonym

Svar:
Lindablom
Natalis_world
Isa_rustaupp
Barnrumsinspo

Jag vill vinna det här grymma paketet till min familj med en bebis på 5 månader och en sambo som står ut med mig trots min HOPPLÖSA oförmåga att inreda. Just nu har bebis rum belamrats med lådor och en gästsäng, jag har bara inte förmågan att inreda det snyggt så då blir det ett förråd istället. Så snälla, ge oss denna denna julklapp - vi har noll koll!
Kram fannie

Anonym

Lindblom, Natalis_world, isa-rustaupp, barnrumsinspo. Skulle ge paketet till min dotter som fyller år idag och för att vi snart flyttar till hus där hon får ett mycket större lekrum. (det hon har idag är ca5 kvm.) 😊

Josefine. B

De som sitter med är @lindablom @isa_rustaupp,@natalis_world och @barnrumsinspo. Det här underbara paketet skulle min son få i julklapp bla då vi precis har renoverat hans rum som ekar ganska tomt än så länge på inredning. Det här skulle sitta som pricken över iet i hans nya fina rum 😍

Anonym

.... och jag kommenterade precis men glömde lämna mina uppgifter. Hehe.

Svar:
Lindablom
Natalis_world
Isa_rustaupp
Barnrumsinspo

Jag vill vinna det här grymma paketet till min familj med en bebis på 5 månader och en sambo som står ut med mig trots min HOPPLÖSA oförmåga att inreda. Just nu har bebis rum belamrats med lådor och en gästsäng, jag har bara inte förmågan att inreda det snyggt så då blir det ett förråd istället. Så snälla, ge oss denna denna julklapp - vi har noll koll!
Kram fannie (Fanniesillen@hotmail.com)

Evelin

Linda, Isabella, Natali och Hanna ( @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo ) tältet skulle min systers dotter Novalie få och dockskåpet skulle min dotter Alva få. Resten av leksakerna skulle min brors söner få ❤

Amanda

Linda isaBella Natalie och Hanna ☺ åh så underbara saker ❤ de hade blivit julklappar till svägerskanskolan 3 barn ❤❤

Cecilia

Svar @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Jag skulle ge paketet till min flicka på snart 9 månader. Hon fick sin första magsjuka igår tycker så synd om henne så skulle vara underbart och få ge henne detta i present. 😊

Therese

De/ni fyra i panelen är; @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo!

Om jag vann skulle såklart min ettåriga som få paketet! Hans rum skulle behöva lite mer möbler och förvaring! 🍀🍀🍀

Malin westman Moments.by.Malin

I jollypanelen sitter @lindablom,@isa_rustaupp,@natalis_world och @barnrumsinspo :) Om vi skulle vinna detta grymma kit så skulle våran dotter få det! Hon blir snart storasyster och förtjänar lite nya fina saker i sitt rum, då det har blivit väldigt mycket handlande till lillasyster nu! :)

Erika

I panelen är det du, Hanna, natali och Isabella. ✨ jag hade gett detta till min son och lillpyret i magen, ett helt perfekt set!

Anonym

Svaret är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Mina två små barn under 3, hade fått äran att få paketet, ifall jag hade haft turen att vinna :)

Erika

Linda (@lindablom), Natali (natalis_world), Isabella (isa_rustaupp) och Hanna(@barnrumsinspo).
Mina pojkar skulle fått det här paketet. Vi har det rätt tajt i jul då jag går mammaledig så de här skulle passa perfekt för mina pojkar! Vore så kul att vinna :)
Stor kram!

Kontakt- janssonerika@hotmail.com

Johanna

De som sitter i panelen är; @lindablom, @barnrumsinspo, @isa_rustaupp, @natalis_world.
Sonen hade fått detta paket, han har inga bra möbler att förvara alla leksaker i, så det mesta ligger på golvet.

Sandra Höglund

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo :)

Lina

Godmorgon och vilken härlig start på kalendern 💕
Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp samt @barnrumsinspo. Hade valt att behålla någonting som julklapp till mina barn, men också ge bort en fin julklapp till en väns lilla dotter 💕

lina.wernersson@hotmail.com

Anna O

Svaret är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo
Mina 2 småttingar hade fått äran att få paketet om jag fått turen sätt vinna :)

Lindha nilsson

Åhhh vilken lucka!! 💕💕 De som sitter med i jollyroompanelen är @isa_rustaupp @lindablom @barnrumsinspo och @natalis_world ,jag följer alla dessa tjejer på instagram och ni är stora inspirationer för mig, på olika sätt! Jag skulle så gärna vilja vinna detta då min dotters rum för tillfället är väldigt tomt och jag vet inte riktigt hur jag ska möblera där inne. Hälften av grejerna skulle jag ge till min dotters vän (min lilla kusin) Emilia, då det är samma sak med hennes rum. Vi båda bor i nybyggt hus och tycker att det känns tomt och ensamt ibland. Det är så mycket saker som ska köpas! Jag håller tummarna och tack för en fin lucka ❤️

Maggi

Dem 4 kontona är @lindablom @isa_rustaupp @natalis_world och @barnrumsinspo. Hade velat ge detta paket till min dotter. Vi bor rätt litet men har en liten alkov som vi tänkt skulle bli hennes när hon är stor nog, hon är 6 mån idag och detta hade varit en helt perfekt start på hennes alldeles egna kryp in! Att få möblera med dockhus och en egen liten fåtölj hade varit drömmen.

Sara

Dessa fyra personer @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo :) vår underbara dotter som precis fyllt 3 år skulle få dessa fantastiska grejer 🌸 hon ska få nytt rum nu och bli storasyster i Januari 😍😍 mail: Saharanilsson@hotmail.com

Emma

Linda, Natalie, Isabella och Hanna.

Hade gett den här vinsten till mina älskade barn Linnea (snart 4 år) och Ludvig (6 månader). Vi håller på att ordna en lekhörna till dem. Vi har en del i huset där mestadelen av deras leksaker huserar (även om det är leksaker ööööverallt hihi). Så då vore det perfekt med lite nya saker att överraska dem, framförallt den stora, med.

Anonym

Jollypanelen består av dig Linda, Natali, Isabella och Hanna. ☺️ Om jag skulle vinna så hade mina tre guldklimpar få detta. Dom hade älskat detta.☺️

@xnathalieanderssonx på instagram

Jollypanelen består av dig Linda @lindablom, Natali @natslis_world, Isabella @isa_rustaupp och Hanna @barnrumdinspo. Jag följer er allihopa på instagram och tycker de e så kul med alla era tips o idéer.

Superkul att du dragit igång en kalender även detta året. Jag kan inte ens föreställa mig vilket jobb som ligger bakom den... 😃

Om jag vann så skulle barnen få dela på detta paketet tsm med en kompis dotter.
Vi är precis i groparna till husköp och kommer behöva massa att fylla ut de tomma rummen.
Sedan vill jag att min kompis barn ska få en del av paketet då dom inte har de så bra ställt och hon kanske inte kommer få så mkt julklappar i år.

Ha en fantastisk dag!

Mikaela K

Åh så fina priser, jag skulle ge paketet till min dotter som precis har fått sitt rum renoverat men som inte har så mycket möbler eftersom att jag studerar och pengarna finns inte där efter renoveringen. Skulle vara fantastiskt att vinna allt det fina! Panelen innefattar dig @lindablom, Natali @natalis_world, Hanna @barnrumsinspo och Isabella @isa_rustaupp. Underbara konton allihop!

Minna Nehvonen

Linda Blom @lindablom
Natali @natalis_world
Isabella @isa_rustaupp
Hanna @barnrumsinspo

Detta magiska paket är en ljuvlig dröm. Och precis lika magisk och ljuvlig som min pågående första graviditet. Jag väntar en liten prinsessa i början av 2017 och jag skulle så gärna vilja ha detta till hennes kommande barnrum. Längtan efter henne har varit så stor, och nu äntligen är vi inte långt ifrån att bli en familj. Hade varit magiskt att få hjälp med dessa saker till hennes rum och inreda med kärlek.

Jag håller tummarna för mig själv denna gång.

Anonym

I jollypanelen är det Du(@lindablom) Isabella isa_rustaupp Natali (@natalis_world) och Hanna (barnrumsinspo) härliga inspirerande konton alla 4!
Skulle turen vara på vår sida så skulle våra pojkar 1 och 3 år få dela på vinsten! PERFEKT vinst till dem då vi runt jul ska flytta in i vårt nybyggda hus och de ska få sin första egna rum! Det ekar lite tomt då de är deras första rum! Längtar SÅ till och få inreda dem! Hoppas på MaSSA tur nuuuu!

Anonym

Tack underbara du för ett otroligt jobb kul att den är tillbaka . Dagens svar är isa_rustaupp @natalis_world @barnrumsinspo och @lindablom :) denna fantastiska vinst hade gått till lillebror på 6 månader som nu ska få ett eget rum inom kort . Planeringen är i full gång och detta är verkligen i samma stil som jag tänkt rummet .💕

Jessica Hultén

I jollypanelen är det Du(@lindablom) Isabella isa_rustaupp Natali (@natalis_world) och Hanna (barnrumsinspo) härliga inspirerande konton alla 4!
Skulle turen vara på vår sida så skulle våra pojkar 1 och 3 år få dela på vinsten! PERFEKT vinst till dem då vi runt jul ska flytta in i vårt nybyggda hus och de ska få sin första egna rum! Det ekar lite tomt då de är deras första rum! Längtar SÅ till och få inreda dem! Hoppas på MaSSA tur nuuuu!

Zandra (zandra@gizz.se)

Tack underbara du för ett otroligt jobb kul att den är tillbaka . Dagens svar är isa_rustaupp @natalis_world @barnrumsinspo och @lindablom :) denna fantastiska vinst hade gått till lillebror på 6 månader som nu ska få ett eget rum inom kort . Planeringen är i full gång och detta är verkligen i samma stil som jag tänkt rummet .💕

Emma

Hej,
Dom som är med i panelen är lindablom, natalis_world, isa_rustaupp o barnrumsinspo.
Om jag vann skulle jag ge detta paket till mina barn som har varit med om mycket iår. Separation, otrygghet o mycket annat. Så dom skulle behöva ett stort paket så deras rum får lite mer leksaker och en mysig känsla. Det är dom värda efter detta jobbiga år ❤
Följer både dig och jollyroom på Instagram 🙂 kram

Anonym

De som sitter med i jollypanelen är du @lindablom, @natalis_word, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo. 2,skulle gett presenten till mina två barn, vi har precis köpt ett nytt hus nere i Skåne och rustar upp, så inredning prioriteras inte pengarna till just nu, och när de är färdigt önskar jag en flytt tillbaka ner dit till mina nära och kära😃

Martina

Svar: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo.. Jag skulle ge paketet åt min underbara dotter till julklapp! Vi har inte kunnat prioritera att köpa fina möbler och grejjer till hennes rum, och detta paket var verkligen så fint!!

Sandra A

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo är de fyra instagramkontona.
Om jag vinner skulle min sambos systerdotter Ella få det riktigt kul i ett rum med alla dessa fina saker. Toppenstart på årets julkalender Linda!

Maggi

Dem 4 kontona är @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo. Skulle vilja ge detta paket till min dotter. Vi bor ganska litet och har en liten alkov som vi tänkt ska bli hennes när hon blir stor nog, hon är 6 månader idag. Dessa fina saker skulle bli perfekta starten att möblera hennes alldeles egna kryp in med! Dockhus, en egen fåtölj o en lampa för mysigt ljus hade verkligen varit drömmen!

Linn

Lindablom, Natalies_world, Isa_rustaupp och Barnrumsinspo. Jag skulle dela upp julklappen och ge till mina två barn och två av deras kusiner. kram

Erika

Hej!
Svaret är: du @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo
Jag skulle ge vinsten till min dotter i julklapp, hon behöver lite nytt till sitt rum :) håller tummarna!

Jennica V

Svar: Linda (@lindablom), Hanna (@barnrumsinspo), Isabella (@isa_rustaupp) & Natali (@natalis_world)
Jag skulle ge detta till mina pojkar. Deras rum är lite av ett kaos och inget enhetligt direkt. Så det hade varit kul att få ge dom ett mysigt rum med dessa saker :)

Elin - mamma till Milo & Melvin

Åh wow vilken kickstart! 😍 Min son Milo är i Selmas ålder och har inget lektält.. så han har på senaste tiden tjatat om koja i soffan, under bordet, under sängen, under skrivbordet.. ja, du fattar! ☺️ Tänk då hans lycka om tomten Linda & jollyroom kunde ge honom detta och lite till i julklapp! 🎁 Svaret på frågan är @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo och sist men inte minst @lindablom ☺️

Frida

I jollypanelen Sitter @natalis_world, @isa_rustaupp, du-@lindablom och @barnrumsinspo. Vore sjukt roligt att få vinna detta till sonen Milo, som skulle behöva en light make-over i hans rum <3

Eleonot

Dem fyra som sitter med i jollypanelen är: Linda (@lindablom), Natali (@natalis_world), isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo). Lukas skulle få ha dessa saker i sitt rum. :)
Eleonor.sjoberg@hotmail.com

Carolin

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo :) om jag skulle vinna detta oket så skulle jag ge det till min lillebror och hans flickvän som under 2015 och 2016 förlorade sina två pojkar sent in i båda graviditeterna (v20 ) En otroligt hemsk upplevelse som har tagit hårt på både dom själva och deras förhållande. Nu väntat dom sitt 3dje barn och den här gången ser det ut att gå vägen , ÄNTLIGEN! Ingen förkänar detta mer än dom. Fantastiska människor som har haft två tuffa och hemska år bakom sig.

Anonym

Hej! Svaret är: du v @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo
Om jag vinner skulle jag ge vinsten till min dotter som är några veckor yngre än din Colin, jag tycker de är så kul med inredning och skulle vilja fixa till hennes rum. Håller mina tummar!!

Matilda

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Det skulle vara lillebror i huset. Vi har precis börja fixa hans rum. :)

Emma Ruth

Du, Hanna, Natali och Isabella :)

Skulle dela paketet mellan sonen som är 4 år och dottern som är 8 månader :)

Linda

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Det skulle faktiskt få bli en underbar present till båda mina barn, dom är världens finaste syskon som delar allt ❤️

Linda

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Det skulle faktiskt få bli en underbar present till båda mina barn, dom är världens finaste syskon som delar allt ❤️

Isabelle Hellgren

dom som sitter med i jolly panelen är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo:) om jag vann skulle jag ge det till min yngsta dotter Ofelia som hela tiden får ärva allt. Nu kommer julen och Hennes födelsedag tätt intill och med en alldeles för thight ekonomi så finns inte möjligheterna att köpa och ge så mycket saker. Detta vore drömvinsten!

Sofie

1) @lindablom, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo och @natalis_world. Följer redan tre av fyra, och klickade just "Följ" på den fjärde! :)

2) Det är inte lätt att bli storebror,
nu när en liten ska flytta in där vi bor.
Kärlek finns i överflöd,
men ibland får även avundsjukan glöd.
Då kan man behöva en extra fin present,
som finns innanför dörren som står på glänt.
Ett nytt rum med massa nya ting,
då minskar nog avundsjukan till ingenting!

Nicole

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. 👍🏻 Jag skulle vilja vinna då det snart är dags för lillasyster att flytta in till storebrors rum då vi bor i en trea så dom måste dela & detta skulle passa perfekt för båda två där inne och det vore så mysigt att få göra om det med all inredning.

Anonym

Linda, Natali, Isabella och Hanna. Jag skulle ge paketet till våra småttingar på 9mån + 2år som inte ännu fått ett eget rum de skulle få en mycket fin lekhörna i vardagsrummet med detta paket. Just nu är leklådan en banankartong full med mestadels ärvda leksaker från storasyskonen. ❤️

Helena R

Vilken lucka du startar med ♡ wow alltså!!!
Om det blir jag som vinner skulle min yngsta son få det till sitt rum som han verkligen behöver en uppfiffning av .
De fyra som är med är : du, isa rustaupp, barnrums inspo och natalis Wold

Rebecca

Svar: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp & @barnrumsinspo

Åh vilken underbar lucka! Skulle jag vinna så skulle detta få inredas i min 1 åriga dotters rum! Hon har precis fått sitt allra första rum så det står ganska så tomt nu så det här skulle betyda så himla mycket! 🍀🍀☺️

Natalie

@lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsins Om jag vann skulle mina två söner få detta fantastiska paket!

Nathalie K

Linda (du), Isabella, Natali och Hanna .
Om jag vann skulle jag ge paketet till min systerson då min syster är ensamstående med 4 barn.

Linda Björk

Linda, Natali, Isabella och Hanna. Jag skulle ge paketet till våra småttingar på 9mån + 2år som inte ännu fått ett eget rum de skulle få en mycket fin lekhörna i vardagsrummet med detta paket. Just nu är leklådan en banankartong full med mestadels ärvda leksaker från storasyskonen. ❤️

Anonym

1. @lindablom 2. @natalis_world 3. @isa_rustaupp 4. @barnrumsinspo
Min älskade dotter som alldeles strax ska flytta in i sitt alldeles egna rum! Men de ska inredas en del innan och oj vad jag har tittat in på jollyroom ett antal gånger 😍
Sen skulle jag nog dela med mig av någonting till det nyaste tillskottet i familjen som är den lilla kusinen! Håller alla tummar och tår!
God jul på dig! 😊

Elin

Linda (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (@isa_rustaupp), och Hanna (@barnrumsinspo) sitter med i panelen.

Om jag vann skulle min son få paketet. Jag är helt ensam med honom och har det lite tufft ekonomiskt, så jag kan inte skämma bort honom så mycket som jag önskar.
Han är fantastisk och hjälper till väldigt mycket hemma, trots att han bara är 2,5 år. Och ja, vi har det som sagt lite tufft, men jag ångrar ingenting, för han är det bästa jag har!

Anonym

Linda, Natalie, Hanna och Isabella. Paketet skulle jag dela mellan min son och lillasyster som kommer i februari❤ sonen skulle älska tältet och fåtöljen! 😍 hoppas på tur!!

@xnathalieanderssonx på instagram

Jollypanelen består av dig Linda @lindablom, Natali @natalis_world (som bytt namn till @natalis.se), Isabella @isa_rustaupp och Hanna @barnrumdinspo.

Vilket enormt jobb du lägger ner på detta. Kan inte ens föreställa mig allt slit för att vi ska få ta del av din skojiga julkalender i år också.

Jag skulle ge paketet från jollyroom till mina barn och en kompis dotter att dela på.
Vi är i groparna att köpa hus som är 160kvm större än vårt nuvarande boende och måste fylla ut tummen lite. Då vore ju detta perfekt!
Min kompis barn skulle få tältet eftersom dom inte har de så bra ställt och hon kanske inte kommer få så många julklappar i år.

Följer era instagrams flitigt och tycker de e så kul med alla tips och ideéer ni har. De tackar vi för! 😄

Emma S

Det är @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo. Jag skulle ge paketet till min dotter, hon skulle verkligen bli så glad för denna vinst! :-)

Mirja

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Jag vill ge detta till mina två barn som har en gemensam lekyta som verkligen behöver fixas till. Det är en enda hopplock av ofuktionella möbler och ganska omysigt. Dockskåpet skulle de dessutom älska!

Angela A

Linda, Isabella, Natali och Hanna.
Min pojk så skulle få detta kitt snart kommer både jul och en lillasyster så hade vart perfekt för lilleman.

Mirja

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Jag vill ge detta till mina två barn som har en gemensam lekyta som verkligen behöver fixas till. Det är en enda hopplock av ofuktionella möbler och ganska omysigt. Dockskåpet skulle de dessutom älska!

Sara W

De som sitter i Jollypanel är Linda, Natali, Isabelle och Hanna. Om jag vann skulle jag ge paketet till min äldsta son och hans kusin. :)

Caroline Viklund

@isa_rustaupp, @lindablom, @barnrumpsinspo och @natalis_world

Detta skulle gå till min 3 åriga dotter och 9 månader gamla son som älskar att leka tillsammans med sin storasyster i allt hon gör :) dom förtjänar allt det finaste som alla andra barn givetvis också gör. Vi har inte ekonomin själva att köpa fina möbler, inrednibgsdetaljer eller leksaker så detta skulle var en stor gåva att få ge i dessa tider.

Carroovklnd@hotmail.com

Mimmi Poulsen

@lindablom, @natalis_world, @ isa_rustaupp, @barnrumsinspo. Då vi börja med vår ivfresa igår hoppas jag på att kunna ge detta till kommande barn 😍

Fanny

De fyra som sitter i jollypanelen är du, @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo!

Om jag vann denna fantastiska lycka skulle mina 3 barn få dela vinsten sinsemellan. 4,5åriga dottern och 3åriga sonen delar rum och de skulle verkligen uppskatta dockhuset och fåtöljen medan resten skulle gå till deras 5-snart 6-månaders lillebror som så småningom ska få överta vårat lilla sovrum när han är redo för det. Inredningen ska gå i vitt,grått och mint och jag längtar SÅ efter att få inreda babyrum igen! 😍

josefine

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo är dom fyra instagramkontona 😄 paketet skulle min son få och även framtida lillasyskon som ligger i magen som väntas komma i januari :)

Sofia

@isa_rustaupp @nathalis_world @barnrumsinspo samt @lindablom

Om jag vann så skulle jag såklart ge det till mina fina flickor Tilde och Julia som har fått ärva mycket från storasyster Nellie och av varandra.

Anonym

Hej :) äntligen december och din fina julkalender.
Älskar din blogg alltid och underbara fina barn.
Svar: Linda, natali, Hanna och Isabella :)
Skulle gett presenten till mina två döttrar. Dom förtjänar lite nytt då jag och deras pappa ska separera. Så lite nytt kan passa i deras nya rum. Håller tummarna.
Följer jollyroom på insta. Sabinalundin
Sabinalundin@hotmail.com

Lina

Jollypanelen: Linda Blom @lindablom, Isabelle @isa_rustaupp, Natali @natalis_world och Hanna @barnrumsinspo. Mina två barn skulle ha glädje av detta, samt skulle vi dela med oss till deras fina kusin :)

Mmarialaa

Jollypanelen består av dessa 4 fantastiska konton @isa_rustaupp @lindablom @barnrumsinspo och @natalis_world
Självklart skulle min älskade dotter få detta kit.
Kramen<3

Anonym

Hej! @lindablom , @natalis_world , @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Jag skulle ge detta paket till mina söner, då vår ekonomi inte är så stark just nu då jag är mammaledig & dom kommer att få dela rum till dess vi hittar och har råd med något större.

Sandra

Du @lindablom, Hanna @barnrumsinspo, Isa @isa_rustaupp och Natali @natalis_world. Tältet och bokstaven skulle min son få, han älskar att krypa in i "hus" och leka tittut. Dockhuset och fotöljen skulle min dotter få, hon älskar att leka med dockor samt att sitta i egna stolar m.m. Leklådan skulle få förvara alla leksaker som är ÖVERALLT på vår ena våning hemma. Håller tummarna✊

Sofie

Jollypanelen består av dig Linda (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (@barnrumsinspo). Paketet hade vår dotter Charlie fått ♡ Tror hushylla hade blivit en hit som garanterat hennes Barbie dockor hade fått flytta in till.

Chasmine

De 4 som sitter är @barnrumsinspo, @isa_rustaupp, @natalis_world samt du(@lindablom)! 😊
Om jag skulle vinna 🍀 Skulle paketet vara en julklapp till en bebis i vår familj (vill inte skiva mer exakt då bebisen föräldrar i fråga kan se det här i förtid) håller tumme o tå!

Camilla Bengtsso

Jollypanelen består av dig @lindablom, @natalis_world , @isa_rustaupp och @barnrumsinspo . Får spana in Natalis insta då jag inte följer henne ännu ;)
Dessa underbara grejer skulle mina två små flickor få. Det är snart dags för sessorna att få dela rum, så då hade det varit perfekt med nya fina saker till rummet ❤️
Önskar dig en fin dag!

Lina Sällberg

Svar: Linda (du), Isabella (@isa_rustaupp), Natali (@natalis_world) och Hanna (@barnrumsinspo).

Jag skulle vilja ge detta till sonen i julklapp! Grymma produkter som är så fina och praktiska i barnrummet

Anonym

Linda, Isabell, Natalie och Hanna är rätt svar! Detta paket skulle jag ge till min son som är 5 månader. Idag består hans rum av en spjälsäng och ett skötbord, skulle vara kul att få inreda ordentligt :) Håller tummarna!!

Malin

Åh vilken drömvinst! 😍✊🏻
Det är du @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo som sitter med i Jollypanelen 😃

Det här vore rena drömvinsten för oss, skulle behålla allting själv och inreda dotterns nya rum då vi flyttar, vet inte vem av oss som skulle trivas bäst 😍 Håller tummar å tår!

Jennie

Det är du,
@lindablom sen är det @barnrumsinspo @isa_ @natalis_world som sitter med i panelen.
Om jag vann så skulle jag ge detta som en gemensam julklapp till mina barn Loui och Saga 3,5år och 1år, så dom skulle kunna inreda sitt gemensamma rum hemma hos sin pappa. Vi har ganska nyligen separerat och jag skulle önska att dom kunde få ett mysigt krypin även där.

Sandra

Linda, Isabella, Natali och Hanna Sitter med i jollypanelen. Jag skulle ge det till min yngsta dotter Saga. Vi bor i lägenhet och hon har inget eget rum, nu har vi dock hittat vårt hus och ska flytta till våren. Vore kul att inreda hennes rum med dessa UNDERBARA saker! ❤️😍

Elin

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo sitter i panelen!
Jag skulle inreda sonens (och kommande lillasysters) rum med möblerna. Perfekt nu när sonen fått ett 3 gånger så stort rum som vi behöver fylla med lite mer lekvänliga saker utöver skötbord och spjälsäng 😂

Jennie

Skrev precis en kommentar och såg att det bara kom med @isa_ ska såklart vara isa_rustaupp.

Emelie

Hej, vilken fin första december lucka! Panelen består ju av Linda (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo). Och priset skulle inte gå till någon mindre än min dotter som får dela jul- och nyårsfirande med födelsedag. Den trettionde december blir hon ett år och det hade varit underbart att inreda hennes rum som än så länge stor halvtomt och oanvänt. Kram och trevlig första december!

Magdalena

Vilken härlig start! Detta fantastiska set skulle delas upp på mina två barn Thea och Elton. Förvaring och lektält till lillebror.
I panelen sitter fina Hanna @barnrumsinspo sedan färgrika kontot @isa_rustaupp. @natalis_world och sist men inte minst du @lindablom.
En kvinna somjag följt sedan innan vi bägge fick våra små ögonstenar. Är verkligen fantastiskt att känna att man är en del av varandra på något vis hihi .

Maja

Dom i panelen är: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo Jag skulle ge paketet till mina fina döttrar som just nu sitter och väntar på sina första egna rum i vårat egna hus 🙌🏼

Marie

Svar: du Linda-@lindablom , Natali-@natalis_world, Isabella-@isa_rustaupp och Hanna- @barnrumsinspo.
Om jag skulle vinna skulle min älskade Tilde på fyra månader få en del av det att ha i sitt rum som jag håller på och gör iordning :) är väldigt speciellt att greja i hennes rum då hon var väldigt efterlängtad efter två års försök ❤️ sen skulle min kusin som ska ha bebis i februari få till sin lilla pojk ❤️

Madelene

Linda Natali Isabella & Hanna :) jag skulle dela detta otroligt generösa paket mellan mina egna två tjejer Stella & Moa-Lo och deras jämngamla kusiner Travis & Hollie i sann julanda!

Louise Lindström

Dom fyra som sitter med i jollypanelen är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnruminspo. Vi håller precis på ordna med storebrors rum här hemma och drömmen för honom skulle vara detta tälten där han kan mysa med alla sina gosedjur och ligga och läsa en bok. Lillebror hans skulle få resten av vinsten så han får lite eget och inte alltid måste få allt sol storebror vuxit ifrån. Magisk lucka 💖

Paulina

Åh vilket underbart pris!!😍😍 Svaret på frågan är: @lindablom @barnrumsinspo @natalis_world @isa_rustaupp
I januari är lillasyster beräknad att komma till världen och självklart skulle priset vara till hennes rum!💕 Håller alla tummar för vinst✊🏼😍

Julia Johnsson

Linda (@lindablom), Isabella (@isa_rustaupp), Natali (@natalis_world) och Hanna (@barneumsinspo).
Mina sönder skulle få det här, storebror förtjänar det verkligen efter att hans hjälte till lillebror föddes 12 veckor för tidigt efter att jag hade bott på sjukhus från vecka 22. Han har från första stund accepterat allt och älskat sin lillebror mer än något annat ♡ så båda mina söner skulle få vinsten då dom delar rum men det skulle bli ett tack och en uppmuntran till världens bästa storebror ♡

Jenny

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo. Om jag vann skulle jag göra i ordning minsta tjejen Matildes rum😊 Det är just nu ett tråkigt rum där man ställer in massa skit och stänger dörren🙈 Håller tummarna för ett fint rum till jul✊🏼

Signe

@lindablom @barnrumsinspo @isa_rustaupp @natalis_world
Paketet skulle min son få, han är två år och har ännu inget eget rum och vi har tappat inspirationen lite, skulle vara roligt att få hans rum fördigt med dessa fina grejor.
Tältet skulle jag ge någon av mina vänners barn för ett sådant gav vi sonen i julklapp förra året!
Heja dig Linda som gör det här varje år!

Carro

Först vill jag bara säga, wooow... vilken underbar första lucka. Herregud så mycket fina saker och de där tältet har jag varit in och kikat på flera flera ggr. Men som studerande och tre kids finns de inte så mycket kulor över 😔

Här ska du få svaret:
@lindablom @nalalis_word @isa_rustaupp och självklart @barnrumsinspo.

Jag skulle ge paketet till alla mina tre kids. Kanske dela upp sakerna inom varandra, eller helt enkelt få ha allting tillsammans 😊 vi har tre kids och funderar på att låta barnen dela rum så dom får ett rum att sova i och ett helt lekrum för dom själva. Då hade ju detta present set passa dom helt perfekt 😍

Anonym

Lindblom- linda , natalis_world -natali, isa_rustaupp -isabella och barnrumsinspo- Hanna ☺
Paketet hade min son och kommande tvillingar fått. då vi snart flyttar till nytt så hade en uppfräschning i deras rum varit kul 😀 ☺

Anna helene

Det är Linda, isa, Natali och hanna.
Jag skulle ge paketet till min dotter i magen, förlorade nämligen precis en budgivning på hushyllan. Jag inspireras så mycket av dig när det kommer till inredning av barnrummet och jag har alltid älskar senas hushylla. Håller tummar och tår ☺️

Janey91@live.se


Lindblom- linda , natalis_world -natali, isa_rustaupp -isabella och barnrumsinspo- Hanna ☺
Paketet hade min son och kommande tvillingar fått. då vi snart flyttar till nytt så hade en uppfräschning i deras rum varit kul 😀 ☺

Anonym

God morgon! Ni som sitter i panelen är du Linda (@lindablom) Natali (@natalis_world) Isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (@barnrumsinspo). Jag har följt era konton länge 😊❤
Om jag vann skulle sonen få leksaker till sin födelsedag 16/12 och båda barnen få något till rummen i julklapp! En soffa från Kids Concept står högt på önskelistan till dotterns rum 😍🙌 Ha en fin dag! 😊💕 Hälsningar Kristin

Sofie Rydingsvärd

Svar: Du/Linda (@lindablom) Isabella (@isa_rustaupp) Hanna (@barnrumsinspo) Natali (@natalis_world) Alla 4 är jättemysiga konton som jag sedan tidigare följer! 😍👌

Jag skulle ge dessa till min dotter Vanessa i julklapp!! ❤️

Sofie Rydingsvärd

Svar: Du/Linda (@lindablom) Isabella (@isa_rustaupp) Hanna (@barnrumsinspo) Natali (@natalis_world) Alla 4 är jättemysiga konton som jag sedan tidigare följer! 😍👌

Jag skulle ge dessa till min dotter Vanessa i julklapp!! ❤️

Sofie Rydingsvärd

Svar: Du/Linda (@lindablom) Isabella (@isa_rustaupp) Hanna (@barnrumsinspo) Natali (@natalis_world) Alla 4 är jättemysiga konton som jag sedan tidigare följer! 😍👌

Jag skulle ge dessa till min dotter Vanessa i julklapp!! ❤️

Michaela Öhman

Linda, Isabella, Natalie och Hanna. Med denna vinst skulle kusinerna leka för fullt i de nya rummet :)

Anonym

Linda, Natali, Isabella, Hanna!!

Underbart paket från jollyroom! För tre månader sedan fick vi en efterlängtad liten lillasyster till vår Sixten! Men hittills har inte möjlighet funnits att fixa ett rum till henne men nu är längtan stor att få inreda ett barnrum igen och efter nyår är det dags att sätta fart! Detta skulle vara en underbar start på detta projekt!

Emmei

Dem fyra som sitter med i jollypanelen är: du (@lindablom), natali (@natalis_world), isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo).Om jag vinner kommer jag ge detta till mina barn och deras nya lekrum som vi precis renoverat färdigt. Skulle bli den bästa överraskning dom fått. :) min mejl
ek_116@hotmail.com

Sofie

Linda, Natali, Isabella, Hanna!!

Underbart paket från jollyroom! För tre månader sedan fick vi en efterlängtad liten lillasyster till vår Sixten! Men hittills har inte möjlighet funnits att fixa ett rum till henne men nu är längtan stor att få inreda ett barnrum igen och efter nyår är det dags att sätta fart! Detta skulle vara en underbar start på detta projekt!

Emily Nielsen

Vilken fin lucka och underbar start på 1:a December. Jollyromms panel är Linda med ett underbart instagramkonto @lindablom, @barnrumsinspo,

Emelie Karlsson

Svar 1; du, natali, Isabella och Hanna! Svar 2: jag hade delat upp det i stora julklappar under årets gran. Skrivet från tomten! För att överraska och bevara julens magi. Barnen hade fått ha allt i sitt rum dem delar ❤️🎄

Catrin Wiberg

De fyra kontona är;
@lindablom
@Natalis_world
@isa_rustaupp
@barnrumsinspo

I vår flyttar vi till större och min 2-åring får äntligen eget rum. Paketet går till henne och vinsten skulle bli en perfekt start i hennes nya kryp-in 💗

Johanna

Du (lindablom), Natalis_world, isa_rustaupp och barnrumsinspo.
Mina två barn skulle få detta paket. Dom skulle ääälska stora huset. Min dotter älskar att bädda och leka med små dockor. Och min son skulle älska tältet! :)

Zannah

Wow! Vilken underbar start på din julkalender! 👌
Dom som sitter i Jollyparnelen är : ollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.
Skulle jag vinna så skulle jag dela vinsten till båda min barn. 🌸

Zannahroos@live.se
Instagram: Kalaskaktusen

Elin

Svar: Linda Natalie Isabella Hanna.

Min dotter skulle få detta då vi ska flytta till hus veckan innan jul, hon har idag inga möbler då hon bor i sin storebrors rum. Så detta skulle passa perfekt som en julklapp 😊
elin431@hotmail.com

Jennifer

Åh vilken tävling, självklart är jag med och tävlar inne hos dig! :) De som sitter med i jollypanelen är: du Linda (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo) Vann jag så skulle jag dela upp vinsten och ge otroligt fina julklappar till mina två barn och även till mina kompisarnas barn. 🎁✊🏻 Instagram: ninajennifer

Lina Eckerström

Svar: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Detta fina kit hade mina flickor som dela på. Jag lovar att båda hade blivit så nöjda & glada.
Ha en fin 1 december.

Mikaela

@barnrumsinspo, @isa_rustaupp, @natalis_world och @lindablom👏
Jag skulle nog behållt hushullan till mina barn på 5,5 år&1 år. Resten skulle jag dela upp och ge till mina fantastiska vänner som väntar barn, varav ett utav de kommande liven är min blivande gudson 😍 hade vart fantastiskt att få ge bort såhär fantastiska presenter ❤️

Christine/plumpy85

Det är Linda, Natali, Isabella och Hanna. Då jag och barnens pappa ska gå isär så hade mina barn fått detta paket till sitt nya rum ❤🍀

Heidi

I jollypanelen sitter @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.

Om jag vann skulle bebisen i magen få detta. Beräknat är i februari.:)

Emilia

Vilken tävling😍 De fyra som sitter med i panelen är ju du, @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo😊 Har ja turen på min sida och vinner, så blir de en rejäl uppfräschning av mina två barns rum som dom delar på😊 Håller tummarna🍀🍀
@emiliaboberg

Malin

Jollypanelen består av Linda: @lindablom, Hanna: @barnrumsinspo, Natali: @natalis_world och Isabella: @isa_rustaupp

Motivering:
Min 2-åriga dotter Liv känns plötsligt så stor
- för några veckor sen föddes nämligen hennes lillebror.
Plötsligt behöver jag trösta, torka kräk och amma
- det blir en stor förändring när någon ny konkurrerar om mamma
Men min dotter tar det bra och säger ord som gör mig svag:
"Ässkar dej lillbjoj Shaaarli" precis varenda dag.
Hon är så kärleksfull, empatisk och underbar
mitt hjärta blir alldeles varmt av att hon är så rar.
Därför gör jag nu mitt allra tappraste försök
för att just min dotter av Jultomten (a.k.a. Linda Blom) ska få besök.
Hon har verkligen varit en riktigt snäll tjej i år,
därför hoppas jag att hon dessa vackra barnrumsmöbler får!

Hanna Sjöberg

Fantastiskt fina saker! De som sitter med i jollyroompanelen är Linda, Isabella, Natali och Hanna. Möblerna skulle mina tvillingdöttrar få. Vi ska snart flytta och deras rum kommer bli större mycket större än deras nu minimala. Dessa saker skulle pryda det så fint! Håller tummarna för vinst!

Lene-Therese Simonsen

Lindablom, Natalies_world, isa_rustaupp och barnrumsinspo :)

Min dotters rum skulle rustas upp rejält samt några nya pulkor till förskolan :) <3

Emily Nielsen

Vilken fin lucka! Jollyroompanelen består utav Linda @lindablom, Hanna @barnrumpinspo, Natali @natalis_world & Isabella @isa_rustaupp som inspirerar!

Sandra Georgsson

Underbar tävling ❤ de 4 som sitter med i jollypanelen är
@barnrumsinspo - hanna
@isa_rustaupp - isabella
@natalis_world - natali
@lindablom - linda

Om jag vann skulle min son få detta när han fyller 1 år i januari 😍

Sabina

Lindablom, natalis_world, isa_rustaupp och barnrumsinspo är dom fyra som sitter i jollypanelen! Jag hade delat upp sakens mellan mina tre barn ❤️ Alla tre fyller år tätt efter jul så detta hade vart fantastiskt kul att kunna ge i födelsedags presenter 😊💕

Det är Isabella, Natali, Linda och Hanna ☺ min pojke på 4 år och min 3 månaders bebis hade fått något var att ha i sitt rum. Tror båda hade älskat tältet, hade passat perfekt in i deras nya rum ♡

Hej Linda! Det är ju såklart du, Hanna, Isabella och Natali. Vilken vinst! Skulle ge det till min nyfödda och min pojke på 4 år. De hade passat perfekt in på deras nya rum och så många mysiga stunder de kan få i de nya tältet ♡ god jul!

Sofie

Åå vilket fint pris! Skulle jättegärna vilja vinna det åt min lilla dotter på 1 år 😍 hon skulle bli så glad :)
Dom 4 som är i panelen är @lindablom linda @natalis_world Natalie @isa_rustaupp isabella och @barnrumsinspo hanna

Teres Hofling

Så härligt med ännu en julkalender. De som är med i jollypanelen är @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo.

Mina döttrar skulle få dela på detta fantastiska paket. 😀

Linda

Svaret är: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Vilken kanon vinst! :)
Jag skulle helt klart välja att "ge bort" paketet till min dotter Isa på 4 månader. Storebror William har ett eget rum som är "inrett och klart" (om man nu någonsin blir klar i ett barnrum 😂) och det vore fantastiskt att få ge lillasyster ett eget krypin med dessa bedårande möbler! <3

Mail: linda.furtenbach@live.se

Anneli Svensson Bromölla

Glad första advent det är du @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp o@barnrumsinspo.Om jag hade turen o vinna skulle mina älskade barnbarn få vinsten

Helena

Linda, Natali, Isabella och Hanna.

Vi har precis flyttat till ett hus och detta vore fantastiskt att vinna så jag kunde inreda med detta i min sons rum 😊

helenaeinarsson@gmail.com
Instagram @hellans

Caroline

Hej!
Vilket bedårande set, heeelt i min smak. Vad duktig du är som orkar fixa med kalendern år efter år :).

Min lilla dotter Stella på 8 månader skulle absolut få detta, då vi inte riktigt fått in den där myskänslan än i hennes barnrum. Faktiskt så väljer vi inte ens att vara i hennes rum så mycket utan vi brukar hålla till i vardagsrummet. Men ju äldre hon blir ju större blir ju behovet av ett eget krypin. Alltså den lilla fåtöljen skulle hon bara älska. Och tältet, wow! Vi skulle bli så himla glada om vi vann.

Och svaret på din fråga är:
Du själv, Isabella, Natali och så Hanna. :)

Följer dig på insta och läser din blogg. Du verkar vara en fantastisk kvinna! Kram

Sofie (sofiewallmark@hotmail.com)

Dom 4 i panelen är Linda,Isabella, Natali och Hanna.

Skulle vilja vinna det här åt min lilla dotter som alltid är go och glad. Hon ger mig så mycket energi så hade varit så roligt att få ge henne detta fina pris 💕

carola

Svar @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo. Eller som man säger Linda, Natali, Isabella och Hanna. Min yngsta son skulle få allt. Idag har han bara en säng, skulle vara kul om han fick något eget.

Jonna

1. Hanna, Isabelle, Natali och du:)
2. Paketet skulle givetvis gå till mina 2 små pojkar (storebror snart 3 år och lillebror 7 mån) vi bor i alla i en 2a i väntan på att vårt nya hus ska bli klart i maj så lite grejer till deras kommande rum är prio vid flytten!
God Jul och tack för all inspo.

Bella

Linda, Isabella, Natali, Hanna.
Jag skulle ge dessa saker till mina underbara småpojkar. Vi har precis separerat och det ska nu skapas ett till mysigt hem åt dom.

Anonym

Hej Linda:)
Vilken toppen början på december månad med att se denna start på din ulkalender! Svaret: @lindaböom , @isa_rustaupp , @natalis_word och @barnrumsinspo :)
Paketet skulle vår dotter få då vår ekonomi inte räcker så jätte långt och hade varit så kul att få ge henne ett lite fint i sin del av vardagsrummet. Heter @mittlivsommamma på insta

Emelie K

Linda, Isabelle, Natali och Hanna! 😊 Skulle jag och min familj vinna detta fantastiska pris. Så skulle mina två underbara barn på 1 och 3 år, få dela på detta fina pris, nu när vi snart ska flytta, så känns det roligt om dom skulle få nya saker oxå som skulle kunna göra storebror glad, då det känns som att han inte alls vill flytta! 😔 Så håller tummarna ❤️

Rebecca Olovsson

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo Jag skulle ge någon sak till min son på 1 1/2 men då han redan kommer få så mycket så skulle jag ge en del till min älskade guddotter ❤️

Malin

Svar: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Min minsta son på 5 månader skulle få det mesta utom huset, det skulle äldsta sonen på 3,5 år få då han kan ha det som garage till alla bilar 😄

Karolina

I Jollypanelen har vi inga mindre än Hanna, Natali, Isabella & sist men inte minst du Linda.!
Den fina leksakslådan skulle vi ge till våran julgivar familjs yngsta dotter på 2 år, här kan hon förvara alla leksaker som hon får & har. Den fina lampan skulle även gå till samma familj som även har en 9 åring. Det skulle hon nog tycka pryder fint i rummet. Den fina hyllan, tältet & stolen skulle bli till min dotter Ella. Det har sen länge stått på vår önskelista (läs min) att få inreda barnrummet med!! Och nu är det jul så då hoppas vi att våra önskningar slår in. Hopps hoppas hoppas

Camilla

Vilket underbart paket, detta hade varit pricken över i:et för att få till min dotters rum som saknar just såna här produkter för att äntligen kunna bli hennes personliga rum och användbart 💖

Svaret på frågan är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinpo som sitter med i jollyroompanelen 😊

Amanda palo

Rätt svar är; @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo.

Mina barn skulle få det stora paketet. Dem hade älskat tältet och perfekt fåtölj när min stora 3 åring "läser" för lillebror på 9 månader
Önskar er en fin 1 december.

Therese Persson

Vilken fantastisk tävling 😍
Jollypanelen består av dig @lindablom @isa_rustaupp @barnrumsinspo och @natalis_world
Jag skulle ge vinsten till mina barn (2 år och 5 månader) och inreda deras rum som de just nu delar. En fantastisk möjlighet till lek, upptäckande och skapande för storasyster och lillebror! Hoppas på tur och önskar dig och er familj en god jul! 🎅🏻❄️⛄️

Sofia Stjern @littlestorylane

Jollypanelen består av bästa @lindablom ,@barnrumsinspo, @natalis_world och @isa_rustaupp och följer er alla sedan en tid tillbaka. Vi har precis äntligen köpt ett hus så våra två små prinsessor kommer få varsitt rum. Storasyster har mycket fint på sitt rum redan men lillasysters rum står tomt så där skulle dessa fina ting hamna om jag vann 💜 Ha en fin 1 December!

Linda Viberg

Godmorgon Linda. Vilken underbar start på årets julkalender!🎅❤

Jollypanelen består av dig (@lindablom), Isabella (@isa_rustaupp), Natali (natalis_world) och Hanna (@barnrumsinspo).

Jag skulle dela på detta paket till mina två grabbar o deras lilla kusin. Perfekta julklappar, och som varje år så passar det perfekt med "detta extra" då de alla tre fyller år så tätt inpå julen, man skulle vilja ge de allt o lite till, om man bara hade den tjocka plånboken 😅✊✊💕

God Jul! 🎅❄

Rebecca

De som sitter i panelen är du (@lindablom), @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Jag hade gett paketet till vår yngsta dotter vars rum vi tyvärr inte haft råd att inreda än. Det hade blivit en julklapp lika mycket till mig som till henne för det har jag önskat att göra sedan hon föddes. Tack för att du orkar med att hålla en tävling iår igen. Hoppas på bättre lycka detta år :)

Johanna

@lindablom, @natalis_world, @ida_rustaupp och @barnrumsinspo. Vilken superstart på julkalendern! Jag hade gett paketet till vår son, jag har studerat under flera år nu och inte kunnat köpa saker till honom. Hade varit jätteroligt att få ge honom det här nu till jul. :)

Sara

De fyra personerna är Du Linda(@lindablom), Natali(@natalis_world), Isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (@barnrumsinspo). Om jag vann detta fantastiska så skulle min dotter Astrid få det. Hon har i nuläget inget eget rum och det hade varit perfekt med såhär fina saker att inreda vårt kontor till ett lekrum istället där hon kan få upptäcka och utforska livet! ❤️

Sara

De fyra personerna är Du Linda(@lindablom), Natali(@natalis_world), Isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (@barnrumsinspo). Om jag vann detta fantastiska så skulle min dotter Astrid få det. Hon har i nuläget inget eget rum och det hade varit perfekt med såhär fina saker att inreda vårt kontor till ett lekrum istället där hon kan få upptäcka och utforska livet! ❤️

Camilla c

Fråga 1). du (@lindablom), natali (@natalis_world), isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo).

2) nyinflyttad till hus och har två yrväder till tvillingar. Det är dags att börja inreda två rum - så kul och hade blivit gladaste tjejen i hela Stockholm om jag vann detta pris.

Felicia

Linda, Nathalie, Isabella och Hanna ⭐️
Mina små flickor ska få nya rum som nu står under stor renovering. Jag hade använt inredningen till dom nya rummen ✌🏼️ Kontakt: Felicia.n@live.com

Felicia

Linda, Nathalie, Isabella och Hanna ⭐️
Mina små flickor ska få nya rum som nu står under stor renovering. Jag hade använt inredningen till dom nya rummen ✌🏼️ Kontakt: Felicia.n@live.com

Ida

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo är svaret på fråga ett. Skulle ge paketet till min dotter som precis fått eget rum efter att ha delat med storebror.

Mikaela Johansson

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo :)
Jag skulle gärna vilja ha detta till min son, vi flyttar nu i december och det skulle bli perfekt i hans egna rum han äntligen ska få nu ♡
Miamikaela91@gmail.com

Emelie

Wow! Vilken första lucka! :-) @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Dröm att kunna få inreda vår dotters rum med massa fina saker. Eftersom vinsten är så stor så skulle jag dessutom ge bort någon av sakerna till en familj som jag lärt känna via jobbet, som har asyl och som har det tufft ekonomiskt. En familj med tre barn som skulle bli så glad "för det lilla extra" nu vid jul! :-)

Ida

Linda, Isabella, Natali och Hanna. Under julledigheten kommer lillasyster i familjen få ett eget rum. På önskelistan till tomten står inredning som inspirerar till både lek och mys. Lite roligt att jag spanat in flera av sakerna ovan 😍. Nu håller jag tummarna!!

Camilla Blank

Vilken underbar start på december!
Svar är Linda, Natali, Isabella och Hanna. Måste med andra ord kika in hos Natali då jag älskar de andra 3 kontona 💕
Jag skulle försöka ge de allra flesta sakerna till lillasyster då föera av hennes möbler flyttats in till storasysters nyrenoverade rum! Men givetvis skulle båda barnen få leka med t.ex. tipitältet!
Hoppas på tur 💕
Instagram: camillablank
Mail: chamilla_89@hotmail.com

Caroline

De som sitter i jollypanelen är @lindablom , @natalies_world , @isa_rustaupp och @barnrumsinspo . Jag hade så gärna velat vinna det här till min "stora" tjej på 2,5 år. Vi ska snart göra i ordning hennes rum, det har dragit ut lite på tiden men vi har haft fullt upp sedan lillebror föddes för ett halvår sedan. ❤

Anonym

@isa_rustaupp @natails_world @barnrumsinspo och du @lindablom är dom fyra sol sitter i Jolly panelen 😊 jag skulle del upp vinsten till Helmi, lillebror Billy och så till Kusin Hugo som numera har två rum på olika ställen och kan behöva lite nytt och fylla på med 💙

Nathalie

Å vilket härligt pris du har ordnat åt oss läsare Linda! Du är fantastisk! Svar på frågan är: @lindablom, @natalis_world, @barnrumsinspo & @isa_rustaupp.

Jag skulle ge detta set till mina två tjejer i familjen då dom delar rum just nu då vi bor lite trångt. December är en dyr månad för oss då det inte bara är jul utan ett av barnen fyller år, jag fyller år, min bror fyller år och två kusiner! 😄 Riktiga december släkten! Så en sådan vinst hade ju självklart underlättat i plånboken 🤗🖒

Elin

Jollypanelen består av du( Linda blom), natali, Isabella och Hanna :) hade gärna vunnit det här priset och gett de fina sakerna till min son. De här grejerna skulle bli perfekt i hans lilla rum som just nu är ganska opersonligt. Jag skulle älska att ge grejerna till honom och på så sätt ge honom ett mysigt litet rum :)

Emelie Vikström

De som sitter med i panelen är: Du, Linda :) Natali, Isabella och Hanna.
Om jag vinner skulle jag ge paketet till min dotter. Hon ska snart bli storasyster och skulle behöva lite nytt så att lillebror kan ta efter från henne! Jag håller tummar och tår för att vi vinner :)

Emelie.wikstrom90@gmail.com

Angelica Skålberg

@isa_rustaupp @natails_world @barnrumsinspo och du @lindablom är Jolly panelen. Jag skulle dela på vinsten och ge det underbara huset till min dotter Helmi, tältet till lillebror Billy och så skulle kusin Hugo få lite då han fått rum på två olika ställen och kan behöva fylla på lite 💙

Helen

Linda, Natali, Isabella o Hanna.
Paketet skulle delas med min syster som ska få sitt första barn i januari 😊

Louice

De som sitter med i jollypanelan är Hanna, Isabella, Natatali och Linda. Skulle ge detta fantastiska paket till min dotter som förtjänar en liten extra present.

Moa

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo! Detta skulle vara perfekt att gå ge till min dotter som fyller 3 år, samma dag som vi får vårt hus! 😍

Kelly truong

Hej Linda!

Här kommer svaret på frågan: de 4 fantastiska kontona är; lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo!

Skulle jag vinna skulle priset gå till min fantastiska lilla kusin! De är besatta av Jollyrooms saker och jag vet att hon hade älskat det! Jag älskar att se glädjen i småbarn när de får något nytt! Hade framförallt varit jättefint på hennes rum!

Kram

Anonym

1.@lindablom, @isa_rustaupp,@barnrumsinspo samt @natalis_world
Jag skulle ge detta till min lilla prinsessa Elsa. Det är tänkt att hon ska få ett eget rum så fort som möjligt så vardagsrummet slipper va lekrum. Karin Nordin karinnordin262@yahoo.se

Anonym

Vilken dröm det skulle vara att få inreda döttrarnas rum med detta. Håller tummarna! 🍀
Som svar på din fråga så är det: Du, Natali, Isabella och Hanna som sitter i panelen. Heja er!

Pia

Hej! Jag skulle inreda min sons rum om jag vann! Panelen består av: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Anonym

Hej Linda.
@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo
Jag skulle ge paketet till min dotter så hon kan bjuda över alla sina kusiner och leka med allt. Vi bor så långt bort ifrån all släkt så hon är väldigt ensam om dagarna. Jag tror dessa saker skulle liva upp det för henne både när hon är ensam och när vi kan få upp kusinerna hit. 😊 mvh Emma @misty8619

Katrin

Jollypanelen består av dig Linda 😀 Natali, Isabella & Hanna. Vinsten skulle passa så bra i min 9 månaders bebis kommande rum. Just nu har vi inga barnmöbler alls!

emeliewe

Hej och wow vilken start på julkalendern. Det vore helt underbart att få inreda döttrarnas rum med allt detta. Så håller verkligen tummarna. Som svar på din fråga så är det du, Natali, Isabella och Hanna som sitter i panelen.

Emily Nielsen

Fortsättning kommer här: Jag skulle ge dockhus & Fåtölj till min systerdotter på 2 år och tält, leksakskista och lampa till min son 8 mån 💖 Helt underbar inredning från Alice & Fox. 🌟🎅🏼

Cassie

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo
Min fina lilla dotter skulle få detta paket om jag vann. Som student och timvikarie har man inte pengar till så mycket julklappar som man egentligen skulle vilja ge sitt barn. Hoppas på tur!
Tack för en superbra blogg! Kram 💕

Deni

De fyra som sitter med i jollyroompanelen är @lindablom, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo och @natalis_world.

Vinsten skulle vår älskade lillan få som julklapp. Hon sover fortfarande med oss för att hennes rum inte är färdigt än. Vi skulle köpa barn rum inredning och det skull bli en perfekt julklapp till henne. Som studenter, är det lite svarare att spara pengar att kunna ge de bästa till lillan därför önskar jag att vinna den här luckan då kan vi ser den stor leende i vår älskade lillans ansikte.

Elin

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Jag skulle ge allting i paketet till min yngsta dotter vars rum vi håller på att inreda. Hon har så gott som bara fått ärva allt från storasyster, både kläder och leksaker, då vi inte har möjlighet att köpa massa nytt. Det skulle vara så härligt att kunna ge henne ett eget, nytt och fint rum 🙂

Emma.

@lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo är de som är med i jollypanelen. Om jag vinner får min dotter sakerna, och det skulle passa henne utmärkt då vi i vår ska flytta och hon då får ett eget rum. Och vad vore då en bättre start än att få inreda med dessa fina saker? 😊

Marie

Vilken drömjulklapp!! Mina svar är @lindablom @natalia_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo
Jag skulle dela julklappen med mina två barn samt min barndomsvän barn! Det där dockhuset/hyllan har jag suktat efter så länge och tältet, bokstaven, fåtöljen.. ja, allt är ju en dröm för både stora och små. Hoppas hoppas!! 😍

Alice

Jollypanelen är @lindablom , @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo 😀

Jag hade delat denna vinst med min fantastiskt vän Nina och hennes dotter 😍 De är våra bästisar, och de håller på att renovera så de skulle bli superglada av lite hjälp på traven 😘😘

Helena

Wow! Vilken start på din julkalender!

Jollypanelen består av följande härliga instakonton:
Natali: @natalis_world
Isabella: @isa_rustaupp
Hanna: @barnrumsinspo
Linda: @lindablom

Om jag har turen att vinna så skulle jag helt klart ge detta pris till min älskade dotter! 4,5 år och i stort behov av en uppfräsching av sitt rum!

Rebecca

Wow så mycket fiiint😍
Jollypanelen består av @lindablom @barnrumsinspo @natalis_world @isa_rustaupp. Alla konton otroligt härliga och inspirerande! De sista 7 åren har vi flyttat 7ggr-vi kan väl säga att vi kan det här nu! Nästa år bär det av igen-men äntligen till ett boende där vi kan vara länge länge och vi har äntligen hittat Vårt boende❤️ Där kommer lillknodd också få sitt första egna rum, då snart två år-jag samlar inspo som en galning och drömmer om hur ljuvligt det kommer bli-det här vore perfekt att vinna till min älskade Emil❤️

Patrizia Lehn

Alltså WOW, vilken första lucka du bjuder på! Rätt svar på frågan är följande: Linda, Natali, Isabella och Hanna. Jag skulle ge dessa underbara saker till mina tre döttrar, Tindra, Tuwa och Thillie. Tuwa fyller även TRE år idag så det skulle kännas exakta kul om just vi vann idag på hennes födelsedag. Tjejernas gemensamma rum skulle bli så otroligt mysigt med hjälp av den här fantastiska vinst. Vi håller tummarna stenhårt här hemma för en vinst just idag! 😍❣🙏🏼

Louise H

Vilken fin start på julkalendern! De fyra personerna är Linda (@lindablom), Hanna (@barnrumsinspo), Natali (@natalis_world) och Isabella (@isa_rustaupp).
Om jag vann så skulle min dotter på snart 1,5 år få paketet. Vi är uppe på hennes rum och leker flera timmar varje dag och det vore roligt att få inreda det med så fina och framförallt roliga saker som jag vet att Ruth skulle älska!

Linn

Linda, Isabella, Natali och Hanna. Om jag hade turen att vinna så skulle den gå till båda mina barn då de för tillfället delar rum, har precis flyttat så har än så läge inte mycket möbler eller inredning :) som föräldraledig får jag ta det lite pö om pö :) hade varit underbart att vinna detta åt dem ♥️😍

Emma

Åh :) Lindablom, natalis_world, isa_rustaupp och barnrumsinsp :) Om jag vann så skulle paketet gå till min tjej på 8 månader, vi ska under julledigheten inreda hennes rum och det här vore alldeles perfekt!

Sofia N

Fantastisk julkalender i år efter år. Du är fantastisk! 👌🏻👏🏻🎅🏻
Svar:@lindablom @isa_rustaupp @natalis_world @barnrumsinspo

Min älskade son som snart är ett halvår skulle få möblerna. Till sitt egna rum som vi renoverar just nu. Älskar Alice and fox ❤️
Sen skulle jag vilja gr min fina lilla gudson som precis fyllt 1år hälften av grejerna 💞

Hoppas på turen nu detta år 🍀✊🏻

Kram Sofia

Emma

Linda blom, natalis_world, isa_rustaupp och barnrumsinspo :). Jag vill ge julklappen till min dotter som ska bli storasyster snart :)

Emma Jbira

Svaret är: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

" Åh Linda! Denna tävling blir svår att toppa! Så mycket roligt, man från hemsidan kan shoppa! I babyrummet jag äntligen kan fixa och med dessa saker en härlig inredning kan mixa! Så nu håller jag mina tummar och tår, att jag denna underbara lucka i december får!"

Johanna

Dom som sitter i jollypanelen är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo.
Jag skulle vilja vinna detta till mina söner. Vi håller på och ska renovera vårat hus, och när det är färdigt skulle jag vilja göra ett mysigt lekrum till barnen, där dom kan få leka fritt utan begränsningar, där fantasin får flöda och alla vänner är välkomna att busa runt. Just nu lever vi på begränsad yta så det är svårt att låta barnen leka helt fritt.

Olivia

Vilken härlig första adeventlucka, denna vill jag så gärna vinna. De som sitter i panelen är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo.

Jag skulle vilja vinna detta till min son. Vi har för närvarande inget rum till honom men snart så, han skulle behöva både leksaker och så hade det varit att få inreda med lite snygga prylar. Kul tävling <3


Anonym

Vill börja med att säga wow vilken fantastisk kalenderlucka, att få inreda ett helt nytt barnrum med dessa fina saker hade ju varit drömmen! Vår lilla tjej på 3 år ska bli storasyster i maj och det hade varit helt underbart att få inreda det nya barnrummet till lillebror eller lillasyster med dessa underbara grejer från jollyroom 😍 Här hemma håller vi våra tummar nu✊✊

Jollypanelen består av Linda,Natali,Isabella och Hanna.




Jennifer

Linda, isabella, hanna och natalie.
Mina 3 kids skulle få dela på vinsten!

Clara Lindroth

Jollypanelen är: @lindablom @isa_rustaupp @barnrumsinspo och @natalis_world
Min son Elis på 10månader skulle få paketet. Vi håller just på att rustar iordning hans rum här hemm och det skulle vara ett utmärkt bidrag

Ida Lundquist

Panelen består av: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo , och jag skulle så gärna vilja ge det till mina älskade gudbarn (även om en av dom fortfarande inte lämnat magen ;) ). Dom flyttar snart till nytt hus och vore så kul att få skämma bort som!

Josefin

Jollypanelen: @lindablom,@natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo 👌 Jag hade gett paketet till min lilla son Filip 8 månader. Hans rum har fått låg prioritet i och med mycket andra kostnader och föräldrapenning för min del. Men jag är sååå sugen på att inreda där inne till honom 😍

Elina Ek

Svar: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp & @barnrumsinspo

Jag skulle ge paketet till min guddotter Juni som är en alldeles underbar liten tjej, alltid glad och lekfull och med ett stort leende på läpparna :)

Anette

Lindablom, natalies_world, isa_rustaupp och barnrumsinspo!

Tänk om man fick vinna detta! Har ju turen att vinna skulle jag dela upp paketet i julklappar till min dotter och några av våra fantastiska vänner!

Jennifer

@lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo
Min dotter Eleonore som fyller 1år i januari skulle få paketet. Vi har inte gjort i ordning hennes rum än pga vi trodde att vi skulle flyttat under året. Så har det tyvärr inte blivit och nu måste vi verkligen ta tag i barnrummet! :) Hade varit så perfekt med lite fina saker från Jollyroom!

Patrise

Vill börja med att säga wow vilken fantastisk kalenderlucka, att få inreda ett helt nytt barnrum med dessa fina saker hade ju varit drömmen! Vår lilla tjej på 3 år ska bli storasyster i maj och det hade varit helt underbart att få inreda det nya barnrummet till lillebror eller lillasyster med dessa underbara grejer från jollyroom 😍 Här hemma håller vi våra tummar nu✊✊

Jollypanelen består av Linda,Natali,Isabella och Hanna.
(Skrev igen, hann trycka på skicka innan jag fick med kontaktuppgifterna i förra, men nu ska det nog bli rätt 😁)


Miia

Isabella linda Natalie och Hanna. Min son har allt han skulle behöva så vi skulle ge detta till hans kusin som ploppar ut nästa år 😊

Linda, mamma till Majken & Arvid

Dom som sitter med är du (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (@isa_rustaupp) & Hanna (@barnrumsinspo) ♡ om jag skulle va den lyckliga vinnaren så skulle mina barn få detta tillsammans :)

Emelie Feuk

Linda @lindablom, Natali @natalis_world, Isabella @isa_rustaupp och Hanna @barnrumsinspo

Paketet hade jag delat upp. Mina barn Ellie och Wiggo skulle få det samt barnens kusiner Ella och Tove! Så fina saker! 😍👌🏻 perfekt extra guldkant på julklapparna! 😍

Sabina

Ni som sitter i panelen är: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo, åh detta hade vår son fått till sitt rum de hade passat jättebra här hemma:) min mail är: sabina-blomqvist@hotmail.se

Anna

@barnrumsinspo @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp Jag skulle ge paketet till min son Henry! Vi behöver nämligen lite möbler/inredning till hans rum då han bara ha sin spjälsäng och byrå där inne. Håller tummar och tår för att vi vinner! 😆😘

Sofoia

Lindblom, natalis_worl, isa_rustaupp och barnrumsinspo! Skulle självklart ge allt detta fint till dottern i julklapp!!! Hon skulle bli så glad!!

Josefin

Jollypanelen: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo 👌 Jag hade gett paketet till min lilla son Filip 8 månader gammal. Hans rum har fått låg prioritet i och med mycket andra kostnader och föräldrapenning för min del. Men jag är sååå sugen på att inreda där inne till honom 😍

(Missade att ange mail i förra kommentaren) 🙈

Ylva

Linda (@lindablom) Isabella (@isa_rustaupp) Natalie (@natalis_world) & Hanna (@barnrumsinspo)
Till mitt första barn o min sambos första dotter som blir 6 månader gammal när vi får flytta in i vårt nya hus här i Värmland (Karlstad) och då får hon ett alldeles eget rum! Trodde aldrig vi skulle hitta ett hus, nytt hem åt oss men nu så..! Vinner ja detta så kommer hennes rum bli så fint! Och roligt att leka i förstårs 👊😉😀
Ylva.olsson94@gmail.com

Anita

Du, Natalie, Hanna och Isabella sitter i jollypanelen! :)
Min dotter på 4 år och min son på 3 år skulle få paketet tillsammans. Efter en separation har jag INGET kvar av barnens rumsinredning. Flyttar in i nya boendet till jul och det enda jag har än så länge är två sängar till dom. Det har skulle vara sååå perfekt! Barnen, och mamman, skulle bli överlyckliga!!

Bella

Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo ,
Paketet hade min som självklart fått, som en liten (stor) julklapp! 😍🌸

Bella

Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo ,
Paketet hade min som självklart fått, som en liten (stor) julklapp! 😍🌸

Susanne B

Svar : @lindblom , @natalis_world , isa_rustaupp , @barnrumsinspo.

Om jag har turen att vinna så skulle jag ge detta paket till min fina bror & hans tjej som väntar sitt första barn.. :) de är även beräknade 20 dagar efter mig så lite leksaker till bebisens rum är alltid välbehövligt :)

Amanda

Hanna, Isabella, Natali och du Linda. Vilken fin lucka.
Om jag vann skulle jag ge hälften till mina kusinbarn, som skulle ÄLSKA tältet. andra hälften skulle gå till min bästa kompis dotter. Min bästa kompis ska nu flytta själv med sin lilla dotter och då skulle jag vilja ge något fint till dem. Så att de ska trivas och få de bra ihop.

Becka

Åh vilken start! 😍🎅🏼 Svaret är @lindablom Linda, @isa_rustaupp Isabella
@barnrumsinspo Hanna @natalis_world Natalie! Nu hoppas vi på tur 👏🏼💕❄️

Anna Myrén

Linda, Natali, Isabella och Hanna. Om jag vann skulle jag ge paketet till Julia. Skulle vilja anpassa hennes rum till en lite större tjej nu :)

Jennifer Löbergsli

Dom 4 som sitter i panelen är Isabella, Linda, Hanna & Natali. Jag önskar detta till min dotter Ebba som snart är 4 månader. Hennes rum är så himla tråkigt. Det enda vi har därinne är en Spjälsäng, en byrå och en gungstol då vi tyvärr inte haft råd att köpa något mer.. så detta skulle verkligen vara välbehövligt att vinna för att få hennes rum fint!

Desirée

1. @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.

2. Igårkväll rensade vi ut barnens ganska så små rum. Leksakerna som de vuxit från packar vi in och lämnar varje år under granen på Grand Hotell i staden vi bor.
Det hade varit jättefina klappar att få lägga under granen till de barnen som annars inte får några.
/Desirée

Anonym

Denna kommentar tillhör "Amanda"

Anonym

Panelen består av Linda / @lindablom, Natali / @natalis_world, Isabella / @isa_rustaupp och Hanna / @barnrumsinspo.
Självklart skulle jag ge paketet till min son Frans. Han har det lite kämpigt med dagis just nu och är förtjänt av skämmas bort på hemmaplan! 💞

Petra.lofblad

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo
Min dotter skulle få sakerna. Skulle vilja inreda hennes rum som snart är nyrenoverat 😊

Sofia

Panelen består av isa_rustaupp, lindablom, barnrumsinspo och natalis_world. Den som skulle få detta fantastiska paket är min fantastiska 3-åring. Hon ska äntligen få eget rum när vi flyttar om 2 veckor. Skulle vara så fint att hon fick ta del av luckan då hon även blir storasyster om några veckor. Så min lillastora tjej får stå i fokus med nytt rum med nya fina saker 💕

Sanna

Jollypanelen består av Linda, Hanna,Natalie,Isabella.
Vilken härlig lucka du startar december med :) Idag är även min födelsedag, fyller 30 jämna år idag:) Så hade varit en så fin present att få vinna detta för att kunna ge det till mina 2 tjejer. Dom hade verkligen älskat dessa saker. Håller tummarna:) Instagram: @sannaa86 mail: mija.viola@gmail.com Ha en fin dag :)

Elin Winberg

Det är du Linda - @lindablom, Natali - @natalis_world, Isabella - @isa_rustaupp och även Hanna - @barnrumsinspo :) Detta underbara paket skulle jag ge mina döttrar, givetvis ett rosa set 😄😍

Jennifer R

Vilken fantastisk lucka!
I panelen är du @Lindablom, @Natalis_world, @Isa_rustaupp och @Barnrumsinspo med!

Jag hade velat vinna i blått, sonens rums skulle behöva lite nytt, fint och praktiskt i hans favoritfärg! Perfekt inför julafton!

Anonym

Jollypanelen består av @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Jag hade gett det till mitt systerson som föddes den 22 oktober. Då blev jag äntligen moster för första gången såklart vill jag skämma bort han lite 😉

Sara

Det är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo som är med i jollypanelen:) skulle ge detta paket till min dotter på 7 månader som snart ska få ett eget rum som ska inredas :)

Annsofie

Svaret på frågan är
@lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo
Och jag skulle ge detta underbara paket med otroligt fina saker till mina minsta söner för att förnya och förfina deras rum.
Håller tummar och hoppas på tur.

Sabine

Jollypanelen består av @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Jag hade gett det till mitt systerson som föddes den 22 oktober. Då blev jag äntligen moster för första gången såklart vill jag skämma bort han lite 😉

Glömde min mail i förra i lägget

Malin

Hej Linda, vilket härligt vinst-paket! :)

Svar: Jollyroom-panelen består av fina @lindablom, @natalisworld, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.

Om jag skulle vinna detta underbara paket hade min dotter som fyllde 3 år den 25/11 fått detta i julklapp. Hon skulle bli överlycklig!

Ha en fin dag <3
/@malinlundstroms

WWW.angusfoto.blogg.se

Äntligen är din fantastiska julkalender igång! Det är Linda, Hanna, Isabella och Natalie.
Min dotter skulle självklart få rubb o stubb.

Jennifer R

Jag glömde mina kontaktuppgifter! Skriver dom här i denna kommentar :)

Ann-Sofie

Svaret på frågan är @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo
Och jag skulle ge detta underbara paket till mina två yngsta söner för att förnya och förfina deras rum. Hoppas på tur......
Tack för en fin blogg å tävling
Mvh Ann-Sofie
annso_jonas@hotmail.com

Emelie

Du, hanna (barnrumsinspo, Isabella (isa_rustaupp) och Natali (natalis_world)

Vilken härlig första lucka! Jag skulle ge denna till mina söner, storebror 2år o lillbrorsan 6månader. Tanken är att de ska dela sovrum men jag har inte en grej förutom en säng som stackars storebror sover i på det rummet just nu.. Hade varit guldvärt ekonomiskt när man varit föräldraledig iöver 2år!

Mia Korch

Svar: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Vinsten hade min lilla dotter Betty fått. Vi ska flytta i vår och hennes nya rum hade blivit helt perfekt om jag hade turen att vinna.

Malin Åslund - Gretas mamma

Hej Linda 💗 Vilken underbar vinst!
Jollypanelen består av dig 😊, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo 😊
Paketet skulle kommande bebis få, till bebisen i magen har vi inte köpt något alls än och det skulle vara helt underbart att få boa med allt det här 😍 Kram!

Helena

I Jollypanelen sitter Linda, Natali, Hanna och Isabella.

Paketet skulle gå till min dotter Julia. Hon fyller snart två och har precis fått ett eget rum som hon tycker är jättespännande att leka i. Tyvärr har vi inte så mycket möbler där än... Så detta paket skulle vara mycket välkommet! Vi håller tummarna!

Susann B

@lindablom @natalis_World @isa_rustaupp @barnrumsinspo Detta vill jag inreda vårat andra barnrum med, så nästa kille eller tjej som flyttar in hos oss verkligen får det mysigaste rummet ❤

Frida.G


Hej Linda!
Som jag har längtat efter din adventskalender!!!! 😊😍 Blir som barn på nytt! 😜

Rätt svar: Linda, Isabella, Natalia och Hanna.

Önskar att få vinna detta till min lilla prinsessa som snart ska få ett eget rum! Hade blivit så mysigt och ombonat!

Mvh Frida.G

Emelie P

Det är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo som sitter i jollypanelen. 😊

Mina två barn skulle få dela på denna lucka om vi vann.

Emelie-pettersson14@hotmail.com

Elin

Det är du (@lindablom) @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo som sitter med i jollypanelen.
skulle jag vinna skulle paketen självklart gå till min två åriga dotter som precis ska få ett eget rum. Men även till lilla bebis i magen med beräknad nedkomst 18 mars ☺

Therese H

I jollypanelen sitter du @lindablom, Isabelle @isa_rustaupp, Hanna @barnrumsinspo och Natali @natalis_world!
Om jag vinner hade jag gett vinsten till min son som fyller ett år i januari. Vi håller på att totalrenovera hela vårt hus och ska ge honom ett helt nytt rum till våren, än så länge delar han rum med oss. Vad passar då bättre än helt nya grejer till rummet?! 😍 Håller tummarna!

Julia

Wow vilken vinst! Om jag vann skulle såklart Charlie få paketet, hans rum går i grönt/vitt och det skulle passa jättebra därinne. Fåtöljen gillar han att sitta i på dagis men har ingen hemma så jag gissar att den skulle bli hans favorit direkt! Tält älskar han också och förvaringsmöbeln behövs minst sagt till alla grejer på hans rum. Det stora lekhuset är SÅ fint, men det har han redan ett likadant från samma ställe, så det hade blivit en garanterat uppskattad julklapp till mina småsystrar om jag har turen med mig :)

De som sitter med i panelen är isa_rustaupp, barnrumsinspo, natalis_world och så du såklart! :)

Sara%20Thoresson

@natalis_world @isa_rustaupp @lindablom @barnrumsinspo.

Jag skulle ge paketet till mina två små syskonbarn- i slutänden skulle det väl vara upp till min syster att avgöra vem som får vad. Så egentligen skulle jag ge vinsten till min 28-åriga storasyster!

Nivi

@lindablom @Natalie_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Jag skulle vilja vinna detta till min underbara lilla dotter som kommer att få en säng efter nyår. Det är då vi byter ut spjälsängen till en barnsäng/växasäng. Det är då vi kommer att fixa till hennes egna rum! 😄

Jessica

Jollypanelen består av @lindablom, @barnrumsinspo, @isa_rustaupp och @natalis_worl. Skulle jag vinna detta fantastiska paket skulle jag ge det till min äldsta dotter som fyllde 3 år igår.

Ronja

1. Du (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (@isa_rustaupp) & Hanna (@barnrumsinspo)
2. Jag skulle ge detta paket till min morbror och hans sambo då de har kämpat så otroligt mycket för att bli gravida, förra året skedde det äntligen men ett sent missfall satte stopp för glädjen. Nu ett år senare är det bebis i magen igen och vi håller alla tummar och tår för att det ska gå vägen den här gången!

Kaiza Larsson

HEJ! Svaret på frågan är såklart Hanna @barnrumsinspo, Natali @Natalis_world, Isabella @isa_rustaupp och du, Linda @lindablom.
Jag skulle dela upp detta paket och ge min systers barn en del och min son en del. Försöka få min sons rum roligare med fler möjlighet till lek. Idag känns det som att alla leksaker ställs otillgängliga då det städas. Vill att det ska vara lätt att ta fram leksakerna och lätt att städa och plocka iordning..

Jessica

Svaret är: @lindablom, @barnrumsinspo, @isa_rustaupp och @natalis_world.

Skulle jag vinna detta paket skulle jag ge det till min yngsta dotter som skulle behöva lite extra piff i sitt rum.

Therese

Wow vilken drömlucka, och en rejäl start på luckorna. Svaret på din fråga är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo :) Om jag hade vunnit hade jag troligen svimmat, men sen när jag kommit tillbaka från chocken skulle jag överlämna dessa fina klappar till min 7 åring Emma vars rum är under konstruktion, jag försöker göra fint där inne med diverse ommöbleringar fast jag återanvänder det hon redan har då ekonomin är tät som mammaledig åt min minsta tös Maja.

Anonym

Hej!
i panelen hittar vi såklart DIG (lindablom), Natali (Natalis_world), Isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo).

Paketet skulle vara helt perfekt till dotterns framtida egna rum som i dagsläget inte har någonting i sig :D kram

Diana

Svar: @isa_rustaupp @lindablom @barnrumsinspo och @natalis_world

Motivering: OMG jag älskar Jollyrooms härliga produkter och min yngsta ska få nytt rum, hon har delat rum med storasyster länge och ska nu "bli stor" och behöver en massa fint till rummet. :D

Hur meddelas vinnaren? Mailar ni eller får man hålla koll själv?

Malin Svärd

Hej!
i panelen hittar vi såklart DIG (lindablom), Natali (Natalis_world), Isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo).

Paketet skulle vara helt perfekt till dotterns framtida egna rum som i dagsläget inte har någonting i sig :D kram

Wilma

Ojoj vilken start på din julkalender Linda, helt fantastiskt!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta fina pris från jollyroom och ge det till mitt fina syskonbarn Alma. Jag är studerande och har därför inte den bästa ekonomin för att köpa några stora dyra presenter till henne och därför skulle det betyda jätte mycket för mig om jag lyckades vinna detta. Både jag och Alma skulle bli super duper glada så vi håller både tummar och tår nu.

De fyra personerna/instagramkontona som sitter i Jollypanelen? Linda: @lindablom, Hanna: @barnrumsinspo, Natali: @natalis_world och Isabella: @isa_rustaupp

Emma-Matilda

Wow vilken start! 😍
Dem fyra som sitter i jollypanelen är; du - Lindablom, Natali-nathalis_world, Isabella-isa_rustaupp och Hanna-barnrumsinspo.
Om jag vinner skulle mina barn få vinsten, att få inreda barnens rum med dessa saker hade varit en dröm. Speciellt efter allt kaos som varit i familjen den senaste tiden, barnen före allt. ❤️

Evelina

Du Linda, Isabella, Natali & Hanna. Gillar skarp fler av era konton!
Vår son skulle få paketet då han har ett rätt tomt rum mot storasyster. Ärva går inte då han ska få annan färg än rosa. Nackdelen med olika men underbart! Håller tummarna så lillprins får fint till jul!

@saraskarstedt

Vilken underbar tävling! :).
De som sitter i panelen är: @natalis_world, @lindablom, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.
jag skulle ge det här paketet till min son då vi tänkt att han ska få ett eget rum nu, han har sovit med oss fram tills nu och kommer göra det tills vi inhandlat allt som behövs för att han ska få det rummet jag vill ge honom och det här vore ju en helt fantastisk start på ett dröm rum. Jag håller tummarna, de är en toppen tävling! 👌😊

Lisa

Vilken fantastisk lucka! Vi har precis rensat ur ett rum i källaren som ska bli lekrum till vår 15-månaders. Det är i nuläget ett furubeklätt rum som i väntan på renovering om några år inte alls inspirerar till lek. Det vore så uppskattat att få inreda med de här fina sakerna! För att inte tala om hur uppskattat det skulle vara av dottern! Svaret är @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo. (lisamarinafredriksson@gmail.com)

Sabina

De som sitter i jollypanelen är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Vilken härlig vinst som jag gärna skulle vinna åt min dotter Siri 😍Att få ge henne detta härliga paket i julklapp vore en dröm 🎄 sabbisen@hotmail.com

Angelica

Hej. Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Paketet skulle mina två döttrar få, dom skulle bli såååå glada.

Katarina

Linda, Isabella, Natalie och Hanna.
Skulle ge det till min dotter som snart är 3år, som precis blivit blöjor fri.
Hon blev för en månads sen akutoperation i underlivet (2 polyper opererades bort) och redan har blöjan åkt. Och numera kan hon sitta utnyttja smärta, så tycker hon förtjänar min duktiga dotter ett rejält paket i år!!

Malin

Det är du (Linda) samt Natali, Isabella och Hanna.

Jag hade gett detta paket i julklapp till barnens kusiner. Det finns något för de alla tre och jag är övertygad om att de hade blivit superglada!

Anonym

Wow vilken lucka!!
I panelen sitter @lindablom @isa_rustaupp @barnrumsinspo och @natalis_world.

Om jag vinner kommer presenterna gå till min son på 5år och min systerson på 2 månader. 💖

Elin

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Jag skulle ge allting i paketet till min yngsta dotter vars rum vi håller på att inreda. Hon har så gott som bara fått ärva allt från storasyster, både kläder och leksaker, då vi inte har möjlighet att köpa massa nytt. Det skulle vara så härligt att kunna ge henne ett eget, nytt och fint rum 🙂

Anonym

God morgon! Jollypanelen är du @lindablom @natalis_world @barnrumsinspo och isa_rustaupp :) jag skulle vilja ge nästan hela paketet till min dotter (7månader) så vi kan fixa klart i hennes rum. Och några saker skulle jag vilja ge min bästa kompis som ska ha barn nästa år :) Deras ekonomi är inte den starkaste så vore kul att ge henne några av sakerna ☺️❤️ Kram ✨🎀

Denise

Linda @lindablom,
isabella @isa_rustaupp,
Natali @natalis_world och
Hanna @barnrumsinspo

Min förstfödda systerson Noah hade fått det underbara paketet , lille söte goe lille pöjk , dom ska flytta till hus nästa år o detta hade varit helt underbart att få😍👪

Angelica

Du själv @lindablom @isa_rustaupp @natalis_world & @barnrumsinspo
Detta packet hade mina 3 barn fått dela på.
Håller tummar och tår

Mikaela Olofsson

God morgon! Jollypanelen är du @lindablom @natalis_world @barnrumsinspo och isa_rustaupp :) jag skulle vilja ge nästan hela paketet till min dotter (7månader) så vi kan fixa klart i hennes rum. Och några saker skulle jag vilja ge min bästa kompis som ska ha barn nästa år :) Deras ekonomi är inte den starkaste så vore kul att ge henne några av sakerna ☺️❤️ Kram ✨🎀

Anonym

Linda (@lindablom), Natali (@natalis_world, Isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo). Fantastiskt rolig tävling. Jag skulle ge detta paket till en liten människa som beräknas komma till världen 27 februari 2017, nämligen mitt syskonbarn. Min syster är 7 år äldre än mig och har alltid gett mig det där lilla extra. Skulle vara så roligt om jag kunde ge tillbaka lite till henne för allt hon gjort/gör för mig hela tiden. Nu håller jag tummarna och tack för en rolig tävling

Maria

Så glömde jag mina uppgifter i förra kommentareren!....

Panelen: lindablom , natalis_world , barnrumsinspo och isa_rustaupp.

Om jag vinner kommer presenterna gå till min son på 5år och min systerson på 2 månader. 💖

Ida Berg

Linda Blom, Isabella (isa_rustaupp), Natali (natalis_world) och Hanna (barnrumsinspo)! Skulle ge vinsten till min son om vi hade den enorma turen att vinna! Följer på instagram och gillar ✊🏻

Jessica

Jollypanelen består av dig (@lindablom), natali (@natalis_world), Hanna (@barnrumsinspo) och Isabella (@isa_rustaupp)! 🙌🏻 Om jag vann skulle min syster dotter och syster son få dela på paketet, vill ge dem hela världen men som student är det inte möjligt!

Fanny

Dom 4 personerna i jollypanelen är Linda, Natalie, Isabella & Hanna! 🌸
Jag skulle ge paketet till våra barn, har 3 för tillfället på 4 & 5 år. Det dom inte vet än är att till sommaren ska dom få ett till syskon, så de här paketet vore perfekt till lekrummet vi ska bygga till här i huset, ett lekrum där alla kan leka och trivas i! 😍

Emma Axelsson

De som sitter med i Jollypanelen är @lindablom @barnrumsinspo @natalis_world @isa_rustaupp 😁

Mina barn Elton & Mila skulle få dela på paketet - då de precis fått sina egna rum vore det sååå perfekt! 😊🎁

Jennie cnattingius

De som är med i jollypanelen är isa_rustaupp,barnrumsinspo,natalis_world och DU ❤ jag skulle faktiskt dela upp grejerna så att fåtöljen skulle jag ge min gudson i julklapp, min dotter skulle få dockhuset och sonen skulle få lamporna bla och sittbänken/lådan.
Underbara grejer alltihop och vilken jäkla god jul de skullw bli om man fich chansen att vinna detta.
Ha en fin dag Linda.
( c_jennie heter jag på insta)

Emma

Vilken underbar första lucka! De fyra i panelen är Lindablom, natalis_world, isa_rustaupp och barnrumsinspo. Har jag turen att vinna kommer jag ge det till mina barn som precis fått ett nytt lekrum där detta paket skulle göra sig väldigt fint :)

ziba_brb@hotmail.com

Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo Mina två småttingar som är 1,5 & 2,5 år skulle få detta enorma paket!

Netasha

God morgon linda, och ooh va jag längtat efter din julkalender! :)

Dem fyra som sitter i Jollyroom panelen är du Linda, (lindablom)
Hanna (barnrumsinspo)
Isabella (isa_rustaupp)
Natali (natalis_world)

Jag skulle ge paketet till min äldsta syster som har en dotter på 5 månader. Ett busfrö som ständigt är glad

Fru Bryngelsson

DU😍Nathalie, Hanna och Isabelle👏🏻🌟
Jag hade gett detta till min vän som precis blivit ensam och gått igenom en separation, hon har två barn och till sommaren ska hon flytta till sitt egna hem och då har hon bett mig hjälpa henne att inreda barnens rum. Detta skulle passa perfekt dels för vårat kommande barnrums projekt och dels att livet som ensamstående är inte lätt ekonomiskt!!! Hon är så jäkla fin och verkligen värd detta efter en tuff tid❤️❤️❤️

Sabina

I jollypanelen ingår @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Paketet hade vår lilla Ronja fått, det hade passat perfekt i hennes nya rum i det nybyggda huset vi flyttar in i nästa år!

Jenny F

jollypanelen består av följande fyra; du Linda (@lindablom), natali (@natalis_world), isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (@barnrumsinspo).
Jag skulle ge allt i julklapp till min lilla 1,5-åriga lilla kille som ska få eget rum nästa år om allt går som planerat:) skulle va perfekt att fylla med dessa fina prylar!!

Mia

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo är med i panelen. Jag skulle ge detta till mina tre små guldklimpar! Dom är värda allt gott här i världen och med allt detta skulle dom få många timmar med glädje tillsammans!

Carita

Svar: lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo . Skulle ge till sonen. Vi flyttar o då får han eget rum. Kul om han får fina möbler!

Madelene

Mitt svar: du, Hanna, Isabella och Natali.

Mosters prinsessa skulle såklart få detta 😊

Therese Hansen

De som sitter i panelen är @barnrumsinspo, @isa_rustaupp, @natalis_world & @lindablom.
Jag skulle gett vinsten till bebis i min mage som beräknas komma i februari. Vi har inte köpt någon inredning ännu då vi precis totalrenoverat hela huset och inte har råd att köpa allt på en och samma gång nu, så hade varit en perfekt julklapp till oss 😍
Följer självklart både jollyroom och dig Linda på instagram!
Kontaktuppgifter: theresehansen på instagram, eller Therese.hansen@hotmail.com.

Anonym

Svar: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo Vilken galet bra tävling!! vår son har just gått från att ha ett litet sovrum med lekdel till att ha ett separat sovrum och ett stort lekrum. Och nu har de saker han haft delats på två och det ekar tomt. Med föräldrapenningen kommer man inte långt så detta är ett projekt vi inte kan fixa just nu. Så nu är det vitt trist o rörigt. Denna vinst skulle vara så himla bra och skulle göra lekrummet mycket mer ombonat o framförallt galet fint!! 😍 Hoppas så himla mycket ✊🏻

Angélica

@lindablom
@natalis_world
@isa_rustaupp
@barnrumsinspo

Här hemma skulle vinsten bli fina inredningsdetaljer i våra 3 barns rum.
Dessutom flyttar vi till nytt hus så det vore jättekul att förnya oss lite :)

Thoria

Jollypanelen består av dig (@lindablom), @natalis_world,isa_rustaupp och barnrumsinspo.
Om jag vinner vill jag ge det mesta till min dotter på 1 år men lite av det vill jag ha i min kommande sons rum. Blir bara 17 månader mellan dem så är fortfarande mammaledig och vi har precis köpt ett hus så ekonomin är väl lite sådär.. Det här paketet hade passat perfekt till våra barn :)

Emmie Nilsson

Svar: Det är Linda, Isabella, Natali och Hanna som sitter med i Jollypanelen.

Mina barn Lion och Milou skulle få dessa saker, då vi håller på att göra iordning så att dem ska få varsitt rum :)

nathalie

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo sitter med i panelen.

Paketet skulle mina syskonbarn få, det hade passat bra när deras mamma är sjuk och inte hinner/orkar fixa så mycket kring julen från sjukhussängen.

Daniela

Glömde skriva namn, så jag hoppas det kommer med iaf 😊 Skrev om sonens övergång från ett till två rum..

Marie / frokenfridolf

De som sitter i panelen är du, @lindablom, @natalis_world, @barnrumsinspo och @isa_rustaupp. Jag skulle ge vinsten till min son Hampus. Vi står i husköparplaner och detta vore fantastiskt att ha till hanen kommande ruö

Katrine Karlsson

@natalis_world @lindablom @isa_rustarupp & @barnrumsinspo

Mina döttrar skulle såklart få detta paket! När liten behöver nytt rum så ska de få ha ett syskonrum att dela på eftersom vårt hus är ganska litet. Då hade det varit fint att kunna matcha allt där inne :)

Frida R

Åh vilket härligt kit 😍@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo
Jag skulle ge detta till min dotter Leia, världens härligaste 2 åring, som dock har ett väldigt tomt/tråkigt nyrenoverat rum. Detta skulle ju passa perfekt! Och hennes lillebror Viggo på 7 månader skulle säkert älska att mysa i de där tältet.. 😀

Malin

Linda - @lindablom,
Hanna - @barnrumsinspo,
Natali - @natalis_world och
Isabella - @isa_rustaupp

Vi väntar vårt första barn efter 4 år av väntan och kämpande med IVF, utomkvedshavandeskap och väggupp.
Nu vill vi inreda hennes rum till något helt fantastiskt. Detta skulle vara en stor hjälp på vägen =)

Erika

Jollypanelen består av: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp,@barnrumsinspo

Om jag skulle vinna det här fina paketet så skulle min son få det, vi har nyligen flyttat och det rummet som ska bli hans är just nu fullt av flyttkartonger och fungerar som ett förråd. Vi skulle verkligen behöva lite barnrumsgrejer så han kan få sin egen lilla oas.

Pernilla Loman

@lindablom @barnrumsinspo isa_rustaupp och @natalos_world är svaret på frågan. Jag skulle vilja vinna detta till min dotter Melanie som precis börjat sova i sitt egna rum. Skulle vilja fixa i ordning det så det blir hennes stil på de 🖒

Rebecca

De fyra som sitter med i Jollypanelen är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo 🌸 jag hade gett vinsten till mina barn, Joline och Milo då jag funderat på att införskaffa flera av sakerna på bilden till deras rum! Så denna vinsten hade inte suttit fel 😍

Marie

Vilken drömjulklapp!! Mina svar är @lindablom @natalia_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo
Jag skulle dela julklappen med mina två barn samt min barndomsvän barn! Det där dockhuset/hyllan har jag suktat efter så länge och tältet, bokstaven, fåtöljen.. ja, allt är ju en dröm för både stora och små. Hoppas hoppas!! 😍

Lina Aurbakken

Älskar din fantastiska kalender! ☺ rätt svar är @lindablom, @ natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Paketet skulle min dotter få som inflyttningspresent till vårt hus som vi ska titta på idag och förhoppningsvis vinner budgivningen på! Idag bor vi i en liten lägenhet och det finns noll inredning till henne just nu. Håller tummarna för både hus och vinst i denna tävling idag! 😀

Anonym

Det är @isa_rustaupp @barnrumsinspo @natalis_world och @lindablom i panelen.
Den som skulle få vinsten av mig är min dotter på 6 månader, och hennes lilla kusin som föds vilken dag som helst. Jag tror de kommer bli bästa vänner och eftersom vi bor nära varandra så tänker jag att de kommer leka jättemycket med varandra!

Jennie

Svar på frågan: Linda, Natali, Isabella och Hanna. Jag skulle ge detta till mina barn. De delar rum, kille på 3 år och tjej på snart 10 månader. Detta skulle passa dem båda i mint. Rummet har aldrig riktigt känts rätt, detta paket skulle göra det komplett. God Jul, hoppas på tur.

Maria

Det är @isa_rustaupp @barnrumsinspo @natalis_world och @lindablom i panelen.
Den som skulle få vinsten av mig är min dotter på 6 månader, och hennes lilla kusin som föds vilken dag som helst. Jag tror de kommer bli bästa vänner och eftersom vi bor nära varandra så tänker jag att de kommer leka jättemycket med varandra!

Veronica

Vilken underbar start på julkalendern! Dom som sitter med i jollyroompanelen är du Linda (@lindablom), Natali (@natalis_world) Isabella (@isa_rustaupp), Hanna (@barnrumsinspo). Fyra väldigt inspirerande konton som för en att vilja göra om sonens rum hela tiden ;)

Om jag skulle vinna så skulle jag vilja vinna det till min sons rum. Att skapa ett sagolikt rum till honom hade varit drömmen. Att kunna ge honom alla dessa saker för att skapa det mest fantastiska rummet där vi kan se honom växa upp och utvecklas. Han är värd allt och så mycket mer. Håller tummar och tår <3

Anonym

Linda,Isabella,natali och Hanna :) jag skulle ge paketet till min dotter då jag är föräldraledig så har jag inte så bra ekonomi till fina presenter till henne då jag måste prioritera lite med mina pengar, är hennes första riktiga jul då hon kan öppna paket då hon är 1:) skulle vara då kul att få gen henne nått kul på julafton som hon kan ha i flera år att leka med

Evelina

ÅH! De som sitter med i jollyroompanelen är DU (@lindablom), @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.
Jag har världens finaste lilla systerson som det hade varit drömmigt att kunna få ge ett sånt här fint paket till på jul. <3

Joanna

Jollypanelen består av dig @lindablom , @natalis_world , @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.

Om jag vinner hade jag gett det till min äldsta dotter Thea. Vi är mitt uppe i renovering och har inte mycket pengar över för att kunna köpa ordentlig julklapp. Anledningen varför vi renovera är för att vi fick vattenläcka och det förstördes mycket. Det kom väldigt otajmat. Men vi kämpar vidare och därför det hade varit roligt för thea om vi vinner. 💖

Petra Anjou

Jollypanelen består av dessa härliga konton @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo 🌸
Jag skulle ge det till min älskade dotter 😍 Vi flyttar den 28dec och detta paket skulle vara heeelt underbart att få vinna och ha i hennes nya rum 🙌🏼 Håller alla tummar och tår 🍀

Linda

De som är med o h inspirerar oss i jollypanelen är Du Linda, Natali, Isabella och Hanna. Om jag vann skulle jag dela paketet mellan mina två barn så båda får nya fina saker till sina rum och tältet skulle hamna i vår gillestuga som ett mystält för sagostunder.

Anonym

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnruminspo .
Skulle ge till sonen då det ca 20 dagar mellan julafton och hans födelsedag! Skulle vara en perfekt gåva att ge! Och även ge lite till hans kusin ❤
Annizz__92@Hotmail.com

Anonym

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Paketet vilja ge till min dotter som har blivit storasyster nyligen. Här kan du kontakta mig Yinmontun@hotmail.se

Sanne Greve

Dom fyra som sitter i jollypanelen är: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo 🤗 Wow, vilken första lucka!! 😍 Vi har nyss blivit klara med renovering av lillasysters rum, just nu finns en säng, en garderob och en matta. Jättetråkigt och oinsperirande.. Det här skulle göra rummet så mysigt och roligt att vara i! 😊💕 Sanne.greve@hotmail.com

Mia

Vilken öppning på julkalendern med så mycket fina saker :)

De fyra som är med i panelen är @lindablom @isa_rustaupp @natalis_world och @barnrumsinspo :)

Hade jag turen att vinna så skulle de bli perfekta julklappar till hela familjen <3 lampan till storebror, sm pricken över i i hans rum, huset till mig själv att ha mailegfigurerna i o tältet skulle båda grabbarna kunna leka o mysa i och förvaringen skulle bli perfekt för lillebrors leksaker :)

//Mia

Jonna Axelsson

Rätt svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Jag skulle inreda min sons ekande, tomma rum. Han är snart 7 månader och det är dags att börja leka på hans rum snarare än vårt vardagsrum :)

Madde

Du (Linda), Natali, Isabella och hanna! Natali måste jag in och titta hos nu, inte sett hennes konto! 😊 så tack för tipset!
Jag kommer nog att vara lite ego och ge dessa till mina 4 barn och deras nya rum när vi flyttar nu i december! 🌸
Ha en fantastiskt fin december månad

Sanna G

@lindblom, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo och @natalis_world är med i jollypanelen. Om jag vann skulle min son få det i 1år present sen skulle vi bjuda in hans kusiner så dom får busa där inne.

dzesikas

Vilken brakstart 😍🙌🏻
Självklart är jag med!!! De fyra personerna som är med i jollypanelen är @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo ☺️👍🏻 Jag hade gett denna vinst till min underbara dotter på 2,5 som för en månad sen fick en lillebror och nu är världens bästa stora syster 💗 Så omtänksam och försiktig, hon hade blivit såååå överlycklig ❤️

Miranda (@mirandaasolberg)

Linda @lindablom Natali @natalis_world Isabella @isa_rustaupp & Hanna @barnrumsinspo
Vinsten skulle jag ge till min underbara dotter som fyller ett år den 9/12 💗 För att hon är värd det absolut bästa, men har det mesta så det är svårt att komma på den perfekta presenten. Men det här hade varit mer än perfekt 😍 Håller tummarna ✊🏻
För kontakt: mirandaasolberg på instagram

Caroline

Svar: @lindablom @natalis_Word @isa_rusta upp och @barnrumsinspo. Jag skulle ge paketet till min son som bli storebror i januari! Mycket som kommer förändras för honom då och det skulle vara fantastisk att få skämma bort honom ordentligt då! Samtidigt skulle det vara kul att göra hans rum mer till ett pojkrum istället för bebis rum ;) Håller tummarna!

Caroline Henriksson

Ni som sitter i panelen är du - @lindablom, Natali - @natalis_world, Isabella - @isa_rustaupp och Hanna -@barnrumsinspo.
Min 2-åriga dotter detta kit skulle få,
Som julklapp hade vi gett det då
Det blir inte många andra klappar under granen direkt,
då vi nyss har flyttat till ett renoveringsobjekt..
Pengarna i plånboken har verkligen sagt boom,
och därför hade det varit guld värt med klapp-hjälp från dig och Jollyroom <3

ilknur

Linda, Isabella, Natali och Hanna. Min prins och prinsessa som delar samma sovrum skulle bli perfekt för barnen. Och skulle hjälpa för inredning

Anonym

Hej Linda! Svaret är @lindablom,@natalia_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Om jag hade vunnit hade min bästis lilla bäbis tjej fått årets bästa julklapp. Den nya lilla familjen har precis flyttat till ett hus och lilltjejen behöver pynta upp rummet lite. Hoppas du får en fin dag. //Sarah

Emma

Det är : Linda @lindablom, Natali @natalis_world, Hanna @barnrumsinspo & Isabella @isa_rustaupp

Min guddotter som fyller 1 år skulle få presenterna, det skulle vara så roligt att få ge dom något så fint. :) <3

Ellinor

@barnrumsinspo
@lindablom
@isa_rustaupp
@natalis_world
Min dotter skulle få vinsten ❤️ Vi har just köpt hus & ska börja renovera. Dessa grejer skulle passa så fint i hennes egna rum! 😍

Pauliina Ekholm

Linda, Isabella, natali och Hanna! Jag skulle definitivt ge detta till min dotter som fr.o.m. Imorgon får sitt egna rum och vi flyttar till vårt alldeles egna hus. Med hus kommer kostnader och denna vinst skulle vara så välkommen!

Amanda

Svar: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo

Oj, detta är precis som jag tänker mig att lilla Enyas (snart 5 månader) framtida rum ska se ut. Just nu bor vi trångt men jakten på större och bättre är igång och då kommer hon få sitt eget rum :D Eftersom jag älskar ROSA hade jag valt det!!

Sofie M

Åh vilket fint paket!
Rätt svar är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.

Om jag vinner skulle mina tjejer på 4,5 och 1,5 få dela på sakerna. Lilltjejens rum är helt nytt och ännu inte inrett så vore perfekt med lite möbler :) Och så skulle hon ÄLSKA tältet, hon är en riktig liten mystjej. Stora tjejen har just upptäckt Barbie så ett dockhus vore drömmen.

Evelina

Mina tre instafavoriter: lindablom, isa_rustaupp och barnrumsinspo och så nya bekantskapen natalis_world - vilket säkerligen kommer att bli en favorit det också!! :) Sonen Alfred skulle få priset om jag vinner, plus att dela med kommande lillebror eller lillasyster i magen 😍 Min insta: evelinavikholmen

Sara

Hej! 💕😊 I Jollypanelen sitter @lindablom @barnrumsinspo @natalis_world @isa_rustaupp

Min lilla tjej skulle få paketet, hon är så otroligt efterlängtad och blev till på 7:e IVF försöket efter år av slit, hopp och förtvivlan. Efter att ha betalt för de 4 sista försöken själv så fanns tyvärr inte mycket pengar kvar att fixa hennes rum så detta hade passat perfekt ❤️

Madeleine Jonsson

Jag skulle ge detta till min dotter Astrid som är 1år och 9mån. Vi håller äntligen på att renovera och göra i ordning hennes rum efter att hon sovit i vårt sovrum sedan hon föddes. Dessa saker skulle passa perfekt till våra färgval och stil.

Sanna

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

vinsten skulle gå till min dotter, och lillasyster i magen som var beräknad för 3 dagar sedan men verkar trivas alldeles för bra där inne för att vilja komma ut och göra oss sällskap än..:) det skulle bli såå fint och mysigt på deras framtida gemensamma sovrum!

Sofia Linder

Hej, vilken fantastisk tävling! Svaret på frågan är Hanna Melldén Sandmark (@barnrumsinspo), Linda Blom (@lindablom), Natali Ben-Kalifa (@natalis_world) och Isabella Sköldmark (@isa_rustaupp). Vilken superpanel! ☺️ Det här paketet skulle min underbara son Valter 8 månader få i julklapp. Hans rum är ännu ganska tomt så det skulle passa perfekt!

Jenny L

Jollypanelen består av : du (@lindablom), natali (@natalis_world), isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo). Om jag vann skulle jag dela upp detta mellan mina två flickor till deras rum som verkligen hade behövt lite inredning för just nu är där inget.. Mejl: yallie_90@hotmail.com

jenny

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

jag skulle skämma bort min dotter, då hon har haft en tuff tid att anpassa sig efter tillökning i familjen och känt sig ledsen, då lillebror bara vill ligga och amma hela dagarna..
Tillsammans hade jag och min dotter gjort i ordning hennes rum och haft en riktig lek-mys-dag efter det. :)

Patricia Sonefors

De fyra är Linda, Natali, Isabella & Hanna 🤗 Jag önskar vinna det här ljuvliga setet till mina tre små älskade döttrar. Efter ett otroligt tufft år med stök, bråk, trots, tråkiga besked osv förtjänar de lite extra guldkant på tillvaron & denna vinst skulle verkligen ge dom det! Lite uppmuntran efter allt som varit 😀

Alexandra Van Damme

De som sitter i Jollypanelen Linda Blom @lindablom (du), Natali @natalis_world, Isabelle @isa_rustaupp och Hanna @barnrumsinspo

Kul att man äntligen fått en egen liten att skämma bort så att man kan vara med och tävla här. Min son fyller ett den 29:e. Håller tummarna. 😊

Zandra

Åh vilken härlig första lucka! Svar: @lindablom @natalis_world @barnrumsinspo och @isa_rustaupp!
Paketet skulle jag ge våra tre barn! Att sitta i tältet (som är grått) ocj läsa böcker är något som jag ser framför mig. Ett stort C skulle köpas till minsta tillskottet som är 7 veckor. Dockhuset skulle stora tjejen få ha i sitt rum. Leklådan skulle passa bra i sonens rum och fåtöljen i rosa skulle lillan få! Hoppas på tur! 😍

Emelie

Svar: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo ☺️ Paketet hade mina två små barn fått gemensamt till det framtida lekrummet. Just nu bor vi i ett nybyggt hus utan färdig övervåning, vilket gör att vi har ett sovrum på nedervåningen som hela familjen delar på.. men under nästa år ska vi få sovrum och lekrum klart till barnen så då hade det här varit den perfekta presenten till ungarna☺️ Håller tummarna!

Kim

De som sitter i jollypanelen är Linda, Isabella, Natali och Hanna. Jag hade delat upp sakerna mellan mina tre döttrar som har fått stora egna rum nu när vi flyttat så där är mycket plats att fylla :)

Anna F

De som sitter i Jollypanelen är:

@lindablom
@isa_rustaupp
@barnrumsinspo
@natalis_world

Jag skulle ge paketet till min dotter som behöver lite nya saker till sitt rum och inte bara sånt som hon fått ärva av storebror 😊

Nina

Underbar tävling.
Ni som är med är:
Du linda @lindablom
Natali @natalis_world
Isabella @isa_rustaupp
Hanna @barnrumsinspo

Då vi efter några års letande äntligen hittat vårt drömhus skulle jag ge detta till våra söner så de kan få varsitt drömhus i vårt drömhus

Sanna

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo :) jag hade givit vinsten till min 1,5 månader gamla dotter så hon hade fått underbar inredning i sitt rum! :)

Jennifer S

Linda, Isabella, Natali och Hanna. Jag skulle ge det till min dotter som blir 3 i mars. Just nu vill hon helst sova i lillebrors rum som är nyrenoverat men efter nyår ska vi renovera inne hos henne och då vore det himla kul för henne att få lite fina nya saker att njuta av!

Clara

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo!

Om jag vann skulle min lille son få paketet. Vi har precis flyttat och han har fått ett eget rum. Vore perfekt att få inreda det så fint :)

Sandra G

Jollypanelen består av @lindablom,@natalis_world,@isa_rustaupp och @barnrumsinspo.
Skulle ge paketet till min son och vår kommande lilla som är beräknad i februari. 💕☺

Sandra

Svar: natalis_world, isa_rustaupp, barnrumsinspo och lindablom :)
Detta pangpaket skulle få pryda mina tokungars rum, en tjej som blir fyra i februari och som fick en lillebror i somras. ❤️

Sofia Wiberg

De är du, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo :) Förra året spenderades halva november, hela december och lite av januari på sjukhus med lillegull. Så allt underbara julbak, mys, snö, mat, gottis, värme, glädje byttes ut mot rädsla, ledsamhet, oro, sjukhusmat och ensamhet. Jag älskar julen och i år vill jag ge min stjärna ALLT! Hon förtjänar allt. Och vet ni, det gör jag också, för jag har varit så j*vla stark!

Malin Stjernberg

De som sitter i juryn är; du (@lindablom), natali (@natalis_world), isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo).
Jag skulle absolut ge paketet till min 5,5 åriga dotter Elsa som allt mer får egen stil och smak och vill vara med och bestämma. Och just denna fåtölj står högt på listan =)
Malin :)

Sandra

Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Om jag vinner ska priserna gå till min lilla ettåring, det skulle verkligen lysa upp hennes rum med dessa finns saker.

kranthi

vilken vinst 💖 De personer/instagramkonton som sitter med i Jollypanelen är Linda Blom @lindablom, Natali @natalis_world, Isabelle @isa_rustaupp, Hanna, @barnrumsinspo
Om jag vann skulle mina underbara barn få det här fantastiskt paket. håller tummarna och hoppas på vinst så att båda kan ha super fint förvaring, leka och mysa tillsammans :)

johaaannaaa_

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Detta paket hade jag gett till min brors dotter, de har haft det tufft under graviditeten med depression och ångest, samtidigt som de så länge kämpat med att få barn. Efter graviditeten fick mamman komplikationer och dom har haft det tufft med bebisen. Och jag som själv har barn vet att man inte har det så fett med fp, därför vill jag ge detta paket till dom💕 Kramar Johanna

Hanna Persson

Dem fyra som sitter med i jollypanelen är: du (@lindablom), natali (@natalis_world), isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo). Om jag vinner så kommer jag ge det tilL min dotter som föddes vecka 29 i mars i år, med en vikt på 631 gram! Hon har varit så stark hela tiden och kämpat på och valde verkligen livet med oss! Hon är värd allt :)

Anna W

Svaret på frågan är: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Dessa underbara saker skulle få pryda barnens lekrum som vi ska bygga nu i början året. Barnen hade blivit överlyckliga över de fina sakerna :)

Therése

De fyra personerna är du (@lindablom) Isabella (@isa_rustaupp), Hanna (@barnrumsinspo) & Natali (@natalis.se)

Om jag vinner skulle min underbara lilla dotter Hedda få vinsten. Det skulle betyda så mycket att få inreda hennes lilla rum med så fina saker! Huset skulle såklart få bli gatans allra finaste bokhylla!!! <3 <3 <3

Elena

Hej Linda!
Svaret är: Du @lindablom @isa-rustaupp @natalisworld och @barnrumsinspo
Paketet hade min lille prins Philip fått, hade blivit så fint på hans rum! Å just ett dockskåp önskar han sig iår! Så detta hade vart den perfekta presenten ✨

Jane

Dom fyra som sitter i jollypanelen är @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Om jag skulle vinna det här så skulle jag ge det till min 5åriga bonusdotter då hon förtjänar lite vardagslyx då det hänt mycket i hennes liv det senaste halvåret, att pendla mellan mamma och pappa är inte alltid en dans på rosor och att bli storasyster mitt i allt är inte heller alltid så kul. jag skulle vilja ge henne den här presenten ifrån mig då jag tycker att hon förtjänar en extra present ifrån mig så hon får en extra boost att hon fortfarande är min favorittjej oavsett vad <3

Josefin marpurg

Åh skulle vara perfekt till mollys nya rum 😍 @josefinmarpurg

Hanna.R.R

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnruminspo 😊
Jag skulle ge detta paket till min älskade dotter melissa som hade blivit mycket glad 😁

Anonym

Hej Linda! Vilken underbar adventskalender du delar med dig av! Jag älskar att följa dig och din härliga familj på instagram och din blogg. Du är bara för bra!
Svar: Bloggarna är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp & @barnrumsinspo
Jag skulle inte ge paketvinsten till någon specifik utan dela på den så att min fina lilla dottet och hennes bästa vän(en nyinflyttad liten flicka från Turkiet)skulle få dela på dessa super fina saker.
Hoppas på ett litet tomtemirakel!
Mvh Pernilla Sundman

Isabella

Linda, Natali, Isabella och Hanna. Har ett lekrum i vårt nya hus som står nästsn tomt. Skulle vara en perfekt julklapp till barnen.

Evelina

Jollypanelen är du, natalis_world, isa_rustaupp och barnrumsinspo. Fantastisk fina insta konton! Jag skulle ge detta till mina två barn.
evelina_stenberg@hotmail.com

Malin Håkansson

Men du skämtar, vilken dröm😍 Rätta svaret är @lindablom @isa_rustaupp @natalis_world och @barnrumsinspo

Eftersom mina barn troligtvis har de tråkigaste sovrummen av alla skulle jag utan tvekan fixa till båda rummen😉✊🏼💕

Malinkristina@hotmail.com

Nathalie Larsson

I Jollypanelen är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Jag skulle ge paketet till min son som beräknas komma nu i januari, han har inte så mycket i sitt rum än så skulle vara perfekt att få inreda med detta! 😍🙌🏻

Eva Renström

Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Jag skulle vilja vinna det fina priset till mitt första barnbarn!

Isabella

Glömde lämna kontaktupg bellabella_h@hotmail.com

Anonym

Jollypanelen består av @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Jag skulle ge det här till mina 3 barn och deras gemensamma lekrum. Lekrummer villhöver det här.. Verkligen!!!
Det har inte fått ett lyft sen äldsta fick det som lekrum åh hon blir snart 5 åh yngsta är 3 månader..
Så det finns inte mycket där inne som passar dessa 3 åldrar åh det är bara prinsessa åh nu fick vi en liten prins med ❤❤💙.
Så en kan juh förstå att det behövs verkligen ett rejält lyft i inredning och förvaring 💓✊✊

Victoria

Svar: Jollypanelen består av
@lindablom @barnrumsinspo @isa_rustaupp och @natalis_world

Om jag vann skulle min systerdotter Katie <3 (8 månader) få detta fantastiska pris <3

Louise Alfredsson

Svar: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo jag hade gett detta paket till min blivande dotter i välkommen till världen paket då hon är beräknad till den 27e december men kan komma vilken dag som helst nu.

Caroline

Linda, Isabella, Hanna och Nathali sitter i Jollypanelen :) Min son skulle få detta fina paket, hans rum är så tråkigt och skulle behöva lite fina möbler så jag får insperation att fixa i ordning det :)

Sara

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo
Jag skulle ge detta till vår lilla tjej som fått eget rum då vi precis flyttat till hus:) Det hade varit perfekt att ha detta att börja inreda rummet med😀 håller alla tummar och tår😍

Stina

1. @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo 2. Jag skulle inreda vårt barnrum som börjar ta form åt den lilla tjej som ligger och växer i min mage, i februari får vi äntligen träffa henne :)

Tilda Bengtsson

Rätt svar: Ni 4 är: @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world & @barnrumsinspo !
Åh jag hade verkligen velat vinna detta fantastiska packet till min gamla gymnasievän som precis fått sitt första fina barn. Hon är lyckligast på jorden nu med sin lilla knyte, men hennes barnrum ekar lite för tomt för att det ska kännas helt okej i hjärtat. Jag hade så gärna velat överraska henne med att fixa dessa sakerna till barnrummet. Ta ut vännen på en välförtjänt fika för att sedan komma hem och visa henne det nya rummet! Det hade varit en alldeles för bra julklapp till världens finaste vän och hennes nya barn. *Håller tummarna!*

Malin

Men alltså WOW, vilken vinst! 😍
Brinner för heminredning och skulle så gärna göra om i mina barns rum. Har en 4årig och en dotter som fyller 2år i februari! Denna vinst hade verkligen skänkt glädje för hela familjen! Håller tummarna och är med och tävlar 💕🍀
Ni som är med i jollypanelen är du @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo

Anonym

Wow vilken tävling! De som är med i panelen är; du (@lindablom), Hanna (@barnrumsinspo), Natali (@natalis_world) och Isabella (@isa_rustaupp). Min dotter på 14 månader skulle få det här då jag snart ska opereras och kommer inte kunna finnas där på samma sätt så skulle jag vilja ge det här till henne 🎅🏼✊🏼

Anonym

@lindablom,@natalis_world,@isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Detta skulle vara perfekt dopgåva till min nyfödde som ska döpas till helgen, skulle vara toppen att kunna ordna till hans rum med fina inredningsdetaljer.

Johanna Wallin

Wow vilken tävling! De som är med i panelen är; du (@lindablom), Hanna (@barnrumsinspo), Natali (@natalis_world) och Isabella (@isa_rustaupp). Min dotter på 14 månader skulle få det här då jag legat med diskbråck i över ett halvår och inte kunnat varit föräldraledig och kunnat göra saker med henne som jag velat och jag ska snart opereras och kommer inte kunna finnas där på samma sätt så skulle jag vilja ge det här till henne 🎅🏼✊🏼 (Glömde kontaktuppgifter på förra inlägget)

Malin Kjellsson

@lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Det är helt otroliga priser. Min dotter skulle fått paketen då hon älskar att mysa i tält och att leka med dockor så ett dockhus skulle vart drömmen för henne.
Håller tummarna!

Marie

Linda, Isabella, Natali och Hanna sitter i panelen.
Vill ge till mina fina söner på 2år och 5 mån. De skulle bli glada (mamma och pappa med ;)

Nathalie

@lindablom, @natalis_world,@isa_rustaupp och @barnrumsinspo.Perfekt dopgåva till min nyfödda son som ska döpas till helgen, skulle vara toppen att kunna inreda hans rum med fina inredningsdetaljer. ( glömde kontaktuppgifter i förra kommentaren så därav kommentar igen:)) God första December!

Anonym

Dem som sitter i panelen är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Bästa gänget!

Paketet skulle våren dotter få som fyller 1 år i början av januari. Nyflyttade med tomt barnrum skulle detta vara livetshöjdpunkt ;) !

Anonym

Dem som sitter i panelen är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Bästa gänget!

Paketet skulle våren dotter få som fyller 1 år i början av januari. Nyflyttade med tomt barnrum skulle detta paket vara livetshöjdpunkt !

Kontakt kallgroda@hotmail.com

Karin

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Vilken vinst i den första luckan!! Skulle jag ha turen att vinna skulle mina två barn få dela på detta. Lillebrors rum är inte iordninggjort än och dessa saker skulle passa så bra! Storasyster skulle älska dockhuset. Vore kul att ge dem nåt fint. Hos oss har vardagen just börjat med jobb o förskola efter föräldraledighet. Det är rätt kämpigt för oss alla så det skulle passa bra med en rejäl överraskning!

Helen

De som sitter i panelen är @isa_rustaupp @barnrumsinspo @natalis-world och @lindablom

Skulle jag ha den stora turen och vinna denna fina klapp skulle sakerna få flytta in i min sons rum. Sonen är mitt första barn och föddes i år i februari som strax skall få flytta in i sitt rum då vi väcker varandra om nätterna som det är nu. Så det skulle vara kul att få göra det jätte mysigt där nu när han skall bo där.

God Jul

Martina

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp & @barnrumsinspo är i panelen.
Jag skulle ge detta till min son Malte som blivit storebror i år! ❤

Matilda

- Vilka fyra personer/instagramkonton sitter med i Jollypanelen?
@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

- Motivera vem som skulle få paketet om du vann.
Jag har mått ganska dåligt och livet har känts grått och trist i flera år tills nu när jag fick ett barn. Han gör så att livet blir glittrigt och fint igen! Så det vore himla fint att få ge honom dessa fina saker.

Alva Jonsson

Hej Linda!
Vilken underbar tävling, Love IT!
De som sitter med i panelen är såklart du, Linda men också Natali, Hanna och Isabella.
Om jag skulle vinna skulle jag välja att ge bort min vinst. Det finns så himla många barn som har föräldrar som inte har råd till att köpa några julklappar. Tänk vilken lycka.
Jag hoppas verkligen på tur så jag kan få hjälpa de behövande mer än vad jag gör i dagsläget.

Emma

Linda, Natali, Isabella o Hanna 😊 Jag skulle vilja vinna detta till mina två små, Alice 1 år och Sixten snart 4 år. Så underbart det skulle va att få ge dem detta❤️ Min mail: emma_pemma88@hotmail.com

Jennifer

Svar:@barnrumsinspo, @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp.
Jag skulle inreda min sons rum som fortfarande ser ut som ett amningsrum även fast han är över 1,5 år nu.

Bonnie

Hej, härlig första december tävling! Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo Skulle ge paketet till min lille son. Han är ensam pojk i en syskonsamling av 4. Blir mycket ärva och det är inte alltid så kul, så lite nytt till honom!
Tack för en härlig blogg!
Kram B

Anonym

Svar : @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Vilken underbar tävling, och jag är med och tävlar för att önska vinna detta fina pris och överraska min dotter. I höstas var vi tvugna flytta och varit jätte mycket senaste tiden. Min dotter har fått ett eget rum men det ekar tomt då jag som ensamstående mamma inte kan köpa flera nya möbler på en gång. Det skulle betyda så mycket att få hålla för hennes ögon och överraska henne. Se glädjen och lyckan då hon överallt annat önskar och säger nästan dagligen hur hon vill få ordning i sitt rum, en plats där hon kan vara och må bra. Håller alla mina tummar och tår ! Kramar / Millah
Millahoman8@gmail.com

Louise

Svaret är: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo 😍. Detta skulle min underbara dotter få som vi fick i somras, våran lilla skatt ❤️.

Nathalie

De som sitter med i jollypanelen är såklart du Linda (@lindablom) Natali (natalis_world) Isbella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo).
Om jag vinner så ska mina söner Lion och Lex få dela på detta underbara pris. Vi håller våra tummar:)

Anonym

Ååå vilken toppen lucka!! Svaret är @lindablom, @natalis_world , @isa_rustaupp, @barnrumsinspo :) har varit med alla år men aldrig vunnit, men än ger jag inte upp hoppet 😍 för såklart jag måste tävla för min underbara sons skull.. de skulle bli en magisk 1 års present! / ___tc___

Yasmine Forsberg

Men vilken lucka att börja kalendern med 🤗😍 svaret är: @lindablon, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Jag skulle ge paketet till min son. Han ska snart (i vår) få flytta in till sitt egna rum som vi håller på och gör iordning för fullt. Dessa fina saker skulle vara så kul att få inreda med 🤗 Ha en fin start på december 😘

Louise

Glömde mailadressen i kommentaren innan 🙈. Svaret är: @lindablom, @natalis_world, isa_rustaupp och @barnrumsinspo 😍. Detta skulle min underbara dotter få som vi fick i somras, hon är vår skatt ❤️. Hon har dock inget rum ännu så detta skulle vara perfekt!

Yasmine Forsberg

Men vilken lucka att börja kalendern med 🤗😍 svaret är: @lindablon, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Jag skulle ge paketet till min son. Han ska snart (i vår) få flytta in till sitt egna rum som vi håller på och gör iordning för fullt. Dessa fina saker skulle vara så kul att få inreda med 🤗 Ha en fin start på december 😘

Linda

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo är ni 4 som är med i panelen.

Det underbara lyxiga paketet skulle vår lillasyster få! Eftersom hon precis har fått sitt första alldeles egna rum och faktiskt inte har några egna möbler mer än sin säng!
Tror kanske att storasyster fått vara med på ett hörn också då hon också precis fått nytt rum. Nu håller vi tummarna här hemma ♡

Elin A

I panelen sitter du (Lindablom), Natali (natalis_world, Isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo)

Jag skulle vilja ge detta främst till lillebror som får ärva mycket men också till storebror som får stå ut med att lillebror tar mer och mer plats. 💙

Mikaela montelius

Hej Linda! @barnrumsinspo @isa_rustaupp @natalis_world @lindablom är de kontona som är med i panelen.
Vann jag skulle mina båda döttrar Selma och Freja få fixa iordning sina rum och göra fint efter att vi precis flyttat och de skulle bli så överlyckliga :)

Mia

Åh vilken bra start på kalendern!
Självklart sitter ju du med @lindablom men även @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.
Vi har precis köpt ett litet parhus och mina två döttrar Elsa 3 år och Saga 6 månader behöver nu lite mer inredning till sina rum. Saga har i nuläget ingen eget rum så det mesta hade fått pryda hennes rum😊 Vilken fin julklapp det hade varit😍

Camilla Waxin

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Vilken fantastisk start på julkalendern. Om jag vann skulle min systerdotter få denna fina vinst. Hon ska snart få ett eget rum och jag vet att min syster ofta går in på Jollyrooms sida för att leta inspiration så även hon skulle bli jätteglad om vi vann.

Lina Liljemark

Dom som sitter i panelen är: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Den här underbara vinsten skulle såklart min underbara son på snart 9 månader få :) Vi har flyttat till hus och inte inrett något rum åt honom än så det här skulle ju bli en grym start!

Jenny

De fyra personerna är du, Linda Blom (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabelle (@isa_rustauop) och Hanna (@barnrumsinspo). Jag skulle vilja dela paketet med mina barn och en av mina närmsta vänner som precis fått barn. Dom har haft tufft att bli med barn och haft en tuff första tid med bebisen. Jag skulle vilja ge henne lite fina presenter men även till mina fina pojkar!

Emelie Englund

Jollypanelen : @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Jag skulle vilja ge mina barn den här underbara gåvan. Det förtjänar de, mina älsklingar

Emelie Englund

Jollypanelen : @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Jag skulle vilja ge mina barn den här underbara gåvan. Det förtjänar de, mina älsklingar

(Glömde mejl sist)

Johanna Sjöström

De 4 är @lindblom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo! Mina 2 barn hade fått dela på paketet! Lillasyster ska snart få eget rum och behöver fina möbler och storebrors tält har gått sönder så han vill ha ett nytt!

Thea

De som er med i Jollyroom-panelet er du, @barnrumsinspo @natalis_world & @isa_rustaupp :) De som skulle fått gaven er helt klart de totalt 4 barna som har sommarstugan Rönnsäter! Vi er to familier som i høst bestemte oss for å kjøpe hus sammen i Värmland, hvor våre menn er fra, og nå behøver lekerom og soverom til totalt 3 jenter og en kille innredes 😊 Så dette skulle være en kjærkommen begynnelse!!

Maja

Jollypanelen består av @lindablom @natalis_world @barnrumsinspo och @isa_rustaupp
De fina priserna skull mina två små kottar få dela på. Fina saker till både storebror och nya lillasyster. De är den finaste gåvan jag fått och jag vill gärna kunna ge dem dessa fina saker att kunna leka och fantisera i 💕
Tack för en fin första lucka!

Heléna

Linda @lindablom Natali @natalis_world Isabella @isa_rustaupp och Hanna @barnrumsinspo

Natali hade jag inte sett tidigare så jag tänkte gå in men jag hittar inte hennes insta? Har hon någon annan adress?

Oj vilken vinst! Jag skulle ge det till min dotter Molly som är tre år, fast jag skulle dela med mig lite till min vän som precis bygger hus.

Hjärtebarnsmamman ♥

Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo :) Helt magiska konton btw!

Skulle passa såååå bra för efter jul ska vi äntligen fixa minstingens rum, just nu delar hon vardagsrummet med oss och de möbler hon har är en byrå och en säng :P

rebcca

De som är med i panelen är: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

jag hade gett den finaste sonen jag vet paket till hans nya rum som saknar inredning.
:)

Malin

Jag är med i tävlingen!
Svaret är: Linda (@lindablom), Isabella (@isa_rustaupp), Hanna (@barnrumsinspo) och Natali (@natalis_world).
Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna för jag och min kille väntar vårt första barn och vi letar nu febrilt efter en lägenhet då vi fortfarande bor med våra föräldrar. Jag studerar på universitetet och kommer ha lite mer än en termin kvar när bebis kommer, så några mängder med pengar att inreda ett barnrum för kommer inte finnas när vi ska inreda en hel lägenhet, så det skulle kännas så otroligt underbart om vi fick vinna detta paket att ha i vårt barnrum! Paketet är verkligen perfekt för att göra ett rum, eller en hel lägenhet(!) mysig och få den att kännas som ett riktigt hem för ett barn! Vi längtar ihjäl oss efter bebisen och det skulle verkligen bli en helt underbar start för oss om vi fick vinna alla de här fina sakerna! :D <3 Jag blir ju helt till mig av bara tanken på att få inreda med så fina saker! :')

Linda r

Vilken lucka!!! De som sitter i jollyroompanelen är du @lindablom @barnrumsinspo @natalis_world och @isa_rustaupp .vill vinna detta fina paket till min lilla flicka som föddes i går i Karlstad. Inga julklappar är ännu inhandlade till henne. Passar perfekt när det blir dags att börja med hennes rum. Kontakt lbs.richardson@gmail.com

Moa

@lindablom, @nathalis_world, @barnrumsinspo_ och @isa_rustaupp. Jag vill vinna detta till min bästa kompis, hon är enbart 18 år gammal och har blivit ung mamma i augusti. Bara det säger väl egentligen sitt! Hon har inte råd att köpa det finaste sakerna till sin dotter och det vore så roligt att få ge min guddotter detta fina set. Kan inte motivera mycket bättre än så :)

Nicole

Guud så fina grejer, vilken start! 😍
Personerna är du, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo 👍🏻
Jag skulle faktiskt vilja behålla vinsten själv och ge sakerna i julklapp till min dotter Luna på 8 månader! Men blir ju kanske mest för mammans nöje än sålänge, att få inreda i hennes rum 🙈 men senare kommer det nog uppskattas. ❤️

Anonym

Linda, Isabella, Natali och Hanna. Jag skulle ge detta till min dotter, det skulle vara en perfekt början till hennes lilla hörna, då vi är trånbodda i en 1. Mvh Elin

Anonym

Vilken fantastisk start på julkalendern. De som sitter i jollypanelrn är du (@lindablom), natali (@natalis_world), isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo). Jag skulle ge bokstav och tält till min son, huset till min väninnas dotter, sen fåtölj och förvaringslåda til min systers bebis. 😀 Håller tummarna. /Martina martinaj_89@hotmail.com

Cecilia

Jollypanelen består av: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnruminspo

Vi flyttar på lördag och det skulle vara så fint med lite nya saker till min 1,5-åriga dotters rum (än så länge har hon delat rum med oss) :)

Jennie

Tjejerna är Linda @lindablom , Natali @natalis_world, Isabella @isa_rustaupp och Hanna @barnrumsinspo
Jag hade velat unna min underbara dotter på 1,5 som ännu inte fått ett eget rum. Men hade älskat att få lite fina roliga nya möbler och leksaker att leka med. Just nu är det en ända röra här hemma med allt i soffan och på soffbordet 😝
Hoppas hoppas jag vinner alias @jezziigirl på instagram. (Jennie Kroon )

Cissi

Du (@Lindablom) Isabella (@isa_rustaupp) Natali (@natalis_world) och Hanna (@barnrumsinspo)
Jag skulle ge paketet till mina tjejer! Alla tre delar både sovrum och på lekrummet! De har blivit så duktiga på att hålla efter och vara rädda om sina saker senaste halvåret och detta skulle vara en bra belöning och sporre att fortsätta i det mönstret!

Jennie

Linda , Natali , Isabella och Hanna.
Önskar vinna detta till lin dotter som inte ha eget rum ännu. En enda röra med allt i soffan och soffbordet. Hon hade älskat att få sådana här egna underbara möblern och leksaker . Hoppas hoppas.
@jezziigirl instagram. (Jennie Kroon)

Angelica G

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Jag skulle ge paketet till min yngsta dotter Alice då vi får nycklarna till vårt nya boende nästa fredag, Alice är ett och ett halv år och har inga egna möbler då hon inte har haft eget rum vilket hon äntligen kommer få, så detta paket från Alice & Fox skulle verkligen vara toppen att vinna, då vi kan läsa mysiga sagor i det fantastiska tältet, leka och inspirera i det härliga dockhuset, och lysa upp hennes fönster med den härliga lampan!

Maja

Panelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Skulle jag vinna detta så skulle jag ge det till min fina vän som precis har fått komma hem med sin lilla son som föddes 3 mån för tidigt. Efter 3 månader i sjukhusmiljö och att slitas mellan hopp och rädsla, så tror jag denna brakpresent skulle värma gott =)

Jeanette Bard

Hej
Åh vad jag vill vinna denna julkalender. Paketet hade vår dotter Agnes fått, vi håller på att renovera hennes rum, så hon ska få sitt första rum alldeles snart och jag kommer gå all in på inredning och detta paketet hade blivit så himla fint i hennes rum. Svaret på frågan är @lindablom @isa_restaurang @Natalis_Word och @barnrumsinspo

Jessica Wendel

Svar: @lindablom @isa_rustaupp @barnrumsinspo och @natalis_world

Vår minsting Sigge som är nr 3 i skaran skulle få detta paket då hans rum i princip står tomt än så länge. Gissar dock på att syskonen skulle spendera en del tid där inne med :)

Marie

Hej Linda och glad första december!

De fyra personer som sitter med i jollypanelen är du Linda: @lindablom, Hanna: @barnrumsinspo, Natali: @natalis_world och Isabella: @isa_rustaupp

Sitter här nu och bebismyser med min son sedan tre månader tillbaka. Bebisgos är bäst! Drömmer också om att inreda hans rum som för nuvarande är tomt och skulle vilja ge paketet till honom om jag vann, vilket skulle vara magiskt som present.

Lena P

Det skulle bli två små kusiner som får dela på denna vinsten, Vera och Björn. De är ganska nya i världen och jag vill hjälpa till att göra deras liv ombonat och lekfyllt @isa_rustaupp @natalis_world @barnrumsinspo @lindablom.

Helena

Svaret är: Linda, Natali, Isabella och Hanna.
Mina båda pojkar skulle få dela på dessa grejer. Ingen av dem har så mycket mer än sina sängar och varsin garderob på sina rum.

EmmaH

Tänk, TÄNK om man kunde ha turen med sig denna gång!!!!

Men först, svar på frågan; @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo ⭐️

Jag önskar vinna detta till mina fina barn, Collin och Livia som snart (vi har äntligen köpt vårt första huuuus) ska få ett litet gemensamt lekrum och vi har knappt något att inreda med. Vilken känsla att kunna fixa iordning det så snart vi flyttar, detta är ju rena rama drömpaketet för ett barnrum :)

Elin

@lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Min dotter skulle få detta då det varit så mycket fokus på bebisen i magen och alla hans saker ett tag så hon skulle verkligen behöva få piffa till sitt rum :)

Emma S

Svar på frågan: Det är du Linda @lindablom , Natali @natalis_world , Isabella @isa_rustaupp och Hanna @barnrumsinspo

Jag skulle ge detta paket till min yngsta son. Som yngst så faller det sig ju rätt naturligt att få ärva av sina syskon, så det vore så kul att kunna få ge honom detta. Bara hans ❤️
Vi har även haft problem nu när vi renoverat hans rum. Vi satte igång, delade av ett stort rum, ett till tvillingbrorsorna och ett till lillebror. Spackla slipa och ja, allt det där som hör en renovering till. Stora pojkarnas rum är klart! MEN till vår stora fasa så lyser de gamla tapeterna igenom i lillens rum (trots att dom är märkta med att inte göra det), så just nu är är det stiltje där.. återförsäljaren hävdar att det bästa de kan göra för oss är halva priset om vi vill köpa nya tapeter och göra om.. kanske inte riktigt vad vi räknat med.. stora utgifter innan jul (och nu då kanske ännu mer när vi måste köpa ännu mer tapeter) gör att det där rummet kommer förbli halvfärdigt tilla ekonomin tillåter..
Så därför vore det så kul att få vinna detta så vi slipper tänka på att köpa saker att fylla upp hans rum med (när nu det blir dags för det.......)

Louise

De fyra fantastiska jollyroompersonerna är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo
A-lldeles underbar
L-iten busunge
F-ruktansvärt nyfiken
R-iktig upptäckare
E-nvis på alla devis
D-in mammas älsklingsgris
God Jul Linda! Kramar från Louise & Alfred (louisewernersson@passagen. se)

Louise B

@lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo är panelen!
Vilken dröm till vår dotter Molly som ännu inte har något rum men får det nästa år då vi ska flytta till vårt drömhus! Puss & Kram

Therese Daggert

Hej!

Jollypanelen består av:
@lindablom (ja, du själv alltså ;) )
@barnrumsinspo
@isa_rustaupp
@natalis_world

Paketet skulle jag ge till min lilla bebis i magen <3
Lite oplanerat kommer det en liten sladdis till våren - och INGA saker finns kvar efter våra tre stora barn som nu är 8,11 och 14 år.
Så nu är det bara att börja om från början med allt från inredning till kläder till babyartiklar. Så detta skulle vara en oerhört fin present till vårt 4:e kärleksbarn.

Anna

Linda alltså du (@lindablom), natali (@natalis_world), isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo).

jag skulle ge detta till min son eftersom han inte har ett eget rum än o är 3½ år. vi sover i samma rum o samma säng o det börjar bli trångt o vardagsrummet svämmar över av leksaker. planen på ett eget rum åt honom skulle gå att uppfylla om han fick detta härliga paket :)

Madelene

Hej,
Svaret på frågan är lindablom - natalis_world - isa_rustaupp och barnrumsinspo.

Med denna gåva skulle jag inreda min son's barnrum, till hans ankomst i slutet på januari 2017. Hans rum står fortfarande tomt, och det vore så uppskattat att vinna detta paket för att få saker och ting på plats innan han ankommer :)

Sofia

Jollypanelen består av: @lindablom @barnrumsinspo_ @nathalis_world @isa_rustaupp. Då vi nyligen köpt hus skulle denna vinst betyda så mycket för min son, hans rum skulle bli sååå fint!

Setsuhen

Svar ; @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Mina tre små vievelvindar skulle få dela på denna underbara vinst. Men jag skulle även välja ut nån av dessa saker till en vän och hennes barn, dels för att utrymmet här hemma är allt för litet för allt och även för att hon och barnen är så värda lite guldkant på livet 💕

Maria Turesson

Linda, Isabella, Natalie och Hanna sitter med i Jollypanelen :-) Om vi vann skulle vinsten hamna i lillasysters kommande rum som ska tas tag i efter jul. Så att storebror får ha sina grejer i fred 😉

Veronica

1. @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo
2. Min son Vide (3 månader) och hans kusin Maj-Lis (5 månader) skulle få dela på sakerna. Tältet skulle sonen få ha så han kan öva inför alla fjällvandringar vi ska göra med honom framöver :)

Sandra

Ni 4 är : @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo. Mina barn ska få en kusin i vår, dom längtar så mycket och föräldrarna har precis köpt hus och behöver köpa en del inredning och rusta hela huset så det vore perfekt att få bidra med lilla kusinens inredning till rummet ☺️ Ha en härlig December Linda ⭐️⭐️

Jennyoikarinen

De som är med i Jollypanelen är: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo
Jag hade låtit mina två döttrar dela på paketet. Vi flyttar till ett hus i sommar och då får barnen varsitt rum. Med detta paketet hade vi kommit en bra bit på vägen med inredningen. ❤️🍀

Anna W

De fyra (väldigt inspirerande) tjejerna som sitter i jollypanelen är du @lindablom Isabella @isa_rustaupp Hanna @barneumsinspo & Natali @natalis_world :)

Om jag hade lyckan att vinna det här kitet så skulle min yngsta son Agust få ta del av vinsten när det är dags att inreda hans alldeles egna rum. <3

Denice

lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Vi har just flyttat (av många anledningar) och har äntligen möjlighet att få göra ett barnrum men har ingenting, förutom en säng, att ställa i rummet. Är långtidssjukskriven så ekonomin är inte så god så jag håller tummar och tår på vinst så jag skulle få skämma bort min lillstora älskling med ett superfint barnrum!

Anna W

De fyra (väldigt inspirerande) tjejerna som sitter i jollypanelen är du @lindablom Isabella @isa_rustaupp Hanna @barnrumsinspo & Natali @natalis_world :)

Om jag hade lyckan att vinna det här kitet så skulle min yngsta son Agust få ta del av vinsten när det är dags att inreda hans alldeles egna rum. <3

Malin E

@lindablom@barnrumsinspo@natalis_world@isa_rustaupp är de fyra som sitter med i panelen:)
Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren till detta otroligt fina pris så skulle min dotter Olivia få en rejäl uppdatering till sitt rum! Jag är student på heltid och med en plånbok därefter så skulle vara så otroligt tacksamt att få ge henne allt detta fina:)
Tack för en bra blogg!

Johanna

Svaret är lindablom, natalis_world, isa_rustaupp och barnrumsinspo. Alla helt fantastiska konton!! Och vilken fantastisk lucka nr 1! Om jag vann hade jag delat vinsten mellan min dotter, hennes kusin och en av hennes bästa vänner. För delad glädje är ju dubbel glädje 💗

Linda D

Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Paketet skulle gå till vår minsta tös som ska få ett eget rum efter jul.

Rebecka

Svaret på frågan är @lindablom (Linda) @natalis_world (Natali) @isa_rustaupp (Isabella) och @barnrumsinspo (Hanna)


Ett rosa rum det blir
som dottern inte kan låta bli
Många roliga stunder det kommer vara
tillsammans kan vi spara


Sån fin julkalender du har Linda :) Nu håller jag mina tummar och tår på att vi kan vinna :) Kram

Emelie

Mitt svar är: Linda, Isabella, Natali & Hanna.

Har jag sån tur och vinner detta så skulle jag såklart överraska mina två pojkar på drygt 2,5 år och 8 mån 😍 dom hade blivit så glada!

tullezz.blogg.se

Isabella, Natalie, Du (Linda) och Hanna. Min underbara älskade dotter skulle självklart få det här. Hennes rum skulle bli en dröm där många timmar spenderas.

Johanna

@lindablom, @natalis_world @isa_rustaupp & @barnrumsinspo , detta hade passat perfekt in i barnas sovrum, då tanken är att fräscha upp inne hos tjejerna. :)

LindaViola - mamma till två!

De som sitter i Jollypanelen är du, Linda (@lindablom), Natali (@Natalis_world)Isabelle (@isa_rustaupp), Hanna (@barnrumsinspo).

Den eventuella vinnsten hade gått till mina barn, Svea och Gustav. I början på nästa år är det nämligen dags för oss att göra om här hemma och låta barnen få det stora sovrummet. Att få starta upp deras nya gemensamma rum med dessa prylar från Alice&Fox hade varit perfekt! Det där tältet har vi dessutom suktat efter lääääänge, läääänge.

Anonym

Dem fyra som sitter med i jollypanelen är: du (@lindablom), natali (@natalis_world), isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo). Till min underbara 5åriga son. Han är världens finaste men tycker han förtjänar extra. Han har problem med sitt tal och kämpar på. Han ligger ca på 2-3 år i sitt tal. Men han är alltid glad och kämpar ändå ❤

CJ

@isa_rustaupp , @barnrumsinspo, @natalis_world och du själv, @lindablom

Min dotterdotter skulle få denna fina julklapp:)

Anonym

Jag med sonen som har svårt att prata. Min e-mail är Emelie.bjork90@gmail.com och namn emelie björk

Elin

Linda, Nathalie, Isabella och Hanna. Jag skulle ge mitt kommande barn ett fint tum.

Sofia norlund

Linda, Isabella, Natali och Hanna. Jag skulle ge några saker till mina döttrar och sen skulle jag dela med mig till mina två vänner Hanna och Lotta som har varsin dotter. Alla skulle bli jätteglada över så fina saker till barnen <3. sofianorlund@hotmail.com

Pernilla S

1. Du (@lindablom), @natalis_world, @isa_rustaupp, och @barnrumsinspo :)

2. Jag skulle ge det till min systerdotter, mitt lilla lyckopiller :)

Elin

De fyra som sitter med i Jollypanelen är @lindablom, @barnrumsinspo, @isa_rustaupp och @natalis_world. Om jag vann skulle jag ge detta till mina två barn - och jag vet att de skulle bli helt överlyckliga. Har kikat efter hushyllan och bänken jättelänge, men jag har just nu 0:- i inkomst och just nu handlar det bara om att överleva ekonomiskt tills i vår. Det innebär tyvärr att vi fått dra in på det mesta och som mamma känns det inget kul alls :( Detta vore verkligen den perfekta julklappen för mina godingar och det skulle göra det dåliga samvetet betydligt mindre.

Frida

Men oj vilken härlig start 😍 De 4 personerna som är med i jollypanelen är du @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och sist @barnrumsinspo !

Jag hade gett min dotter Selma-Lou detta i julklapp. Hon ÄLSKAR att gömma sig bakom gardinerna hemma och gömma sig bakom bord, så ett tält hade varit drömmen för henne! Det hade varit så roligt att få ge henne detta innan hon om en månad börjar på dagis 🙈
Så fina grejer!
Frida lönnstam (frida@lonnstam.com) insta: fridalonnstam

Johanna

Svar: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Jag skulle ge paketet till mina två döttrar för att inreda deras rum i vårt nyköpta radhus.

mamma till fyra pojkar

Men kära du!Det här var verkligen toppen start. .. mina svar: DU @lindablom, Hanna @barnrumsinspo, Isabella @isa_rustaupp och Natali @natalis.se . Om jag har turen att vinna så är det lillbebin i magen som får dessa. Som vi väntat och önskat flera år och till slut blev det plus! Lyckan är total!

Melina

Vilken generös start på julkalendern!

Självklart är jag med å tävlar, de 4 personerna som är med i jollypanelen är du @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och sist @barnrumsinspo

Jag skulle vilja vinna detta ljuvliga inredningspaket till våran dotter Ebba, hon hade en tuff start i livet med en väldigt ovanlig sjukdom. Vi har även blivit väldigt dåligt behandlade av sjukvården som inte tagit detta på allvar samt att det har varit mängder med läkarbesök varje månad och är fortfarande. På det har Sambon startat eget företag med så han har även jobbat kvällar och helger och jag dragit lasset själv. Nu äntligen ska vi få hennes rum tapetserat så att få ge henne denna vinst hade varit en dröm, men tyvärr finns inte pengarna. Snälla, jag håller tummarna att vi vinner, för våran dotters skull som skulle älska dessa saker :)

Kirsi

Vilken maffig start!
@isa_rustaupp
@barnrumsinspo
@natalis_world
@lindablom
Jag skulle ge tältet och fotöljen till Karolinas dotter Ella (6månader) som har ett fint lekrum som saknar ett krypin och sittplats! Dockhuset och kistan till min dotter (6månader) då hennes rum är tomt på möbler men leksakerna saknar sin plats :-) Bokstaven till min brors blivande bebis!

Sofie Norberg

Linda, Isabella, Natali och Hanna. Jag skulle vilja ge det mesta till min kompis dotter som får det mesta begagnat. Tältet skulle jag ge till mina döttrar så de skulle kunna ha en mys eller lekhörna med sina kompisar. Skulle vara så roligt att få ge en sådan här presenteras till tösen ❤

Ulrika. K

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo sitter med i jollypanelen.skulle jag vilja vinna till mina 3 barn deras rum är så tråkigt o dom vill inte leka där inne så ett upplyft skulle vara bra.

Caroline

Svar: Linda, Isabella, Natali och Hanna. Jag skulle ge detta otroligt fina paket till min dotter som strax ska få byta rum. Hon behöver lite möbler och detta set skulle sitta perfekt! 😊

Evelina

Hej Linda! Tack för en trevlig blogg, har följt dig sedan min första graviditet för snart fyra år sedan. Svar på frågan är Linda, Natali, Isabella och Hanna. Jag skulle ge paketet till min yngsta dotter Alice som änsålänge delar rum med oss föräldrar. Vi har tömt vårt kontor så att hon ska få ett eget rum så snart det blivit möblerat och inrett med fina saker.
Hälsningar Evelina, evelinas85@hotmail.com

Linnea H

Åh vilken drömstart på julkalendern!!😊👏
De fyra som sitter med i jollypanelen är du (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo).
Om jag hade turen att vinna så skulle min älskade dotter få detta. Vi ska efter årsskiftet flytta till en ny lägenhet och hon ska få ett nytt stort rum så detta hade passat perfekt och varit så underbart att få göra hennes rum så fint.
Stort tack för att du år efter år orkar fixa en julkalender och för en alltid inspirerande och mysig blogg 😊

Elin Hansson

Ute tassar tomten så tyst på tå,
Undrar när han hos oss knackar på?
Och vad han i säcken där gömmer?
Bara han inte barnens klappar glömmer!
Vad skulle vi då hitta på?
Om de inga julklappar alls få.
På Jollyroom kan vi beställa med några klick,
Men hemleverans på julafton inte gick.
Håller tummarna för lektält och möblerna få,
Vilken toppenjul för sönerna det skulle bli då!
Då behöver vi inte oroa oss för att tomten glömmer,
Vi bara dessa paketen under granen gömmer!

Svar på tävlingsfrågan: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Jessica

Dem fyra personerna är: du @lindablom, natali @natalis_world, isabella @isa_rustaupp och Hanna @barnrumsinspo. Skulle jag vinna skulle min dotter få det. Hennes storebros rum har vart klart sen i somras i nya huset. Hennes rum ska vi precis börja med. Vore fantastiskt att kunna fylla det direkt med helt underbara grejer.

Linnea H

Glömde såklart skriva med min mail. Så hoppas att det går bra att skriva den i efterhand 😅

Lotta - lottaochfilippa på instagram

Åh vilken tävling!! Vilken vinst :) De som är med i jollypanelen är du Linda @lindablom, Natali @natalis_world, Isabella @isa_rustaupp och Hanna @barnrumsinspo. Jag skulle ge denna fina vinst till min dotter Filippa, hon har varit med om mkt med oss.. Hon förtjänar verkligen allt o lite till, lilla älsklingen, vilken julklapp det skulle vara! :) Kram Lotta

Sanna

Wow, vilken fantastiskt vinst! Om jag vann skulle jag överraska min dotter och min guddotter med denna vinst, det skulle få fördela vinsten i mellan sig, då vissa saker lämpar sig för barn som är lite mindre och vissa för de lite äldre. Det skulle helt klart bli årets bästa julklapp och det vore helt fantastiskt att få dela ut denna.

Vilka fyra personer/instagramkonton sitter med i Jollypanelen?
Svar: @isa_rustaupp @lindablom @barnrumsinspo och @natalis_world

Kram Sanna

Evelina Nordberg

Linda Isabella Hanna och natali
Detta paket hade mina barn fått som present då de nu måste dela rum och vi försöker göra det bästa av situationen och detta hade blivit en underbart glad överraskning och en positiv start på det nya rummet.

Hanna

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo! Om jag vann skulle jag ge detta kit till mina barn. Det hade blivit en riktig hit!

Linnea altenborg

Linda,Isabelle,Hanna och Nathali sitter i jollypanelen.
Skulle jag ha turen att vinna denna fantastiska vinst så skulle lillebror Lucas få detta 😍👍🏻

Emily Nielsen

Vilken fin lucka! Jollyroompanelen består utav 4 fantastiska kvinnor: @lindablom @barnrumsinspo @isa_rustaupp @natalis_world som inspirerar oss dagligen! Som mamma till en son på 8 mån och moster till en 2 åring hade bådas barnrum fått nya fina saker från Alice & Fox! Tänk ett tält att läsa böcker i, ett hus att använda sin fantasi i, leksakskista att samla alla leksaker man är nyfiken på och mysa i fåtöljen efter ett bad innan läggdags där lampan lyser så fint. Så härligt att få vara barn och jag vet två som blivit extra glada om 🎅🏼 söcken varit full med sakerna från lucka nummer 1! 🎄God Jul på dig Linda och tack för en fin blogg och att du delar med dig av ditt liv, tankar och kunskaper 💖 Berikar och Inspirerar! 🌟

Emma Barremyr

Men ÅH LINDA!!! Vilden underbar tävling och fin lucka<3 Eftersom vi snart ska börja inreda och fixa vårt första barnrum bara måste jag ju delta här :)

Svar på frågan: de som sitter med i jollypanelen är du (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo).

Paketet skulle som sagt bli en fin julklapp till oss nu när vi ska börja inreda rummet till vår lilla dotter som kommer i mitten på april <3 Kram

Therese Hedeblom

Fantastiska priser du får dela ut ☺️💗 Hade överraskat Leia. Vi behöver göra en storrensning av hennes rum och det kommer förmodligen inte vara så populärt. Hon hade blivit helt överväldigad om hon fått dessa saker till rummet. Svar på frågan; @lindablom @isa_rustaupp @barnrumsinspo och @natalis_world

Frida

Hej! Wow allt de där är sååå fint 😍
1. @isa_rustaupp
2. @lindablom
3. @barnrumsinspo
4. @natalis_world
Min älskade dotter ska snart ta det stora steget att flytta till eget rum! Alla dom där sakerna (speciellt tältet) har jag tittat på ungefär en miljard gånger! Sen skulle jag nog ge bort någonting till de nyaste tillskottet i familjen som är den lilla kusinen 💕 Gud så spännande!!
Min mailadress, fridasynstad@hotmail.se
God jul på dig! 😊

Emma W

Panelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.

Om jag vann skulle min lilla Elsa få dessa. Hon närmar sig 2 år och har fortfarande inget eget krypin så detta skulle bli kanon och hon skulle bli världens gladaste lilla tjej.

Anonym

Du (Linda), natali, Isabella och Hanna sitter med i panelen. Jag skulle delat vinsten tilö alla mina tre underbara trollungar. Vi har flyttat och dom har äntligen vars ett rum men fattas lite möbler 🙈

Frida

I jollypanelen Sitter @natalis_world, @isa_rustaupp, du-@lindablom och @barnrumsinspo. Vore sjukt roligt att få vinna detta till sonen Milo, som skulle behöva en light make-over i hans rum <3

Anonym

Svar: @lindablom, @natalis_world, isa_rustaupp, @barnrumsinspo. Paketet går till mina små hjärtan. ❤️💙

Angelica

Wow vilken lucka 😍 Svaret på frågan är: @barnrumsinspo @isa_rustaupp @natalis_worl @lindablom. Om jag vann så skulle min son och dotter få detta i sitt rum då dom delar rum :) Lillebror fick nyss flytta in i syrrans rum och jag och sambon tog det lilla rummet så barnen fick det största så nu behövs det förvaring och inredning :)

Amanda Karlsson

Svar: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Jag skulle ge denna julklappen till min fina storebror och hans fästmö som alltid ställer upp för mig i vårt och torrt. Dem har en liten Valter på 8 månader, och nu i dagarna så flyttar dem in till sitt första, jättefina hus. Dem skulle bli superlyckliga att få inreda lille Valters rum med de här fina sakerna.

Kram!

Elin Nygren

Svar: @lindablom, @natalis_world, isa_rustaupp, @barnrumsinspo. Paketet går till mina små hjärtan. ❤️💙

Lina

Svaret är @lindablom @isa_rustaupp @natalis_world och @barnrumsinspo

Skulle ge detta till min minsta prinsessa så hon kan få sitt egna krypin klart och få ha något som är hennes och inte behöva dela med sina syskon , med hennes tålamod och det hon får utstå så förtjänar hon ha något eget fint som den prinsessa hon är.

Linda Agneman

Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Min dotter på 4 år och min son på 1 år skulle få dela på vinsten till sina rum. Det hade passat perfekt då vi precis har flyttat och rummen är långt ifrån klara än.

Annika Biörnstad

Svar på frågan är du (@lindablom), Natali (@natali_world), Isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (@barnrumsinspo). Jag skulle ge dessa fantastiska saker till min underbara dotter Isabella! /Annika annikafredby@gmail.com

Ann

Rätt svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

priset att gått till min syster dotterson som tyvärr inte har sin fina mamma kvar i livet utan bor hos min syster han skulle behöva lite fint i sitt nya rum han nu ska bo i <3

nicolee

Du så klart ;)
, natalis_world sa_rustaupp barnrumsinspo

Gett till systerdottern på 2½ år :)

Jemma

Hej, vilken rolig tävling =)

De som sitter med i jollypanelen är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Om jag vann så skulle jag inreda vårt framtida bebisrum, då vi ska ha vårt första barn i mars, som vi längtat såååå efter. Vi har inte kollat kön och vill ha det som en överraskning och detta paket skulle vara en perfekt start för oss och bebben i magen =)

Alexandra

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo ! Jag skulle ge detta till min fina kompis son! Hans blivande rum är för tillfället fyllt med div möbler och kartonger som inte flyttats till rätt platser än i deras Nya totalrenoverades gamla hus,som hans höggravida mamma och papp jobbade dag och natt med för att hinna klart innan deras första skatt tittade ut. Får han så här fina grejjer kommer orken och lusten att ta tag i hans rum säkert tillbaka ! @alexandra.tylen

JOSEFINE

1. @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

2. Jag skulle ge det här till min dotter och till mina två bonusdöttrar. Hade varit perfekt så att vi kan göra om deras rum med massa nytt! Det behövs verkligen!

Jennifer

De som är med i jollyroom panelen är @lindablom @nathalies_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo 👌🏻 Jag skulle ge paketet till våran lilla Hugo. Då hans rum fortfarande ekar rätt tomt 😅 Varit sjukskriven till stor del av mamma ledigheten och har verkligen inte haft ork att ta tag i barnrummet!

Instagram: jenniferochsvea
Kramis!

Melinda - mamma till tre

Panelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo =)

Vilken fantastisk vinst!! Jag önskar vinna dessa till mina fantastiska barn som förtjänar det bästa. En uppfräschning av deras rum behövs, och de här sakerna skulle passa perfekt dit! Håller mina tummar! :D

Linda Björklund

@lindablom , @natalis_world , isa_rustaupp, @barnrumsinspo. ( Linda , Isabella, Hannah och Natalie)
Jag skulle ge detta paket till min dotter Ellen. Då jag varit sjukskriven i 2 år nu så räcker inte alltid ekonomin till, och hennes rum behöver förvandlas till ett dröm rum. Detta skulle värma mitt mamma hjärta något otroligt, vilken julklapp!

Linus

Dom fyra personer är, @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo
Jag skulle ge detta till mina 3 döttrar, som skulle bli överlyckliga för detta :)

Caroline

Isabelle; @isa_rustaupp, Hanna; @barnrumsinspo, Natali; @natalis_world, och så du såklart, Linda; @lindablom :)

Om jag hade haft turen att vinna detta fantastiska paket, hade mina fina syskonbarn fått dela på det, att få se deras glädje och tindrande ögon på julafton hade räckt som motivation för mig :)

Anna

Hejsan Linda!
Jollypanelen består av de fyra följande;@lindablom,
@natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo (Linda,Natali,Isabella och Hanna)
Så fina inredningssaker och leksaker till barn. Jag skulle inreda en del av sakerna till vår dotters oinredda rum och hennes stolta storasyster skulle också få några av sakerna. Det är viktigt att det blir lika ☺ fina saker som man inte tröttnar på utan känns tidslös på något vis. Vilken julklapp detta vore för visst finns tomten där ute! Ha en mysig första december och visst är det speciellt med en ny familjedlem som är med i år också ❤

Caroline

Jollyroompanelen består av Isabella; @isa_rustaupp, Hanna; @barnrumsinspo, Natali; @natalis_world, och så du såklart, Linda; @lindablom :)

Om jag hade haft turen att vinna detta fantastiska paket, hade mina fina syskonbarn fått dela på det. Att få se deras glädje och tindrande ögon på julafton räcker som motivation för mig! :)

Anonym

Det är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @ barnrumsinspo som sitter med i jollypanelen.
Alltså, detta pris!! 😍 Skulle så gärna vilja vinna detta till sonen. Vi ska flytta om ett litet tag och han ska då få ett eget krypin som jag vara längtar efter att på inreda så detta skulle bli en perfekt start!

Jessica sanna

De fyra som sitter med i Jollypanelen är; @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo.
Om jag vann skulle jag ge vinsten till min syster och hennes fem busfrön, alla är mellan 1.5 och 6 år gamla 😄 Leklådan och lampan hade jag behållt till den kommande bebisen.

A regula

Jollypanelen består av @lindablom @barnrumsinspo @natalis_world @isa_rustaupp
Skulle gärna vilja vinna detta fantastikt paket till min prinsessa som är 3år 😍👧 hon ska dela de med lillebror 😉💕 vi håller tummara för lite jul magisk 🎄🎁

Anna

Hej Linda! Vilken härlig första december lucka👍 svaret på frågan är @lindablom,@natalis_world,@barnrumsinspo och @isa_rustaupp. Om jag vann skulle jag inteda min dotters oinredda rum och även storasyster skulle få en del av sakerna. Så fina saker som man inte tröttnar på utan är tidlös. Visst finns tomten🎅 och det hoppas vi för vilken klapp detta vore. Önskar en mysig första december och visst är den speciell med en ny familjemedlem som är med ❤

Sanna Andersson

Men hjälp vilka vinster! 😍 Några av sakerna skulle jag ha i min dotters rum och resterande skulle jag ge bort till mina brorsdöttrar. Skulle vara fantastiskt att få vinna och få fint i deras rum som just nu behöver piffas upp!!
Jag håller mina tummar och tår. God jul!

Sanna Andersson

Nämen gud, jag glömde ju bort det som var hela grejen 😂 De som sitter i jollypanelen är:
@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnruminspo
Som sagt, skulle vara underbart att få vinna dessa fina saker som dels min dotter skulle få ha på sitt rum men också mina brorsdöttrar!

Sanna

1. Linda (du), Isabella, Hanna och Natali :)

2. När den tredje guldklimpen är påväg kommer våra två toktöser hemma flytta ihop. Skulle vara en superstart på deras nya rum ⭐️

Den äldsta är i Selmas ålder, har följt dig sen du hade Selma i magen och jag min Saga. Önskar er en fin jul ❤️

Marianne

@lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Jag skulle ge paketet till min systerdotter. Hon har en liten tös som säkert blir glad för lite nya saker.

Kerstin

Jollypanelen består av: @natalis_world, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo och dig såklart @lindablom. Om jag vinner kommer vinsten läggas på 4-åriga dottern som hittills fått dela rum med storebror hela livet och därför inte fått någon egen stil på inredning. Men snart ska ett stort rum bli två och vår lilla flicka ska äntligen få sitt eget krypin.

Kerstin

Jollypanelen består av: @natalis_world, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo och dig såklart @lindablom. Om jag vinner kommer vinsten läggas på 4-åriga dottern som hittills fått dela rum med storebror hela livet och därför inte fått någon egen stil på inredning. Men snart ska ett stort rum bli två och vår lilla flicka ska äntligen få sitt eget krypin.
Kontakt: tin_mm@hotmail.com

Hanna

Vilket pris ❤️❤️ Hade jag haft turen att vinna hade min son fått sig världens finaste rum😍
Jollypanelen består av: @isa_rustaupp @lindablom @barnrumsinspo och @natalis_world och jag följer er alla😌

Emmelie

De som sitter med är Natali, Hanna, Isabella och du Linda. Skulle jag ha turen att vinna detta fina pris skulle vår yngsta dotter få det. Hon ska inom några veckor få sitt första egna rum och dessa möbler hade passat perfekt. Kram

Anonym

Personerna är du @lindablom, Hanna @barnrumsinspo,Isabella @isa_rustaupp och Natali @natalis.se.
Om jag vinner ska jag äntligen inreda och göra klart tvillingarnas rum. De är nu 5 månader och vi flyttade för 2 månader sedan så deras rum har liksom blivit förvaringsutrymme. Nu vill jag göra fint!! :)

Sara Vennström



Det här var jag 🙈 glömde namn.
@vennis_sara

Personerna är du @lindablom, Hanna @barnrumsinspo,Isabella @isa_rustaupp och Natali @natalis.se.
Om jag vinner ska jag äntligen inreda och göra klart tvillingarnas rum. De är nu 5 månader och vi flyttade för 2 månader sedan så deras rum har liksom blivit förvaringsutrymme. Nu vill jag göra fint!! :)

Agnes

Hej, oj vilket fint paket. Det här hade varit så perfekt för oss men dina kalendrar är så populära så chansen är nog dessvärre rätt liten att man vinner. Men vi chansar ändå såklart. :)
Svar: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo.

Mina älskade barn skulle få paketet och de skulle få dela med sig med sina kusiner. 4 glada barn allså. ;)

Gillar redan jollyroom på instagram sedan länge. Bästa affären på nätet för barn.

Tack för att du orkar göra andra glada när du själv har mer än du hinner med. Har själv barn i den åldern fast 1 år äldre än dina båda och vet att man har att göra. :) Kram

Bea

De som sitter i panelen är ju DU @lindablom, Isabella @isa_rustaupp, Natali @natalis_world och Hanna @barnrumsinspo! 😍👏🏻 Skulle jag vinna detta helt fantastiska pris så hade mina två underbara sönder fått det. De förtjänar allt det bästa i världen, och att ge dem något sånt här fantastiskt hade vart svårslaget! ☺️ Håller tummarna hårdare än någonsin!! 🍀👌🏼

Johanna Olander

lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo
Jag skulle ge min älskade son (8,5månad) lite, min systerdotter som är 4år dockskåpet och lite till min bästa väns son som precis blivit storebror!! Så det hade blivit många julklappar till många när ekonomin inte riktigt tillåter det annars...

Johanna Olander

Kontaktuppgifter 0703624159
Detta behöver du ju inte lägga upp på bloggen,tack

Therese

Personerna/instagramkontona som sitter i jollypanelen är du Linda (lindablom), Natali (natalis_world), Isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo). Om jag skulle vinna så skulle jag inreda framtida barnrummet då jag väntar mitt första barn i januari 🙂

Lena

De som sitter i juryn är linda, natali, Isabella och Hanna. Paketet hade mina döttrar fått dela på. Vi är mitt uppe i renoveringen av vårt radhus med allt kaos det innebär så det hade varit roligt att ge dem lite extra fina grejer till sina rum.

Evelina

Wow vilken vinst!!
I panelen sitter @isa_rustaupp @lindablom @barnrumsinspo och @natalis_world .
Mina tjejer som skulle få dela vinster med sina små kusiner. Deras kusiner ska nämligen alla flytta till hus efter jul och behöver massor med roliga saker till sina nya, alldeles egna rum. Håller tummarna för en super suprise till dem alla fem!! En sak var, va grymt!!

Jerker S

De som sitter i panelen är följande: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo.

Som relativt nybliven bonus-far, tycker jag det skulle vara fantastiskt roligt att få ge något extra vår 2-åring. Eftersom jag inte har några egna barn och det är första julen ihop, vill jag inget hellre än att vinna lilla Felicias hjärta.

God jul och god fortsättning på dig Linda!

Min email: jerker.sandsten@gmail.com

Mvh,
Jerker

Angelica

Det är du, Hanna, Natali, Isabella :)
Jag skulle vilja ge detta till min 2 åring. Det är liksom dags att uppdatera från bebis till stor tjej nu :)
Jag vill ge henne allt i hela världen. Hade helst av allt velat ge henne ett syskon. Men har fått ett tragiskt besked om att jag har livmoderhalscancer, som gör att jag måste genomgå cellgifter och strålning, vilket förstör alla möjligheter för min kropp att ge henne det. Det är med stor sorg vi fick detta besked, Då jag alltid velat bilda stor familj.
Men hon är hos sin pappa på halvtid och där har hon åtminstone ett syskon.
Man kan inte köpa lycka, men iallafall försöka köpa lite glädje på vägen <3
Angelicajuhlin@gmail.com

Linda

Linda @lindablom, Natali @natalis_world, Isabella @isa_rustaupp och Hanna @barnrumsinspo sitter med i Jollypanelen.


I bokstavslampans sken kan hon med dockhuset leka
och med saker hela rummet fyllt, leksakslådan tomt eka

Från platsen i fåtöljen till tältet kan hon sig snabbt förflytta
Min lilla dotter Livia av kitet skulle få både roligt och nytta

Sandra Bergström

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.
Den som skulle få paketet är min dotter som fått sitt första egna rum bara för några veckor sedan efter en husrenovering. Vi skulle bli jätteglada :)

Karolina

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustahpp och @barnrumsinspo. Härligt med kreativa o inspirerande konton att följa :) Paketet hade delats upp till min dotter Alice och hennes kusiner Elsa och Svante 🌟✊

Anonym

Hanna, Linda, Natalie och Isabella. Om jag vann skulle jag med glädje inreda mina pojkars rum. Det har varit trögt med både orken och fantasin under hösten och jag imponeras av de fina barnrum jag ser i bloggarna. Det skulle bli två glada killar härhemma😀

Nathalié

Lindablom, isa_rustaupp, natalis_world och barnrumsinspo.
Detta hade min dotter och en av hennes kusiner fått del på!
Hade varit så roligt att få skämma bort Charlie (min dotter) med en alldeles egen fåtölj så vi slipper bråka här hemma ;).

Erika

BÄSTA julkalendern jag sett och då är det lucka nr 1! Vilken tävling!!😃
Jollypanelen består av dig @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo 😊 Jag tävlar med förhoppningen att min lilla dotter kommer få ett fantastiskt inrett rum att leka i!! Än så länge är hon liten men hon var så otroligt efterlängtad och jag vill ge henne allt fint i hela världen! Tack för en härlig blogg!

Anonym

Linda, Isabella, Natali och Hanna
@lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Mina två döttrar skulle äntligen få ny inredning till sitt sovrum. Nu när jag är föräldraledig och vi försöker dagarna att gå ihop för våra små att vara hemma länge så finns tyvärr inte utsvävningar för att kunna köpa nytt. Men den här vinsten är som tagen från mitt fantasirum till mina älskade döttrar. Hoppas så på vinst!
Följer er alla på Instagram under namnet saraelinrebecca

Saraelinrebecca

Glömde namn och allt,

Erika

BÄSTA julkalendern jag sett och då är det bara lucka 1! Självklart är jag med och tävlar! Om jag skulle ha turen att vinna så skulle min dotter få ett helt fantastiskt rum! Hon är liten än men jag vill ge henne allt fint i världen! Tack för en fin blogg och härlig tävling! 💗
Jollypanelen består av dig @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo 😃👍

Malin G

Jollyroompanelen besår av @lindablom, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo, @natalis_world
Om jag vann skulle mina två yngsta barn få paketet. Deras rum består just nu av ett ihopplock av saker och det hade varit kul om de kunde få något nytt.

Jennie

De som är med är isa_rustaupp,natalis_World, barnrumsinspo och du lindablom 😊
Dessa underbara grejer skulle min dotter få till sitt eget rum som är ganska tomt just nu 🙈

Anna

Svaret är: Linda (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (@barnrumsinspo) :)

Jag skulle ge detta till min underbara dotter, Lilja, i julklapp. Hon fyllde 1 år för 2 veckor sedan och börjar verkligen komma ur bebis-fasen och därmed alla bebisleksaker och dylikt. Då hon numera har ett eget rum så behöver vi införskaffa lite fina möbler att dekorera det med och dessa är ju bara såå fina! Älskar det rosa och det gråa, så jag skulle nog blanda dessa snygga färger.

Sandra

Jollypanelen består av du @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo :)
Om jag vann hade jag gett det till min son som ska flytta in i sitt tomma rum snart. Hade varit en fin start för honom :)

Lotta

@lindablom
@natalis_world
@isa_rustaupp
@barnrumsinspo

Jag skulle dela upp vinsterna mellan mitt barnbarn Charlie (å hans kommande lillasyster) samt mina tre yngsta döttrar Elin, Emma o Stina. De skulle garanterat älska att ha detta på sina rum :) Dessutom tror jag Charlies mamma skulle bli jätteglad ;)
Lottasundin6@hotmail.com

Emma

Jollypanelen består av dig Linda, @natalis_world, @isa_rustaupp , å @barnrumsinspo.
Jag skulle ge detta till min älskade dottrer. Har påbörjat en liten renovering på hennes rum så det skulle bli en kul överraskning att fylla rummet med en massa härliga saker. Ekonomin tillåter inte en att handla tyvärr..

Anonym

1. @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo
2. En vinst skulle gå till systrarna Ines och Elsy som just nu har ett tämligen tomt rum då vi precis har flyttat.

Taniahornicke@hotmail.com

Dessa sitter i panelen : Du ( @lindablom) @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo


Jag skulle ge detta paket till min dotter på 7 månader . Sambon och jag har oturen att jobba på samma arbetsplats då vår arbetsgivare inte betalat ut nå lön och vi förutspår en konkurs. Kul såhär lagom till julen:-(

/ Tania

Sofia

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Vår tvååring som snart fyller tre skulle få paketet. Hans rum är renoverat men saknar fin inredning eftersom studiestöd och barnbidrag har prioriterats till annat. Skulle vara så kul få överraska honom!

Cherie

Härlig tävling :)

Det är Linda, Isabella, Natali och Hanna.

Min dotter skulle få detta sett att ha här hemma hos mig :)

Anonym

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo
Jag skulle ge till min dotter. Hon fyller 2 år nu i december. Jag har inte så bra inredningskoll så hennes rum ser väl inte så välorganiserat ut. Tänkte om ja vann det här så kanske jag skulle kunna "W-O-A-W-A" mina gäster. Med dom fantastiskt fina sakerna. Kram från Emelie Andersson. hoppasan@hotmail.com

Malin N

Självklart är jag med å tävlar, de 4 personerna som är med i jollypanelen är du @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och sist @barnrumsinspo
jag skulle gärna vilja skämma bort mina två tjejer nu när det är lite knapert hemma efter att jag blivit arbetslös och en väldigt omfattande vattenläcka i huset som tyvärr har gjort att vi fått prioritera bort julklapparna till barnen.

Elin Linebäck

@lindablom @isa_rustaupp @barnrumsinspo och @natalis_world är med i jollyroompanelen 👍🏼😃
Om jag vinner så blir det världens bästa julklappar till mina döttrar, 3 och 1 år.

Angelica

Det som är med är du, @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo.
Jag skulle vilja vinna detta härliga paket för att inreda min dotters rum i vårt nya hus som vi snart får tillgång till efter en lång uppskjutning. Vore så kul att få ge henne allt detta fina 😍

Emilia

Rätt svar är: Linda @lindablom, Natali @natalis_world, Isabella @isa_rustaupp, Hanna @barnrumsinspo

Jag skulle ge detta fantastiska paket till min snart 1-åriga son! Han skulle få ett rum där fantasin och glädjen för lek får flöda fritt! Ett rum mer anpassat för ett barn med nya behov! Inte ett rum som i dagsläget bara inhyser skötbord, säng och byrå.

Vilken dröm att få ge honom det här när han fyller år i januari 💕👌🏻

Anonym

1: @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world, @barumpsinspo 2: min Cassandra på 3,5år och min Casper på 1,5 år skulle få dela på sakerna. 😊 Linn_drue@hotmail.com

Elin Linebäck

@lindablom @isa_rustaupp @barnrumsinspo och @natalis_world är med i jollyroompanelen 👍🏼😃
Om jag vinner så blir det världens bästa julklappar till mina döttrar, 3 och 1 år. :) mvh elin.lineback@hotmail.com

Cassandra

Vilken drömlucka! 😍
De som sitter med i jollypanelen är du Linda @lindablom, Hanna @barnrumsinspo, Isabella @isa_rustaupp och Natali @natalis_world. 🙌🏽

Jag skulle jättegärna vilja vinna detta till min son som fortfarande bakas i magen. Han är beräknad 28 december så det hade varit underbart att få börja inreda hans blivande rum med möbler från Alice & Fox i mint färg 😍
Vilken julklapp och födelsedagspresent till honom det hade blivit!

Angelica

Det är du, @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo.
Skulle vilja vinna detta till att inreda min dotters rum i vårt nya hus som vi snart får tillgång till efter en lång uppskjutning. Vore underbart att vinna allt detta fina😍

Annette Jönsson

Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo Skulle ge paketet till min son Milton som skulle blivit storebror i dagarna men lillasyster i magen har dragit på det en vecka.

Han förtjänar verkligen lite extra uppmärksamhet. Den 14 oktober hittade vi hans morfar plötsligt avliden i sitt arbetsfordon. Sen dess har jag fått stå med planering av begravning samtidigt som tårarna varit många på vägen. Vår lille solstråle har haft sånt tålamod med sin mamma som tvingats kämpa med något som hon hoppades skulle dröja länge. Hade planerat 2 veckor semester före bf för att vi skulle kunna vara bara vi och göra klart allt. Blev inte så, gick hem från jobb 1 v före bf och fick då ta tag i sörjearbete mm. Detta har gjort att vi inte ens börjat köpa julklappar eller ens födelsedagspresent till sonen och det lär få vänta tills lillasyster är ute. Detta skulle vara en underbar julklapp till honom efter allt vi fått gå igenom och stor hjälp för oss som fått ett tufft slut på en graviditet som drabbat hela familjen. Inget har blivit som vi tänkt oss. Här skulle vi kunna leka tillsammans långt framöver. Dessutom skulle han och lillasyster kunna ha det ihop när hon väl tittar ut. Hoppas så på vinst.

Emmely

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnruminspo är de som är med i panelen :) jag skulle ge detta underbara kitet till min 2 månaders dotter :) vi är nyinflyttade och har fått vårt första barn i sep så hade vart perfekt att inreda ellies rum på mammaledigheten :)

ANNA - LIFESTYLE AND TRAVEL

Jag är gärna med och tävlar. Vore superkul att vinna detta till min treåring som behöver en uppdatering i sitt rum. Vore så snyggt med ett färgtema.

Jag har tipsat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/01/lucka-1-hos-linda-blom-112/

Svar på frågan är: isa_rustaupp, barnrumsinspo, natalis_world och så du då :-)

Johanna

Jollyroompanelen består av @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo :)
Om jag vann skulle yngsta dottern få ett extra fint, hon har precis flyttat in på sitt rum så vore roligt att piffa till det med fina möbler och tillbehör :)

Annette Jönsson

kontaktuppgifter är annettej@hotmail.se mvh annette

Denise Skoglund

Hanna Isabella, natali och så du linda :) vi ska flytta efter jul och min lilla flicka ska få ett alldeles eget rum, så min lilla skatt skulle få sakerna <3

Johanna s

Linda, Hanna , Isabella och natali 😃 om jag vann skulle min dotter få vinsten! Hon har fått stå ut med ett halv- renoverat hus länge nog och förtjänar något fint till sitt rum😍 kram!!! Mejl vdhdesigns@hotmail.com

Nadinejennifer

Hej Linda! Svaret är; @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo detta paketet hade jag velat ge till vår son Theodor. Vi har bott i en trång etta men ska äntligen få ge honom en egen plats i hemmet, där leksaker inte behöver plockad undan stup i kvarten utan alla äventyr och byggen kan fortsätta dagen efter. Min mail vid ev kontakt är Nadinejennifer@hotmail.com annars är det nadinejennifer på instagram med. Håller tummarna för vår blivande treåring ♡

Maddie W

Vilken start på julkalendern! Blir alldeles till mig! :D:D
Om jag vinner drömvinsten skulle mina barn, syskonbarn och vänners barn få dela på vinsten. Många som skulle bli glad för denna julklapp!

Svar på frågan:
@lindablom
@natalis_world
@barnrumsinspo
@isa_rustaupp

Anu

Linda, Isabella, Natali och Hanna.
Detta fina set skulle passa bra i dotterns rum då vi precis börjat lite smått att byta ut det hon har idag och börjat göra iordning hennes rum till en stor tjejs rum nu när hon snart är 3,5 år 😊. Fåtöljen skulle nog få stå i vardagsrummet, den skulle hon älska tänk att ha en alldeles egen fåtölj och hon älskar kojor och gör ofta tält som hon kallar det av filtar hon hänger på stolar så skulle va perfekt! Och dockskåpet har jag kikat på tidigare då det är så himla fint och hon skulle älska att inreda alla små rum med möbler. Håller tummarna 😊.

Anonym

Den bästa julkalendern 😻
Dom fyra instagramkontona är: @barnrumsinspo
@isa_rustaupp
@natalis_world
@lindablom
Den som skulle få detta är min syster
Om någon vecka får hon sitt första lyster
Det blir en liten flicka
Så till henne skulle detta pricka!

Anu

Linda, Isabella, Natali och Hanna.
Detta fina set skulle passa bra i dotterns rum då vi precis börjat lite smått att byta ut det hon har idag och börjat göra iordning hennes rum till en stor tjejs rum nu när hon snart är 3,5 år 😊. Fåtöljen skulle nog få stå i vardagsrummet, den skulle hon älska tänk att ha en alldeles egen fåtölj och hon älskar kojor och gör ofta tält som hon kallar det av filtar hon hänger på stolar så skulle va perfekt! Och dockskåpet har jag kikat på tidigare då det är så himla fint och hon skulle älska att inreda alla små rum med möbler. Håller tummarna 😊.

Anonym

Den bästa julkalendern 😻
Dom fyra instagramkontona är: @barnrumsinspo
@isa_rustaupp
@natalis_world
@lindablom
Den som skulle få detta är min syster
Om någon vecka får hon sitt första lyster
Det blir en liten flicka
Så till henne skulle detta pricka!
Du kan nå mig på victoria.w@hotmail.com

Sara

Rätt svar är: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo 2. Jag skulle ge kitet till min dotter som är 3 år för att jag älskar henne sååååå otroligt mycket och vill göra henne extra glad då hon behöver det just nu. <3

Therese

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.
Min son Emanuel, 9 månader skulle såklart få de fina sakerna ☺

Sandra

Jollyroompanelen består av @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnruminspo

Jag som inte än har blivit mamma men förhoppningsvis en vacker dag få bli en skulle gärna vilja vinna detta till min bästa vän som efter många års försök lyckats få en liten tös. Det är snart dags för lilltjejen att få sitt egna rum, men har endast en säng och inga andra möbler. Så om jag kan glädja mina fina vän med detta paket så skulle det göra hela min jul.

Ha en fin 1 december
/Sandra

Jonna

De som sitter i panelen är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo :)

Om jag skulle vinna så skulle jag göra en rumsrokad härhemma och inreda vårt lite större rum till ett delat barnrum! Jag har två barn i nästan samma ålder som Selma och Colin och storasyster är enormt peppad på att lillebror och hon ska dela rum. (Eh, hon kanske inte är lika peppad när hon inser att han fortfarande vaknar typ varannan timme nattetid :P )
Jag skulle valt lite av den fina förvaringen, lampor och en klädställning för alla utklädningskläder :)

Lovisa R

De som sitter med i jollyroomspanelen är @isa_rustaupp @barnrumsinspo @natalis_world och så du @lindablom. Om jag vann skulle mina två döttrar på 2år samt 8månader få dela på sakerna. 🙂💕

Patricia

De fyra som ingår i jollypanelen är: Du @lindablom, @Natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Fyra fantastiska konton, följer er alla!

Jag skulle dela upp denna fantastiska vinst och ge fotöljen, förvaringslådor och dockhuset till min dotter, tältet till mina småkusiner då deras föräldrar precis separerat och de behöver lite uppmuntring nu när allt är nytt och jobbigt.. Och bokstavslampan skulle ges till nykomlingen i släkten, lilla Holmer som är en vecka gammal!

Håller tummar och tår, vill så gärna göra de här barnen extra glada till jul, det förtjänar dom verkligen.

Anonym

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo sitter med i Jollypanelen!
Oj woow vilka vinster! Deltar självklart, å har jag turen att vinna så e de mina barn Elmer å Ethel som får det till deras rum :)
annihaggman@gmail.com

Emma

Jollypanelen består av @lindablom, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo och @natalis_world! Vilket fint pris!!! Om jag vunnit hade mina två små döttrar fått dela på detta i sitt nya lekrum. Vi flyttade nyligen från en tvåa på 60 kvm, där vi alla sov i samma rum och barnen endast hade en liten lekhörna i vardagsrummet, till ett hus på 120 kvm! Det är så skönt med plats men att flytta från så litet till såhär stort gör att det ser lite tomt ut i rummen, särskilt i lekrummet då vi som sagt inte haft plats för så mycket leksaker innan. Det kommer ta tid att fylla ut huset och göra det till ett hem, vi får ta det lite pö om pö pga ekonomin, men med detta härliga paket hade lekrummet klassats som klart i alla fall 💕

Linnea

De fyra personerna som ingår i Jollypanelen är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo.
Jag skulle jättegärna vilja ge paketet till min son som är 9 månader. Jag följer dig och Jollyroom på instagram. Mitt namn på instagram är linneamariaa och min mailadress är LinneaHemmingson@hotmail.com.

Josefine

I jollypanelen sitter du, (Linda) insta konto @lindablom. Natali insta konto @natalis_world. Isabella insta konto @isa_rustaupp. Hanna insta konto @barnrumsinspo :)
Du kan nå mig på mail: amjbrantmo@hotmail.com
Skulle jag vinna skulle min dotter få hela paketet! De skulle vara så kul att inreda hennes rum med något fint! Det skulle kännas så bra att kunna ge henne de rum hon förtjänar! Tack för mig 😄

Linnea

@lindablom @natalis_Word @isa_rustaupp @barnrumsinfo
2. Mina 2 barn skulle få paketet. Vi har bott i ett renoveringskaos i ett år. Mitt i fick vi vårt andra barn. Nu när övervåningen äntligen är klar och barnen har varsit rum så skulle det vara kul att inreda med något😄

Ida Lundström

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo :) Paketet hade vårt älskade lilla ljus Lilly fått. Hon har verkligen varit vår styrka då båda våra mammor gått bort inom tio månader och vi nu fått besked om att min svärfar har hudcancer. Det hade känts så fint att få skämma bort henne med allt detta hennes första jul. Hon ger oss så mycket, även om saker inte på något sätt kan jämställas med kärleken.

Sarah

Åh vilken tävling! Håller tummarna har aldrig vunnit nån gång. :) de 4 personerna som är med i jollypanelen är du @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och sist @barnrumsinspo 😊
Egentligen hade jag kunnat ge den till min dotter eftersom vi ska flytta och hon behöver fylla sitt rum, men nu vid juletider så skulle jag vilja skämma bort min bästa vän som blivit av med jobbet. Hon har 2 barn och är ensamstående och har knappt råd med julklappar i år till sina små. Därför skulle jag ge allt till henne så hon kan ge detta till sina döttrar på 3 och 5 år. Hon skulle bli så glad❤️

Anna

Linda, Natali, Isabella och Hanna :)

Utan tvekan mina underbara tre barn Celine 6, Lovelia 5 (i december), och Vince 1 år (nu i december). Mamma peng och inredning/julklappar/födelsedagspresenter är inte jätte lätt och det finns ju såååå mycket fint!

Sofia

De slm är med i panelen är Linda: @lindablom Natali:@natalis_world Isabella:@isa_rustaupp Hanna:@barnrumsinspo.
Om jag skulle vinna skulle jag ge detta till vår son som precis ska få ett eget rum i julklapp. Åh vilken julklapp det skulle bli med dessa fantastiska saker😊

Anna sixtensson

Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Skulle använt sakerna till att möblerat om och gjort fin i min tvåårige son Gabriels rum. Har inte riktigt hunnit med (var ju inte länge sedan han föddes!) så mycket i hans rum är bebisgrejer och i behov av att bytas ut. Har nog inte velat ta tag i det, då han är min yngsta så detta skulle kunna vara den spark i barn jag behöver...

MariaM

Linda, Isabelle, Hanna och Natali är svaret. Det hade varit toppen att få inreda sonens nya rum med detta fantastiska paket! Han hade blivit superglad :)

Susanna

Linda, Natali, Isabella & Hanna heter ni tjejer 😊
Jag och min sambo skulle ge detta paket till våra två barn (5 och 2 år gamla) i julklapp! Det skulle bli en perfekt mys/läs och lekhörna i vardagsrummet. Och vår dotter som varit sjuk en längre period och ska opereras i december/januari skulle bli så glad över dessa saker när hon kommer hem för återhämtning. Tyvärr var min sambo med om en tragisk olycka för lite mer än ett år sedan och med ett barn som varit sjuk läänge så är inte ekonomin den bästa. Men som alla föräldrar önskar vi så klart kunna ge våra barn de bästa och det här skulle göra succe. Dom är såå värda de ❤️❤️

Malin Storm

Jollypanelen består av
@lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo 😃 om jag vann så hade min dotter Ester fått det paketet super fina saker. Hon har inte så mkt i sitt lilla rum än, det hade vart super kul och vinna detta till henne😃

Sandra

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo :)
Jag skulle gett mitt älskade gudbarn detta kitet, det hade hon älskat nu när det snart är dax för sitt alldeles första egna rum <3

Jennifer

Vilken fantastisk tävling!

Svaret på fråga nummer 1 är: @lindablom
@natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.

Som svar på fråga nummer 2 skulle jag ge vinsten till mina barns lilla kusin som precis flyttat till hus med sin familj och då ska få ett eget rum. Det hade varit en fantastisk rolig julklapp att ge dem när det är mycket ändå som ska köpas till det nya huset :)

Pirita

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Jag skulle ge det till mina barn kira, mille och molly. När molly föddes byggde vi till en övervåning till vårt hus. Därmed hade vi plötsligt några extra rum men inga möbler att fylla ut med. Ett rum är så gott som tomt och skulle vara fantastiskt med detta att inreda med.

Linda

@natalis_world @lindablom @isa_rustaupp och @barnrumsinspo
Jag hade delat upp paketet.. Stol och leksakslåda hade lillebror fått i sitt blivande rum. Hylla hade mellansyster fått och bokstavslampan hade storasyster fått. Tältet hade vi gett till deras kusin. Något för alla helt enkelt. ☺️

Klara

Svar: Jollypanelen består av dig (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (@barnrumsinspo).

Vilken fantastisk vinst och första lucka,
I tältet 3 småttisarnas skratt smittsamt klucka.

Vi i våra graviditeter följts åt nu som då,
Fast nu senast blev det visst två.

Fullt upp med 3 barn och man inget hinner,
Inredningen till tvillingarnas rum äntligen klar om vi vinner.

Tack för en inspirerande blogg!

Emma D

Rätt svar är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Jag skulle ge paketet till min bebis som kommer i januari. Jag håller på att inreda hens rum för fullt, och även fast bebisen kommer vara för liten för sakerna till en början så är det fantastiskt att få inreda ett fint rum till mitt kommande barn.

Anonym

Linda, Natali, Isabella och Hanna. Jag skulle ge denna fantastiska gåva till vår dotter som inte bara ska fira sin första jul, utan också sin första födelsedag strax därpå :)

Trixiyo

Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Vinsten skulle gå till min son och bäbis som ska födas om några dar. De kommer så småningom få dela rum å vinsten skulle gå till att inreda rummet så det passar både en liten och en 2,5 åring. :) han är så spänd på att få träffa lillasyster.

Frida

De fyra som sitter med i panelen ät Natali, Linda, Hanna och Isabella. Om jag vann skulle detta gå till vår familjs lillasyster som precis flyttat in i eget rum men som ekar ganska tomt just nu. Skulle vara så kul att få dekorera med dessa godbitar 😍

Therese Riandebäck

Svaret är: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo 😊
Om vi hade haft den stora lyckan att vinna detta fina pris, hade det gått till vår älskade dotter Tyra❤
Hennes rum står tomt, förutom skötbord, hur fantastiskt hade det inte varit att få inreda med alla dessa fina saker-hon hade blivit lyrisk!
Så nu håller vi tummar och tår!

Nathalie

ååh, nästintill ALLT där står på MIN önskelista redan! Hur kan det vara så mitt i prick! :o

1. De som sitter i panelen är isa_rustaupp, du, barnrumsinspo och natalis_world!

2. Jag skulle vilja ge min dotter dessa helt fantastiskt fina julklappar <3 Vi har ganska precis köpt vår första lägenhet där vi har ett barnrum som vi pga just lägenhetsköpet inte har råd att inreda så fint som vi vill just nu. Därför önskar jag mig detta paket åt min dotter på hennes första jul, vill såklart ge henne allt i hela världen <3. Det blir även som en liten julklapp åt min sambo då jag försöker få honom att snickra ihop vårt egna tipi-tält vilket han inte har tid med ;p
God jul!

Ellinor

Vad roligt med lucköppning för vuxna! 🤗 de som sitter med är du @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.

Jag skulle vilja vinna detta paket till vårt barnrum här hemma. Det är min bonus dotter som hittills haft det sovrummet, men nu till våren så ska vår lilla få flytta in där hade vi tänkt. Rummet har bara setts som förvaring av saker hittills, det hade behövt lite kärlek med ljusa inrednings möbler. Ett litet bord med stolar till pyssel tjejerna, förvaring i ljusa färger och massa fina inrednings detaljer som kan få rummet att se mindre rörigt ut och mer harmonisk. Det torsdag jag hade blivit en bra start för tjejerna som snart ska få dela rum. Vi vill gärna förändra där inne precis innan lillasyster flyttar in så allting blir nytt för de båda så inte storasyster håller sig fast vid saker som hon tidigare bara sett som hennes. Hoppas hoppas hoppas verkligen vi vinner ♡♡♡

Joanna

Panelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo 😀
Allt detta fantastiska skulle jag fylla min sons rum med! Oj vilken dröm ❤
Joanna.szymanska.123@gmail.com

Kristina

Wow! Vilken vinst!
Svaret är: du (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (@barnrumsinspo).

Om jag vann skulle sonen och hans fina kusiner få dela på vinsterna. Åh, vad glada de skulle bli, alla fyra (och inte minst deras föräldrar, inkl jag).

Marie Anderson

De fyra som sitter i jollypanelen är
@lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo.
Skulle vilja ger mina barn egna möbler i deras rum. Just nu hyr vi en lägenhet i andrahand och möblerna de har är hyresvärdens. Vill kunna ge de så mycket men det är svårt när man är ensamtående.

Ellinor

Jag glömde skriva min kontaktuppgif. Du kan kontakta mig på @aliciasmamma på Instagram:)

Kristina

Wow! Vilken vinst!
Svaret är: du (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (@barnrumsinspo).

Om jag vann skulle sonen och hans fina kusiner få dela på vinsterna. Åh, vad glada de skulle bli, alla fyra (och inte minst deras föräldrar, inkl jag).

Caroline

Jollypanelen består av fyra underbara konton @lindablom @natalis_world @barnrumsinspo @isa_rustaupp

Våran dotter hade fått detta i julklapp. Vi hoppas att hennes nya rum skall hinna bli färdigt tills jul. Vi har inte hunnit skaffa några möbler eller prylar ännu. Då jag har haft svårt att se framför mig hur de skall bli.

Caroline

Jollypanelen består av fyra underbara konton @lindablom @natalis_world @barnrumsinspo @isa_rustaupp

Våran dotter hade fått detta i julklapp. Vi hoppas att hennes nya rum skall hinna bli färdigt tills jul. Vi har inte hunnit skaffa några möbler eller prylar ännu. Då jag har haft svårt att se framför mig hur de skall bli.

Sandra

Svar: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo.
Jag har haft ett par hemska veckor nu med sjukdomar som avlöst sig en efter den andra så julstämningen är inte på topp. Detta har medfört att jag inte orkat julpynta, vilket jag älskar att göra annars och inser att jag inte kommer kunna ta ut komp längre fram som planerat. Hade då tänkt shoppa julklappar till yngsta dottern. Att få vinna dett vore ju perfekt för mig!

Heloiza Ekberg

Hej! Det är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo!
Jag skulle vilja vinna paketet till min familj. Vi ska flytta till vårt första hus om två veckor, sonen kommer att få eget rum och lillebror som kommer i januari ska också få ett rum plus dem kommer att ha ett lekrum att leka i. Det innebär att vi måste inreda på det finaste och mest inspirerande sättet som finns och det är på Jollyrooms sida som vi hittar allt vi behöver. Hoppas att vi vinner!

Emelie Björndahl Svensson

Rätt svar på frågan är @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo. Det hade varit fantastiskt att vinna dessa grejer till min dotter Linnéa som blir tre år om ett par månader, bättre födelsedagspresenter blir svårt att hitta 😊 jag måste samtidigt ge dig en stor eloge för det jobb du lägger ner på din blogg/instagram och för dina följare/besökare ❤️

Sofia

I jollypanelen finns @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo med. Vilken drömtävling! Om jag vann skulle min lilla Elsa som fyller två år den 23:e december få detta i födelsedagspresent. Hon brukar bli lite bortglömd bland allt julstök av släkt och vänner ☺️ Håller tummarna ✊🏻🍀

N

@lindablom , @isa_rustaupp , @natalis_world och @barnrumsinspo
Först och främst, vilken himla start på årets kalender, kanonstart på december med andra ord! Hade jag vunnit hade jag kunnat ge min fina bonusdottern och hennes kommande lillebror ett eget rum att leka i med sina kusiner och vänner när vi flyttar till nya lägenheten! Håller tummarna!🙏🏻

Caroline

Jollypanelen består av fyra underbara konton @lindablom @natalis_world @barnrumsinspo @isa_rustaupp

Våran dotter hade fått detta i julklapp. Vi hoppas att hennes nya rum skall hinna bli färdigt tills jul. Vi har inte hunnit skaffa några möbler eller prylar ännu. Då jag har haft svårt att se framför mig hur de skall bli. Ha en underbar december🎅🏻❄️

Helena

Panelen består av: Linda (du), Natali, Hanna och Isabella :) jag hade köpt lite bra att ha saker till den kommande samt lite extra lyx till den :)

N

@lindablom , @isa_rustaupp , @natalis_world och @barnrumsinspo
Först och främst, vilken himla start på årets kalender, kanonstart på december med andra ord! Hade jag vunnit hade jag kunnat ge min fina bonusdottern och hennes kommande lillebror ett eget rum att leka i med sina kusiner och vänner när vi flyttar till nya lägenheten! Håller tummarna!🙏🏻

Anonym

De som sitter är @lindablom,@barnrumsinspo,@natalis.se och @isa_rustaupp :) skulle jag vinna så skulle jag ge det till min dotter och min bonusdotter då vi ska flytta om ca 1 vecka och tjejerna behöver verkligen inredning till sitt nya rum !

G Andersson

Linda, Natali, Isabella och Hanna! Hoppas vinna detta till mina 3 barn som delar rum. De skulle få mycket glädje alla tre av dessa saker. Deras rum behöver verkligen lite piff!

Anonym

Linda, Isabella, Natali och Hanna sitter i panelen. Det här paketet skulle splittras lite så några saker skulle få stanna här hemma för att rusta upp barnens rum men en grej eller två skulle få flytta hem till en familjemedlem till mig som precis köpt hus. :-)

Marielle jonsson

De fyra personerna är Hanna, isabelle, Natali och du, Linda :-) paketet skulle mina två flickor få i julklapp (som är 4 respektive 1 år och som delar rum just nu) det vore fantastiskt roligt att få inreda deras rum med dessa fina produkter.

Mari B

Följande fyra stycken @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.
Det är snart dags att inreda ett nytt rum till bäbis och då behövs det mysiga saker att inreda med.

Isabell

@lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo - är i panelen, pallar
Kitet skulle min lilla älskling här hemma få.

Matildalizzie

Så kul med julkalender! Det är fyra fantastiska konton - @lindablom @isa_rustaupp @barnrumsinspo och @natalis_world! Och detta paket skulle våran minsta tjej få till hennes blivande rum, som tredje barnet blir det att ärva mycket så hade varit så himla kul att vinna en perfekt start av möbleringen till henne♡

Glömde skriva mitt namn.. Sandra

De jag som skrev kommentaren med att vi ska flytta om 1 vecka..

Anonym

Linda, Natali, Isabella och Hanna. Jag skulle ge denna fantastiska gåva till vår dotter som inte bara ska fira sin första jul, utan också sin första födelsedag strax därpå :)
Ida.andersson2@karlstad.se

Erica

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo 😄 jag hade gett vinsten till mina goa ungar. Ronja 3 år och Edvin 1,5 år. Vi håller på att ordna ett eget rum till vår lille kille nu. Äntligen, så möblerna hade varit perfekta nu! Mvh Erica Martín erica-olsson@hotmail.com

Isabell

Oj hur hamnar ordet "pallar" där konstigt. Vet inte om man kan redigera ska kommentar.

Helena

Panelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo
Paketet skulle vårt lilla mirakel Ines få, vi har fått bygga om i vårt hus och nu har hon äntligen fått ett eget rum. Detta paket skulle vara en dröm att vinna.

Camilla N

Du (Lindablom), Natalies_world, Isa_rustaupp och Barnrumsinspo är de fyra personerna i jollypanelen😊 En så fantastisk vinst som jag gärna vill ge till mina två barn 2 och 4,5 år gamla. Ord kan inte beskriva hur glada de och jag skulle bli om vinsten gick till oss!

Mikaela

Natalis_world, isa_rustaupp, barnrumsinspo och så du :) om jag vann skulle jag ge några saker till min bebiskusin och några saker till min älskade lillasyster som håller på att inreda nytt rum :)

Felicia

Svar: Linda, Hanna, Isabella och Natali.

Detta paket i färgen mintgrön skulle vår minsta son Lian få vinna! Han har ett rum som väntar på att bli hans(han blir 1 år i februari), som vi ska börja renovera upp nu i vinter. Det skulle vara jätteroligt att få vinna massor av fin inredning till det nya rummet. :D

Sara

Linda, Isabella, Hanna och Natali. Min dotter på 3 år skulle få detta till sitt nya rum hon kommer få. Vi håller på och bygger ut huset.

Johanna

Jollypanelen består av Linda @lindablom, Natali @natalis_world, Isabella @isa_rustaupp och Hanna @barnrumsinspo. Detta kit med otroligt fina saker skulle vår dotter Signe få. Vi har nyligen flyttat in i en nybyggd lägenhet och det ekar fortfarande tomt så det skulle bli väldigt uppskattat med av både liten och stor att få inreda och leka med :)

Anonym

Linda, Isabella, Natalie och Hanna. Min två döttrar hade fått dela på detta underbara kit. Skulle höja mysfaktorn i deras rum. / Veronika Franklin veronika_franklin@hotmail.com

Jessica Nylander

Min dotter och hennes kompis hade fått dela på vinsten 😄
Jollypanelen består av @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp & @barnrumsinspo

Therese

Va kul att du ska ha julkalender i år igen! ;) I panelen sitter @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo
Om jag skulle ha turen på min sida hade mina barn fått detta paket. I dagsläget hyr vi ett hus och tapeterna i barnens rum är inte jätte roliga så lite fina möbler hade piggat upp allt!
Håller tummar och tår att jag vinner 😉

Madeleine Pettersson

Hej Linda! Vilken härlig start på julkalendern :) de som sitter med i jollypanelen Linda Blom (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo).
Om jag skulle vinna skulle jag ge detta till min son, som för 2 månader sen blev stolt storebror till en liten lillasyster. Skulle vara kul att snygga till hans barnrum :) kram

Anonym

Linda, Isabella, Natali och Hanna❤
Vill så gärna ge paketet till min nyblivna 2åring som äntligen ska få ett eget rum! Hade varit så mysigt att inreda hans rum med dessa detaljerna😍😍

Anonym

@lindablom @barnrumsinspo @natalis_world @isa_rustaupp
Jag skulle dela paketet till mina fina barnbarn 😍

Anonym

@lindablom @barnrumsinspo @natalis_world @isa_rustaupp
Jag skulle dela paketet till mina fina barnbarn 😍

Emma Kull

Svaret är @lindablom , @natalis_world , @isa_rustaupp och @barnrumsinspo !😀
Jag skulle verkligen vilja ge detta till våra två söner som äntligen efter flera år fått varsina rum då vi nyligen köpt ett hus. Rummen är nu nytapetserade men väldigt kala och tomma på möbler då lillebror tidigare delat rum med oss och storebror vuxit ur sina gamla saker. Detta paket skulle piffa upp båda brödernas rum och att som studerande mamma få ge barnen detta skulle verkligen lätta på min julstress både tidsmässigt men framför allt ekonomiskt.. 😊 Håller alla tummar och tår, vilken toppen vinst! ☺️✊🏻 /@emmaochalbin

Angelica blixt

Linda Isabella Natalia och Hanna.
Min töser hade älskat det. Ett mysigt ställe att titta i böcker samt ett stort hus där alla tre kan leka med dockor eller likande ihop.fotöljen hade passat så bra åt den största tösen som älskar att öva på att läsa.

Caroline

Hanna @barnrumsinspo
Isabella isa_rustaupp
Linda @lindablom
Natali @natalis_world

Fick vårt första barn i september, en dotter, håller på göra iordning ett rum till henne, så skulle va så roligt o vinna detta till hennes rum!

Veronica

Hej Linda! Gud vilket underbart paket från Jollyroom!!

Svar: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp & @barnrumsinspo

Allt detta skulle jag vilja ge till min son Ellian. Om dessa saker kom till hans rum skulle jag nog vilja flytta in där också...

kram!

Lena S

@lindablom @isa_rustaupp @barnrumsinspo @natalis_world
Jag skulle delat det till mina fina barnbarn 😘

Anonym

De som är med är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo! Det här paketet skulle jag ge till våra vänner med två små döttrar som äntligen flyttar hem igen till Karlstad! De har mycket renovering framför sig och lite kul inredning när det är färdigt vore superkul att kunna ge dem!

Anonym

Wiihooo vilken fantastisk lucka nummer ett! 😍 Svaret är: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp @barnrumsinspo . Paketet skulle min lilla sexmånaderskille August få. Jag njuter varje dag att få vara hans mamma. Jag älskar inredning och skulle hemskt gärna vilja sätta pricken över i:et i hans rum med dessa helt ljuvliga detaljer. Håller våra tummar & tår! 🍀

Sofia Markeröd

Wiihooo vilken fantastisk lucka nummer ett! 😍 Svaret är: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp @barnrumsinspo . Paketet skulle min lilla sexmånaderskille August få. Jag njuter varje dag att få vara hans mamma. Jag älskar inredning och skulle hemskt gärna vilja sätta pricken över i:et i hans rum med dessa helt ljuvliga detaljer. Håller våra tummar & tår! 🍀

erikasblogg.se

Wow vilket pris! De som är med i juryn är du @lindablom och @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.

Jag skulle helt klart ge möblerna till min son Arvid :) Vi ska göra om hans rum nu med loftsäng och det skulle vara roligt att byta ut i princip allt. Jag skulle dock gilla dockhuset mer än han, haha. Tipi-tältet skulle bli en stor favorit hos honom!

Maria

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnruminspo

Min kusin har precis fått sitt första barn, och det är det första "lilla barnet" i släkten. Eftersom jag inte får någon kul titel som faster så har jag självtitulerat mig till kusin-faster... Hoppas ju självklart att bli den trevliga tanten som är den roliga att umgås med och nu har jag äntligen en anledning att återigen få leka med leksaker och bygga små kojor :)

Amanda

Jollypanelen består utav @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Paketet hade våran dotter fått som kommer i början på 2017, hennes rum ekar tomt så hade varit helt perfekt! Kram Amanda

Cassandra

Panelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo :) om jag skulle vinna så skulle jag inreda till vår kommande dotter som är beräknad i februari -17 😍 Har ingen inspiration alls ännu och nyss flyttat så lillasyster i magen kan få ett eget rum och de står nästanintill tomt! / @cassandrajonsson Instagram

Rebecka Unnersjö

OJ vilken start på julkalendern! ❤

Svaret är: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Om jag vann detta fantastiska paket skulle jag ta tag i renoveringen av flickornas lekrum. Äldsta fyller fyra i mars och yngsta blir ett år nu i december. De skulle älska att mysa och läsa böcker i tältet, är även övertygad om att vår blivande fyraåring skulle bjuda på mååånga picknickar därinne ❤ Mer förvaring är något som fattas oss nu.

Mimmi

lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Är gärna med och tävlar, dessa grejer skulle jag vilja ge min 17 år yngre lillasyster 😊

Lina Bergström

@lindablom - @natalis_Word - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo
Detta paket hade min älskade dotter Tyra fått. Hon skulle älska detta och skulle bli perfekt i hennes pastellfärgade rum 😍

Jennie

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo Jag skulle ge paketet till min dotter som blir två år imorgon (2/12) för att hon helt enkelt är den bästa lilla tjejen jag vet. ☺️✊🏻

Anonym

Linda @lindablom, Natali @natalis_world, Isabella @isa_rustaupp, Hanna @barnrumsinspo. Om jag vann detta skulle jag ge det till min 6 månaders som snart ska få ett eget mysigt rum :)

Agnes

Linda
Natali
Isabella
Hanna
Deltar i min första tävling och håller tummar och tår att detta paket går till min dotter som motiverar min vardag då jag pluggar och pendlar ✨
Mail: agnesmiranda@hotmail.com
Instagram: agneslp

Elin Siljendal

lindablom
natalis_world
isa_rustaupp
barnrumsinspo

Som så många andra i Stockholm är man trångbodd så nu när lillebror ska flytta ut från vårt rum kommer storasyster få knö ihop sig och det vore kul om man kunde fixa i ordning så hennes rum blir deras rum och att de båda får en neutral ton mot allt dotterns rosa.

Julia Hellman

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo, alltså Linda, Natali, Isabella & Hanna.
Jag skulle ge paketet till min lille son som är 2månader. Han kom strax innan vi fick ett fruktansvärt besked i familjen & det känns verkligen som om han förstår det, han är så go mot oss. Dessutom har vi flyttat till ett hus med renoveringsbehov & jag vill verkligen lägga krut i hans rum så det blir inspirerande & lockar till massor av lek & bus. Dock i nuläget så finns inte de resurserna. Min pojk är verkligen värd det allra bästa.

Johanna

Jollypanelen består utav: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo. Jag skulle ge detta till min dotter, då hon bara har mindre saker än så länge. Skulle glädja både henne och de små kompisarna som kommer och leker.

Therese

Jollypanelen består av: Linda @lindablom, Natali @natalis_world, Isabella @isa_rustaupp, Hanna @barnrumsinspo. Om jag vann detta skulle jag ge det till min 6 månaders som snart ska få ett eget mysigt rum :)

Julia Hellman

Glömde ju kontaktuppgifter 🙈 Isåfall, Julia.hellman@hotmail.se

Anonym

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo sitter i panelen.
Vår son fyller på jul vilket gör att han önskar sig både goa julklappar och födelsedagspresenter.
Må väl, johannaisaksson@hotmail.com

Maria A

panelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo! 😊 jag skulle ge paketet till mina söner, Ludvig 3,5 och Viktor 6,5mån. Skulle bli en julklapp som skulle uppskattas av hela familjen, alltid kul med ny inredning! 😊✊🏻✊🏻✨

Jenny Ternestål

Mitt Svar: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.

En fantastisk vinst som jag skulle ge till min dotter på snart fyra år! Min älskade Lilly skulle älska detta.

Nettan

Linda, Isabella, Hanna och Nathali sitter i panelen.

Till mina barns rum som vi håller på att renovera:)

Angelica angeeliicaa88@hotmail.com

Linda, Isabella, Natali och Hanna. Om jag skulle vinna skulle jag ge det till mina två prinsessor Alicia och Ella. Vi har precis flyttat till hus så vi är i full färd med att inreda barnrummen så detta skulle vara så kul att vinna :)

Jenny Ternestål

Mitt Svar: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. En fantastisk vinst som jag skulle ge till min dotter Lillys på snart fyra år. Hon skulle älska dessa saker!

Anonym

De som är med är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.
Jag skulle ge detta till min yngsta son som tyvärr får ärva mycket av storebror ☺

Frida Gerebrink

Jollypanelen består av Linda, Natali, Isabella och Hanna. Jag skulle ge det till vårt efterlängtade barn som förväntas kika ut i mars/april. Passar perfekt i nya huset och barnrummet!
frida_gerebrink@hotmail.com

Sassa

@lindablom @barnrumsinspo @isa_rustaupp @natalies_world .
Jag skulle ge till min dotter som fyller åt i december . Och sen är det ju julklappar med och är man sjukskriven så kan man inte köpa mkt :( så håller tummar och tår. Följer er båda på instagram.
Mail sassabassa85@gmail.com

Hillevi

Linda, Natali, Isabella och Hanna är namnen! Vinsten skulle mina två små få, o jag tror speciellt att Dockhuset hade uppskattas av 2,5 åringen. Hon älskar att leka rollekar o med små gubbar och djur.👧🏼👶🏻

Sandra

Rätt svar är: du, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.

Min älskade gud-dotter skulle få detta kitt om jag vann. Både hon och jag hade blivit överlyckliga. Hon är två år gammal och har precis skadat sin arm, så nu går hon runt med världens minsta och gulligaste gips. Stackars älskling! Jag skulle bli såååå glad om jag fick chansen att ge henne detta. <3

Anonym

De fyra personer som sitter med i jollypanelen är
@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnruminspo
Jag skulle ge detta underbara paket till min dotter. Det skulle bli så fint i hennes rum och vara en underbar julklapp.
Emelie Lind (emelie.e.lind@gmail.com)

Charlotte

Hej Linda! Så glad över att du gör en julkalender i år igen trots att du nu har två barn, företag och allt där emellan. Du inspirerar verkligen! De som sitter i panelen är du, Isabella, Natali & Hanna. Om jag vann skulle jag självklart vilja ge detta till min son. Han har precis fått ett eget rum i vår 3a och eftersom jag har föräldrapenning och sambon söker jobb så finns det inte så mycket utrymme i plånboken för såna här fina prylar 😊 Men vi är så rika ändå; en fantastisk son och en underbar hund har vi här hemma - det är värt mer än allt i världen! Tack för en toppenblogg 💗 Kram från Charlotte

Linnéa

Det är du (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo). Om jag vinner så kommer jag ge det min underbara dotter Anna. Vi har länge bott länge i vår lite 1a och nu ska vi äntligen flytta och hon ska få sitt egna rum!

Anonym

Linda, Natali, Isabella och Hanna. Jag skulle ge detta fantastiska kit till mina underbara tjejer. Det skulle vara så otroligt roligt att kunna ge dom något extra fint i julklapp.

Carro Almqvist

@lindblom , @natalis_word , @isa_rusta upp och @barnrumsinspo 😀 mina barn hade fått dela på paketet :) jul och 2 födelsedagar i januari 😉 så hade delat det till dom :)

Amanda

Svar:@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnruminspo
Detta skulle våran son Alfred få till sitt rum som vi ska börja renovera till våren, det skulle vara perfekt början till inredningen. 😍

Anonym

Min 5 åriga dotter skulle få vinsten. Hon blev storasyster i somras. Nu håller vi på o gör iordning lillasysters rum. Hon säger ingenting men jag ser på henne att hon är avundsjuk på de nya sakerna lillasyster får i sitt rum. Det skulle vara roligt samt kännas bra i mammahjärtat att även beställa lite nytt till hemnes rum oxå! Rätt svar på dina frågor är; @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

My

Det är Linda, Natali, Isabella och Hanna. Jag skulle ge detta som en gemensam julklapp till mina två tjejer så att de kan göra fint i sitt nyrenoverade lekrum.

Andrea Lagerberg @andrealagerberg

Vilken toppenstart av julkalender, självklart är jag med och tävla redan vid första luckan 😍 Ni som sitter i jollypanelen är @lindablom, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo och @natalis_world. Hade jag vunnit så hade jag haft två överlyckliga prinsessor här hemma på julafton🙈😍 Och det hade passat alldeles perfekt då vi håller på att renovera flickornas rum 💕

Erika Norvall

Dom fyra: du (@lindablom), @natalis_world, @barnrumsinspo & @isa_rustaupp.
Jag skulle gett detta paket åt min dotter som ska få hennes egna första rum snart ❤️ Önskar jag vann detta åt henne i julklapp!
Min mail: erikanorvall@live.se

Karin L

@lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnsumsinspo. Mina två barn skulle få detta då vi ska renovera deras rum 🙂

Anonym

Linda (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (@barnrumsinspo). Om jag vann detta skulle jag ge det till min yngsta dotter då hon inte fått några saker alls till sitt rum än och ekonomin inte tillåter det...

Josefin Andersson

@lindablom, @natalis_world, @isa _rustaupp, @barnrumsinspo är de 4 personerna som är med i jollypanelen 👌🏻 hade gett denna fina vinst till våra två små pojkar som fyller år bägge två snart. Pojkarna fyller 2 och 3 år och skulle verkligen behöva uppgradera sitt lekrum med nya och fina saker, få bort baby leksakerna ☘👏🏻

Johanna mamma till en prins & två prinsessor

Dem fyra som sitter i jollypanelen är:Du Linda @lindablom,Natali @natalis_world,Isabella @isa_rustaupp & Hanna @barnrumsinspo.
Paketet skulle mina två döttrar få.Lillasyster ska flytta in i storasysters rum så lite nytt in dit vill vi ha så det känns som deras gemensamma rum och inte bara att lillasyster får flytta in storasystersrum.
Kram Johanna

Patricia Ekeberg

Jollypanelen består av: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo! Dethär paketet skulle jag så gärna vilja vinna till min dottern då hennes rum är lite tomt på möbler och vad skulle inte passa bättre hos henne, jo detta paket! Håller tummarna!🙏🏻🙏🏻😍❣️

Patricia Ekeberg

Jollypanelen består av: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo! Dethär paketet skulle jag så gärna vilja vinna till min dottern då hennes rum är lite tomt på möbler och vad skulle inte passa bättre hos henne, jo detta paket! Håller tummarna!🙏🏻🙏🏻😍❣️ Patriciaekeberg@live.se / patriciaochisabelle@instagram

Karolina

Svar : @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Vi flyttar till större hus i slutet av januari och kommer behöva mer möbler till barnen eftersom lillasyster ska få eget rum. Så den här vinsten vore väldigt välkommet! 😊

Anonym

Svar: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.
Om jag vann allt detta så skulle båda mina pojkar här hemma bli väldigt glada :) det behövs ett rejält lyft i deras rum.

Linda

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo Jag skulle ge det till vår dotter för ganska precis ett år sen fick en allvarlig sjukdom och som har kämpat med att bli frisk. Nu på bättringsvägen och skulle bli så glad över en present 🎅🏽

Malin

Svar: lindablom, natalis_world, isa_rustaupp och barnrumsinspo. Jag skulle ge paketet till mina två pojkar som precis håller på att flytta ihop i samma sovrum som ska inredas så det här paketet hade passat perfekt just nu! Håller tummarna :)

Annica

Svar: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo ..

Jag skulle självklart ge min son tipitältet då han älskar att gömma sig och sen skulle jag dela med till hans 3 tjej kusiner som hade älskat hyllan 😍

Maria Turesson

Linda, Natali, Isabella och Hanna sitter i Jollypanelen 😊
Om vi vann så skulle det hamna i lillasysters kommande rum som ska tas tag i efter jul. Så att storebror får ha sina grejer i fred 😉

Fridah

Svaret är: @natalis_world
@lindablom
@isa_rustaupp
@barnrumsinspo

Jag skulle dela upp paketet på två och ge hälften till min syster och hälften till min guddotter! De skulle bli så glada och skulle hjälpa min studentbudget i julklappsköpandet... Haha så jag håller tummarna!

Malin Persson

Jollypanelen består av @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo.

Vinsten vill jag ge min treåriga tjej
då hon precis fått en liten syster,
vilket tyvärr minskar tiden mellan henne och mej
och hon får ibland själv leka med någon grej.
Med detta fantastiska paket skulle hennes rum få lite mer lyster
och hon skulle nog inte tänka på att det inte längre är tyster.
Hon skulle bli så glad och nöjd
och även mammahjärtat skulle känna fröjd.

Anonym

Jollypanelen består av @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo Om jag skulle vinna skulle jag ge vinsten till min dotter Elise i julklapp! 😍 Vinsten skulle passa perfekt i hennes rum som vi håller på att fixa till henne 😃
Haannakarlsson@hotmail.com

Anonym

Jollypanelen består av @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp & @barnrumsinspo :) Paketet hade delats upp på våra två flickor och det skulle passa extra bra nu när vi har planer på att köpa ett hus! Extra roligt att inreda barnens rum tycker jag. Håller tummarna och hoppas på vinst! / Jennie

Frida

Panelen består av dig @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo 😊 Vi skall precis påbörja utbyggnad av vårt hus och min dotter Tilde skall då få ett eget rum. Hade varit roligt att fylla det med dessa superfina saker 😊

Anonym

Linda, Natali, Isabella & Hanna!

Motiveringen: det finns en liten människa som jag gärna vill ska få uppleva detta, trots att h*n inte ens fyllt en liten etta.

Nina

Hej! @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. :) Jag skulle behållt till mina två små barns rum som jag försöker göra iordning.

Miranda k. M

Linda, Natali, Isabella och Hanna sitter i Jollypanelen :). Den jag vill ska vinna är min Lillasyster och hennes bebis Emma, för att hon förtjänar allt i världen efter en svår graviditet med mycket värk i hela 9 månader och när Emma skulle förlösas så blev det akut kejsarsnitt, det handlade om ynka minuter :( så lilla Emma förtjänar detta.

P Mary-Anne Christensen

Tack för en härlig blogg!

De fyra som sitter med i jollypanelen är: du (@lindablom), natali (@natalis_world), isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo).

Våra små tvillingpojkar är snart redo för ett eget rum,
& denna inredningen skulle göra mig tokglad, ja, helt stum!
att få se dessa underbara paket under vår gran till jul,
skulle vara helt ofattbart galet kul!

Caroline Eklöf

Panelen består av @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp & @barnrumsinspo

Efter en vattenläcka i hela nedervåningen & i sonens rum så blev många möbler förstörda. Rummet är nu kalt & inte alls sådär mysigt som man vill att barnrummet ska vara. Så detta pris så jag bli superglad om jag vann.

Nettan

Svar: Linda, Nathali, Hanna och Isabella! Skulle ge paketet till min son och bebis i magen!

Maria Andersson

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo
Om jag vann skulle mina 2 barn få dela på sakerna.

Emelie

Linda, Hanna, natali och Isabella är de 4 som är med i Jollypanelen.
Vinsten hade gått raka vägen till min dotter som precis ska få sitt första rum. Vilken fantastisk första lucköppning Linda! 😍😍

Sofi

Jollypanelen består av Linda/@lindablom, Natali/@natalis_world, Isabella/@isa_rustaupp och Hanna/@barnrumsinspo ☆ Jag skulle ge detta fina paket till mina underbara barn, vilken lyx att få ge bort något och samtidigt bli bortskämd själv - att få leka med sina barn varje dag omgiven av så fina saker ♡

Elinor

Dom fyra personerna är: du (@lindablom), Natali (@natalis_world), Isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (@barnrumsinspo)
En helt underbar vinst som skulle bli julklappar till mina två prinsessor och till min bästaväns lilla prins. ❤️✊

Therese

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo Om jag vinner skulle mina barn (1 o 3 år gamla) få dela på detta fantastiska paket. Vet att de skulle få sådan glädje utav det.

Anna OL

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @ barnrumsinspo Vår dotter Signe som är 9 månader skulle få dettakit till hennes blivande rum 😊

Tessan

Åh jisses vilken raketstart! 😍

Den eminenta kvartetten utgörs av: @lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo 🙌🏻

Jag skulle vilja ge vinsten till min underbara lilla tös Evy som fyller ett nu precis efter jul. Vore en dröm!

Jennifer

Linda, Natali, Isabella och Hanna😊 Jag hoppas att vi vinner detta paket till mina söner. Vi har precis flytttat in i vårt nya hus och behöver snygg inredning till deras rum! En perfekt julklapp och födelsedagspresent då ena sonen fyller år 1/1. Älskar verkligen Alice & fox och de skulle göra susen i deras rum!

Rebeca

@lindablom @isa_rustaupp @barnrumpsinspo @natalis_world Skulle ge paketet till mina 2 större flickor så dem kan inreda sitt rum nu när dem börjat tillsammans, dem hade blivit så glada att få inreda ett helt rum själva med alla roliga leksaker och inredning!

Sandra Nordin

Lindablom (du), Natalis_world, Isa_rustaupp och Barnrumsinspo :) Jag skulle ge paketet till sonen Kelian. Jag har fått en sjukdom som drabbar oss som familj både psykiskt, fysiskt och ekonomiskt. Jag har varit sjukskriven över ett år nu. Hade varit underbart att få ge honom detta. /Sandra

Emma F

Du(@lindablom) Isabella isa_rustaupp Natali (@natalis_world) och Hanna (barnrumsinspo)

Ojoj vilken drömvinst.. Barnen har delat rum på grund av att vi fick en vattenläcka i huset.🚿 Kunde bara nyttja halva huset pga renovering. Nu äntligen har vi fått bukt på det.. men kostade! Nu är tanken att dottern ska få eget rum.. men har inte mkt att inreda med. Vore den absolut finaste julklapp hon skulle kunna tänka sig att få ett inrett rum! 🌸

Jennie

Med i Jollyroompanelen är du @lindablom, @isa_rustaupp @natalis_world @barnrumsinspo :-) vinsten hade mina kids fått dela på! Dottern önskar sig ett dockhus och sonen behöver bl.a. Förvaring så hade passat fint med denna vinst!

Jonna aspenstedt

Linda, Hanna, Isabella och Natali. Om jag skulle ha turen att vinna skulle mina 2 barn få dessa fina saker. Högst upp på dotterns önskelista står ett dockhus och detta är ju det finaste av dom alla. Hoppas på tur!

Genta

Har deltat varje år tills nu och hoppas på vinst this year! :D

Svar:
Fyra personerna som sitter i jollypaneler är följande: @lindablom vilket är du, @isa_rustaupp (Isabella), Hanna @barnruminspo & natali med kontot @natalis_world

Om jag hade vunnit hade jag kommit med paketet till min underbara & smarta kusin som är 2 år gammal. Jag ser verkligen i honom hur smart han kommer bli i framtiden, han kan räkna på engelska och svenska samt alfabetet, sjunger låtar (flera språk) just för att han sitter med en smartphone redan nu och jag tycker att han borde röra på sig mer och få det fint i rummet / runt om i huset med den vinsten. Hade verkligen varit så kul att få inreda hos dem, han förtjänar det. Jag tycker faktiskt lite synd om honom när han bara sitter med en smartphone i handen även fast han har några få leksaker åt sidan, jag vill göra något extra och överraska samt nämna ditt namn (tävlingen) så dem tackar mycket väl!

Jag följer dem på instagram för inspo (:

Anonym

Hanna, Isabelle, Linda och Natalie. Skulle bli såå glad om jag vann detta till min älskade dotter Meja, 3 år. Vi går i flyttankar och detta vore ju underbart!

Emelie

Svar: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och@barnrumsinspo

Jag hade gett lampan till min lillasyster, tältet till min dotter My 3 år och dockhuset till min dotter Ebba 5 år. Fåtöljen hade fått en bra plats i hallen till barnen när de ska ta av skor och sitta i när man vill 😊

Malin L

Panelen består av @barnrumsinspo @lindablom @natalis_world & isa_rustaupp :) Jag skulle dela det mellan mina tre små troll som är mitt allt och de förtjänar det finaste. 🙏☺️

Karin H

Linda (@lindblom), Isabella (@isa_rustaupp), Natali (@natalis_world) och Hanna (@barnrumsinspo) sitter med i panelen.
Om jag skulle vinna detta skulle jag ge det till min yngsta dotter. Hennes rum är tomt på saker då ekonomin inte riktigt tillåter inredning för tillfället.

Anonym

Linda,Isabella, Natali och Hanna. Mina barn skulle få detta, tältet skulle skänkas till barnens förskola 😊

Malin

Det var ingen dålig start på julkalendern👍
Jag skulle helt klart se till att min Julius snart 2 år skulle få detta kitt i hans rum, vilket han skulle älska. De flesta av dessa grejer hade jag i mitt ihop klippta "drömrum" som jag gjort till honom och önskat att han kunde få en dag i framtiden då vi har ekonomi att priotera det. Och svaret på den första fråga är : @lindablom , @natalis_world , @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Katja

I panelen sitter Linda, Isabella, Natali och Hanna :)

Om vi vann skulle vi dela vinsten med min sons yngsta kusin. Hon som älskar och avgudar min lilla son är så värd att få pimpa sitt ganska nyrenoverade lilla rum! Hon älskar att visa upp sitt rum så fort vi kommer på besök, men lite fler grejer att fylla rummet med hade varit perfekt :) håller tummarna extra hårt!

Emma

Vilken härlig tävling! Svaret på frågan är @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo. Priset skulle båda mina två skatter få dela på. Äldsta sonen på tre år skulle älska dockhuset! Minstingen skulle få lektältet. Resten skulle vara i deras gemensamma utrymme under vår trapp, där de har sin egna lilla lekhörna 😊

Caroline

Linda, Isabella, Natali och Hanna. Mina två små barn skulle få dela på detta. Perfekt julklapp. Håller tummarna.

Sara S

Svar: Linda (@lindablom), Natali(@natalis_world) , Isabella (@isa_rustaupp) och Hanna (@barnrumsinspo)

Vilken fantastisk lucka! Om jag vann skulle dessa fina saker få förgylla mina två små barns rum som behöver ett rejält ansiktslyft. Så fina saker skulle på en gång tillföra mysfaktorn som saknas idag!

Sandra Sjöberg

De fyra personerna som sitter med i jollypanelen är du @lindablom, @barnrumsinspo, @natalis_world och @isa_rustaupp!
Jag hade gett denna vinsten till både min dotter och son då båda deras rum skulle behöva lite ny inredning!

Evelina

I Panelen sitter Linda: @lindablom, Natali: @natalis_world, Isabella: @isa_rustaupp och Hanna:@barnrumsinspo.

Tyvärr har jag inte instagram, så kan inte följa er..

Jag skulle givit detta till min svägerska och hennes underbara son! De är mitt uppe i en tuff situation och det vore fantastiskt att få möjligheten att lysa upp båda deras vardag med denna gåva!

Håller mina tummar och tår :)

Johanna Brodd

Svaret är: @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo och jag följer er allihop!
Jag skulle ge paketet till min lilla 4-åring som tycker att hon är stor tjej. Hon vill inte längre vara bebis utan vill ha ett rum för en stor tjej. 😊💖

Hanna

Linda, Isabella, Natali och Hanna:) hade gett denna underbara vinst till mina två barn. Det skulle vara helt fantastiskt att få ge detta i julklapp till dom :)

Ida Fjellborg

Svar: du, isa_rustaupp, natalis_world och barnrumsinspo.

Vinner jag delar jag upp vinsten så mina söner får nya fina grejer till sina rum då de nu fått varsitt när vi flyttat till hus.

Frida

Svar: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo ☺️
Om jag hade vunnit hade mina barn fått dela på detta fina paket! Efter ett tufft halvår med mycket sjukdomar i familjen hade jag gärna skämt bort dem lite extra så här vid jul ❤️❤️

Jenny Vennberg

Han som allt det här fina skulle få, heter James och är min såå(oo)n! Snart han ett rum faktiskt ska få och det här skulle passa sååå! ❤️😄 Kanske mitt sämsta rim någonsin men jag måste testa lyckan i kalendern din 😄😄😄❤️

De som sitter med är du, Natali, Hanna och Isabella ❤️😃

Följer dig och jollyroom sedan länge ☺️ Kram och tack för allt du gör för oss läsare (hur hinner du med!?❤️)

Karin

@barnrumsinspo, @natalis_world, @lindablom och @isa_rustaupp är dom fyra som sitter med i panelen. Jag skulle dela upp vinsten och passa på att ge barnen i min närhet superfina julklappar. / Karin (Karin_rodin@hotmail.com)

Moa

I panelen sitter @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo och @lindablom

Om jag vann skulle mina barn (3,5 år och 15 månader gamla) få dela på leksakerna i deras gemensamma lekrum :)

liselotte

Svaret är Linda, Isabella, Natali och Hanna. Skulle jag vinna detta skulle mina härliga barnbarn Hugo och Aida få detta superfina pris

Lina Svenlin

Åh vilken fin vinst! <3

De som sitter i jollypanelen är: Linda, @lindablom, Natali, @natalis_world, Isabella, @isa_rustaupp och Hanna @barnrumsinspo.

Att vara liten är inte alltid lätt,
man måste lära sig att skilja fel från rätt.
Men föräldrarna vill gärna hjälpa till,
och (ibland) ge något som barnet gärna vill.
Lilla tösen blir snart ett helt år,
och hon snart ett eget rum nu får.
Vilken grej det hade att få inreda med allt detta,
och både tipitält, bänk och stol i hennes rum sätta.
Att mannen pluggar och inte tjänar stora pengar,
gör att man till dotters rum inte med saker kan göra så stora svängar.
Hoppas så få ge detta till henne jag gillar allra mest,
ett paket från Jollyroom - helt klart BÄST! <3

Glad adventstid!

Caroline A

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo Om jag har turen att vinna ger jag huset till min systerdotter som hon skulle bli så glad för! Resten skulle jag mina två pojkar få till sitt rum 😊

Jenny

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp, @barnrumsinspo, är svaret på frågan.
Min dotter skulle få paketet. Hon blev storasyster i våras och efter jul ska lillebror få ta över hennes rum och vi ska göra i ordningen ett nytt rum åt henne. Skulle vara perfekt med dessa fina saker till hennes nya rum!

Anonym

Åh vilket toppenpris, det är ju verkligen drömmen! De i panelen är Linda @lindablom, Natali @natalis_world, Isabella @isa_rustaupp och Hanna @barnrumsinspo
Om jag vann så skulle min dotters rum få en uppdatering som skulle passa perfekt nu när hon har vuxit ur sin gamla. Jag håller alla tummar och tår! Kram och God Jul från frida@honeybunny.se

Emeli

Svar: Hanna, Isabella, Natali och du Linda.

Jag skulle ge det till min son som fick eget rum i höstas, men som tyvärr ännu inte fått något nytt. Han har fått ärva möbler och sånt från storasyster och det är ingen helhet alls. Skulle bli så fint med dessa möbler och ting ❤️

Zara

@lindablom - @natalis_world - @isa_rustaupp - @barnrumsinspo

Hittade ju hit första gången på grund av dina grymma julkalendrar (för några år sen) så det är lite nostagi det här:)

Min lilla systerdotter skulle få denna överdådiga julklapp. Hon håller på att få ett nytt rum så det skulle vara väldigt uppskattat.

Lotta

I jollypanelen sitter @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. 4 inspirerande konton som jag redan följer på instagram. 👍

Vilken toppenvinst! Jag skulle ge detta till någon av mina älskade bröder som båda ska få sina första barn i vår (januari och maj) och jag ska alltså bli faster. Jag är så otroligt glada för både deras och min skull! ✊🍀

Håller tummarna på vinst!

Angelica

Asså wow vilken lucka 😍😍 Svaret på din fråga är: Linda @lindablom Natali @natalis_world Isabella @isa_rustaupp och Hanna @barnrumsinspo/inspomamman.
Detta skulle vara helt perfekt till min son, då det är saker jag tittat på som jag gärna vill ha i hans rum men som vi inte riktigt har råd med så som ekonomin ser ut nu då det bara är mannen som har ett jobb. Så hade verkligen varit guldvärt att vinna detta! Följer redan dig och Jollyroom på Instagram. :) Kram Angelica

Iréne Bolonassis

Jollypanelen består av Linda, Isabell, Natali och Hanna. Skulle jag få den stora äran att vinna så skulle dottern få det mesta och tipitälltet skulle få bli en läshörna för alla barnen

Emilia

Linda, Natali, Isabella och Hanna är med i Jollypanelen. Om jag skulle vinna skulle jag behålla priset själv då jag och min sambo väntar vårat första barn. Skulle vara så kul att vinna eftersom vi snart ska börja och fixa i ordning barnrummet. Dessa fina grejer skulle passa perfekt! :)

Jessica

De fyra kontona är förstås ditt fina konto @lindablom tillsammans ned @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Jag skulle vilja ge paketet till min yngsta dotter som i nästan 1,5 år har väntat på ett eget rum. Eller rättare sagt; hennes storasyster har väntat på att lillasyster ska få eget rum och de slipper slåss om sakerna i hennes rum. Med ett sånthär fantastiskt kit skulle båda töserna kunna få perfekta rum!

Madeleine- mamma till två

I jollypanelen sitter: du (@lindablom), natali (@natalis_world), isabella (isa_rustaupp) och Hanna (barnrumsinspo). Detta paket hade mina två pojkar fått i julklapp. De är 2 och 4 år. Vi håller på att bygga ut huset så att de ska kunna få ett varsitt rum. Detta hade passat utmärkt till deras sovrum och perfekt julklapp till mina busar.

Jessica

Glömde ju lägga in mejladress eller något i kommentaren precis. 👆Instagram jeska_85

Anna O

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo.

Dessa fina saker skulle jag vilja ge min fantastiska dotter som ett tack för all kärlek och värme hon ger mig! Det skulle bli perfekt i hennes rum där vi tillsammans kan leka och upptäcka nya saker varje dag.

Maria

Linda, Natali, Hanna och Isabelle. Om jag vann skulle helt klart mina barn få grejerna, dom hade blivit överlyckliga! 😊

Fillifjonkan

Äntligen dags för en fantastisk julkalender igen, som jag längtat!!
De 4 konton som sitter i panelen är @lindablom, @natalis_wrorld, @isa_rustaupp & @barnrumsinspo.
Min lilla My skulle få detta kit till sitt blivande rum. Tanken är att hon ska få flytta in i eget rum till 1-årsdagen i januari. Så detta hade varit absolut fantastiskt!!

Tack för en underbar blogg & IG. <3

Emelie

Hej! I Jollypanelen sitter @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo :) Detta paketet hade jag gett till lillebror som ligger i magen och har bf nu i början på februari. Hade varit helt underbart att kunna ge honom dessa fantastiskt fina sakerna!

Chinni

Äntligen har dagen kommit och det är dags att tävla 🍀 Svar: Linda (du)@lindablom - Natali @natalis_world - Isabella @isa_rustaupp - Hanna @barnrumsinspo
Vinner jag så kommer årets julklappar vara done till barnens vänner och kusiner 🙊 Jag ligger långt efter med det. Så denna vinst skulle hjälpa mig på traven 💰🍀🍀🍀

Hannaamandaisaksson

Typiskt mig att vara ute i sista stund! Det är du @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo som jollypanelen består av.
Om jag vann detta helt fantastiska paket!! Så skulle min älskade lilla (snart 1år!?) Noah få det. Han äger typ inga egna grejer än. Han får liksom ta över allt som Melissa har lekt med. Så han är bara van dockor,prinsessor och tyll, allt i rosa såklart. Så nu är det på tiden att han får ett eget rum med egna leksaker i.

Håller tummarna och hoppas kamma hem denna generösa gåva.
Kram på dig Linda! ❤️

Thereze

Hej!

Svaret på din fråga är följande : @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo ! :)

Hade jag blivit den lycklige att få ge bort detta fantastiska paket så hade jag gett det till min dotter!

Vi har precis flyttat in i ett nytt hus där vi har ett helt eget lekrum att inreda till henne och hennes kommande syskon! Jag är faktiskt mitt upp i latensfasen just nu och beräknas åka in i natt! Lillan är hos farmor och farfar o sköter sig exemplariskt! Hon är verkligen verkligen värd att uppmuntras efter denna långa resa med flytt och med en mamma som inte alls har orkat på samma sätt nu det sista under graviditeten! ❤️❤️

Elin

@lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp & @barnrumsinspo. Jag hade gett vinsten till min dotter och inrett en lekhörna i vårat vardagsrum med sakerna då hennes rum är på övervåningen så vore kul att inreda en lekfull plats i vardagsrummet.

Jennifer

Svaret på frågan är du (Linda), Hanna, Isabella & Natali. Om jag har turen att vinna så kommer dessa grejer komma väl till användning i min dotters nya rum som vi ska börja fixa med efter jul! :)

Sandra

Hej! Om jag vann skulle det passa så perfekt för vi är på väg att flytta till större! Bor nu i en trea och vår ettåring har inget eget rum. Men när vi flyttar ska han äntligen få det, därför vore detta såå perfekt! De som är med i jollypanelen är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp och @barnrumsinspo =)

Linda Olsson

@lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo Skulle ge paketet till mina pojkar på 1 1/2 och 2 1/2. Skulle vilja inreda deras rum med fina barnsaker. Jag älskar verkligen dessa produkter. Dom skulle bli jätteglada över denna vinst. (Mamman också) 🍀😃

Lisa Persson

Svaret är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Den här vinsten skulle hamna i mina 2 småflickors rum som nyligen tapetserats så det skulle verkligen vara pricken över Iet att få inreda med lite nya fina möbler

Lisa Persson

Svaret är @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo

Den här vinsten skulle hamna i mina 2 småflickors rum som nyligen tapetserats så det skulle verkligen vara pricken över Iet att få inreda med lite nya fina möbler

Johanna Green

Jollyroom panelen består av Linda, natali, Isabella och Hanna :) min stora dotter skulle få detta till sitt nya rum, vi har precis flyttat till en ny stad, och hon skulle nog bli väldigt glad av att få lite nya fina saker i sitt nuvarande ganska tråkiga orenoverade rum!

Ida

Panelen består av följande personer @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo !!!
Vi har 3 underbara prinsessor som hade blivit MER än lyckliga att få allt detta i julklapp❤️ Tänk att få ge mitt allt detta😍😍😍

Ida

Panelen består av följande personer @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo !!!
Vi har 3 underbara prinsessor som hade blivit MER än lyckliga att få allt detta i julklapp❤️ Tänk att få ge mitt allt detta😍😍😍

Gabriella J

Svar: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Paketet skulle mina två fina barn få dela på. De älskar att leka kurragömma med varandra och tältet hade varit ett bra gömställe att krypa in i.

Anonym

I jollyroom panelen sitter @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Paketet hade varit perfekt här hemma till vår 2,5 ₩åring och två 9 månaders. Precis flyttat till hus så det hade varit kanon att få fylla barnrummet med inredning ☺👍 jollyroom följer jag sedan tidigare på instagram.

Ida

De fyra är du (Linda), Natali, Isabella och Hanna. Jag skulle vilja ge det till min dotter på 1,5 år som leker massor på sitt rum men mest har ärvda saker från sina äldre halvsyskon. Drömmen och förhoppningen är att snart fixa ett lekrum åt henne (sovrummet är pyttelitet) där det här hade varit perfekt!
Kram Ida

Melinda johansson

vilken första lucka Linda, fantastisk!
@lindablom @barnrumsinspo @natalis_world & @isa_rustaupp :)

jag hade så gärna velat vinna detta till Leon! lillebror Leon som fick flytta in från vårat sovrum till storasysters rosa fina rum men har tyvärr inte haft så mycket prylar & möbler som han velat ha i färg & form då vi inte bor så stort, vi har precis köpt vårat drömhus så vi ska från 80m2 till 180m2 vilket innebär att vi har ett helt hus att köpa möbler & prylar till. Leon ska ju äntligen även få ett eget rum & att få vinna detta till honom hade gjort så extremt mycket. hela familjen håller tummar & tår att jultomten med detta till oss når :) kramar <3

Madelene

I jollyroom panelen sitter @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo. Paketet hade varit perfekt här hemma till vår 2,5 ₩åring och två 9 månaders. Precis flyttat till hus så det hade varit kanon att få fylla barnrummet med inredning ☺👍 jollyroom följer jag sedan tidigare på instagram.

Jolin Rosén

Svaret är @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp & @barnrumsinspo
Om jag vann dessa underbara ifrån jollyroom skulle jag ge dem till min bästa väns son. Han kommer inom snar framtid få ett nytt rum & vore så kul att ge honom & hans föräldrar nya saker. Sen att mina två vildingar till barn får leka hos honom är en bonus.

Anonym

Isabella, Natali, Linda och Hanna. Skulle ge det till mitt bedårande gudbarn.

Madeleine

@isa_rustaupp, @barnrumsinspo, @natalis_world och @lindablom är alla med i denna panel, som bidrar till att allt känns rätt istället för fel. Denna gåva jag min son skulle ge, och vilken lycka det skulle bli att få se honom le.

Helena J

Vi har precis fixat i ordning ett rum till vår dotter och satt in ett fönster där. Tyvärr upptäcktes det då att taket var väldigt dåligt och vi fick lägga om hela taket på huset! Så pengarna är mer än slut och det vore så roligt att kunna överraska dottern med att inreda hennes nya rum såhär fint!
Svar: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Jenny

Jollypanelen består av dig @lindablom, Natali @natalis_world, Isabella @isa_rustaupp och Hanna @barnrumsinspo
Jag skulle gärna vinna paketet till min fina vän Mimmi som väntar sitt andra barn och dessutom flyttar de till hus snart :) Tror både den lille och hennes nuvarande Viktor skulle älska detta paket :)

Martina

Jollypanelen består av @lindablom, @natalis_world, @isa_rustaupp och @barnrumsinspo 😊 Jag vill ge vinsten till mina två barn att förgylla deras gemsamma sovrum med. Det skulle glädja oss alla tre i åratal så mycket kul vi kommer ha tillsammans 😍

Anonym

Linda, Isabella, Natali och Hanna. Jag skulle inreda vår minsta dotters kommande rum med vinsten. /helena-hahne@hotmail.com

Sandra

En härlig panel bestående av: @lindablom, @isa_rustaupp, @natalis_world och @barnrumsinspo på Instagram! Den här vinsten vore en dröm för oss. I två års tid var vi bostadslösa och som mamma grät jag varje natt i vetskapen om att min son skulle födas till en värld med föräldar som älskar honom djupt men till ingenästa plats som vi kunde kalla oss hem. Idag har vi äntligen fått en lägenhet och jag önskar så vinna detta så jag kan inreda sonens rum så han får uppleva leken och magins värld i alla rum och kanter...

Anonym

Vilken fantastisk vinst!!
Svar på frågan: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo
Mina tre flickor skulle få dela på dessa fina grejer,
kan lova att det skulle bli lyckliga tjejer 😍

Camilla Wihlborg
wihlborgskan"at"gmail.com

Roxanne Muñoz Rytting

Wow!!
Svar: @lindablom @natalis_world @isa_rustaupp @barnrumsinspo

Min underbara dotter skulle naturligtvis få det här fantastiska paketet i julklapp! <3

Mela

Oj, vilken start på kalendern. Svaret är du @lindablom, @nathalis_world, @barnrumsinspo_ och @isa_rustaupp. Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren så skulle jag ge detta till min dotter som älskar att bygga kojor, leka med dockor och att läsa böcker. Känns som att denna vinst skulle passa henne som handen i handsken. Hon skulle definitivt bli överlycklig över att ha så fina möbler i hennes rum 😊

Anett

Linda Isabella natali och Hanna. Min kära syster och hennes sambo har 2 helt underbara små pojkar. Är en stolt moster om jag har möjlighet att ge detta till de på julaftonskvällen.

Charlotte

Min e-mail är förresten charlottestahl92@outlook.com, min blogg heter www.nouw.se/charlottelovisa :) Glömde skriva det! Kram och trevlig helg ❄️

Anonym

När presenteras vinnaren?

Svar: Under dagen :)
Linda Blom

Emily Nielsen

Glömde mina kontaktuppgifter: Instagram - @emilynielsen88

Hannah

Linda, Natali, Isabella, Hanna. Skulle vilja ge det till min son ❤️

mamma till fyra pojkar

Jag har säkert glömt att skriva mejladress... är inte van att kommentera med telefonen. 😓