LINDAS JULKALENDER 2016 - LUCKA 18 - AVSLUTAD!

I samarbete med Voksi.
I dagens lucka finner ni denna fantastiska åkpåse från Voksi värde ca 2400kr. Voksi® Urban är en åkpåse i ull och dun med alla de egenskaper trendmedvetna föräldrar söker. En klassisk design kombineras med smarta funktioner och sköna och värmande material som andas. Voksi® Urban är en slitstark åkpåse som håller ditt barn varmt och tryggt. Dessutom har Voksi® Urban två överdelar, en kortare och en längre, som ger påsen en längre användningstid – ända upp till 6 år.
 
FÖR ATT DELTA:
- Berätta vilken färg du önskar vinna och vem som skall få åkpåsen.
- Följ gärna @voksi_official.se på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tavla fram t.o.m. 18 december 23:59 - Vinnarna presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )
 
Ett stort grattis @Julia.hellman.
392
Jennifer

En Melange Black! Så fin å stor så den passar pojken i många år. Simsalabim, så var åkpåsen min! <3

Evelina

Jag önskar att vinna den gråa åkpåsen, dels för den va den jag tyckte va finaste och även att den är neutral då min vän som jag ska anordna en Baby Shower för valt att inte ta reda på könet. Och självklart hade hon fått den!

Emma Larsson

Åh vilken underbar, och perfekt, vinst! :D Har en ärvd åkpåse i dagsläget och den är då lika gammal som min lillebror, dvs 12 år. Inget illa med ärvda grejer, det gillar vi. Men nu börjar åkpåsen sjunga på sista versen och är inte alls fluffig och varm. Det dun som finns kvar är samlat nere vid fötterna :( Är i stort behov av en ny, särskilt när vi är hos min familj i norrland där det är lite kallare. Håller tummarna på att en grå åkpåse hittar hem till oss och värmer min dotter i vinter :)

Malin

Jag skulle vilja vinna en i färgen Melange Black with Fake Fur till lilla bebisen i magen :)

Sabina

Melenge metallic va ljuvlig 👌🏻 Skulle passa perfekt till dottern 💕

Sanna

Jag önskat vinna den gråa åkpåsen till min dotter Noomi som idag blir två månader :) tror hon skulle sova som en prinsessa i vagnen med denna!

Tatiana

Hoppas av hela mitt hjärta vinna åkpåsen i färgen Melange metallic åt min dotter Cléo som är 6 månader. Den skulle värma henne många vintrar <3

Anna

grå :) min son ska få den. vi blev nyligen bestulna på vår andra vagn på ett år så vi behöver verkligen detta :)

Therese Hansen

Jag hade valt den Melange Black och självklart hade bebis i magen fått den att mysa i.❤
(@theresehansen)

Mikaela

Skulle gärna vilja vinna den svarta åkpåsen 😍

Jennie

Grönt är skönt. Skulle passa min dotter bra på hennes födelsedag. God jul, hoppas på tur.

Annica L

Pale pink skulle jag önska till dottern så att vi kan vara ute med stora syskonen i vintervädret utan att oroa mig att yngsta blir kall.

Sanna

melange black med fuskpäls skulle familjens lillasyster som är 15 dagar vilja vinna ☺️

Netasha


Skulle jag vinna så skulle jag vilja ha Urban Melange Metallic för att den är så himla fin. Den skulle min kommande bebis få :)

JESSICA

Den från skulle vår son vilka när han snart börjar sitta i sittdel. :-)

JESSICA

Grå

Emma M

Grå. Till min ofödda dotter

CJ

Åkpåsarna numera är verkligen så fina och har bättre funktionalitet än förr. Jag är mormor och annat var det när min dotter var bäbis.Jag blir nästan avundsjuk på mammor idag som har ett så mycket bättre utbud att välja bland. Jag tävlar iallafall för min dotterdotter och jag tycker färgen pale Pink är jättefin.

E

Jag är med och tävlar :) jag skulle vilja vinna den olivgröna till min son att ha i sin svartgröna vagn :)

Nettan

Den gröna är så snygg! Skulle passa perfekt i sonens vagn, han skulle trivas riktigt bra då han gillar att bäddas ned i vagnen för långpromenad.

Linnea Lakey

Önskar vinna den grå 😍😍😍

Annika

Åhh va mysiga! Min dotter blir 11 månader imorgon o har i dagsläget en åkpåse a'la 80-tal 😜 Så en uppdatering hade varit toppen, den i mitten var ju supersöt 💖

Malin Svensk Björck

Melange Metallic till min väninnas barnbarn 💜 Följer på instagram, hostdagjamningen.
Ha en fin fjärde advent

Erika

Den gröna hade jag velat ha till min son 😊 Vi har kalla vintrar här uppe i Jukkasjärvi (-42 som kallast förra vintern) så det behövs verkligen rejäla grejer 😊 Grönt är dessutom sambons favoritfärg så jag vet att även han hade varit nöjd om vi vann 👌

Johanna schiller

Men vilken lucka och vilken julkalender! Jag hoppas på den underbara grå till Greta.

Ute faller snö, I vagnen Greta myser,
När ljudet av vagnen rullar fram, i vinterskrud land, i en varm och skön, åkpåse från voksi Greta myser i.

Johanna.schiller @instagram

Sara Lindqvist

Vår bebis skulle verkligen behöva en bra åkpåse med hög kvalitet eftersom vi lever ett väldigt aktivt liv. En Melange black vore drömmen men de är så fina alla tre. Sen gillar jag verkligen att de går att använda så länge med förlängsdelen.

Sus

Hade varit kul att vinna något inför jul. Den längst till vänster black/blue vore toppen....till lilla pyret i magen! Håller tummar och tår att jag denna mysiga åkpåse får!

Linda F

Melange Blue skulle jag vilja vinna. Den skulle då min lilla kille på 9 månader få sova gott i utomhus på dagarna.

Linda F

En Melange Blue. Den skulle då min lille kille på 9 månader få sova i utomhus på dagarna.

Julia

Åh melange metallic med fake fur vore helt underbart att vinna till min lille son på 2,5 månad & den skulle passa perfekt i vår Emmaljunga Viking-vagn! Vi har lånat en åkpåse av ett par vänner här i vinter men de väntar nu själva barn & vill såklart ha tillbaka den. Jag har tidigare inte fattat poängen med en åkpåse MEN vilken fantastisk uppfinning! Ja, nu håller vi alla tummar & tår här hemma, både jag, sambon & vår lille grabb att tomten kommer tidigt i år. :)

Mail; Julia.hellman@hotmail.se
Instagram: Julia.hellman

Jennie

Om jag hade turen att vinna så skulle jag välja en Melagne Metallic åt min dotter Saga

Ida

Åh jag skulle vilja vinna den gråa åkpåsen! Har en bebis i magen som vi längtar efter, självklart skulle han få denna fina att inviga vagnen med. Hoppas på tur i tävlingen :)

Therese

Åh mina tvillingar har ingen åkpåse och vore perfekt att vinna en så jag slipper köpa två. Pengarna försvinner så fort när man måste köpa dubbelt av allt!

Maria

Jag skulle vilja vinna en svart till min dotter, så hon slipper trassla med många lager kläder för en promenad. Självklart kommer lillebror ta över den nästa vinter!

Karin B

Länge leve naturmaterial! Att vara utomhus med barnen är ju det bästa som finns och i åkpåse håller de sig varma och mysiga även under riktigt kalla dagar. Vid en eventuell vinst skulle åkpåsen användas av både min son och min dotter. Färgen Melange Metallic skulle passa bäst i den vagn vi har. Nu håller jag jultummarna så hårt jag kan!

Tack Linda för att du ger oss möjligheten att delta i tävlingar om sååå fina priser! <3

Helen

Den gröna ser ut att passa min son perfekt 👍

Zandra

I den underbar metallic till sonen :)

Elin

Jag skulle vilja vinna en Melange Metallic åt lillasyster som beräknas komma vilken sekund som helst 😍

Therese

Bor högt upp i vårt avlånga land. Min son skulle må så gott i åkpåsen i färgen melange metallic när vi är på kyliga promenader ☺

Nina

Jag skulle viljavinna en blå som lillasyster på två veckor skulle få :-)

Sofie

Melange metallic var ju super fin 😍 Passar perfekt till våran bebis 😍

Sofie

Melange metallic var ljuvlig 😍 Om jag skulle vinna skulle min bebis i få den till hösten.

Sanna

En voksi i melange black, då skulle Leons mamma med glädje säga tack. Att min bebis slipper frysa och i en åkpåse på promenader få mysa. En svart pingvin skulle i vår britax Go sitta fin't. God jul och stort tack för allt du ger och all glädje och lycka du skänker till fler.

Emily de Coursey

Hej! Jag önskar mig melange metallic with fake fur till min goda vän som precis fått barn. Hon bor i Kiruna så den skulle verkligen komma till nytta! :) emilydc79@gmail.com

Maria

Vilken toppenvinst! Jag skulle gärna vilja vinna en grön åkpåse till vår nya vagn 😍

Michaela Öhman michaela@vimor.se

Vilken vinst, med denna vinst skulle lillebror sova gott och inte frysa i vagnen på dagis. Och sedan skulle denna få gå vidare till den nyfödda kusinen Vi skulle gärna vilja vinna den svarta:)

Marie

Nu en sliten åkpåse från syrran killen har,
önskar så att han i en Voksi snart fram far.
Älskar att åka vagn men kallt i norr det är, en Melenge Metallic håller värmen åt det mamma håller kär.

Matilda

Åh detta har varit min drömåkpåse sen dottern föddes 2014 men budgeten har aldrig riktigt funnits tyvärr, nu skulle jag gärna vilja ha en i färgen i melange metallic till sonen som var beräknad för 7 dagar sen, kanske en åkpåse kan motivera honom att titta ut?

Christine%25252525252525252525252520

Detta är min drömåkpåse. Jag har kikat på den så många gånger men har verkligen inte råd. Min son på två år får inte plats i sin åkpåse längre så ny bylsar jag med fleecefiltar för att han ska få det varm i vagnen när han ska sova. Detta är inte så praktiskt då han rör sig en del och filtarna åker av så jag får ständigt ha koll på honom och bädda om. Att vinna denna skulle göra allt så mycket enklare och smidigare och jag vet att min son skulle sova mycket bättre än att jag störde eller att det blev kallt för honom som det blir idag. Önskar vinna i melange black.

Mari

Jag skulle vilja ge en Åkpåse i färgen melange plum till min 3-månaders bebis.
Med en Voksi Urban skulle hon kunna sova gott medan storasyster busar runt i pulkabackar och snöhögar.
Den skulle verkligen passa perfekt här uppe i norra norrland!

Caroline

Jag önskar att vinna den gråa åkpåsen! Den kan både min stora kille som är 2,5 år samt bebis som kommer om några veckor använda! :) Så himla snygg!!

Johanna

Min son Nils som är ett år, han lider som jag utav världens kallaste tår. När snön faller och vinden låter, han ofta kommer in och gråter. Om fingrar och tår han alltid fryser, istället för att vi i pulkabacken myser. Voksi åkpåse i färgen melange blå, skulle säkert råda bot på hans kalla lilla tå. Att den är i dun och ull, ja det måste värma vårt lilla gull. Nu håller vi både en tumme och en tå, att vår kalla son en varm julklapp få!

Följer voksi på instagram under namnet hannajohanna

Hannah

Jag önskar vinna en grå åkpåse eftersom vi har haft grå sittdyna på vagnen. Det är min 10 månaders pojke Timothy som ska få åka i den då vi precis kommit hem från två och en halv månad i indien och behöver ha något varmt i kylan!

Emelie

Vilken underbar vinst! Jag älskar åkpåsen olive green with fake fur! Så snygg! 😍👌🏻 den hoppas jagnpå ska kunna värma lillebror, 10 månader många år framöver. Även storasyster 3,5 år skulle få låna den när det behövs! 😍👍🏻🙏🏼✊🏻

Fröken M

GRÅ !

Jag har hört från säker källa,
att denna skulle vara en perfekt julklapp till pulkaälskande lilla Ella.
I denna skulle hon åka vagn och pulka varm och trygg,
och i smyg kunna kasta snö på sin pappas Dannes rygg.
Därför håller jag tummar och tår,
för att denna ligger under granen till "mosters busfrö" i år...

Caroline Torbjörnsen Valberg

Skulle gärna bädda in min lilla dotter i den så hon får mysa i en grön. Skulle även ha med den på grillturer i skogen med familjen när vi åker skoter och kälke

Jessica Wendel

Lillebror skulle få den grå/svarta åkpåsen. Just nu har han en miniåkpåse i liggdelen men då det börjar bli dags att byta till sittdel så behövs en större påse!

Ylva Olsson

Den gråa åkpåsen önskar jag mig till min dotter i hennes nya vagn. Sen skulle de bli perfekt till vintern nästa år då hon säkerligen ska ligga ute och sova middag på förskolan. Nu blir de för att ligga ute hemma 😍
Ylva.olsson94@gmail.com Hoppas hoppas 😍😍

Paulina F

Åh vi har en åkpåse från voksi till min dotter i gammelrosa, den är såå varm och gosig! Nu när vi väntar en liten lillasyster hade jag blivit överlycklig över att vinna en i färgen "Melange plum".🙏🏽💕

Sofia

Den gröna skulle jag vilja vinna till kommande lillebror :)

Sofia Linder

Om jag vann skulle jag välja den gråa till min son Valter. 🐧

Lina Sällberg

Följer på instagram, sallberglina. Jag tycker den lila (Plum Melange) åkpåsen är otroligt fin och den skulle såklart sonen få. Vi använder vagnen varje dag då han endast sover i vagnen dagtid och under promenad, så vi rullar många timmar för att få honom att sova, oavsett väder och vind. Voksi har naturmaterial som andas och därmed kan användas vid många temperaturer och anpassar sig utan att bli för varm samt med den långa användningstiden är den bästa på marknaden. Håller alla tummar!

Rebecka Rydén

Åh! Verkligen en tävling för mig!! Min sons pappa ( vi är delade ) hade låtit hans åkpåse ligga i bilen sen i våras så nu när jag bad om att få hem den till mig så var där mögel över hela :-( snacka om en förbannad och ledsen mamma. Men de är väl inte så konstigt om man låtit den ligga bland fukt så länge.

Skulle blivit världens gladaste om jag vann! Är ensamstående med mina barn och har CSN, vilket vi inte ens får i dec månad och det är kallt ute, skulle verkligen ha behövt ny åkpåse.

Jag önskar en Melange black.
Instagram rebecka_ryden

Mia

Jag skulle vilja vinna en melange black till min son som ännu inte har någon åkpåse. Denna har jag drömt om sedan jag först såg den men ekonomin har tyvärr satt stopp. Håller alla tummar och tår! Följer på insta :)

Clara

Skulle bli otroligt glad över att få en i melange black till min son, vore perfekt nu när vi har en bit att promenera till förskolan! :)

Anonym

Jag skulle vilja vinna den grå till min dotter, för att ha en mysig åkpåsen att sova ute i.

Mikaela

Jag skulle vilja finn den grå till min dotter så hon har en mysig åkpåsen att sova ute i på dagis

Therese Dahlberg

Jag önskar vinna den gråa. Till min lilla kille i magen som snart kommer :) han är lite liten så en varm åkpåse hade hjälpt under vintern nu när man vet att han kommer födas tidigare än planerat.

Madelene

Jag skulle vilja vinna en åkpåse i färgen melange black. Den hade suttit som en smäck i vår vagn och vår fina prins skulle kunna sitta där i och mysa i sin vagn hela vintern😊

Kristin

Det skulle vara underbart att få vinna en åkpåse i färgen melange black. Den skulle vara perfekt för en liten när det är kallt. @kristinfernberg på instagram.

Emelie

Skulle hemskt gärna vilja vinna en Malange black till våran lilla Malte som sover ute på dagis året om. En riktigt tjock och go åkpåse så han håller sig varm hela långa vintern vore fantastiskt.
Hälsningar Emelie
emejan

Therese Dahlberg

Stamp_tessan@hotmail.com
@tessan_mcwc skrev kommentaren ovanför vilken färg. Glömde dock mina kontaktuppgifter i det inlägget. Så hoppas på en grå åkpåse ;)

Madelene

Jag skulle vilja vinna åkpåse i melange black. DenQasz

Viktor Eriksson

Hej en värmande melange black till minstingen i familjen . I den här skulle hon hålla sig varm och sova gott ute . Superplus att även storasyster har utrymme att använda den :)

Sandra

En Melange Black med Fur 💙 Önskar vinna det till våran lilla gosse där inne i magen 😍❤ Så han får det varmt o mysigt under vintern 💙💙

Jessica Hultén

Vår minsting Vilgot som alltid får ärva allt av storebror hade görna myst i den underbara gröna påsen i vinter då mamma envisas om massa långa promenader jämt! Hoppas på tur!

Malin

Hoppas att vinna en fin och varm åkpåse från Voksi till vinterns kalla dagar ute med snöskoterpulkan för sonen och till den lilla i min mage så småningom. Önskar färgen Melange Metallic.

Therese

Om jag vann så skulle lillasyster som ligger i magen få den. <3 färgen Melange Metallic tycker jag var väldigt fin. Jag håller tummarna att jag har tur och vinner. ☺

Anonym

Grön till sonen 😍

Instagram: @theresem

Bellaprilzy

Vi önskar vinna en i färgen Melange black till vår son på 3 månader.

Emma

Den skogsgröna var superfin! :) mina barn kommer nog behöva den i vinter då vi gärna är ute även om de är kallt! dahlberg___@live.se

Malin

Jag hade velat vinna den grå åkpåsen för att ge den i julklapp till min bästa vän som precis har blivit mamma för första gången :)

Anonym

vi är med och tävlar :) Insta: mammatilllillal

Lisa

Melange metallic hade passat storasyster perfekt! Hon sover alltid ute och har nu ingen åkpåse som passar. Jag vill ju att de små ska ha de varmt och gosigt i vagnen.

Anna Helene

Åh dom är helt underbara! Jag skulle önska att vinna åkpåsen i Melange Metallic och skulle ge denna i julklapp till min bästa vän som är planerad den 31 december 👶🏻🍼

Elin Nilsson

Jag skulle vilja vinna den gröna åt min dotter :)
elinmariani@gmail.com

Sandra

Att till min brorsdotter få vinna en Metallic Black,
Hade vart ett fint sätt att få säga tack,
Till min bror som i vått och torrt,
För mig, alltid ställer opp ❤️

Sandra

Att till min brorsdotter få vinna en Metallic Black,
Hade vart ett fint sätt att få säga tack,
Till min bror som i vått och torrt,
För mig, alltid ställer opp ❤️

Caroline

Den gröna😍 Följer på instagram !
Skulle ge till min fantastiska systerdotter som även är mitt gudbarn. Hon har gjort mitt liv till det bättre. 🌟

Elin

Åh vilken perfekt grej att vinna till våran lilla tjej som håller på att växa ur sin voksi move! Vi hade velat ha en i färgen melange plum, hade passat våran vagn perfekt!

EN MÖLNBOBOS LIV

Jag är gärna med och tävlar om en grå åkpåse. Supersnygga och jag har hört så mycket gott om dem.

Jag har tipsat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/18/lucka-18-linda-1812/

Följer på instagram annakarlsson_75

Anonym

Åh jag skulle vilja vinna Mélange Metallic till min dotter Stella som är 9 månader!

Martina

Åh jag skulle vilja vinna Mélange Metallic till min dotter Stella som är 9 månader!

Lisa

Melange metallic hade jag önskat få stoppa ned min lilla 7månaderspojke i nu till vintern. @lpointr

Sofie - gravid i v 32

Vi saknar en åkpåse till vår kommande prinsessa och skulle älska att vinna en Melange black!
Så himla fin kvalité och perfekt med värmande ull när man väntar en vinterbebis... :) hoppas, hoppas!

Sofie - gravid i v 32

Vi saknar en åkpåse till vår kommande prinsessa och skulle älska att vinna en Melange black!
Så himla fin kvalité och perfekt med värmande ull när man väntar en vinterbebis... :) hoppas, hoppas!

Madelene

Inte lätt att skriva en kommentar när jag har en liten prins som vill hjälpa till och skriva varför vi vill vinna den fina åkpåsen i melange black. Den skulle passa perfekt i vår fina Emmaljunga vagn. Där vår prins skulle sitta perfekt i denna åkpåse och slippa den kalla kylan vi har att vänta. Vi håller tummar och kalla tår att denna åkpåse ska bli vår 😊

Angela H

Önskar en Voksi Urban i färgen Melange Blue till min skatt Eivin som vägrar alla ytterkläder utom mössan...med ullkläder och åkpåsen kan hen ändå vara varm när vi är ute denna vinter! God jul!

Jenny

Jag skulle vilja vinna melange blue åt min lilla Valle! Det skulle värma honom gott! 😊❄️

Emma

Melange Black :)
Min dotter skulle få ligga och mysa i denna underbara åkpåse om vi vinner! :)

Amanda

Den grå är ju jättefin! Jag skulle använda den till min son. Vi går långa promenader under hela året då vi har en brukshund. En Voksi skulle värma lilla killen även under de kallaste dagarna :)

Sandra Nilsson, Sandra.maria.nilsson@gmail.com

Jag skulle vilja vinna en Melange metallic. Den skulle värna min lilla Leo bra i flera år framöver 😊
Instagram: s_tindra

Caroline S

Jag skulle vilja vinna den svarta till min dotter! 😊

Sandra Nilsson, Sandra.maria.nilsson@gmail.com

Jag skulle vilja vinna en Melange metallic. Den skulle värma min lilla son Leo bra i flera år framöver 😊
Instagram: s_tindra

gerner_l@hotmail.com

Skulle vilja vinna en åt min systerdotter på 3,5 vecka. Färgen skulle hennes föräldrar få bestämma. (:

Maria

Åh vad fin!
Jag skulle vilja vinna den gröna. De andra färgerna var också fina men den var härlig och mysig, och i färg som en julgran!
Jag skulle ge den i present till mitt kommande syskonbarn! :)

Katja

jag skulle välja den gråa åkpåsen om jag skulle vinna 🤗 Skulle passa perfekt å vinna en sådan nu när lillebror kommer i februari så har barnen en varsin i dessa kalla vinterdagar 😊

Kamilla

Olive green åkpåse skulle jag vilja ha chans att vinna till bebis i magen. :)

Therése

Ååå va fin 😍 Om jag vann skulle jag vilja ge en Melange Black till min lilla bebis i magen ❤️ En alldeles perfekt vinst!

Emelie

Tänk att få vinna den gråa åkpåsen, då skulle jag inte behöva vara rädd för att Lill gumman inte fryser då hon sover ute i vagnen om dagarna, då vi här uppe i norr kan få det så himla kallt. Och med denna varma åkpåse så skulle jag vara säker på att hon kan sova ute väldigt länge då den verkar vara så varm :)

Kolabit@hotmail.com

Melange Metallic eller Melange Brown. Hade varit perfekt i vagnen på förskolan för lill tjejen då vi bor i Västerbotten är det riktigt kallt på vintern 😕

Therese Persson

Dottern skulle få den i julklapp i färgen melenge metallic då hon inte kan använda sin nuvarande så vi tappat bort "locket" till den. Hon är så avundsjuk på sin lillebror som fortfarande kan mysa i sin 😍✊🏻🌟🎁

Annie

Åh vilken bra lucka! Skulle vara perfekt att vinna en melange metallic med pälskrage till min yngsta som alltid sover ute på förskolan (och hemma). Håller alla tummar och tår! 🍀✨

Kerstin

Jag önskar att få vinna en olive green with fake fur till min bästa vän som blir mamma i februari. Hon har haft en jobbig graviditet och jag skulle vilja hjälpa henne på alla sätt och vis att få en bra start i föräldraskapet. Det är hon värd!

Signe

I våran kalla vinterby i Norrland behöver vi verkligen en rejäl åkpåse. Så en i färgen grå, skulle lillasyster i magen få.
Hon som väljer att komma ut årets kallaste månad, januari! ☃️

Madeleine

Jag gör ett försök idag igen att vinna till min sambon syster som äntligen trots att det verkade omöjligt blivit gravid. ❤️ I så fall skulle jag vilja vinna den mittersta, den grå då jag tycker den passar oavsett vilket kön bebisen får.

Maria Turesson

Vilka vinster du har fått ihop i din julkalender!
Den här åkpåsen, i Melange Plum, hade i första hand använts till dottern som precis bytt från liggdel till sittdel på vagnen. Sen tror jag att även storebror hade tyckt att det skulle vara mysigt att krypa ner i en åkpåse i sin sulky ibland, även om det är mest spring i dom där benen 😊
Mail: maria_turesson@hotmail.com
Insta: maria_turesson

Sabrina

Vilken underbar tävling!
Lillebror hoppas på att vinna en svart så han får det varmt och mysigt i vagnen! 😍✨✊🏻

Zalina

Wow vilken vinst! Skulle sitta som ett smäck i lillans vagn! Klart vi deltar i tävlingen 😊

Eva R

Jag skulle vilja vinna en i Melange Black till mitt barnbarn som kommer hit i jul. Han är 5 månader och det blir andra gången jag får träffa honom då de bor långt bort.

Anonym

Åh jag skulle vilja vinna en i färgen Melange Metallica till mig själv. Min har gått sönder och vi har så kalla vintrar här i norrland så det skulle vara perfekt med en riktigt varm åkpåse😀 Min instagram heter n_svahn

Jennifer R

Åhh den längst till vänster, i den perfekta blåa nyansen!

Anonym

Jag önskar den svarta åkpåsen om jag vinner. Bf maj så blir perfekt till vintern! Tack.

Anonym

Åh skulle så gärna vilja ge till min gravida vän som väntar ett litet flickebarn 😍 /mcsleave @instagram

Anonym

Den grå hade suttit som en smäck i sonens vagn! 💙 nästa år hade jag gett vidare den till min svägerska som får barn men som har en knaper ekonomi. Hon skulle bli helt överlycklig 😍
(Adolfssonsofia på instagram)

Lottan

Åh jag har SÅ länge spanat på voksis underbara åkpåsar!! 😍 Jag har precis fått en liten dotter och i dagsläget använder hon en gammal åkpåse som jag hade när jag var liten (dvs dryga 30 år sedan 😱) Den är dock väldigt kort och rättså sliten så jag måste köpa en ny innan vintern slår till på riktigt. Det vore fantastiskt att få bädda ner henne i en varm påse gjord av ull och dun! ❤️ Håller tummarna! ✊🍀

mamma till fyra pojkar

Åhhh... melange metallic är ju bara så underbar! Lillbebin i magen hade verkligen behövt den i denna kalla vinterlappland!

Alex

Melange black skulle passa perfekt till min nästan nykläckta tös och den skulle vara med och hålla henne varm många kalla vinter dagar de kommande åren 😍😘😇

Anna

Grå...och jag skulle ge den till mitt första, kommande barnbarn. :)

Anna

Jag önskar mig den grå och den skulle min son få, som kommer behöva byta till vagnens sittdel mitt i vintern.

Anonym

Jag skulle vilja vinna den blå till min son! 💙 Erica_svensson@hotmail.se

Maria

Melange black var fantastiskt fin. Min brorsdotter skulle få den, skulle vara den perfekta presenten.

H.Remmo.Rosenqvist

En Melange Black skulle jag välja om jag vann denna åkpåse 😃

Emeågr

En grå åkpåse hade varit drömmen. Hade varit så fin i min son Axels vagn.

Karin

En voksi Urban i färgen bluestone vore drömmen. Till min 4-månaders Olle så vi kan njuta av långa promenader hela vintern här uppe i norr.

Linnea

Åh tänk att få vinna en mörkgrå, skulle ge bort den i present till mina barns kusin i dag 2,5 månader gammal. Tänk vilken julklapp att få ge bort!!

Caroline Andersson

Vilken drömvinst! Önskar vinna denna till sonen så han kan ligga ute i vagnen och sova nu även under vintern, han är så stor för sin ålder så den åkpåse jag haft är för liten för honom, så nu har han fått sova inne tyvärr. Nästa vinter kommer vi dessutom att behöva två då nästa bebis som beräknas komma i juni också behöver en <3

Tina

Jag önskar att vinna en Melange black åkpåse. Den är så fin och skulle passa utmärkt till min son på 19 månader men även till syskonet som kommer i början av februari. Vi skulle behöva en riktigt varm och gosig åkpåse.

Johanna

En melange metallic åt min januaribebis i magen! Skulle komma till stooor användning i många år då jag bor i den delen av landet som har en längre vinter!

Instagram: jjohannachristensen

Helena

Jag önskar vinna en grå till min dotter som alltid är så kall om fötterna. Med denna skulle hon aldrig mer frysa.
Instagram hellajoh

M

Önskar vinna den svarta till mina vänner som precis fått veta att de väntar tvillingar! Nu behöver de dubbelt upp av allting :)

Madeleine

Skulle gärna vilja vinna en Melanie metallic fake fur åt min dotter. Skulle funka länge eftersom den går att göra större :)

Sara

Hade varit magiskt att vinna detta pris då vi väntar tillökning i maj :) skulle ha valt en svart (Melanie black) för tycker att den färgen är bäst mot smuts och passar till allt

Maria

Håller tummar och tår
att vi en melange black får
I den skulle stora dottern få plats
när vi hem från förskolan går i strapats 😊✊🏻

@hellan85
maria_hellkvist@hotmail.com

Ronja

Så himla fina, jag skulle valt färgen "Melenge metallic". Den hade passat perfekt till min lille Ebbot. I januari åker vi till Sälen och med denna åkpåse hade jag känt mig trygg i att han har det varmt & gott i sin vagn. 💗

Hannah N

Grön var fin till min lille två åring nu och en på väg!
God jul på er!

Sanne

Den gråa!! 👏🏻 Både dottern och sonen skulle få nytta utav den 😊!
Sanne.greve@hotmail.com

Anonym

Hoppas på den svarta färgen åt min snart 2 månader gamla son. Den vore underbar pt honom när det är dags för sittdel på vagnen. Hoppas hoppas att tomten kommer tidigt i år!!😃

Linda H

ÅH vilken lucka!! Jag skulle välja melange black till min dotter, så nu håller jag tummarna =)

Louise larsson

Melange metallic åkpåsen skulle min lilla Sixten sova gott i när vi är ute på promenad 😊💛

Hillevi

Melange black hade passat vår Emmaljunga fint! 👌🏻 En kompis har talat så väl om denna åkpåse, vår skatt har ofta kalla fötter efter att ha suttit i vår nuvarande så det hade vart roligt att få testa denna! ✊🏻

Anonym

Melange metallic skulle jag vilja vinna till min lilltjej 😍 så bedårande!
Jennyheggen på instagram
heggen.jenny@gmail.com

Natalie

Färgen spelar mindre roll men en snygg blå skulle väldigt gärna få värma min lilla son Elis i vinter ❤

Therese

Åååååh... en melange Metallica with fake fur skulle passa min son Hugo och hans blå vagn perfekt <3
Håller tummar och tår och hoppas på tur :)

Malin

En Melange Black till min nye lille systerson hade varit perfekt!

Emma

Önskar den gröna om jag vinner och den som ska få mysa i åkpåsen är min lilla dotter.

Maja

Skulle vilja vinna en melange metalic till plutten här hemma så att han har att krypa ner i och hålla sig varm när storasystern i familjen trotsar väder och vind för att leka utomhus årets alla dagar. Om sen den här mamman fryser tårna av sig får väll kvitta. ❄♡❄♡❄♡❄

Anonym

Pale pink skulle jag vilja ha till min dotter :)
Ida.andersson2@karlstad.se

Monica Nilsson

Jag skulle så gärna vilja vinna i färgen Melenge metallic . till mitt lilla barnbarn Betty som bor i kalla Norrbotten.

Följer @voksi_official.se på instagram som monki58

Magdalena

Skulle vilja vinna den grå till min dotter som är i stort behov av en åkpåse då vi inte lyckats få fram en sån ännu.

Malin Sperling

Tävlar åt barnens farbror Johannes med fru som snart kommer få en liten pojke :)
Tror jag valt den svarta (melange black) åt dom för att det ska kännas lite mer neutralt ifall det skulle titta ut motsatt kön 😆🍀🍀🍀

Susanne b

Ååh jag önskar vinna den gråa åkpåsen, den hade kommande bebis få ha i sin vagn. :)

Titti skarp

hej
hoppas vinna Melange metallic till mitt syskonbarn som nyss fått en liten knodd men saknar en mjuk och gosig åkpåse
hoppas så på turen att få överaska henne med denna

Sofii

Jag önskar vinna den ljusgråa! Har en 6 månaders bebis som älskar att sova ute. Men vi har kallt högst upp i norr så denna hade varit perfekt 😊

Åsa H

Melenge metallic var himla snygg,
i den kan min gullunge känna sig trygg !

Emeliè Englund

Jag skulle vilja vinna en grå till min dotter. Hennes har spruckit och har inte råd med en ny just nu.

Kram

Mia

En i färgen melange metallic vore en dröm att vinna! Vi bor i Jämtland så den skulle verkligen passa perfekt i vagnen under våra kalla dagar samt på skid-/skoterturerna! 😍✊

Caroline

En svart skulle passa till våran vagn. Dottern skulle få mysa i denna åkpåse när vi är ute och går med vovven. Skulle kännas skönt i mammahjärtat att veta att hon skulle ligga varmt och skönt i denna åkpåse :)

Anonym

Pale Pink, jag skulle ge den till en av mina bästa vänner som fick en dotter i år. @beatrice_stromberg

Jan

Vilken fin åkpåse. Vår dotter skulle så klart få ha det skönt och varmt i en sån. Melange Metallic skulle hon se super gullig i.

Janni

Åh vad fina! Den grå till min lille son! 😃😃

Ullis

Skulle vilja vinna en Melange black till nytillskottet i min Eritrianske familj ❤ (vilket är min arbetskamrats lilla barnbarn).

Jennifer

Vilken galen vinst Linda 😮
jag som spanat i den här men har kunnat drömma om att få den . Har en 8 månaders som skulle trivas ordentligt bra i den då vi bor i lilla boden högt upp i landet. Sen ska vi fira nyår i Björkliden 10 mil ovanför Kiruna så åkpåsen är väl behövd. Många kramar !

Jenna.sundqvist@hotmail.com

Sara

Önskar en melange black till min tvååriga dotter <3

Petra.lofblad@hotmail.com

Den svarta skulle passa perfekt för min dotter i våran vagn 👌🏼

Emelie

Färg spelar ingen roll! Skänker den till mitt jobb. Jobbar med barn i utsatta områden. De behöver värme i vintern!

Louise

Jag önskar vinna en Melange Metallic till min älskade Ellie som ligger här bredvid i soffan och är magsjuk för första gången 😔❤️

Anonym

Åt min bäste vän önskar jag en grön voksi! Det skulle bli en toppenfin present som man annars inte hade kunnat ge!

Sandra Nordin

Önskar vinna den grå till bebis i magen. Blir perfekt till nästa år!! Har aldrig provat voksi men de sägs ju vara extremt varma :D

Sandra Karlström

Alltså wow vilka bra vinster i din kalender!!! Jag skulle vilja vinna en grå (den i mitten på bilden) påse till vår yngsta son Dominic. Han börjar bli för lång för sin å denna verkar ju både lyxig å praktisk då man kan ha den så länge!

Carolina

Åh denna skulle jag vilja vinna till min dotter då vi bor i Norrland och här kan det bli riktigt kallt. Så en varm och bra åkpåse skulle verkligen vara toppen. Färg spelar ingen roll då det viktigaste är att min dotter är varm när vi är ute och går :)

Linn

Den gråa! Vilken dröm det skulle vara! Blir helt tårögd vid bara tanken 💙

Linn

Den gråa! Vilken dröm! Blir tårögd vid bara tanken! 😢 Vår långa 2 åring skulle få den!! 💙

Zenita

Den Melange metallic eller Melange black önskar jag vinna och den som ska få den är mitt minsta barnbarn. Så att han kan få ligga och gosa sig i vagnen hela vintern.
Momma vill ju gärna vara helt säker på att han inte fryser..... <3 <3

Anna

Skulle vilja vinna en i färgen melange metallic, men får barnen (dvs storasyster) välja vill de nog ha en melange plum (vet inte om man får önska färger som inte syns på bilden)

Ida%20Lundstr%F6m

Åh, vilken kanonvinst! Jag vill vinna den i melange black till min dotter Lilly.

Min mejl: Idalundstrom1991@hotmail.com

Kaiza

Önskar vinna en blå till sambons fina syster som väntar barn. En glad och mycket söt tjej som verkligen kommer att bli en fantastisk mamma. ❤ Instagram kaizalarsson

Alexandra

Denna fantastiska åkpåse önskar jag vinna till sonen som avskyr allt med påklädning. Provat den förut och då den är så varm passar den perfekt utan overall el dylikt! Skulle även vara klockren i de norrländska klimatet jag ofta befinner mig i! Melange black vore superfin :)

Jeanette

Jag skulle vilja vinna en grå och dottern skulle få den om jag vann.

Hanna

Melange metallic är superfin! Vår dotter skulle få åka kungligt i den!

Sandra

Blue Stone ser fantastisk ut. Då våra små kommer tätt vore det toppen om mini i magen får åka lika varmt och gosigt i vagnen som storebror☺️

Chasmine

Här ska den lilla ligga och njuta
medan pappa eller mamma vagnen får skjuta
här kan du sova eller ligga och mysa
för i den här behöver du inte frysa!

Håller tumme och tå
Och hoppas lill*n i magen ska få!
(Den längs till vänster svart/blå)
🍀🎄🎅🏼

Jessica.nordblom@gmail.com

Melenge matallic skulle va perfekt till min son i vagnen @jessicanordblom

Elisa

Jag fastnade för Melange Metallic fake fur till min lilla dotter!

Lina Svensson

Jag hade valt den blå, den passar mina båda barn. Jag och min sambo försöker separera och det hade varit underbart att ha sin "egna" mitt i allt!

Ann-Britt

Den kommer sparas tills dess mitt barnbarn väntar barn. Hon har precis bildat familj.

Anna

Underbara voksi! En lila plum melange skulle jag vilja ha till min lilla flicka här uppe i norr. Att veta att hon är varm och har det skönt när hon sover ute i vagnen trots flera minusgrader skulle göra mitt mamma-hjärta tryggt!

Jessica

Åh, önskar att vår bebis
på pingvinkudde får sova.
Voksi Urban, en grå, vilken gåva!

Aida

Hej! Jag vill vinna den till min gudson. Väldigt fint vill ha dem i melange black. God jul ☃️

Aida

Hej! Jag vill vinna den till min gudson. Väldigt fint vill ha dem i melange black. God jul ☃️

Jennifer

Dottern har faktiskt ingen åkpåse och skulle vi vinna vill hon gärna ha en grön :-)

Sandra

Jag skulle vilja vinna den mörkblå till min pojke:)

Julia

Om jag vinner så får den användas av vår lilla tvåa <3 Alla färger var jättefina, men jag önskar nog den gråa :)

Sofi

Vår lilla kicka med beräknat nedsläpp i januari skulle gääärna få värma sig i denna! Vi som vistas högst upp i norr och i norra fjällvärlden skulle verkligen ha så mycket glädje av denna. Packa ner lillan i denna i fjällpulkan och inte behöva oroa sig över att hon fryser! Voksi och Melange metallic är 👌 skulle verkligen bli jätteglad om jag vann!

Therese

Skulle väldigt gärna gosa ned Evy i en Melange metallic under de många kalla årstiderna. Bor på en ö så det krävs verkligen en rejäl ombonad när vi ska ut på dagarna 😄

Annika

Melange black skulle jag vilja vinna till vårt senaste tillskott, Juliet. Vore underbart att veta att hon åker varmt och gott i vagnen, utan tvekan liksom!

Magdalena

Min son ska få denna åkpåse att ha i sittvagnen sen när han blir lite större.

Vi vill vinna den gröna för det är hans favoritfärg.

Följer på IG @libramusik

libra@home.se

Emelie

Min frusna son Aaron, som älskar att sova ute skulle verkligen behöva en voksi urban i kalla Piteå. Han önskar sig en Melange grey 🙌🏼 (Och mamma i present när hon fyller år imorgon).
Lite plåster på såren för att mamma råkade köra på en lyktstolpe med nya bilen 😭

Alexandra

Åh! En olive green hade varit helt underbar till våran vilding som älskar att sova ute. Vi bor i norrbotten så det brukar vara väldigt kallt i januari/februari och en åkppse i dun kan ju inte bli bättre 😍

Ann-Katrin

Åh! Jag önskar vinna en svart till lilla bebisen i magen, perfekt när h*n förväntas titta ut 😍

Alexandra Dalberg

Skulle jag vinna skulle jag önska mig en åkpåse i färgen melange blue.

Följer på instagram @axdal.se

Evelina Larsson

Vilken super-lucka!!!!!
Melange Metallic med päls var himla tjusig! Den skulle systersonen i första hand få ha här på landet under vinterhalvåret, även bäbis i magen skulle nog få slinka ner där för att värma upp sig i framtiden ^^

Följer och gillat dig och Voksi på IG, där jag heter nightblur.

Nathalie Larsson

Önskar vinna den gråsvarta åkpåsen till min kommande lilla pojke som kommer nu i januari precis när de är som kallast❄️

Carita

En grå skulle dottern få :)

Malin Storm

Underbara åkpåsar. Svårt och välja färg men den lila skulle passa perfekt till dottern😃

Linnea

Jag skulle vilja vinna den svarta till min svägerska som får en liten bebis i början av nästa år.

Malin

Om jag vann skulle jag önska en i melange plum. Den hade min dotter fått som kommer att byta till sittdel mitt under den kallaste vintern. Dessutom har jag gått och kärat ner mig i lila så detta blir win-win för både mor och dotter!

Camilla Sandmark

Den grå skulle jag välja till min väninnas barn som väntas i februari och som jag kommer att vara gudmor åt. Kommer att bli en jättefin present!

Sofia

Såklart så skulle denna va till dottern på 1.5 år! Sover jämt ute mitt på dagen så denna skulle vara perfekt o vinna!!!

Sanna

En pale Pink hade värmt min lilla snart 2 åriga dotter gott och vi hade kunnat lägga filten åt sidan. Filten som vi idag hela tiden får trilskas med när vi ska på äventyr i vagnen. Det stoppas pm och trycks in under ben men ändå glider den hela tiden av och vi kör över den med vagnen vilket resulterar att den blir smutsig och vi måste stanna och stoppa om gång på gång. Både jag och dottern skulle slippa denna frustration och hoppas tomten hör vår önskan 😍🍀

Johanna

En mörkgrå till sonen 😍 han behöver en varm och skön åkpåse nu när han sover ute i ur och skur på dagis

Christina

Melange metallic är min favorit! Den vill jag ge till min lilla Lina.

Maria

Färg Melange Plum till min bästa väns lilla kille. Det blir en mycket bra present då vintrar är kalla där de bor!

Sofia larsson

Jag önskar att vinna färgen olive green och min son Odin kommer att få använda denna som den lilla guden hän är (odin är en asa gud)
Sofia.larsson.89@hotmail.se

Sofia larsson

Olive green hade jag velat vinna till min son odin
Instagram : Nippertipp
Mail : sofia.larsson.89@hotmail.se

Fanny

Jag önskar egentligen ingen specifik färg, vill bara vinna denna till min FANTASTISKA syster som äntligen, äntligen ska få sin efterlängtade son. De har kämpat i motvind tillräckligt länge nu, med missfall och nu slutligen lyckades de bli gravida tack vare ivf. Hon har alltid älskat pingviner sen vi var små och vi skämtar än idag om hur tokig hon är i just pingviner.

Om jag ändå ska välja färg så önskar jag en grå.

Stor kram Linda och TACK för en fantastisk julkalender, som alltid. <3

Fannykarlsson0@gmail.com

Liselott

Åh, hade så gärna vilja vinna en melange black till min 7 månaders Sally. Hon älskar att sova i vagnen och vi bor uppe i norr i Piteå så det blir ju riktigt kallt på vintern. Med denna behöver jag ju inte vara orolig att hon ska frysa, hört att den klarar många minusgrader! Vore en drömvinst till henne!

Martin

Jag önskar vinna melange black. Jag vill vinna denna åkpåse för att min flickvän bestämmer färger. Denna åkpåsen hade min son odin fått.

Emma

Jag önskar vinna till en av mina tvillingflickor färg melange black e super fin tycker jag / mvh Emma Cederholm emmma_k_j@hotmail.com emma___li___ceder heter jag på instagram. God jul

Emelsg

Jeg ønsker svart til lille jentami som har startet i barnehagen etter sommeren. Hun trenger en god og varm vinterpose og den kunne passe perfekt. Krysser fingrene og ønsker deg og dine en riktig god jul :)
Følger begge på instagram :)

Anna R

Jag hade velat ha "Olive green with fake fur" för grön är min favoritfärg och det är så mysigt med "päls" runt om. Om jag vinner så får min 4-månader son den så han kan sova varmt och skönt i vagnen medans storasyskonen leker i lekparken :)

Helene

Hei! Håper å vinne en i Melange plum til datteren min! God Jul!!

Sandra Nilsson

En grå skulle jag ha valt till min son 😍

Sandra Nilsson

En grå skulle jag ha valt till min son 😍

Josefine

Den skogsgröna åkpåsen vore en fin present
till vår lilla son, det bästa som hänt.
I den skulle han sova varmt och skönt
tills allt det kalla och vita åter är grönt.
Så vi önskar att kanske denna vinst blir vår
Och passar på att säga god jul och gott nytt år! ❤️🎄

Gisela

Åh precis vad jag vill ge mitt nya barnbarn i present när han kommer.
En melange black with fake fur skulle passa perfekt.

Josefin

Jag skulle så himla glad om jag vann den gröna till min son! Han är en frusen liten kille som verkligen skulle uppskatta om han fick mysa ner sig i en sån här gosig åkpåse när han ska sova middag utomhus i vagnen <3

Josefin

Glömde skriva mail så skriver igen.
Jag skulle så himla glad om jag vann den gröna till min son! Han är en frusen liten kille som verkligen skulle uppskatta om han fick mysa ner sig i en sån här gosig åkpåse när han ska sova middag utomhus i vagnen <3

Britt-Marie

Hade varit kul att vinna denna fina åkpåse till min bästavänninas dotter som ska få en liten i början av nästa år. Alla färgerna är jätte fina men en Melanage Black tror jag dem hade blivit super glada över. Nu hoppas jag på mycket tur😃

Henrietta

Är med och tävlar om denna otroligt fina vinst! Den grå skulle passa perfekt till kommande bebis😻

Annika Jönsson

Mitt barnbarn skulle få denna fina åkpåse! Hade valt den blå på bilden! Väldigt fin!

God jul!

Malin

Åh den fina svarta hade jag blivit otroligt lycklig om jag hade fått vinna till min lilla dotter,då vi samtidigt i denna lilla bebisbubbla håller på att renovera vårat drömhus, att vinna denna hade betytt så himla mycket för vår familj😍

Lisa

Melange black är sååå fin!! Skulle vilja vinna den till min son. Behöver investera i en ordentlig åkpåse men ekonomin är inte på topp så att vinna den vore underbart!

Ida nylund

Pale Pink var ju verkligen super fin. Så jag hoppas på en vinst av den :) ig: iidan90

Cecilia Wong

En åkpåse till systeryster, som ärver allting /
Varm o' go får hon åka omkring /
Nedstoppad tryggt i mjukaste ull / något alldeles eget till mitt minsta gull...
Vi önskar oss en grå Voksi till lillasyster Alice :-)

Nathalie

Åh en melange metallic till min äldste i lite längre modell hade varit en dröm. Den vi har nu går till midjan. Ber en stilla bön till åkpås-gudarna

Carola Johansson

Åååh. Drömmen juh. Skulle älska att ha denna i min vagn. En snygg grå färg skulle vara toppen. Den är till min lilla son Loke. Det yngsta ljuset i mitt liv.

Johanna-mamma till 3

Åh jag skulle vilja vinna melange black till dottern!Det är perfekt att den fungerar längre upp i åldrarna för det är en lång liten tjej jag har.Håller tummarna!!

Johanna VL

Pale pink eller melange plum hade varit jättefin åt min ettåriga lilla tjej. Hon har köldallergi så måste ha varmt om sig :)

Maria

Som jag har tittat på denna! Vill jättegärna vinna en i metallic till min lilla dotter! Just nu klär jag in henne i overall och filtar men det är väldigt opraktiskt!

Lii

Vilken toppen lucka ❤️ Skulle vilja vinna Melange metallic åt min dotter på tio månader eftersom våran åkpåse åt tvättmaskinen upp och allt innehåll ramlade ut i tvättmaskinen! Så nu står vi här utan åkpåse och det skulle vara helt underbart att få vinna denna fina åkpåse till dottern så hon klara sig i vinter under promenaderna vi gör och så passar den några år framåt!

Sanna

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha den blå. Jag skulle vilja ge den till min tre och en halv vecka gamla dotter!

MalinWG

Tänk om lillebror kunde få sitta i en sån och mysa.
Och inte behöva oroa sig för att frysa.

En sån i färgen Melange black hade fått oss att ropa tack TACK <3

Carolina Åhsberg

Melange metallic hoppas vi på till vår kommande lilla skatt!

@Carolina1979

Jenny

Skulle gärna vinna en till min vän Evelina som får sitt första barn närsomhelst :D
De vet dock inte vilket kön än, men jag tror den i mitten passar oavsett :)

Corina

Melange metallic hade jag önskat vinna till min goa lilla systerdotter, hon behöver nått extra varmt och gosiga nu i vinter :) <3

Veronica lindahl

Åååå vilken fin åkpåse. Min lilla prinsessa Cornelia älskar långa promenader o sover dessutom alltid ute så denna pkoåse skulle bli prefekt till henne ☺️☺️💕

Anonym

Hej hej!
Min son skulle få en ny go åkpåse i 1 års present. Han gillar Melange Black 😋
Kram johannaisaksson@hotmail.com

Beatrice

Åh väldigt fin skulle verkligen behöva ny åkpåse då jag är ensamstående mamma och inte har så mkt pengar.

Sara Stillesjö

Det skulle otroligt roligt att vinna åkpåsen i Melange metallic åt familjens minsting Liv.

Jessica Eliasson

Vilken vinst! Hade varit bästa julklappen till vårt barnbarn Naomi. Färg är oviktigt men den gröna var fin och skulle göra sig perfekt i vagnen.

Susanne

Skulle varit otroligt kul att få överraska!!!
Natalie har fått en liten Rio, och han skulle
säkert gilla att ligga och gosa i en Melange black fake fur!
Så jag hoppas på jättetur!
God Jul till dej och din familj! :)

Joanna Wozniak

den mellan färgen typ mörk rosa ?? det ska va till min kompis som är gravid jag vill ge henne fint present!!

Anette Eriksson

Efter flera år av ett streck på varje sticka
så föds snart en efterlängtad flicka
Elise ska bli hennes namn
och vi väntar otåligt med öppen famn
Vi vill att hon det bästa av allt ska ha
som en varm åkpåse för uteliv varje da
Med Voksi Urban blir det varmt och tryggt
och melange plum gör det så otroligt snyggt

Jenny Eliasson

Äntligen har jag hittat åkpåsen som passar till högre åldrar! Har behövt göra mig av med våra fina åkpåsar för att treåringen vuxit ur sina!

Studerande som jag är har jag inte ekonomin att inhandla denna själv men vi hoppas och håller tummarna för att vinna en melange metallic!

Instagram: ohmyfreesia

Mia Korch

Lång och isande kall är vintern här i Norrbotten vartenda år
Därför hoppas jag att min lilla dotter denna vinsten får
Så vi kan gå på långa promenader utan att frysa
För är man rätt klädd kan man även i minusgrader i vagnen mysa

Följer på instagram som @miasdag

Sara

Man vill ju ge det allra bästa till sina barn o den här åkpåsen är ju åkpåsarnas Rolls Royce! Skulle ge åkpåsen i den grå färgen längst till vänster till våra söner att dela på, perfekt då den går att förlänga! Håller tummarna!

Emma

Väntar vårt andra barn om åtta veckor och har dåligt samvete över allt jag inte hunnit ordna med en 2,5-åring hemma - som åkpåse 🙈 Den i grönt hade passat perfekt, och lättat mitt dåliga samvete....

liselotte

Vill gärna vinna en grå åkpåse till mitt barnbarn, den skulle passa perfekt till hennes nya vagn.

Mariell

Jeg ønsker å vinne en grå vognpose til meg selv 😊

Angelica

Jag önskar vinna den grå Åkpåsen till min dotter på 7 månader :)

Aida mendozs

Önskar vinna den gröna! Har tvillingar på 3månader och vad vore inte mer lönsamt för plånboken att vinna en 😌👶🏻👶🏻

Irene

Känns bra att i denna få stoppa ner den lille,
han får ju inte frysa min gulliga kille!
För även fast vintern känns bitig och kall,
så för en promenad måste åkpåsen stå pall!

Den gråa tycker jag är jättefin!

Madde (@mamamtilllillal

är med och tävlar 😍 :) Insta: mammatilllillal

Lina Eckerström

Håller tummarna för att en grå åkpåse får värma min dotter Liv i kalla vintern.
Ha en fin dag!

Frid

Jag skulle gärna vilja vinna en melange black åt min dotter Amelia, som sover ute i vagnen varje dag. Denna åkpåse verkar väldigt varm och go för henne att sova i hela vintern.

Ida

Vill vinna melange metallic till min son!

Louise

Ja skulle ge ålapåsen till min bästa väns son, han blir 1 i februari och tycker denna skulle passa dem så himla bra 😍😍dom har de lite kämpigt med ekonomin, så kanke denna present kommer väl tillpass nu till vintern :)

Amanda

Håller tummarna att jag vinner en svart till min dotter på 2 år som verkligen behöver en större åkpåse!

Sandra - Alfons mamma

Jag skulle välja Melange Plum, och den påsen skulle min son Alfons få som sover ute i vagnen varje dag. Där vi bor är det ofta -20 grader och ännu kallare så den skulle uppskattas så mycket av våran lilla gosse :)

Kajsa

Jag skulle vilja vinna den gråa åkpåsen, perfekt för oss som bor i Norrland :)

Pauline

Den gröna :)

Angelica

Jag skulle vilja vinna en åkpåse i färgen "melange black" & denna underbara åkpåse skulle bebisen i magen få som är beräknad i början av januari. Denna åkpåse vore en perfekt vinst då vi har väldigt kalla vintrar här uppe i norra Norrland🐧❄️⛄️

Jessica

Melenge metallic va underbar. Vi vill såklart vinna för att vår dotter inte ska frysa å ha de mysigt i vagnen 💕

Lea

Melange Metallic vill jag vinna till Lilla O som kommer till världen på julafton, om inte mamma lyckas knipa en vecka.

Cecilia

Jag önskar mig en åkpåse i melange blue till min lilla Olle! Vore en perfekt julklapp till honom då den vi har är lite för tunn nu. Vore skönt att slippa tjock overall plus den tunna åkpåsen 🙂

Karolina

Skulle vilja vinna den till vänster 👍 Till min dotter 😍

Myh

Jag hade gärna vunnit en olivgrön till vår lilla bebis i magen som kommer behöva en varm åkpåse nästa vinter. Den skulle passa underbart bra i vår blivande vagn och jag hade lugnt kunnat veta att lillen slapp frysa :)

Yasmine

En grå till en vän som väntar barn :)

Klara

Melange Black! Min Erling som är 10 månader älskar att sova ute i vagnen och hans åkpåse är alldeles för tunn så en Voksi Urban skulle vara perfekt!

Yasmine

En grå till en vän som väntar sitt första barn :)

Kamilla

Jag skulle så gärna vilja vinna den Oliv gröna åkpåsen till våran lilla bebis i magen. Jag tycker du har så bra utlottningar så att vinna något från dig vet man är kvalité och också riktigt fina saker. Kram

Emma

Så fin adventskalender! En grå åkpåse skulle jag vilja ge min lilla dotter

Nathalie

Den olivgröna omg vad fin den ääääär. Självklart skulle min coola dotter få åka i denna coola åkpåse!

Sofie

En Melange Black till bebisen i magen. Med en storebror med spring i benen kommer det bli mycket uteliv året runt och då gäller det att hålla sig varm. Nu när vi bor i hus vill jag även passa på att låta syskonet sova utomhus, något jag saknade när vi bodde i lägenhet när storebror var liten.

Jag följer på instagram under namnet pimimim.

Victoria

Vinner vi så vill vi gärna ha en grå eller svart med pingvinen på till vår K.
Har i dagsläget en ärvd som inte passar vår vagn och den håller inte värmen så bra så detta vore en perfekt vinst.

Sanna Bylund

Hej! Färgen Melenge metallic är så snygg så den hoppas vi på. Jag önskar vinna denna till min dotter som är ett år. Vi bor i Örnsköldsvik i Norrland och här blir det kalla vintrar, Voksi är den enda påsen som funkar här, alla pratar om den. Vilken dröm att få vinna denna då tjejen är jättesvår att lägga inne, vi måste bära henne och stryka mjukt på armen för att hon ska slappna av men i vagnen somnar hon alltid. I en Voksi kan hon sova ute på dagarna och det skulle underlätta enormt. Håller tummar och tår på detta fantastiska pris som skulle hålla henne varm i många år.

Elin

Åh, jag hade jättegärna velat vinna den gröna åkpåsen till den lilla pojken som sprattlar i magen :)
Har hört så mycket bra om Voksis åkpåsar, så att vinna en sådan hade varit drömmen :D

Anonym

Här uppe i Norrland är det kallt och blåsigt 💨❄️ Min son behöver en bra påse för att hålla sina små fötter varma ❤ Den grå hade han hemskt gärna velat ha!
IG: emelie1027 👋🏻

Sara

Önskar vinna färgen Melange Metallic till lillebror i magen.
Baradinsara @instagram

Yohanna af Skovde

Jag önskar i så fall den i mitten! Den skulle min tjej få ha som snart är 2 år och de åkpåsar vi har är - yep, alldeles för korta. Vill fortfarande kunna vara ute och gå på vintern och veta att hon har det varmt och mysigt <3

Rebecca

Melange Blue var hur fin som helst! 😍 Den skulle jag använda till min lilla son på fem månader. ❤️ Med den skulle han sova skönt i vagnen nu i vinter och många vintrar framöver.

Amanda

Mélange black är den jag skulle önska vinna, och jag skulle vilja vinna den åt min lilla pojke i magen, han förtjänar de bästa :)

Marianne

Melange black. Mitt barnbarn som föddes 13 december i år.

Jessica Sanna

Åkpåsen hade vår lilla fått krypa ner i och mysa, perfekt för turerna på fjällen, vinterpromenaden i skogen eller turen till och från förskolan. En olive green hade varit fin.

Erica Antonsson

Vi hoppas på att vi den i mitten får,
då skulle vi vara finaste ekipaget ute nästa år!
Det skulle bli en överraskning så fin,
kommer bli härligt att se sonens min.
Vi håller tummarna hårt,
att vinna hoppas vi inte är så svårt!

Susannaandreabaer@gmail.com

Åh jag skulle så gärna vilja vinna denna underbara åkpåse till min 3-månaders son! Svart är den jag tycker är finast! Nu håller jag alla tummar & tår för lite tur! ⭐️👍✨

Jessica

Jag skulle verkligen vilja vinna den blå åkpåsen 😍 Vår lilla son skulle få den, fotsäcken/åkpåsen som följde med till vår briovagn är värdelös och det skulle vara en dröm att få ge honom en så fin och välgjord åkpåse. Skulle vi köpa en själva skulle ekonomin inte tillåta något ens i närheten lika bra.
Hoppas ni får en fin jul och att ni slipper stöta på fler stressade och oaktsamma människor ute i julhandeln 🙊🙈😅 Många kramar Jessica

Charlotte

Jag önskar att vinna den gråa åkpåsen. Den skulle vårt barn få som beräknas föda i maj :) <3

Anonym

Jag önskar en åkpåse till mitt barn i magen eftersom min äldre dotter behöver den vi redan har. Jag vill du gärna få färgen Melange Black.
Följer på Insta som @buzzloverpat86
erika.m.andersson@gmail.com

Anna Årmarker

Den gråa hade varit perfekt till min son som blir 7 månader på julafton ❤️

Madelene

En svart vill vi vinna åt vår stora men frusna 9 månaders tjej. Hon älskar att vara ute i friska luften med storebror men vi behöver filtar plus åkpåse för att det ska gå och hon blir så otroligt arg när det blir trångt. Vore en dröm att vinna denna.❄❤

Therese

Åh denna fina åkpåse i svart skulle jag vilja överraska min bror och hans tjej med till jul! De väntar sitt första gemensamma barn i februari och bor i Östersund där en varm gosig åkpåse verkligen behövs under vintern.
Kram

Isabelle

Jag önskar vinna en Olive Green with fake fur. Helt fantastiskt fin färg och skulle vara underbart att vinna en sådan till sonen som behöver en åkpåse nu när det börjar bli kallt. 😘❄

Marlene

Melange pink till lillasyster Emma

marlene_forsman@hotmail.com

Anonym

Jag skulle vilja vinna den grå :)
Min son skulle få den då hans påse inte passar vår vagn :(

Nadja

Den svarta hade vart fantastiskt att vinna till vår dotter.

Marlene

Hihi Pale pink menar jag ☺ till lillasyster Emma

marlene_forsman@hotmail.com

Tibella

Vilka fina åkpåsar! De är alla i riktigt fina färger. Vet dock inte könet på min bebis i magen så skulle önska att jag vann den svart/gråa👌🏼💖

sofia

en åkpåse till bebisen i magen vore perfekt nu i vinter.

Sara B

Melange metallic skulle passa perfekt! Har en blivande tvååring som fortfarande sover ute i vagn på dagis. Då vi har lite kyliga dagar här i Västerbotten så skulle denna Åkpåse göra så att hon får fortsätta sova utomhus fastän graderna åker närmare -20. Då det är -37 då får hon sova inne vad det än är för Åkpåse 😂

Therese

Blå till min dotter Lowa😍 (ig stingen79)

Caroline

Den i Metallic tycker jag var finast. Hade velat ge den till min svägerska som väntar sitt tredje barn!

Jenna

Åhh de är så fina och har kollat på en sån länge. Melange metallic tycker jag är finast och skulle vara super i vagnen till min lilla tjej. 😁

Ellinor

Jag skulle vilja vinna den mörkgröna till vår dotter. När den är i ull måste den ju vara super varm och gosig för kommande promenader 😀

Joakim

Den gröna på bilden önskar jag få ge till vår son i julklapp. Han sover alltid utomhus och det är så svårt att få filten att ligga kvar rätt när han rör sig!

Håller tummarna :D

Josephine B

En åkpåse vore en perfekt julklapp till lillebror som kommer i februari. Den olivgröna med päls är ju helt fantastisk. Tänkt om man kunde vinna den! Har aldrig vunnit något tidigare så nu håller jag tummarna!

Johanna

En olivgrön skulle passa perfekt i vår vagn åt min dotter! Hon är 3 men liten och kommer ha behov av vagn länge. Hon har Downs syndrom och orkar inte gå allt för långt och när hon väl går springer hon alltid iväg och lyssnar ej. Så vagnen är en livlina :)

Karolin

Åh, jag skulle bli överlycklig om jag vann en melange blue åt min lilla sexmånaders korv! :)

Tina

Jag håller mina tummar hårt för en grå till lillebror! Skulle då skänka hans gamla begagnade som han har till en kompis som tycker att hans nuvarande är så mysig. 😊
@tajn

Marlene

Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren så hade jag valt en Melange Black till vårt efterlängtade barn som beräknas födas den 30/12 💗 Bästa tänkbara åkpåsen när man bor i Lappland.


Kontaktuppgifter

Instagram: marlenesalander
E-post: marlene_hansson@hotmail.com

Karin

En sån här åkpåse skulle vara en perfekt julklapp till dottern då vi snart ska flytta och hon äntligen kan få sova ute i vagnen. Alla färgerna är otroligt fina så är svårt att välja bara en. 🙈

Lisa Magnusson C

Så fina åkpåsar !!
En mycket nära vän väntar smått. Så glad hon skulle bli om jag överraskar med en underbart fin och lyxig åkpåse till den lilla! Gärna i färgen Melange Metallic.

Lisa
Lilimacma på instagram

Mimmi

Vill jätte gärna vinna den gråa åkpåsen då vi snart ska ha barn. Hoppas på tur efter flera års tävlanden hos dig😀
Kram

Mari B

Melange Metallic, den färgen önskar jag mig till dottern.

Jessica

Åh jag skulle vilja vinna den Melange Metallic färgade åt den sötaste lilla tjejen i mitt liv - min bästa väns dotter på 1år.

Anneli

Åh en olive green till mitt lilla barnbarn John som får
ärva så mycket efter storasyster.... G O D J U L

Jens

Skulle vara toppen att få ge det till brorsan grabb Mio som blir 5 månader till årskiftet.
Vore underbart att få ge denna Grå åkpåse till grabben då vi inte ses var dag då avståndet oss emellan är så pass långt så det blir högst några gånger per år.

Jens

Skrev inlägget innan

Isabelle

Den gråa! Jag hade gett den till min systerson, han hade verkligen behövt en ny åkpåse!

Minna

En Black Melange åkpåse skulle vara en fin vinst och passa riktigt bra till vår Stokke Trailz i grått ( även den färgen heter Black Melange ) som vår kommande dotter i vinter ska få göra premiär i. Och att den även håller i många år framöver är sånt vi gillar, där man tänkt till.

Nu håller vi tummarna här hemma, jag och dottern i magen!

Anette

Åh, jag hade verkligen vilja ha den gråaktiga! Så fantastiskt fin, och perfekt för dottern som ska börja förskolan efter årsskiftet!

Marie

Min lilla lilla gosse skulle må gott i melange metallic. Så fin!

Magda

Åh den grå åkpåsen skulle vara perfekt till vår lilla tjej, att nu i Idre hålla sig varm och go! Gav bort den vi hade innan, men stor är hon inte än och skulle även denna vinter mot alla odds vehöva en!

Caroline

Vill gärna vinna en olive green till min söta lilla son 💕👶🏼

Sarah

Skulle såklart använda den till våran son :) och färgen grå skulle passas vår vagn perfekt

Andrea

Det här har länge varit min dröm-åkpåse. Så snygg design och så bra funktionalitet. Jag skulle välja färgen melange metallic och ge den till min son som skulle bli superglad över att få en "pingiin" :)

Mikaela

Jag skulle vilja vinna en voksi åkpåse i färgen Melange black till lilla Ida. Det är perfekt att det går att använda åkpåsen så länge som tills barnet är 6 år!

Sara

Jag skulle så gärna vilja vinna en åkpåse i färgen melange black till vår lilla lillebror Loah i familjen. Det skulle bli en perfekt julklapp åt honom. 💙

Anna

Melenge Metallica till min son. Så han åker varmt och säkert i vagnen nu i vintern.

Isabelle

Denna fina är full med dun och ull,
skulle göra att mitt lilla gull,
värmen kunna hålla,
utan att behöva trolla.
För att inte frysa,
vill vi i den svarta mysa.
Mail: isabellekullberg@gmail.com

Anna

En åkpåse i färgen melange metallic skulle jag vilja vinna till lilla bebisen i magen! 💕

Sofie

Skulle vilja vinna den svarta 😍 sofiewallmark@hotmail.com

Rebecca Hansson

Vill vinna färgen i mitten, till min minsting. Perfekt när vi åker till Sälen! Mvh Rebecca

Heidi

Jag skulle vilja vinna en i färgen Melange Metallic with fake fur till min 4 månader gamla dotter eftersom hon sover alla sina dagsvilor ute, i ur som skur. :)

Johanna

Melange black till min son som älskar långa sovstunder ute i vagnen.

Elin

Snart är det jul, de flesta tycker nog att det är kul. Kanske lite jobbigt ibland, man blir trött. Men då brukar det räcka att ta något sött. För julgodis har man bakat i överflöd, det är nästan så man undrar hur man kan ha en sån glöd. Till att städa, handla, feja och dona, man är ju nästan värd en guldkrona.
Men när man sen slappnar av och tror att man är klar... Ja då har man glömt, en julklapp till den minsta och kontot det är tömt.

Ebba du är fortfarande väldigt liten och förstår inte riktigt den här biten. Med klappar och presenter, varför ger man bort saker till höger och vänster?
Men eftersom det är viktigt att du håller dig varm, så får du denna, som matchar din charm.

Vår lilla Ebba ska få denna och vi önskar färgen melange black om vi vinner!

Sanna

Åh, vad fina! Skulle gärna vilja vinna en i färgen Melange Plum till min kusins dotter Elenore. Min kusin var en av det få som ställde upp som allra mest för mig när jag själv fick barn som 16 åring, det var en tidpunkt i livet för mig då många av de som jag trodde var mina vänner försvann. Men min kusin var en av de som stod kvar, och ställde upp för mig i vått och tortt, och det vore så fint att få ge något tillbaka nu när hon precis nyligen har fått sitt första barn.

Följer på Instagram (Mammasvardag).

Kram Sanna

Hanna S

Jag skulle gärna vilja vinna den grå (i mitten), till min lilla systerson som ska åka på sin semester till fjällen, och då kan få mysa i en varm åkpåse.

Jonna

Storasyster Iris skulle behöva en egen åkpåse, just nu delar hon och lillebror på en påse beroende på vem som får åka i vagnen/gå/sitta selen. Hon skulle bli överlycklig över en i färgen Melange Blue pga blå är hennes "bästa färg"

Mikaela

Jag skulle vilja vinna den gröna till min son som snart fyller 1 år 😍

Linnea

Åh, det vore fantastiskt att vinna den gröna åt vår son! Vi älskar att var ute mycket men har i dagsläget ingen åkpåse tyvärr. Istället har han flera lager kläder men det blir dels bökigt för honom och dels så krånglar det till det om vi ex. ska gå in i en butik en sväng eller packa in oss i bilen då han lätt blir för varm. En åkpåse skulle alltså underlätta enormt!

Klara

Önskar mig lite tur, så vår lilla filur, kan åkpåsen få vinna, den bästa att finna. Håller barnet varm från topp till tå, när mamma långpromenad vill gå. Dålig på att rimma, denan alltför sena timma. Önskar mig en melange black, håller tummarna och säger tack!

Lina

En svart Voksipåse hade vi så gärna viljat ha, å jag senast i går till min man att jag vill ha den sa. Voksipåsen den svarta hade varit drömmen, kvalitén är liksom inte att den spricker i sömmen. Lilla älskade tjejen vår som snart fyller ett, hade nog älskat att sitta i den och på pingvinen sett. Hoppas så på tur denna gång, då blir det nog till familjen en glädjesång. Linda Blom din julkalender är SÅ bra, varje dag något man gärna vill ha.

PS. Tack för en super blogg! KRAM ❤

Lina

PS. Min instagrammande är LinaSvenlin! ❤

Sandra S

Jag hade valt den längst till vänster, jättefin! Åkpåsen skulle vår 1,5 åring få, perfekt till vilan på dagis då de sover ute i alla väder. Just nu har han en ärvd från storebror, men det vore ju perfekt med en ny snygg och fräsch en =)

Sara

Den som är i mitten på din bild vore skoj att få ge till min syster som väntar barn nr 5. 😊

Moa

Jag skulle gärna vilja vinna en åkpåse i färgen melange black! Min lilla dotter skulle få den om jag vann då vår gamla åkpåse är gammal och sliten och inte alls så mysig som dessa :)

Emmy

Den grå <3 den skulle min underbara och fantastiska kompis få som fick en liten son inatt <3

Jenny

Åh jag vill tävla!

Önskar mig en melange black till sonen 10 mån.

Annelie

Att som blivande farmorfå välkomna ett barnbarn med den gröna åkpåsen skulle vara underbart! :)

Camilla%2525252525252520Wiklund

Melange metallic fastnade jag för. Perfekt då min bästa vän ska ha barn snart! Följer på instagram som @lillakarlsbyn

Rebecca Karlsson

Önskar vinna en Melange Black till min son Melker ♡

Ceciliamodin@hotmail.com

Åh vill vinna den gröna åkpåsen så min son Nils kan få en fluffig o mysig åkpåse att åka i. 😍😍

Özlem

Skulle vilja vinna en till min lilla son som inte har en åkpåse. Det ingick inte när vi köpte hans barnvagn och har inte harft möjligheten till att köpa en. Skulle bli perfekt med en Melange black, men alla tre är så fina. Hoppas verkligen på vinsten så kan kommande bebis också använda den :)))

Josefine

Den gråa påsen hade varit en dröm att ha.
Då våra små en tendens har att växa lite mer än de "ska".
Korta påsar vi igenom gått.
Men tänk om annat kunde bli nu när vi igen väntar smått <3

Sofie Svanberg

Jag hade gärna vunnit denna till min lilla son, vintrarna är kalla här i norr och sonen sover bäst ute i vagnen. En grå skulle passa oss bäst!

Halime

Åh precis vad vi behöver just nu! Den skulle verkligen vara guldvärd! Skylle gärna vilja ha den mörka till min dotter! (Håller verkligen tummarna)

Heléna

En melange metallic with fake fur skulle jag vilja vinna till sambon kompis som ska ha barn i början av året, hur cool present vore inte det?? =) Då kanske vi blir gudföräldrar på köpet ;)

Sandra

En påse av allra högsta kvalité
Det skulle vara drömmen
För en liten i vagn som alltid hänger med
I en Voksi åker man kungligt med besked Man får vara med på turen, men ändå ifred Så till min lille son önskar jag denna fina påse
Färgen skulle vara Melange Black och vi hoppas att vi vinner men det får man se! ❤️

Karin

Så fin och gosig! Skulle jag ha turen att vinna skulle jag välja en melange black till min son på snart 16 månader.

Ingrid Dahl

En mysig åkpåse fluffig och varm, dessutom gullig och full av charm. Den gröna hade passat så bra till vagnen vår, så slipper lille gossen frysa om sina tår.

MammaMaddie

Skulle gärna vinna en grå/svart till sonen! <3

Nathalie Maurin

Jag önskar vinna den grå åkpåsen då vi märkte idag när hela familjen var ute och vår 4 månaders låg i vagnen att kylan faktiskt hittat till oss i Stockholm brrr riktigt kallt blev det.

Jennie AE

En melange Black skulle jag vilja vinna till min kusin som blir tre efter nyår! Skulle vara bästa presenten att ge till ett ungt par i Umeå 💕

Malin%2520Sundin

Vilken helt underbar och lyxig åkpåse för min lilla skrutt, så han kan njuta ordentligt på vår dagliga rutt. Rolig och snygg och samtidigt smart och trygg. Den håller varmt i alla väder... även utan kläder! En mysig kant att gosa med, om man på turen är utled...eller om man tröst behöver en stund, kan det påminna om ens favoritgosehund. En sån åkpåse är min egna prins Oscar värd, en Voksi Urban med extra flärd! //malinkuss@yahoo.se

Therese

Jag skulle vilja vinna åkpåsen i färgen Melange Metallic with Fake Fur. Det hade varit fantastiskt att få överraska min syster med den:)

Bfjd

Kdkdvdlxbdlefps

Elin E

Vi önskar oss en åkpåse i färgen melange black. ❤

Sofie

Jag hade gärna vunnit den grå åkpåsen. Om jag vann så skulle min son Harry få ta den och den Voksipåse han har nu skulle jag ge till en kär vän som inte har någon varm åkpåse.

Erica

Åååh skulle vilja vinna en melange black. Skulle passa min son perfa!!

Linda

Melange black with fake fur önskar jag vinna. En åkpåse hade varit toppen att få vinna. Min 1 åring skulle behöva en större åkpåse denna vinter då han växt ur sin gamla. Denna skulle passa jättebra tillsammans med vagnen och jag skulle veta att han håller sig varm och go hela vintern lång.