LINDAS JULKALENDER 2016 - LUCKA 4 - AVSLUTAD

I samarbete med BeSafe.
Som den trogna ambassadör jag är så jag såklart otroligt glad för att jag får tävla ut BeSafe's TESTVINNARE iZi Kid X2 i-size. Denna åker Selma runt i sedan snart 2 år tillbaka och vi är otroligt nöjda. Stolen monteras med ISOfix och är både plusgodkäns och godkänd för i-Size (vilket gör att den är enormt enkel och tydlig att montera rätt). Vinnaren väljer själv vilken färg på stolen som önskas vinna och då går det givetvis bra att välja även på den nya Mélange Edition-kollektionen.

FÖR ATT TÄVLA: 
- Skriv en kommentar nedan!
- Berätta gärna vem som skall få använda stolen.

Glöm intekontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 4 december klockan 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL : )
 
Ett stort grattis EMMA!
1038
Linnéa Olsson

Åhh jag hade definitivt gjort en segerdans om jag hade vunnit denna bilstol!
Denna hade min dotter fått då hon håller på att växa ur sin gamla. Jag jag inte nog beskriva hur viktigt jag tycker att bilstolen är av bästa säkerhet. Besafe har ju de bästa stolarna!

Malin

Tänk om man hade haft turen att vinna denna stol till vår fina dotter på snart 8 månader. Det hade ju varit helt underbart ❤❤❤ Det är så himla viktigt med en säker stol och jag har varit och klämt och känt på den här så många gånger i butiken men tyvärr är den alldeles för dyr för vår ekonomi just nu :( Håller alla tummar och tår ❤

erikawarme@hotmail.com

Ja ja ja!!!
Vill så gärna ha denna stol till vår lilla son ARWID. Han är det finaste vi har och att han ska sitta lika säkert är det ingen tvekan om. tänk om vi nu kunde få den vunnen!!!
Har planerat inköp av denna stol men det vore så fint att vinna den!!
Erika

Evelina

Har turen att få vara moster till en helt fantastisk liten kille som jag råkar veta behöver en ny bilbarnstol. Att vinna en sån här fin till honom vore såklart drömmigt!

Sophia

Åh! Vilken drömvinst! Min yngsta dotter behöver byta bilbarnstol nu och en sånhär vore ju drömmen! Så, de skulle bli perfekt till min lilla, vilken julklapp.

Instagram- Rosasophia

Anja

Det skulle slå högt om jag vann den här bilbarnstolen! Min son Julian åker nu i besafe izi go modular babyskydd i ljusgrått. Tvekade aldrig när jag köpte den, jag är super nöjd, den är både säker (viktigast) och snygg! Jag har även köpt den iso-fixen som passar till både babyskyddet och den här stolen. Hoppas att jag vinner den till Julian!

Anonym

Den här skulle vår lilla Selma få sitta i. Hon är just nu 2 månader, men tiden går fort, och helt plötsligt har hon växt ur babyskyddet!
Jag skulle vilja vinna en stol till henne, så att storasyster, snart 5 år, kan sitta i sin bakåtvända stol så länge som möjligt utan att illasyster måste ärva den.

Linnéa Wiik

Åh!! Det här vore en helt perfekt stol till Olle två år, som vi behöver byta stol för! Vi håller tummarna! 😀🙏🏻

Jennie

Efter att ha läst din blogg under detta år bestämde jag mig för att köpa en plusgodkänd stol till min dotter på snart 10 månader. Storebror har också en stol, men inte plusgodkänd. Skulle hemskt gärna vilja ge honom detta. God Jul, hoppas på tur.

Sara

Den här vore perfekt att vinna till min son Ludvig som är 8 månader! Snart behöver han en ny barnstol och min sambo och jag är beroende av att ha två bilar. Därför skulle det passa perfekt att vinna en stol med isofix så vi lätt kan flytta den mellan bilarna. Plus att det är dyrt att köpa ny bilbarnstol och jag pluggar samtidigt som sambon får vara pappaledig så ekonomin är inte den bästa just nu. Och när det gäller mina barns säkerhet så vill jag alltid ha det som är bäst och det tycker jag att besafe är! Vi har en sådan till dottern och kan rekommendera den skarpt 😀😊 ny håller jag tummarna för vinst!

Emelie

Åh jaa!! Har en liten påväg med bf i februari så han hade fått åka runt i denna 😍🙏🏼

Madelene Höijer

Åh, drömstolen verkligen 😍 denna skulle våran lilla Selma få glida runt i. Hon är snart 6 månader och sitter när som helst helt själv och det är dags att byta stol. Kan inte ens beskriva hur jäkla glad jag skulle bli för denna stolen och hur mycket det skulle underlätta just nu! :) aldrig vunnit något av värde så håller tummarna för en första vinst i livet!

Louise

Min Ellie skulle få sitta så säkert och skönt i denna och eftersom det är isofix slipper denna mamman nojja över att stolen inte skulle vara korrekt monterad. Säkert barn och säkert mammahjärta ❤

Tina Eriksson

Om jag skulle vinna så vet jag att mitt underbara söta kusinbarn skulle sitta skönt i denna. Hon är som min extradotter så hon är verkligen värd att få åka säkert och tryggt som en prinsessa. Har denna stol till min piga så jag vet hur bra dom är! Håller tummarna 😊

E

Jag är med och tävlar och skulle så gärna vilja vinna den till min son som snart blir 9 månader. Jag är ensamstående mamma till honom och ekonomin är inte lika bra då och jag vill att han ska ha det bästa.

Anonym

Om vi skulle ha turen vinna denna superfina stol så skulle vår lilla Molly som är 2 år få åka i den. Håller mina tummar och hoppas på vinst!:)

Anonym

Om vi skulle ha turen att vinna denbara superfina stol så skulle vår lilla Molly som är 2 år få åka i den. Håller mina tummar och hoppas på vinst!:)

Malin Sperling

Men åååhhhh!! Vi har precis börjat titta på efter bilstol nr2 till våran Lionel på nyss fyllda 6 månader, detta är ju en fantastisk vinst med många sparande tusenlappar ♡
Hoppas mer än nånsin ❤🍀

Frida

Alltid kul o testa om man kan vinna :) Och efter min tragiska bilkrock för två år sedan så vill jag ha det bästa till min lilla son Jamie när vi åker bil. Du har verkligen visat säkerheten som besafe utlovar så om man kunde vinna denna till honom skulle ge ro i mammahjärtat när vi är ute och åker bil 😍

Chasmine

Då säkerhet är AoO så önskar jag verkligen en sådan här i 2a adventspresent till vår Goa unge så det åks säkert och bra. Perfekt till både mig och min Goa unge! Håller verkligen en tumme på denna lucka! 😍💙👍🏽

Cecilia

Åh! Jag vill vinna. Hade varit extremt kul med ert så fint pris. Har samma stol till tösen men väntar tillökning så det hade ju varit toppen om lillebror fick en likadan :)

Therese

Men åh!
Här om dagen lämnade min man in vår bil för att byta till vinterdäck, killen på verkstan ringde upp en stund senare och sa att han absolut inte kunde sätta på vinterdäcken då de var alldeles för dåliga. (Hade verkligen ingen aning om att de var så dåliga) Vi blev tvungna att köpa nya däck direkt, för ett antal tusen. Inte kul precis innan jul och med något tight ekonomi pga föräldraledighet. Dessa pengar skulle bla gått till en ny bilbarnstol till vår minsting Oscar som är 9 månader :(
Jag skulle bli såå så himla glad om jag skulle vinna den här stolen!!

Jennifer

Åh vilken fin vinst... Jag har en dotter som är 7 veckor gammal och behöver en bilstol efter babyskyddet! Både jag och sambon är studenter och har en jäkligt tight ekonomi, så som det ser ut nu blir det (tyvärr!!) en ärvd bilstol (självklart i gott skick och inte utgånget datum). Känns så trist då jag såklart vill att min lilla älskling ska åka så säkert som det bara går i bilen. Men som sagt, pengarna finns inte riktigt just nu men vi sparar varenda litet öre vi får över varje månad till henne, så förhoppningsvis kan hon få en bättre bilstol längre fram om vi inte skulle vinna denna! En vinst skulle verkligen sitta fint som tidig julklapp och en tyngd från hjärtat skulle minst sagt släppa!

Annica L

Vilken ett års present det vore till dottern som fyller år i dag! Hon är en liten tjej till storlek och åker fortfarande babyskydd. Då stolen vi har för nästa steg är äldsta storasysters gamla 12 år så vill vi inte sätta henne i den utan en ny trygg stol som vi kan lita på.

Elin

Denna underbara stol står högst upp på vår önskelista i jul. Börjar snart bli dags att byta ut babyskyddet och då hade denna stol varit helt perfekt! Just idag blir vår lilla kille fyra månader dessutom. Nu håller vi tummarna att stolen blir hans! Kram!

Ann-Christine

detta vore ju guld att vinna har en klimp på 8 månader o det är dags att byta stol för honom nu. att den dessutom är av bästa sort är ju en bonus!! håller tummar och tår att det dyrbaraste vi har vinner detta.

mogge

sonen Zander skulle få äran att använda denna stol då den vi har precis gått sönder då frigolit bit lossat baktill!!

vi har älskat detta märke o det vore toppen med isofix för det har vi aldrig testat..

Olivia

Gud vilken bra och generös tävling! Hade SÅ gärna velat ge denna stol till min syster som väntar barn till våren. Hade varit en perfekt julklapp!

Carola

Min fjärde dotter kommer snart att behöva en ny stol. Jag sålde alla bebissaker efter trean, eftersom jag var säker på att jag var färdig med barn. Men så träffade jag en ny man och det blev ett litet kärleksbarn :) Hoppas på tur i tävlingen då jag gillar besafes bilstolar extra mycket,

Anette Eriksson

Mitt barnbarn ska få åka i bilbarnstolen. Bara det säkraste är bra nog till guldklimpen <3

Sanna

Min lilla Leon blir strax 8 månader och det börjar bli dax att byta bort babyskyddet. I en BeSafe hade han fått åka som den prins han är :)

My

Hej!
Här kommer en kommentar från Norrland och från en mamma som önskar att hennes 8 månaders dotter skulle få åka i den säkraste och mest rekommenderade bilstolen som finns. Eftersom jag själv varit med i en olycka, vet jag själv hur viktigt det är med bälte och placering i bilen även för dom små, för skador som kan bli kan vara fruktansvärda. Det viktigaste vi har ska vi skydda. Åh jag hoppas jag har en chans att vinna! ❤

Sanna

Vi har en besafe izi plus till sonen och skulle jag vinna denna så skulle vår 1,5 månaders dotter Noomi få den när det är dags för henne att byta från babyskydd till bakåtvänd stol. Skulle aldrig köpa något annat än besafe, så skulle ju vara en dröm att få vinna denna stol! :)

Emma_koohler@hotmail.com

Att vinna denna fina barnstol till vår dotter vore något utav det bästa som skulle hända oss just nu! Dessutom skulle det vara en fantastisk present till pappan i huset som fyller år till veckan! Det skulle vara drömlikt! 😍

My

Hej! Åh vad jag hoppas ha turen att vinna denna fantastiska stol! Stolen skulle självklart användas av vår 3-årige son. Han är det mest värdefulla vi har och jag vill att han ska åka tryggt bakåtvänt länge än!

Anna

Om jag vinner ska min systerdotter Lykke få en ny stol!

Sus

Denna stolen skulle jag jättegärna vilja vinna till min granne, som inom kort ska byta till första stolen efter babyskyddet! Är en stor utgift att lägga pengar på när man är ensamstående då pappan valde att inte längre bo ihop med mamman när dottern kom till världen! Tror hon skulle bli världens lyckligaste:-)

Linda

Skulle ge den till min 3,5-åring som håller på att växa ur sin andra stol 😃

Sandra

Vi har bara haft besafe och varit supernöjda, både med babystolen och den lite större ❤ nu väntar jobb och förskola vilket innebär åkturer i olika bilar så det krävs en stol till för att få ihop vardagen 😊 vi investerade i den första, men tar emot lite i ekonomin att investera i en till, men säkerheten är ju så otroligt viktig. Skulle aldrig förlåta mig om det hände något för att stolen inte var bra 😔 hoppas på turen att vinna 💕

Sandra

Åh håller tummar och tår för megatur! 🍀 Lillebror här hemma är fyra månader så snart är det ju dags att lämna babyskyddet. Jag har ju läst så bra om denna stol!

Therese

Vårt minsta tillskott som kommer i februari skulle få stolen. Vi flyttar hem till Värmland från Sthlm för att ge våra barn en trygg uppväxt och den tryggare bilbarnstolen på marknaden är en självklarhet för oss. Önskar så att denna skulle kunna bli vår. Therese :)

Malin

Hade varit så roligt att vinna. Min dotter har ärvt sin stol av sina bröder men nu börjar den bli för gammal så vi är i behov av en ny stol.

Elin

Jag skulle så gärna vilja vinna en stol till vår yngste son. Vi ha en Britax nu men han sitter inte alls bra i den och jag skulle då gärna vilja he honom en ny - och just denna ligger väldigt högt upp på listan.

Anonym

Wow vilket pris! Skulle jag vinna skulle den vara till min kommande dotter som ligger i magen. Jag har redan en besafe izi plus till äldsta dottern och vi är så nöjda.

Linda

Wow vilket pris! Jag skulle vilja vinna en sådan till min kommande dotter som ligger i magen. Vi har redan en besafe izi plus till äldsta dottern och vi är så nöjda.

Elin

Vilken kanonvinst!
Jag hade gärna haft stolen själv, men nu är vår bil lite för liten för besafe. Så istället hade min pappa fått stolen till deras bil så att min lillasyster på 2 år kan åka tryggt bakåtvänd i flera år till. Då kan de kassera den, förmodligen, på tok för gamla Acta Graco-stolen som de använder nu.

Emilia

Jag önskar verkligen att vinna en ny stol till min dotter Linnea, den hon åker nu känns inte alls stabil och trygg då jag måste köpa en ny såklart för att hon ska åka säkert, men med kanske lite tur jag kanske kan vinna en till henne? Och istället köpa en fin julklapp till henne? Jag hoppas på tur och stolen skulle göra sig så fin och jag skulle kunna känna mig lugn som mamma och köra tryggt! ❤️

Ella

Men wow vilket pris!!😍 Din julkalender är grym!👏🏼👏🏼👏🏼Skulle så gärna vilja vinna denna till min lilla dotter❤️

Elin

Jag och min sambo väntar vårt första barn som blir en liten dotter den 3 april 2017 och längtar så att vi spricker! Har följt dig väldigt länge och har blivit väldigt inspirerad av dig och just BeSafe, det känns som det självklara valet! För att lätta lite på ekonomin hade det vart en otroligt lättnad om man vann denna barnstol och veta att vår dotter kommer kunna åka säkert :)

Caroline Viklund

En glädjetår hade kommit om vinsten hade gått till oss. Vår dotter har länge klagat på att hon inte sitter bra eller bekävmt i vår nuvarande stol och pengar att köpa en ny finns inte. De är drömmen, att barnen ska få åka så säkert och skönt de bara kan men med sjukskrivningar och föräldrarledighet med lägsta är det inte lätt.

Carroovklnd@hotmail.com

Anonym

Be safe, den absolut bästa och säkraste bilstolen. Tänk om lillebror Erik hade chansen att vinna en. Vilken lycka. Skulle definitivt välja den underbart röda som en härlig färgklick då😊
anki.almer@gmail.com

Elin Bäcker

Min dotter på 8 månader som nu ska byta stol skulle bli så glad å få denna att åka runt i, ☺️ Vi åker jättemycket bil å Agnes älskar det, så en rejäl kvalitetssol är viktigt för oss ☺️ Det är så kul å följa dig eftersom C är lika gammal som min Agnes ❤️

Jennie

Den här stolen hade min lilla Saga som precis fyllt 1år fått äran att åka i :) vilken supervinst!

Kerstin

Till kusinbarnet som doppresent hade denna passat bra att ge. En sådan överraskning skulle få föräldrarna att le.
tin_mm@hotmail.com

Fru Bryngelsson

Våran lilla babba som är lika gammal som Colin, tror det skiljer några dagar☺️Har alltid velat ha denna stol men med ekonomiskt tänkande har han fått ärva storebrors bilstol...inge fel på den, men gratis är gott😝

Michaela Öhman michaela@vimor.se

Vilken vinst. Vi köpte en Besafe till minsta sonen och ångrar idag att vi inte köpte samma till storebror så denna vinst skulle storebror få användning för. Besafe=säkert bilåkande

Martina

Åh jag hade så gärna velat vinna denna stol till vår son Malte som är 3 år. Hans lillasyster Stella 9 månader ska precis ta över hans Be Safe iZi Plus och jag vill så gärna att han foersätter sitta lika tryggt och säkert som han gjort hittills.❤

Frida Kristoffersen

Detta hade varit dem bästa vinsten. Stolen hade min son Otto snart 5 månader fått använda. Hade varit fantastiskt med en smidig och säker stol 😊

Therese Jansson

I våras när vi fick beskedet att vi väntade tvillingar var en av de första tankarna som kom upp hur man ska få plats i bilen. Vi har nämligen en son sen tidigare och han kommer vara runt 3.5år när tvillingarna måste byta från Babyskyddet. Jag tycker det känns så otroligt dyrt att ha tre stora bilbarnstolar samtidigt och jag vill inte spara in på säkerheten i bilen. Denna vinst skulle verkligen underlätta för
Våran del! Jag skulle inte känna mig pressad att snåla in på inköpet av en bilbarnstol!!

Instagram theresejansson88

Frida

Vilken toppen-vinst! Denna hade min minsta prinsessa åkt kungligt i 👸🏼

Emma

Men alltså wow vilket pris. Min yngsta är snart halvåret och det börjar således bli dags att tänka på stol nummer 2. Han har väl nån månad kvar tills han sitter stadigt (varför sitta när man kan krypa liksom 😂). Vi har en besafe till dottern på fyra år som vi är supernöjda med och vi vill helst inte vända henne men ekonomin gör att vi kanske är tvungna ändå. Men om vi vann en ny stol 2 så vore ju problemet löst :) håller tummarna

Anna R

Tänk om jag hade turen att vinna stolen till min yngsta dotter! Man vill ju inte gärna tulla på säkerheten, och det går inte att komma ifrån att stolen i sig är väldigt snyggt designad också. Hade varit så kul att låta lillasyster få någonting nytt och inte bara ärva efter storasyster. ❤️

Jennifer

Min älskade syster hade fått denna till sin underbara lilla dotter💕 Hon behöver en ny men har inte riktigt ekonomin till exakt den som de vill ha. Vet inte hur många gånger de har pratat om en sån här stol, att det är en sån de vill ha till sin lilla tjej men som är för dyr...😔 Det hade varit en sån perfekt julklapp till dem❤️
Jjendahlen@gmail.com

Maria Ström

I mars en liten pojke väntas titta ut,
jag kommer få åka mycket bil, tut tut
Tänk vad säkert jag skulle sitta
och ut genom fönstret kan man också titta
Mamma säger att alla barn ska vara bakåtvända
Ifall någonting kommer att hända
För tjocka kläder skall man ej ha på
tänk om inte bältet hjälper då
Säkert vill jag åka
ifall något skulle bråka
Jag kommer vara det finaste mamma har,
så en bilbarnstol från Be Safe skulle va' bra när vi är ute och far
Färg spelar ingen roll,
för jag har inte så stor koll
Levis kommer vara mitt namn
nu hoppas jag att jag ror det här i hamn!

Mariiaeliin på instagram, mariaelin@live.se

Therese

Åååå va gärna jag skulle vilja vinna denna stol till vår lilla fyra som ännu ligger i magen ❤️❤️
Säkerhet i bil är A och O!!

Therese

Åååå va gärna jag skulle vilja vinna denna stol till vår lilla fyra som ännu ligger i magen ❤️❤️
Säkerhet i bil är A och O!!

LindaViola - Mamma till S&G

Hade verkligen varit perfekt att vinna denna stol just nu. Det är nämligen daga för vår lille Gustav att få ny stol och vi vill såklart att han ska åka säkert i bilen. Så nu håller vi våra tummar hårt, så att vi kan få sätta honom i denna stol 😊

Malin

Med en liten dotter på väg så vill jag inget annat än att hon ska få åka säkert. Vore en dröm att vinna denna😍

Emelie Englund

Jag vill gärna vinna stolen till min yngsta på 13 månader som bara får arvegods stackaren. ❤️❤️

Johanna

Jag skulle gärna vinna en sådan stol till vår dotter som snart vuxit ut babyskyddet. Storasystern har en Besafe och vi kunde inte vara mer nöjda.

Khadijah

Min lilla tjej på 8 månader behöver snart byta från sitt babyskydd till nästa stol och det hade varit guld värt att få vinna denna fantastiska stol till henne.

Patrise

Det viktigaste man som förälder har är ens barn och det hade varit så värdefullt att veta att de sitter så säkert som det går i bilen när man är ute och kör.
Det hade varit en dröm att vinna den bästa stolen av dem alla till vår familj! Vi har en 3årig tjej och en liten i magen på väg 😍

Teres Hofling

Att sitta bakåtvänd och rätt är helt klart på bästa sätt. Om jag vinner denna stol blir min dotter väldigt cool. Besafe stol vill ja verkligen ha, då kan vi åka säkert varje da.

tereshofling@hotmail.com
Instagram:tesseluren

Khadijah

Missade vart man skulle skriva Mail och sådant så kommer i denna kommentaren.

Erika

Hoppas verkligen på att vinna denna till vår son Liam! Det är snart dags att byta från babyskyddet och jag kan inte tänka mig en bättre bilstol än den du tävlar ut! 😄

Elin

Det skulle vara helt perfekt om jag skulle vinna denna stol. Om jag vann skulle min dotter som är 1 år få stolen. Ekonomin är inte den bästa just nu och som tur är är min dotter väldigt liten till växten så hon har kunnat ha sitt babyskydd väldigt länge. Men nu börjar det verkligen bli dags att byta så därför hade detta varit en alldeles perfekt vinst.

Emma Lindblom

Men wow vilken vinst!! Vill vinna denna till min minsting. Har fastnat för ruby red.

Elin

Om jag skulle ha turen att vinna skulle min dotter få denna stol. Vår ekonomi är inte sen bästa just nu men hon börjar växa ur stt babyskydd så det börjar bli på tiden att byta stol till henne.

Trebarnsmamma

Här väntas barn nummer fyra. Bilbarnstolen köptes till ettan som snart är nio år. Det kommer alltså vars dags att byta ut den, av säkerhetsskäl, lagom till lilla fyran behöver den.

I dagsläget har vi ingen egen bil, utan använder bilpool, med fyra babyskydd/bilbarnstolar/bältesstolar måste de vara smidiga både att bära, sätta in och förvara i vårt lilla förråd. En vinst vore därför fantastisk.

Elin

Åh hade jag vunnit denna bilstol hade min son Matheo fått den! Han kommer inom en ganska snar framtid växa ur sin nuvarande stol och det vore ju helt fantastiskt att kunna ge honom en sån här stol sen! Håller tummarna! 😀

Johanna

Vilken vinst!! Om jag vann hade mina föräldrar fått stolen att ha i sin bil så vår dotter kan åka tryggt även med dem. I nuläget får de låna en av våra två stolar om de ska åka någonstans med henne så det hade verkligen kommit som ett skänk från ovan att slippa montera i och ur stolar och kunna få chansen att ge mormor och morfar en sådan fantastisk julklapp som vi i nuläget annars inte skulle ha råd med.

Emman

Som jag skulle vilja vinna denna :) Det är snart dags att skaffa ny stol till minstingen och det vore så skönt att bara vinna denna fina. Älskar Isofix också!

Lin

Denna stol behöver mitt syskonbarn vars föräldrar håller kvar i babyskyddet lite väl länge! Om jag kan leverera den här stolen i julklapp så kan lilla pyret åka säkrare resten av vintern! Och jag får utmärkelsen världens bästa moster! 😊

Anonym


Denna stol behöver mitt syskonbarn vars föräldrar håller kvar i babyskyddet lite väl länge! Om jag kan leverera den här stolen i julklapp så kan lilla pyret åka säkrare resten av vintern! Och jag får utmärkelsen världens bästa moster! 😊

Kallifadda@hotmail.com

Sonen ska få den isåfall i sin pappas stol som han håller på att växa ur!

Alexandra Van Damme

Jag skulle vilja vinna stolen till min son Arthas, som fyller ett nu den 29e december. :)

Jeanette

Älskar verkligen denna stolen😍 Vi har likadan till vår dotter fast utan isofix. Vi har skaffat ganska nyligen en till bil men den har vi en begagnad stol från Zoeys kusiner, jag vill ju självklart att hon ska åka lika säkert i den bilen😃 Det hade varit en dröm att vinna!

Angela

Skulle behöva en ny till pojken då den gamla börjar bli för trång. 😊

Emmajakobsson92@hotmail.com

Den här stolen hade sonen fått. Idags läget har vi en britax multitech ll men sonen som är både lång och knubbig sitter inte alls bra i den, och spännen går knappt att dra åt (livsfarligt enligt mig) och den tar enorm plats i min bil så sonen har knappt plats till benen och ingen får plats i framsätet. Men med en dålig mammapeng går det tyvärr inte och unna sonen en säkrare och skönare biltur så ja hoppas på lite tur och få denna perfekta vinst 😍👌👌

Natalie

Åh! 😊 Om turen vore på våran sida så skulle min pojk Colin få ha denna när det är dags att byta 😃

Jenny

Detta hade varit perfekt till lillebror Valle då han behöver en ny stol! 😃

Linnéa Tegenfeldt

Denna fantastiska stol skulle lillebror få, hoppas så att vi har turen att vinna den ❤

Instagram: linneategenfeldt

Felicia Larsson

Åh, jag hade blivit så glad om jag fick vinna denna till vår minsta son Lian. Han har precis bytt till hans storebrors gamla stol men jag tycker den är för klumpig i bilen, så det skulle sitta jättefint med denna. En superbra julklapp!

Sanne

Jag själv kör med Besafe, mycket på grund utav dig Linda 😇👍🏻 Men min syster.. har köpt en begagnad stol och tycker att det är "lite för dyrt" så jag önskar och hoppas att jag kan vinna och ge den till henne och hennes son, så han får åka lika säkert som mina barn! ❤️ Sanne.greve@hotmail.com

Malin Hjalmarsson

Min älskade lilla dotter Thea hade åkt som en prinsessa i denna storlen! ♡ Hade varit en perfekt julklapp nu när babyskyddet börjar bli i minsta laget :)

Alexandra

Denna vore helt fantastisk att ha till min dotter. Har ingen egen bil men vi lånar ofta mormor och morfars och då vore det toppen att ha Isofix så det är enkelt att ta i och ur stolen när vi lånar eller åker med 👌😍🍀

Elin Hansson

Vår minste son skulle få använda den! Stolen som vi länge viljat köpa! Säkerhet framför allti!!!!

@fruelinhansson

Emelienelsing@hotmail.com

Självklart vill jag att min dotter ska sitta bakåtvänd så länge som möjligt men med stolen vi har nu är det svårt. Tyvärr tillåter inte ekonomin det just nu då sambon är arbetslös och jag jobbar som vikarie. Det hade vart så skönt att veta att vi skulle ge våran dotter det bästa. Emelie

Jenny

Wow vilken vinst! Om jag vann skulle vår son Noah sitta som en kung i bilen. Bekvämt och säkert!

Myone

Då sonen börjar växa ur sin gamla stol hade det varit perfekt med den här. Vikten av att sitta bakåtvänd är det jag strävar efter, oavsett ålder på barnet. Kan de sitta bakåtvänd så skall de sålänge det finns stolar på marknaden som passar. Får alltid gliringar av släkten att min son kommer sitta bakåtvänd tills han är 15. Snacka om tysta de blir när jag visar krockfilmerna. Färgen spelar absolut ingen roll då säkerheten är viktigast.

Thiff

Jag vill absolut vara med och tävla om denna stol till vår son! Jag har läst vart enda ett av dina inlägg om barnsäkerhet i bil och valet av babyskydd och bilstol har blivit lätt för mig sedan dess :) Att få möjligheten att vinna vore fantastiskt!

Tanja

Vår kille Vidar skulle få åka i den.åå de . Att åka i det bästa för den bästa är en självklarhet. Nu håller vi tummar och tår att denna stol blir vår 🌲🌲🌲✊✊✊🌲🌲🌲

Pamela

Åh vad jag vill vinna denna! Den skulle passa perfekt åt vår son. Är så nogrann med att han sitter säkert i bilen och det vet jag att han gör med denna 😍 håller tummarna 👍

Anonym

Vi letar just nu stol till vår dotter Else på 7 månader, drömmer om denna!!! Vet ju att de är den bästa på marknaden. Hade varit världens bästa julklapp :)

maja

Vill sätta det finaste vi har i den här så självklart är jag med och tävlar! Elvira skulle få den här ♡

Hanna berglund

Åh denna stolen skulle våran son få åka i sen när det är dags att byta till stol nummer 2. Hoppas på våran tur denna gång ❤😊 håller alla tummar och tår!

Anonym

Skulle bli så glad om jag fick vinna denna stolen till min fina dotter på 2.5 år!!! Säkerhet är så viktigt och skulle känna mig så trygg om hon gick ha en sån! 😊

Anonym

Vår familj skulle bli såååå glada om vi vann denna stol! Till en början blir det sonen Oscar på snart tre år som får sitta i den och därefter får förhoppningsvis ett småsyskon ta över❤️✊🏻

Hanna

Håller tummarna hårt för att denna ska bli mvår ✊🏻✊🏻
Skulle vilja ge den till min son, som inte sitter så bra i den vi redan har.

Pia

Wow vilken lucka en sån lycka 😊 Hade jag vunnit denna så hade sonen på 2 år fått den 😊

Ida

Jag hade så gärna velat testa denna fina stol till min underbara gosse Manne! Eftersom det är säkert med bilstol och säkerhet så önskar jag verkligen att vinna. Har kollat på denna så många gånger men tyvärr en dyrare stol stol som många suktar efter men som många inte har råd med... Mannes stol börjar bli för liten så därför skulle denna blir perfekt till han ❤ Håller alla våra tummar och tår 🖒

Josie

Den här hade Jolie och Leonel fått fajtas om..och så småningom hade lillebror fått ärva den 😍😍 Ja och så hade den ju fått åka med oss på flyget i jul 🙃🙃

Ida

Åh jag vill så gärna vinna denna bilbarnstol😍 den skulle isåfall min yngsta son Lyke få använda då de är dags för honom att sitta i en stor stol😄

Alexandra

Denna vore helt fantastisk att ha till min dotter. Har ingen egen bil men vi lånar ofta mormor och morfars och då vore det toppen att ha Isofix så det är enkelt att ta i och ur stolen när vi lånar eller åker med 👌😍🍀

Hatte_hasse@hotmail.com

Hade varit underbart att vinna denna stol till dottern! Hon har babyskydd just nu men snart är det dax att byta till nästa stol så det hade varit perfekt! Klart hon med ska få besafe som sin storebror! ❤️

Elin

Men åh denna skulle vara perfekt för vår lille son som snart ska byta stol. Att åka säkert är en självklarhet och vår dotter som är 4 år sitter så bra bakåtvänt. Håller tummarna😃

Sofie

Åå denna skulle jag vilja vinna åt min dotter som inte sitter nå bra alls i den bilstolen hon har nu. Har bara läst positivt om denna bilstol 😍 (sofiewallmark@hotmail.com)

Sabina

Jag hade velat vinna stolen till min lilla Ronja. Den hade suttit mycket bra i min nya bil!

Mikaela

Vilken fantastisk vinst 😍 Den här skulle min dotter få sitta i, att veta att hon sitter säkert vart vi än åker! Dessutom har hon snart växt ur sitt babyskydd ☺️

Anonym

Skulle bli så glad om jag fick vinna denna till min fina 2.5 åring!! Säkerhet är så viktigt och skulle känna mig så trygg om hon fick åka i denna😊

Frida

Oj vilken segerdans det blir om jag vinner! Vår minsting på 8 månader skulle få sitta i stolen, hon trivs inte alls i babyskyddet längre 🙈 Vi har en iZi Plus till vår stora tjej som vi är väldigt nöjda med så en BeSafe till hade varit toppen ☺️

Emelie_988@live.se

Tänk om man hade fått ha turen att vinna en ny stol, då hade lillebror kunnat sitta i den tills han blir stor. Och lagom till jul hade ju varit så kul. Håller tummar och tår, för att den ska bli vår.✊🏼✊🏼

Emeliefridh1 på imstsgram.

Anonym

Om jag (min dotter) skulle vinna, hon bland paketen på julafton denna bilbarnstol skulle finna. Mil efter mil hon sedan kommer åka bil i den, rejält fastspänd och trygg som bara den. Håller tummar och tår för att jag (min dotter) kommer vinna en be safe bilbarnstol till jul ❤️

Michelle

Min lilla kille skulle få stolen, han blev 4 månader igår och det börjar bli tungt att kånka babyskyddet! Så fort han sitter stadigt byter vi till vanlig bilbarnstol så den här skulle vara perfekt!

Linn H

Våran dotter Signe skulle få sitta säkert i denna stolen på våra utflykter :)

Kim

Åh, vilket fantastiskt pris! Den hade varit perfekt till vår minsting när hon växer ur babyskyddet! Det är helt klarat den bästa stolen!!!

Jennyselkainaho@hotmail.com

Tänk om turen skulle va på ens sida i denna tävling! Lillasyster skulle få åka i denna skönhet😍 besafe har vi haft till sonen på babyskyddet och även lillasyster kommer få åka det så en besafe att byta till efter med känns ju hur bra som helst! Så bra tävling där säkerhet är i fokus! Gillar!👍

Tatyana

Dottern fyllde nyss 1 år,
det är dags att hon en ny bilstol får.
Babyskyddet för litet börjar bli,
en iZi Kid X2 i-size vill hon gärna sitta i!

Zandra

Hej! Denna skulle vår underbara son fått åka i, vi åker mycket bil då både mormor och morfar bor långt ifrån oss så det blir många turer och nu ska vi snart byta till ny stol så detta hade varit så fantastiskt .kram Zandra

jenniemarialouise87@gmail.com

Vilken drömvinst! Hoppas så och håller alla tummar och tår på att det blir jag (sonen) som får vinna denna stol!!

Lina Sällberg

Min underbara son som jag älskar över allt annat och såklart vill skydda i största mån när vi är ute och åker bil! Oavsett hur försiktigt man själv kör finns det tyvärr alltid andra trafikanter som kör påverkade, utan körkort, trötta eller av annan anledning som gör dem till risker i trafiken. Sonen älskar rött och såhär innan jul önskar vi såklart vinna en säker och snygg bilstol som vi har nytta av länge! Vi bor på landet och behöver åka bil dagligen och sonen börjar snart dagis, så då skulle det underlätta oerhört med en bilstol som dessutom går relativt smidigt att byta mellan bilar. Hoppas och håller tummarna!

Elin

Det vore fantastiskt att vinna till min son. Det är en djungel att hitta rätt bland bilbarnstolarna, men denna stol känns bra, trygg och säker - vilket är det jag letar efter! ❤️

Christina Andersson

Glömde namn, skickar igen 😊
Om jag (min dotter) skulle vinna, hon bland paketen på julafton denna bilbarnstol skulle finna. Mil efter mil hon sedan kommer åka bil i den, rejält fastspänd och trygg som bara den. Håller tummar och tår för att min dotter kommer vinna en be safe bilbarnstol till jul ❤️

Sandra

Åh, att få vinna detta vore drömmen!! Jag hade gett denna till min son som verkligen älskar att åka bil. Att som förälder kunna känna sig helt säker när han sitter i denna är ju allt man kan önska sig. Nu håller jag alla tummar och tår!😊

Sara

Min son som ska fylla 3år hade fått denna stilkon vi vann då hans nuvarande stol måste bytas ut. Med vänlig hälsning, Sara.

Ida

Vår fantastiska lilla 3:A INEZ skulle få denna fantastiska stol!! Som nr 3 i en syskonskara så är det mycket son får ärvas så även stol! Så tänk att få ge henne den bästa stolen på markanden✨ Vilken jul det hade blivit 🎄

Sabine

Om jag hade vunnit denna stolen hade jag gråtit av lycka man vill ju att sina barn ska sitta säkert i bilen. Min dotter Laura hade fått sitta i denna tron 😊

Anonym

Denna vinst skulle verkligen gynna oss nu. Vår son Liam blir snart 11 månader och vi använder oss fortfarande av babyskyddet. Men nu är det dags att byta upp oss och för vår familj skulle en tidigjulklapp verkligen uppskattas 👏 Dessutom verkar det vara en sån otroligt bra bilstol och det skulle kännas tryggt att sätta vår son säkert under färd i en bilstol man hört så mycket gott om. Familjen håller tummarna på vinst ❄️⭐️ Trevlig andra advent! 😚
Instagramnamn: Mdleine

mamma till fyra pojkar

Åhhh det här är säkert bästa eller viktigaste luckan du har, vill bara vinna! Jag har en bebis i magen ( som vi väntat så länge och gett bort våra gamla bilbarnstolar).Så hoppas verkligen att hen vinner den. Tycker det är otroligt viktigt att ha en säker stol.

Maria

Vill gärna vinna stolen. Dottern som snart kam börja använda stol nr 2 skulle absolut få den om jag vann!

Anonym

Har trånat efter denna bilstol i år & dagar nu åt min älskade dotter på 2år. Vi väntar en till dotter i februari och skulle verkligen uppskatta att kunna ge dem båda en fantastisk stol!
Instagram: emmacokuckun
Mail: info@lougrace.se

Emelie

Ja ja o åter ja!! Vilken drömvinst! Lillebror Viggo 6månader skulle få stolen då vi vill att han ska åka lika säkert o bra som storebror Louie 2år. Har en izi plus o kunde inte vara mer nöjda, dock säger prislappen nej denna gång men en vinst skulle göra mig gråtfärdig o superlycklig!! Bästa stolarna på marknaden!

jenny_josefsson@hotmail.se

Om jag hade vunnit stolen så hade min dotter Thea på snart 7 månader haft äran att få den. Nu håller vi tummar och tår för att Thea ska få sitta riktigt säkert och lyxigt när hon åker bil!

fridaa_stenstrom@hotmail.com

Värsta bästa julklappen✊✊
Min son Sixten skulle få åka säkert i denna☺️

Lenitatossavainen1989@hotmail.se

Åh, denna stol skulle va perfekt för oss. Har länge velat haft en sån efter alla dina klipp och det du skrivit om den att den är så bra.

Nicole

Jag hade velat vinna denna då min son som fyller 3 år i januari behöver en ny stol snart. Hade varit perfekt med denna vinst! 💕

christina.andersson330@gmail.com

Om jag (min dotter) skulle vinna, hon bland paketen på julafton denna bilbarnstol skulle finna. Mil efter mil hon sedan kommer åka bil i den, rejält fastspänd och trygg som bara den. Håller tummar och tår för att min dotter kommer vinna en be safe bilbarnstol till jul ❤️

Madeleine Svensson

Oj, glömde skriva mitt namn i kommentaren. Men hoppas det är okej ändå 😇
Instagramkonto: Mdleine

Sofie

Min yngsta dotter skulle få använda den när hon växt ur sitt babyskydd som självklart är från besafe 😍 instagram: sofienorberg

Anonym

Åh, denna hade sonen fått sitta i tills nr 2 kmr... sonen har en izi plus som vi är supernöjda med...Men alltid kul att prova någon ny modell😀 min mail är: sabina-blomqvist@hotmail.se

Alexandra

Min dotter Lovisa hade fått denna fina stolen, i vår ena bil har vi en bilstol vi fått av några vänner, men med Isofix i bilen hade de passat perfekt med en ny och mkt nyare stol där hon säkert hade suttit bättre.

Sofia

Skulle bli så otroligt glad om jag vann denna stolen till min minsta dotter då hon har fått ärva storasysters gamla stol, inte för att de är något fel på den men skulle så gärna vilja ha en ny fräsch stol och få känna oss säkra med.

Anna Andrén

Hej! Denna skulle min lilla tjej få så bebis i magen skulle kunna ta hennes izi plus vi har., eller tvärtom. Här hemma älskar vi Besafe och det hade varit helt underbart att VINNA stolen då dom är rätt så dyra (men helt klart värda priset) Kramar

Helen insta helenhenr

Tänk vilken perfekt julklapp till vår lilla dotter det hade vart med en besafe stol. Då hon snart har växt ur babyskyddet och ska byta stol. Det hade vart så roligt om vi hade vunnit en stol, och inte bara en stol utan den bästa dessutom!

Evelina

Åh hade så gärna velat vinna så min minsta dotter behöver en ny stol :) är ensamstående mamma till 2 tjejer så hade varit kanon om jag fick vinna den såhär innan jul 😁💕🎅🏼🎄

Cecilia

Tänkt om man hade turen att vinna denna fina stol till våra son. Jag vill att han ska kunna åka bakåtvänd så länge som möjligt och har förståt att det ska vara den bästa på marknan. Håller tummar och tår att vi får chansen att testa denna stol. 🙏🏻🙏🏻

Semra

Ååå har velat ha den här stolen ett tag nu till min lilla tjej och det skulle vara helt underbar att vinna en. Om jag skulle vinna den kommer det vara första gången jag har vunnit något😊

Gabriella

Jag önskar vinna denna till min dotter! Hon kommer behöva byta från babyskydd till barnstol efter årsskiftet.

Anonym

Lillebror växer & blir stor, men storebror behöver sin stol ett tag till, så vore skönt att vinna denna fina & bra stol så man kan åka säkert, skulle så gärna prova be safe 😊 Lillebror Charlie❤ miss_anixen@hotmail.com Instagram @fihnannichen

Lindah

Hade våran son Theo fått som nu börjar växa ur sitt babyskydd. Det här vore en dröm att få ha till sonen. Hoppas självklart på vinst ✌
Jag kommer börja jobba igen om några månader och då går sambon på pappaledighet så det känns som att ekonomin inte kommer räcka till en sån här fin stol på länge..

Hanna

Vår dotter åker i en stol från Besafe och vi kunde inte varit mer nöjda! Lill-kusinen som är 3 månader yngre håller precis på att växa ur deras babyskydd och vad vore en bättre julklapp än att kunna ge honom och föräldrarna den säkraste (och snyggaste) presenten?

Nikki

min lilla tjej skulle få stolen ✊🏼✊🏼😍

Anonym

Jag vill jätte gärna vinna stolen. Vi har en son på 10 månader som har växt ur sin babyskydd/stol. Vi är i behov av en säker bilbarnstol. Dem är så dyra så kommer inte kunna köpa denna stolen annars 😞❤️

erica leo

Hade jag vunnit i din kalender hade min äldsta son fått stolen! Han har för tillfället en bilstol av annat märke, och klagar när vi åker längre sträckor över att han får ont i rumpan av den hårda sitsen. Tanken har varit att köpa en ny stol till honom, och efter att ha följt både din, och besafes instagram vet jag besafe är det märke jag vill använda till honom! Att vinna vore guld & en enorm lycka! 😍
Instagram: @ericaleo

Anonym

Turen att få vinna något har inte varit på min sida. Men tar chansen och om jag skulle vinna denna perfekta bilbarnstolen skulle våra William få den. Han skulle sitta så bra & säkert i den stolen, en fin julklapp till honom♡

Isabelle Hellgren

åhhh vilken drömvinst! jag hoppas att vinna till Ofelia min minsta dotter. det är dags att byta och med två bilar blir kostnaderna höga då man vill att sina barn ska åka det säkraste.. åhhhh jag hoppas hoppas verkligen på vinst :)

Linda

Vill så gärna vinna denna fina stol till vår dotter som är 11 månader. Har alltid sneglat på bilstolar från besafe ändå från när du började vara ambassadör. Den är den säkraste bilstolen på marknaden och den jag skulle önska min dotter satt i. Jag och min familj skulle bli otroligt tacksam och glad för att få vinna denna stol.

Catrin

Denna skulle min dotter Cleo få åka i när det är dags att byta till stol nummer två. Vår äldre dotter åker i redan i en sån och vi är så nöjda! Håller tummar och tår för att få vinna denna skönhet ✊🏼✊🏼

Jenny

Wow! Här snackar vi bra adventskalender! 👌 Om jag vann stolen skulle familjens minsta medlem (som fortfarande är namnlös) få använda stolen om några månader. Storasyster har en izi plus och vi älskar den stolen! Lillebror ska såklart inte behöva åka i något sämre han ❤️ Sedan storasyster kom har jag blivit väldigt medveten om trafiksäkerhet och just besafe känns väldigt tryggt att använda!

backgrenlinda@gmail.com

Åh!😍 Säkerheten först och jag tycker vår stol vi har vi är så stor och klumpig så jag hade hoppats på denna extremt fina och bra stol till vår dotter som är 9 månader. Håller ALLA mina tummarn!!✊🏼✊🏼

Ebbaternstrom@hotmail.com

Skulle bli sååå glad om jag vann denna, då den vi köpt tidigare inte sitter fast helt i bilen.. hur jag än vrider och vänder på bältena osv så är de ingen bra stol för den går att vicka på.. så planerna är ju införskaffa en ny och de är sjukt svårt att hitta någon i en bra prisklass som ensamstående mamma ☺️ Men får hoppas på lite tur här! Ha en bra dag! 🌸

carolinaarvidsson1991@gmail.com

Jag hade blivit såå glad om jag vunnit denna stol till min son Maddox. Jag håller alla mina tummar & tår 🍀😍

Annelie.wiklund@hotmail.com

Att få vara vinnare av en iZi Kid X2 i-size skulle vara en stor gåva för mig och min son Emilio. Just nu har han ingen bilbarnstol då hans just gått sönder helt. Vi har letat efter begnagnade besafe stolar men känns inte helt säkert att köpa begagnat. Så att få vinna och få en avi från posten skulle vara årets finaste julklapp till oss.

Anna

Åh denna stolen har vi tittat länge på till vår dotter som alldeles snart växer ur sin nuvarande stol! Tyvärr tillåter inte denna vår ekonomi nu under föräldraledigheten vilket är trist för självklart vill vi ha det allra bästa till vår älskade skatt! Hade varit en dröm om vi vunnit!

Linnea

Denna vill jag hemskt gärna vinna till min underbara son som snart blir 10 månader. Vi är så osäkra på vilken bilstol som är bra och ekonomin tillåter inte alltid den vi önskar.
LinneaHemmingson@hotmail.com, @linneamariaa

Caroline

Jag hade blivit så glad om jg vunnit denna till min dotter Luna! Vi har en besafe i ena bilen och är så nöjda! Att få ha en i andra bilen hade gjort mig så glad...😊❤️

Sara

Har två små syskonbarn, blir 10 månader till jul. Han växer så det knakar och kommer snart behöva en ny bilstol.

frida

Åhh hoppas verkligen få chansen att vinna denna min dotter behöver verkligen en ny stol som hon kommer sitta mycket bättre i men pengarna finns inte riktigt där och denna säkra stol är ju bara toppen .. håller tummarna 😀😍

Carolina

Tänk om man hade sån tur så man kunde vinna en ny stol till min dotter. Det är snart dags att byta för oss och eftersom vi inte har råd med en ny så har vi måsta önskat bidrag i födelsedag och julklapp. Skulle så gärna vilja se att min guldklimp kan fortsätta åka säkert i bilen.

Ebbaternstrom@hotmail.com

Skulle bli sååå glad om jag vann denna, då den vi köpt tidigare inte sitter fast helt i bilen.. hur jag än vrider och vänder på bältena osv så är de ingen bra stol för den går att vicka på.. så planerna är ju att införskaffa en ny och de är sjukt svårt att hitta någon i en bra prisklass som ensamstående mamma ☺️ Men får hoppas på lite tur här! Ha en bra dag! 🌸

Sofia

Det skulle vara fantastiskt att vinna en sån fin stol till vår 3,5 åriga dotter som inte får plats i sin stol längre. Hon älskar rött så det hade varit ett givet val:)

Elin

Vill man ha det allra bästa till sina barn så är det en otroligt dyr investering. Lite hjälp på traven skulle inte sitta fel för vår del. Både storasyster och lillasyster stor just nu inför ett stolsbyte och just denna vill verkligen att lillasyster ska få åka i. Skulle bli världens bästa julklapp <3 Hoppas hoppas hoppas! Trevlig andra advent till dig och din fina familj!

Hillevi

Denna hade jag så gärna velat vinna till vår Albert! Jag saknar verkligen ISOfix stol på storasystern o att få ge det bästa till min gosse vore fantastiskt! 👍🏻

Ines

Håller tummarna att vi får vinna denna till lillebror då hans nuvarande börjar bli för liten! ✊🏻 Inte den billigaste stolen att köpa så förhoppningsvis har vi turen att vinna! ❤️

Ida Berg

Min son skall få använda stolen om vi hade den extrema turen att vinna! Jag vill att han åker så säkert som möjligt! Han är våran ögonsten och jag vill att han ska få det säkraste sättet att åka på!

Erika

Åh vore helt fantastiskt att få vinna denna stol till vår lilla Ella ❥ som snart har växt ur babyskyddet och behöver en större och säkrare stol då vi åker väldigt mycket bil 🚗

Lenaalsbjer@hotmail.com

Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv. Inte ens på en såndär tombolalott på marknader. Vore det inte dags för mig att vinna något nu, efter 24 år? Vilken storslagen vinst det skulle bli och vilken underbar lycka jag skulle känna inombords. Och tänk att få vinna drömvinsten dessutom 💎🐝

jeanettejohansson90@hotmail.com

Vi är just nu på jakt efter en ny stol till lillkillen, så att få vinna denna nu hade ju varit mer än perfekt! Vi åker ofta långa sträckor i med bilen då släkten bor 15 mil bort. Då vill man ju såklart att lillkillen ska sitta bra & säkert, vilket han hade gjort i denna fina stolen. Nu håller vi tummarna här hemma, en vinst skulle göra oss så otroligt glada!

Amanda

Min äldsta dotter skulle få den. Hon har bara fått ärva bilbarnstolar och nu när de kommit tvillingar vill jag ge henne de bästa ❤❤

@mwallberg

Är precis på jakt efter en bilbarnstol till vår dotter och det hade passat perfekt att vinna den här! Hon har växt ur babyskyddet och är verkligen av stort behov av en ny så att hon kan åka bil tryckt. Dessutom så kommer nyfikna hon kunna titta ut lite när hon åker vilket hon inte kunnat nersjunken i babyskyddet.

Anonym

vilken otroligt viktig och fin vinst! Jag önskar så och hoppas att min lilla son skulle få vinna en stol. storebror har en och vi är så fantastiskt nöjda. nu håller vi tummarna! bakåtvänt är bäst!

Beatrice

Detta är en drömvinst, en fantastisk drömvinst! Håller tummar och tår att denna vinst blir vår!!😍 våran kille på fem månsder växer så de knakar, så en ny stol är väldigt snart ett måste. Och vad hade inte varit bättre än att vinna just denna stolen? 😍 En fantastisk stol. Om man vann denna så hade det underlättat mycket, en klump från magen hade släppt. Hoppas hoppppas 😍🍀

Cecilia

Tänkt om vi haft turen att vinna denna fina stol till våran son. Jag vill att han ska kunna åka bakåtvänd så länge som möjligt och har förstått att den ska vara bäst på marknan. Han är den värdefullaste vi har och ska självklart åka så säkert som möjligt! Håller tummar och tår att vi får chansen att testa denna stol. 🙏🏻🙏🏻

cissi.nilsson@hotmail.com

Camilla

Då min syster väntar tillökning så vore det fantastiskt att ge denna i julklapp till henne. Vilken snäll moster blir inte jag då :)

Linda

Å! Vilken lucka 😃 Helt klart med på denna! Till lilla R att sitta bra och förhoppningsvis sluta skrika hela bilfärden.. :p

Josefina

Den hade blivit perfekt present till min son på sin 1-års dag på julafton. 😊 Min lilla tomtenisse ☺️

Cecilia

Tänkt om vi haft turen att vinna denna fina stol till våran son. Jag vill att han ska kunna åka bakåtvänd så länge som möjligt och har förstått att den ska vara bäst på marknan. Han är den värdefullaste vi har och ska självklart åka så säkert som möjligt! Håller tummar och tår att vi får chansen att testa denna stol. 🙏🏻🙏🏻

cissi.nilsson@hotmail.com

Amanda

Min dotter för att hon är sån duktig storasyster till sina tvilling systrar 😍😍❤❤❤ Är så stolt

Amandaawinqvistt@gmail.com

Åh ja skulle bli så glad om jag fick vinna den bästa bilstolen till min älskade son Hugo på 1,5 år. Han är mitt allt så vill att han ska sitta säkert och tryggt i bilen :) //amanda

Emma

Den här stolen skulle passa perfekt för min lilla Arvid! 👏🏻 Om vi vann det här, så skulle bilstolen få stå i mormor och morfars bil så att de kan få åka på äventyr ihop!

Camilla

Mim stora lilla pojk Lukas hade fått sitta i denna fantastiska stol! Han är den gladaste lilla plupp man kan finna och att få sätta honom i en så säker stol från besafe hade varit en dröm!

annamalin85@hotmail.com

Våran minsta juvel har redan blivit 8 månader och det är dags att byta ut babyskyddet. Hade blivit den bästa julklappen för honom som det är svårt att köpa julklappar till. Han har en storebror som han får ärva det mesta utav just nu, men bilstolen ska han ju ha själv ett bra tag till. Vi vill ha en nra och säker stol som han kan använda länge, för bakåtvänd ska de åka läääääänge till. När vi byter stol så kanske resorna ner till morbror blir roligare också när han kan se lite mera än i tråkiga babyskyddet. Barnen är det dinaste vi har ❤

Anonym

Åh perfekt lucka!
Min son Oliver som bara är någon månad äldre än din Colin ska få ha den i min bil! Vi har en men den behöver min man ha i sin, det är en sån man kan snurra 360grader för min man sitter i rullstol så är det lättare för honom att sätta i och ur Oliver i den. Därför behöver jag en ny i min bil för snart är det dags att börja jobba igen (mamma hjärtat gör så ont!) och så behöver vi en i varsin bil. Jag hade så gärna haft denna då jag sett dina videos när du visar den och den verkar toppen! Dock klarar inte riktigt våran ekonomi det tyvärr :(
Skulle bli överlycklig om jag vann denna till våran Oliver!
Kontakt- janssonerika@hotmail.com
Instagram - erikacederstam dock är denna stängd så går inte de så maila eller skriv på min mans instagram danielcederstam :)

Hanna B

Skulle vara perfekt att vinna denna till vår son som snart fyller 2, vill ju att ha ska åka så säkert som möjligt :)

Anna Myrén

Om jag vann skulle Julia få den för att ha i vår andra bil! Vill att hon ska kunna åka så bra och säkert i båda bilarna :)

Moa (moaericsons på instagram)

Åh! ❤️ Min lilla Elis på 3,5 år behöver en ny stol!

Karin

Skulle så gärna vilja vinna denna till min dotter Elisia som snart är 7 månader. Storasyster Minnéa har denna stol och vi vill såklart att lillasyster ska åka lika säkert i bilen. Hade varit fantastiskt att vinna den då ekonomin inte är den bästa just nu..

Olivia

I april kommer den här stolen komma till användning om jag vinner. Skulle vara så skönt att ha bilbarnstolen klar och även slippa den kostnaden. #bfapril2017 :) :)

Anonym

Jag hade önskat vinna denna till mina fina föräldrar, som är världens bästa mormor/morfar till mina fina, underbara syskonbarn. Självklart vill vi alla att barnen ska ha högsta tänkbara säkerhet när och med vem som helst de åker med! Skulle betyda världen för dom! ❤️

Jennifer R

Åh! En fin och säker bilbarnstol är vi i behov av. Skulle kännas jättekul om sonen fick en sån!

Annelie Johansson

Åh den här stolen verkar ju toppenbra! Jag skulle vilja vinna den till min son som är drygt 7 månader. Hoppas verkligen på vinst med tanke på stolens höga säkerhet och bekvämlighet. Då vi åker längre sträckor då och då så är ju det ett extra plus!

Petra.lofblad@hotmail.com

Vi är inte helt nöjda med den bilstolen vi köpte till dottern så skulle bli super glad om vi skulle vinna denna så vi kan byta ut våran 😊

Petra.lofblad@hotmail.com

Vi är inte helt nöjda med den bilstolen vi köpte till dottern så skulle bli super glad om vi skulle vinna denna så vi kan byta ut våran 😊

Hanna

Denna fantastiska stol hade landat i ett paket under en nära väns julgran. Tycker det är en av de finaste gåvorna man kan ge bort, säkerhet och trygghet till deras barn i trafiken. 😊💕

Anonym

Åh denna skulle jag vilja vinna. Lillasyster är 6 månder och det är snart dax att byta ifrån babyskyddet. Denna är min önskestol så jag håller tummarna så hårt!!!!

Camilla Bengtsson

Åh!😍 Denna har stått på min önskelista SÅ länge! ✊🏼 Min minsta sessa skulle få äran att få sitta i denna fantastiska stol!

Ha en fin dag!
Camilla

Evelin abrahamsson

Vår dotter Alva skulle få använda stolen. Hon är 8 månader nu och har precis vuxit ur sin första bilstol.

Instagram:evelinabrahamssons

jessie

Åh vilken underbar tävling! Vi har precis tittat på denna stol till vårt underbara lilla busfrö, snart 7månader gammal, som älskar att stå o sitta 😊 God jul!

Felicia

Åh vilken fantastisk vinst! Den här stolen skulle jag ge bort till mina bästa vänner som väntar tvillingar om några veckor. Då dom håller på med husrenovering som kostar och nu även ska få två juveler där de innebär dubbla kostnader vore denna vinst helt obeskrivlig att vinna!! ❤

Cim von Wowern

Åh! Hade varit guld värt att vinna till vår yngsta, vårt 5:e barn på 16 mån. Kris med bilstol då vi står utan till henne & hade varit skönt att få lägga pengarna på julklappar till alla fem istället. Hoppas så hårt på vinst! Kram till er.

Linda

Vår älskade lilla sol behöver en ny stol! Hon blir snart nio månader och växer så det knakar, Klart vi vill hon ska ha en rejäl bilstol som ej brakar. Vi åker mycket bil, och önskar vår lilla prinsessa ska få åka med stil. Säkerhet är a och o, sitter vår sessa i denna skulle även jag känna ro. Det skulle glädja oss så att denna vinst få!
Hälsningar Linda och Maja på snart nio månader.

@emmamink

Åh tänk om Svante hade vunnit denna stol, vilken lycka! Det är snart dags att byta stol och helst av allt skulle vi vilja ha denna då den verkar så otroligt bra! Dock så är ekonomin inte på topp just nu då jag är mammaledig och vi håller på att bygga vårat drömhus.
Så vi håller alla tummar och tår för att just Svante vinner denna fina bilstol! ✊🏻🙈😍/ Emma

Ceciliagustafsson@live.com

Jag skulle gärna vilja vinna denna fantastiska bilbarnstol till min älskade son. Denna bilbarnstol har jag hört så mycket gott om, både i säkerhet och komfort. Det bästa är att man kan ha den under låååång tid. Denna vinst är inte bara jag värd ( om man nu får säga så ) utan han värd, tusen gånger om.

Nu håller vi våra tummar och tår att denna underbara vinst vi får ❤️
Instagram: cissiegustafsson

Nathalié

Håller tummarna :). Min dotter! Vi har en lånestol just nu och det hade vsrit skönt slippa stressen att lämna tillbaka till syster. Dessutom är en Besafe mycket bekvämare och säkrare!

Jenny

Min Adrian behöver en ny bilstol och jag skulle mer än gärna haft honom i en från besafe. Hoppas hoppas! :)

Linda

Skulle vara toppen att vinna en bilbarnstol som far- och morföräldrarna själva kunde montera när de har hand om min skatt.

Amandapalo1@gmail.com

Min äldsta son har precis fått sin nya bilbarnstol. Och nu är det dags för lillebror att byta! Den bästa julklappen!

Sofie.isaksson@live.se

Jag har verkligen fastnat för besafe tack vare dig! Så självklart såg vi till prioritera just ett besafe izi go när våran son Herman kom och vi kunde inte varit nöjdare.
Så att vinna denna till Herman skulle vara den bästa julklappen, att veta att ens barn sitter säkert är det viktigaste för mig och ingenting skulle kunna toppa en sån julklapp ❤️

Anonym

Jag har länge varit intresserad av BeSafe stolarna men har inte köpt någon för att vi redan har helt okej stolar åt barnen. Men ändå drömmer jag om att få ha en åt sonen, han ska sitta bakåtvänd länge ännu och jag tycker BeSafe ser ut att ha sköna och säkra stolar.

Stephanie svensson

O vad vi hoppas på tur. Tänk att få erbjuda dem viktigaste i livet än BeSafe stol så dem åker säkert. Det viktigaste i livet en guldklimp. Fy vad vi hoppas och håller tummarna

sofia

Den här stolen hade en av våra tvillingar fått ha. Det här är stolen som vi suktat efter och velat ha till våra två små, men då det blev tvillingar så har vi helt enkelt fått använda pengarna till annat och fått låna stolar av släktingar. Båda är hela och okrockade, men en av dem är snart för gammal enligt de rekommendationer som finns. Den här stolen hade löst vårt problem :-)

Josefin lundin

En ny bilstol till vår tjej som skall matcha med kommande babyskydd (men det är fortfarande hemligt 😝). Barnen är det finaste och dyraste vi har. Då skall dom såklart även åka fint i en säker stol❤️

Elise

Lillebror Ebbe 6 mån har vuxit ur sitt babyskydd när som helst och vi har inte ens börjat kolla runt va vi ska ha för bilstol 😅 Så detta vore underbart, men drömma kan man ju alltid! 😆😍 god jul!

Jessica Sanna

Åh är det sant!
Min man och jag har bestämt att vår lille knodd ska få åka i stol av besafe, just för att det är säkert och bakåtvänt. Först babyskydd och sen den här, det hade känts så fantastiskt bra i med att vi kör väldigt mycket bil. Senast i går kväll körde vi på en räv på E4 på väg hem från släktingarna. En mycket skrämmande upplevelse med knodd i magen. Hoppas det var min första och sista gång. Nu håller vi alla tummar att vi vinner dagens lucka.

Jessica

Jag och sambon väntar vårt första barn. Babyskydd är redan köpt men vore guldvärt att vinna stol nr 2 så det är klart när det är dags att byta sen ☺

Sara Bäckström

Om jag vunnit stolen hade jag gett den till min lillasyster och hennes dotter Luna som precis vuxit ur sitt babyskydd ❤
s.backstrom@hotmail.com

f.theorell@hotmail.com

Din kalender alltså! 👍 Om jag vunnit skulle denna stol användas av min lilla höna, en present lagom till dagisstart i början av januari. ❤

Anonym

Dottern skulle få stolen om jag vann. Sonen har redan en besafe men tyvärr finns inte den ekonomin att köpa en likadan till dottern nu på 9 månader. Den röda är ju bara helt galet snygg med!! 👌

Instagram :Kalaskaktusen

Johanna Virtanen

Wow! Tänk vad skönt att som förälder veta att barnet åker tryggt, å vilken fröjd för ögat när det dessutom är snyggt! I magen min det just nu bakas en söt liten bulle, som jag vill ska kunna åka lugnt över varje liten kulle. <3

Helena

Vi håller just nu på att läsa på om olika bilstolar då det snart är dags för en ny för vår son. Verkar helt klart som att Besafe har bäst och säkrast stol. Vad jag hade blivit glad om jag vann en sådan så min son kan åka säkert i bilen :)

Instagram: @hellans

Anna OL

Det börjar bli dax för vår dotter Signe att byta till nästa stol och detta är den vi spanat in och är sugna på. Det vore såå perfekt att vinna den till vår älskade skatt 😊

Johanna

Wow denna underbara stol skulle min älskade dotter Elina på 7 månader få äran att åka i på ett säkert och skönt sätt. Håller alla mina tummar och tår ☺ och hoppas på vinst.

N

Skulle så gärna vilja vinna denna till min bonusdotter och med tanke på att stolen är godkänd för användning i flera år hoppas jag sedan kunna använda den till vår lilla prins som föds till våren! Skulle bli så lycklig om jag vann då bilsäkerheten är otroligt viktig!🙏🏻

Emelie.. emelie-kallstrom@hotmail.com

Ååh, som ensamstående mamma har min son som blev 1 år fortfarande babyskyddet. Min ekonomi tillåter inte ett köp av ny bilstol då vi behöver mätta magen... Det knyter i magen att han skall få sitta i ett babyskydd och vi åker knappt bil längre pga min rädsla ifall något händer Lennox.

Instagram: emelill

Anonym

Wow vilket pris! Denna önskat jag vinna till min dotter. Vi har precis satt in Isofix i våran bil så denna stol skulle passa perfekt. Vi har en gammal skruttig bil (har inte råd till någon bättre just nu) men jag vill så gärna att min lilla tjej ska åka säkert (och flott!). Jag kan liksom inte tänka mig någon annan stol än denna beSafe nu när man har läst på så mycket om olika stolar och säkerhet i bilen. Hoppas hoppas, detta skulle vara en sån fin julklapp till hela familjen!
Kram

Maria

Jag skulle gärna vilja ha denna bilbarnstol till min dotter Dahlia som vuxit ur sin nuvarande stol 🎄

Emma

Åh denna skulle min yngsta son få sitta i, som snart vuxet ur sitt babyskydd. Efter åtta månaders sjukskrivning för förlossningsdepression blir man inte direkt rik. Nu sparas det för fullt för att kunna köpa en säker stol och vi letar kampanjer hela tiden. Att tumma på säkerheten är inte heller något man vill så att vinna denna skulle vara fantastiskt för både Philip som får sitta säkert och för oss föräldrar som Önskar sina barn det bästa när livet inte blev som vi tänkt oss!!

Sofia.kallstrom@live.se

Jag önskar mig denna stol av tomten till min dotter Stella. Det bästa ska ha det säkraste alternativet <3 Håller mina tummar hårt!!

Sanna.stman@hotmail.com

Wow vilket pris! Denna önskat jag vinna till min dotter. Vi har precis satt in Isofix i våran bil så denna stol skulle passa perfekt. Vi har en gammal skruttig bil (har inte råd till någon bättre just nu) men jag vill så gärna att min lilla tjej ska åka säkert (och flott!). Jag kan liksom inte tänka mig någon annan stol än denna beSafe nu när man har läst på så mycket om olika stolar och säkerhet i bilen. Hoppas hoppas, detta skulle vara en sån fin julklapp till hela familjen!
Kram

Therese Abrahamsson

Åhh detta vore rena drömmen att vinna 😍 Jag började följa dig när vår äldsta son var strax över året (han är nu 2,5 år) , det var mycket jag inte visste om bilbarnsäkerhet innan jag började följa dig men har lärt mig så mycket. Fick vår andra son för en vecka sen, han har fått ärva storebrors babyskydd trots att jag hellre köpt en ny, då från besafe, men lite ekonomiskt måste man ju tyvärr tänka också. När det är dags att byta till stol nr 2 så kommer det definitivt bli denna stol så skulle vara toppen om jag kunde få överraska sambon med denna och slippa köpa då jag delat med mig av all info till honom och han också tycker att säkerheten går först ✊🏻🍀

Emma Axelsson

Min dotter Mila skulle få denna stol 😍🎀 Har en likadan till storebror som vi är såååå nöjda med! Att få möjligheten att ge henne en likadan hade varit super! 😁✊🎁

God Jul! 🎅🏼🎄

Malin

Detta är precis vad vi behöver till sonen Manne nu✊🏼 Hoppas hoppas vi vinner denna kanon braiga bilstol😍

Erika Norvall

Ååh tänkt att få vinna denna underbara stol! Då vår dotter på 6 månader behöver en ny och vi kikar på Besafe så skulle denna vara perfekt. Hon är det finaste och bästa vi har & det bästa ska självklart ha det bästa ❤️ Kram!
erikanorvall@live.se instagram: erikanorvall

Johanna

Wow denna underbara stol skulle min älskade dotter Elina på 7 månader få äran att åka i på ett säkert och skönt sätt. Nu håller jag mina tummar och tår ☺ hoppas på vinst 👍

Karolina Hoffrén

Å vad vi behöver denna stol till vår
Växande lilla Agnes. Tänk stt fpnskydda det bästa man har med den nästa stolen. Håller alla tummar och tår.

Minna Nehvonen

Följer både dig och BeSafe på Instagram. Denna stolen vore årets bästa julklapp. Vi väntar barn i mars och tiden är knapp och så mycket som ska köpas. Vi har ännu inte någon bilstol så detta ligger överst på vår lista! Så denna tävling håller jag mina tummar riktigt hårt!
Tack för att du även lärt oss så mycket om BeSafe genom det du skrivit om dom, så bra!

Hanna.lunaa@gmail.com

RIM: I denna stol är lillebror trygg,
Å de skadar ju inte att stolen är snygg!
Så viktigt att åka säkert i bil,
Speciellt när vi på halt väglag kör många mil.
Den har alla säkerhetskrav,
Så snälla låt denna mamma få slappna av.
För i norr är de mycket snö och is,
Å de blir riktigt halt fortsättningsvis...
Hoppas stolen från besafe vinns,
Då kommer vår yngsta son åka som en prins!

Kram!

Evanessé [familjeliv, hälsa & humor]

Å det är precis en sådan här vi har tittat på till vår son när det är dags att byta, har kikat här på din sida och de verkar vara de bästa.

Hade såklart blivit jätteglad om vi vann den här! ❤

Cassandra Talajic

Önskar få chansen att vinna denna till min son som snart växt ur sitt babyskydd. Skulle vara en enorm lättnad för både hjärtat o plånboken då storasyster åker i en säker o bra stol men just nu på grund av tråkiga privata händelser i familjen så är ekonomin mycket ansträngd just nu och tanken på att kunna ha råd med en sådan stol till sonen också är tyvärr bara för oss att glömma just nu. Sen vore det kul att få vinna någon gång. Man deltar i dessa tävlingar men vinner gör man ju aldrig 😂❤️

Anonym

Åh vad glad jag hade blivit om vi vunnit denna. Min underbara lilla prins Alve skulle åkt bil som en kung i denna. Vi har idag besafes babyskydd och kan inte tänka oss något annat är besafe till den största skatt vi har. Nu växer han snart ur babyskyddet så att få vinna denna stol hade verkligen gjort hela vår jul (och underlättar en väldigt tajt budget)😍

Midia

Jag skulle bli såååååååå glad om jag vann denna stol då våran förra är köpt beg och jag har insett att den går tyvärr inte att använda mer och som två studenter nu vid juletider är det ont om pengar så skulle vi vinna skulle det vara så roligt så kan vi börja åka bil igen, Stolen är till min son ( om vi skulle vinna så att säga )
Nu håller vi alla tummar och tår.

Emma

Om vi har turen att vinna så skulle självklart min son få den. Skulle kännas tryggt för mig att ha han i denna säkra stol.

Rebecca olovsson

Ååh drömmarnas stol till alla barn
Hoppas nu att den hamnar hos mitt älsklingsbarn.
Jag vill åka säkert i vår bil,
Så vi kan fortsätta åka , mil efter mil.
Så hoppas nu att drömmen slår in
Så en lycklig mamma kan få sig ett flin

Jokholm

Vår förstfödde lille son växer så det knakar. Snart är babyskyddet för litet och vi går i tankarna om att investera i en uppgradering. Det hade varit fantastiskt tacksamt att få vinna en sådan här stol som man så gärna önskar att ens son ska få åka i. Det finns nog inget materiellt ting som skulle göra oss mer glada och ödmjuka för tillfället än att få åka säkert med vår käraste.

Karolina

Åh de hade varit perfekt att vinna denna stol till min dotter på 6 månader 😊 💕

Nivi Andréalund

Hade blivit sååå glad ifall vi hade vunnit denna vinst! Vår lilla dotter hade fått en lyxplats i bilen ju! 👌 så den skulle i så fall användas av oss, specifikt vår dotter

Josefine Fagerhov

Du har verkligen fått mej att inse vikten av en bra bilbarnstol iom ditt samarbete med BeSafe. Hur barnet ska sitta, hur stolen ska sitta mm.
Säkerheten är viktigast därför skulle jag vilja vinna denna till min Gry så jag vet att hon sitter säkert på alla bilfärder korta som långa!

Ann

Vi med bilen far var eviga dag, det bästa vi behöver för vårt barn. Då dessa är bäst i test vill vi fira med fest! För vår Stella är allra bäst <3

Marie T

Oh vilken toppenpresent detta skulle bli, har tyvärr en alldeles för gammal bilstol i vår lilla bil. Med en dotter på 3,5 år vill man gärna att hon ska åka baklänges ett bra tag till, håller tummarna!

Anonym

Jag skulle bli super glad över att vinna denna stol. Sonen är på gränsen att kunna använda babyskyddet då han snart växt ur den. Nu i juletider är inte plånboken så tjock för att kunna köpa en ny bilstol så skulle bli super glad om jag vann.

Jenny Svanhem

Jag vill jätte gärna vinna stolen, till min son som är 9 månader gammal :)

Anonym

Det börjar bli dax för lillasyster att flytta ut ur babyskyddet och vad hade då inte varit bättre än att vinna en besafe 😍

Veronica

Vi kommer strax behöva byta till stol nr två till vår lilla lillebror här hemma. Vore ju fantastiskt kul att få vinna en bra stol till honom. Han är ett par veckor äldre än er Colin men betydligt mindre ☺️ Hoppas, hoppas

malinfalk.09@gmail.com

Vi är på jakt efter en ny bilbarnstol till lillasyster. Vi har en Besafe till storasyster och är supernöjda. Helt klart marknadens bästa stor! Kramar 💕

Malin

Jag skulle låta min son som just nu är 5 månader åka i stolen så det snart är dags att byta babyskyddet!

Jenny

Följer alla inlägg om barns säkerhet i bil - viktigt ämne! Vår minsta sitter i storasysters stol som har ganska många år på nacken. En ny stol till henne vore den perfekta julklappen! Kram (jennynilsson7705@gmail.com)

Karin Antonsson

Ååh drömstolen! Skulle så gärna vilja vinna denna till yngsta sonen på snart 9 månader. Håller tummarna!

Therese_31@hotmail.com

Min lilla son som snart fyller 1 år ska få använda denna.. Han är en väldigt liten kille då han hade det snabbt ut i världen några veckor för tidigt. Än så länge har han fått ärva nästintill allt av storebror så en helt ny egen bilstol skulle vara alldeles perfekt.

Linn

Vår lilla tjej behöver byta bilbarnstol och det skulle vara underbart att kunna ge henne en såhääär bra bilbarnstol!! 🙏🙏

Linnea

Vi har precis fått tillökning i familjen och vill såklart att vår lilla prins ska åka så säkert som möjligt i framtiden. Har ett besafe babyskydd nu som vi är såå nöjda med och räknar med att denna håller samma standard :) hade blivit överlycklig om jag vann!

Linnea

Vi har precis fått tillökning i familjen och vill såklart att vår lilla prins ska åka så säkert som möjligt i framtiden. Har ett besafe babyskydd nu som vi är såå nöjda med och räknar med att denna håller samma standard :) hade blivit överlycklig om jag vann!

Cajsaorden

BÄSTA JULKLAPPEN 😍!! Dags att byta ut våran besafe modular babyskydd till våran Kasper som blir 6 månader i veckan. Villhöver denna stol! Så kanske han blir nöjdare i bilen oxå 😏😂.. God jul!

Natta_9_@hotmail.com

Skulle vara världens bästajulklapp till vår lillebror som kom för 3 veckor sedan. Följt dig sedan du väntade lilla Selma blev själv gravid med vår Hedda också fast hon kom i december. Och precis som ni så 3 år senare efter många försök kom vår älskade lillebror. Att han kan få åka tryggt i denna stol vore drömmen för mig 🙏🏻 Tack för du bidrar med all bra info kring säkerheten i bilen 👏🏼

@lxandra på instagram

YEY! Idag blir vår dotter 6 månader & vi skulle helt klart vilja fira de med världens bästa bilstol då vi väntar på att plånboken ska bli full nog till att köpa denna när jag går på mammapeng & min sambo endast är behovsanställd. Hade hjälpt oss så mycket i vår vardag. Heja mig, heja oss, min lilla familj ✊🏼🍀⭐️

Anonym

Köpte denna stol till son nummer två nu i november. Bästa stol ever! Problemet är bara att storebror inte alls hade den turen att jag fattade att Besafen är den bästa stolen. Känns både dumt och idiotiskt att inte ha samma säkra stol till honom. Tyvärr kostar den ju en slant. Men att få vinna en sådan stol till brorsan vore ju en dröm. Två drömstolar till två drömprinsar vore drömmen. Håller tummarna!!

Denice Dahlström

Vi behöver byta stol nu efter årsskiftet då lillasyster börjar växa ur sitt babyskydd. Det skulle verkligen vara välbehövt då vi har så många andra utgifter för tillfället (håller mina tummar och tår) ❤❤❤

fridalyckman@hotmail.com

För drygt ett år sedan köpte vi en beige BeSafe till äldsta dottern efter rekommendation från er ambassadörer. Den har varit helt fantastisk och M (som snart fyller 2 år) sitter både skönt och säkert! Att stolen är sjukt snygg och att färgen passar perfekt med klädseln på bilen är ju bara ett plus! I maj blev M storasyster till lilla E som snart har växt ur sitt babyskydd. Självklart vill vi ge Elodie samma säkra bilfärd som storasyster och att få vinna denna stol vore ett välkommet bidrag till föräldrakassan ☀️🎈💕

Louise B

Åh jag önskar detta till vår dotter Molly som är ett halvår och snart ska byta till nästa stol som är denna och säkerhet är A och O för mig och min sambo!

Elin Henning

Jag skulle bli jätteglad om jag vann stolen så bebisen i magen(bf 18 mars) kan få åka lika säkert som storasyster gör. (köpte faktiskt vår besafe stol efter inspo från din instagram). Håller verkligen tummarna på denna lucka. Min Insta är @elminh .

Katja

Min son på snart 3 år har just en sådan, och vi är såå nöjda med den! Hoppas kunna vinna en åt lillebror så att han också får åka säkert i bilen i denna fantastiska stol 🤗

Eva R

Det vore en perfekt julklapp till mitt barnbarn som behöver en ny bilstol! Håller tummarna att jag har turen att vinna, då vet jag barnbarnets föräldrar skulle bli överlyckliga. :)

Nathalie

Denna stol hade vi gett till vår dotter som ska byta från babyskyddet nu. Genom din blogg har vi lärt oss att det ska göras tidigare än vi tidigare trott. Skickar med ett rim också.


Nu när Asti lärt sig sitta vi en bra bilstol måste hitta. Säkerhet i bilen är A och O det har vi lärt oss hos lindablom månntro.

Rebecka

Min son som blir 9 månader idag skulle få denna då det nu är dags att byta stol. Aldrig provat Besafe tidigare men har önskat att köpa det till lillebror, så att vinna en nu i juletider vore ju helt fantastiskt!

Anna

Min lilla Selma skulle få använda stolen om jag vinner! Vi gillar Besafe, så hoppas på tur☘🎅🏼

Sara_johansson566@hitmail.com

Åh en sådan stol skulle jag vilja vinna till min son. Vi är på gränsen att kunna använda babyskyddet då han snart växt ur det. Såhär i juletider är inte plånboken så tjock för att köpa en ny stol. Skulle bli super glad om jag vann!! Glömde namn i förra kommentaren. 😊

Caroline

Vår stora tjej har en Besafe stol och snart är det dags för lillebror att byta, så det hade varit en fantastisk vinst för oss. ❤

Marlene

Jag skulle gärna vilja sätta min lilla kotte i den här stolen när han vuxit ur babyskyddet. Jag har till tidigare barn haft andra märken på bilstol men skulle gärna byta till besafe den här gången❤

Jeanette

Vilken vinst!😍 är självklart med och tävlar om denna🤗👏✊🍀 vår lilla tjej på 7 månader behöver snart ha en ny bilstol och då är det såklart bara den bästa som duger! Vilken julklapp det skulle bli för mamman och pappan💕
Kram och trevlig andra advent💛

Malin

Önskar att gå vinna denna till vårt framtida barn som föds i mars. Kanske lite tidigt att önska sig en stol men den kommer ju till användning framöver :)

Sanna

Vi har gått och suktat efter den här stilen men tyvärr tillåter inte ekonomin den så skulle gråta glädje tårar om vi vann den och i den skulle våran son som fyller 1år den 20 december få sitta som en liten prins ❤

Helena

Jag skulle vilja vinna denna stolen till min son och som den kommande bebisen kan ta över senare. Det verkar vara en så bra stol!

tove.sandstrom@hotmail.com

Åh vad himla gärna jag skulle vilja vinna denna super stol till min lilla dotter! Säkerheten i bilen är så viktig och med denna stol så skulle jag verkligen känna att hon sitter säkert och bra! Håller alla tummar! ✊🏼❤️

Emma

Åh vad fantastiskt det vore att vinna denna stol, den skulle användas av vårt snart nyfödda son när det dags att byta från babyskyddet <3

Isabell

Min son skulle få använda den och jag skulle ge den till hans farmor och farfar, de vill hjälpa till mycket med lämning och hämtning men det är svårt när de är så okunnig gällande säkerheten och vi har tyvärr inte råd att köpa en extra bilbarnstol, jag skulle sätta denna i deras bil så att de kan ha glädjen att skjutsa vår lille 😊

Anonym

Åh vilken underbar lucka! Skulle bli så otroligt glad om vi vann denna i grått till vår lilla Ludvig att ha när det är dags för honom att byta till en större stol.

Denice Dahlström

Åh glömde min mailadress på förra inlägget så skriver igen ☺

Vår lilla dotter behöver byta från babyskyddet nu efter årsskiftet och det skulle vara perfekt att vinna en besafe! Tyvärr har vi så många andra utgifter för tillfället så detta skulle hjälpa oss enormt. Håller mina tummar och tår ❤❤❤

Malin N

Mamma till två små barn varav lilla tjejen blir 1år imorgon, hennes föräldrar skulle bli helt överlyckliga över att vinna denna stol då vi just nu är på jakt efter en ny till lilla damen (där vi dessutom tycker super olika gällande säkerhet och funktioner) Lite tur och lycka skulle göra oss överlyckliga då hon även bröt nyckelbenet förra veckan. Trots det kämpar hon på med en arm och är nästan precis lila glad och sprallig som förut. Att vinna denna stol skulle verkligen vara en dröm just nu och skulle passa så bra till hennes första födelsedag 🎈

Maria

Du har ju skrivit så mycket om denna stol och den verkar super! Men ändå har jag inte köpt någon. Kanske ren, dum lathet att inte prova det säkraste som finns för barnen. Man vet att något är säkrare än annat men ändå så tänker man inte ett steg till och köper denna. Min son som är 9 månader ska snart få en ny stol och det vore spännande att vinna och få prova denna stol som du pratar så gott om! Och kg lovar härmed att jag köper denna även om jag inte vinner den. 😂Ha en fin söndag!

petra87.abrahamsson@hotmail.com

Åååå ja, tusen ja! Denna stol skulle bli perfekt att ha till nytillskottet så hon kan sitta säkert under våra bilturer. Älskar besafes stolar 👍🏻 håller alla tummar & tår för en vinst!

Madeleine Persson

Tänk om skulle ha tur och få vinna denna fina stol, vi väntar vårt andra barn och skulle vara så bra med en till stol som vi först och främst kan låta vår dotter använda och sedan bebis nr 2 ❤️. Hoppas verkligen på vinst skulle vara så kul att vinna den.

Linnéa

Min lilla dotter Sally närmar sig ett stolbyte från sitt babyskydd, är så himla nöjd med det från besafe och vill fortsätta på det spåret! Som ensamstående mamma hade det varit drömmen att vinna denna till min tjej, så hon får åka säkert trots hennes mammas ekonomi just nu :)

Anonym

Vill jättegärna vinna denna stol så att vår dotter kan ha den när hon ska byta bort babyskyddet. Babyskyddet är också från Besafe och vi är såå nöjda!

Carita

Wow vilket pris! Önskar mig den till sonen 😊

Linda Cathrine Liljemalm

När man tror att man är inloggad och råkar skicka kommentaren anonymt. Men som sagt vore det otroligt roligt att få vinna denna stol åt vår lilla Ludvig att ha när det är dags för honom att få en större stol. Har lärt mig så otroligt mycket om barnsäkerhet i bil från dig och vad kan vara viktigare än att våra små ska sitta säkert!

martinarask@hotmail.com

Åh denna stol skulle bli perfekt för vår lilla ettåriga tjej. Säkerheten i bilen är superviktig o denna stol verkar super!

Malin

Vilken perfekt lucka! Vår tvåmånaders har ännu ingen stol två så detta hade såklart varit den perfekta julklappen till henne. Inte för att vi har tänkt byta ännu såklart men det är en ganska stor utgift och det hade varit underbart att redan ha det avklarat. Hoppas på tur!

Jennifer

Vilken dröm det skulle vara att vinna denna stol, vår son på snart fyra år skulle få vara den som inviger den tills han vuxit ur den, men med två småsystrar skulle stolen få ett långt och lyckligt liv.

Malin n

Jag skrev nyss (om min dotter som brutit nyckelbenet och blir 1år imorgon) men glömde kontaktuppgifter haha :(

Malinnordh@icloud.com
Mvno på instagram :)

Sofia

Den skulle såklart dottern få sitta i om vi vinner!! Behöver en ny bilstol u när hon ska skolas in hos dagmamman snart!!

jossan__911@hotmail.com

Min son på snart 2 år har denna bilstol och vi är supernöjda med den. Så skulle vara så underbart att få vinna denna till lillebror i magen. 😍👍

Jenny

Vårt lilla nytillskott som nr 4 i vår barnaskara skulle behöva en ny stol,då hennes storebror inte vuxit ur sin stol och storasystrarna sitter i stora stolar så detta vore en fantastisk för julklapp att vinna till vår Amelia som en julklapp! /Jenny

Anonym

Har nyligen blivit gammelfarmor till en liten Lis och vill självklart att hon ska åka så säkert som möjligt och det i kombination med att hjälpa 2 unga föräldrar vore toppen

Jolin.e@hotmail.com

Ååå denna skulle min fina lilla prins sitta säkert i, då han nu för tillfället hatar att åka bil så hoppas jag på att han ska tycka bättre om att åka när vi byter stol, hoppas på att Mason vinner denna stol, håller tummar och tår✊🏻

Sophie

Hade varit super med en ny stol då min son är på väg ur sin nuvarande, viktiga pengar att lägga men ändå lite tråkigt såhär i juletider när julklappar ska köpas!
Hade gett den till min lilla theo som älskar att vara ute och åka bil 😊

Louise

Wow vilket drömpris 😍. Vår dotter Livia är 5mån och snart är det dags för en ny stol, att vinna denna vore fantastiskt!
@louisebostrom

Sanna

Alla barn förtjänar självklart det bästa.

Då jag inte själv har någon litem är blir det pojken i mitt liv som får ära att åka i lyx om jag vinner. - min systerson.♡

Det hade blivit segerdans i dubbelbemärkelse då min syster hade blivit glatt överraskad att få en sådan fin present åt fröet. Samtidigt som det hade fått mig att dansa fram i glädje över att få ge bort en sådan fin och säker present.

Anonym

Vill så gärna ha en sådan till min dotter! Jag måste ofta ta ur bilstolen ur bilen och det är hemskt att bråka med remmarna varje gång! Vill så gärna ha isifix för att förenkla vardagen för mig, men främsta anledningen till att ha en besafe är givetvis säkerheten. Dottern sitter inte bekvämt i stolen vi har nu, alldeles för rakt så hon hänger med huvudet när hon sover och får ont :( så många anledningar till att vilja äga en Besafe!!

Sabine

Wow, vilken tävling! 😍😍 Jag skulle så gärna vilja vinna denna, och stolen skulle min 2,5-åring få glida runt i, som en riktig kung! ❤️❤️

Sandra

Denna hade hade varit toppen när vi nu väntar vårt tredje barn och kommer behöva en bilstol till. Sonen har nu en iZi plus som vi är galet nöjda med, självklart vill mini ha en lika säker stol att cruisa runt i❤️

Veronica Marie

Stolen skulle dottern få, som det nu är dags att byta stol till. Då skulle denna verkligen vara perfekt, har bara hört fort om Besafe, och det allra viktigaste är att sina små sitter säkert.

Jessica Hultén

Vår älskade lillebror,nyblivna 1åring, som verkligen avskyr och åka bil numera då han börjat växa ur sitt babyskydd hade blivit SÅ glad över en ny fin och framförallt säker stol i bilen! Och mamma och pappa hade blivit SÅ glad över vinsten förstås! Hade varit en ära och få prova dessa omtalade stolar!

Veronica Marie

Hört gott* ska det självklart stå, inte fort... :)

Ericarystrom

Åh denna fantastiska stol skulle min dotter få sätta sin lilla rumpa i😍 Nu i juletider så är vårat konto på tok för tomt för att kunna köpa men jag håller alla tummar att jag ska få kunna vinna denna till henne så att tyngden från axlarna kan släppa och jag kan känna mig trygg i den stolen hon sitter i🙏🏼

Mimoza

Min lilla bebis behöver en ny bilbarnstol och vi har pratat om en ny Besafe (vi har babyskyddet nu) i flera veckor nu och det hade såklart varit helt fantastiskt att få vinna den :) (

Linda

Vi gillar besafes stolar, har idag 1 st och en annan. Skulle vara kul att uppgradera oss i vår andra bilen oxå med en Besafestol.

Camilla

Oj vilken dröm att få vinna denna tävling! Handen på hjärtat får jag alltid en liten klump i magen när vi ska åka någonstans. Vår dotters stol är ärvd efter mina små kusiner som idag är 8 år. Den känns helt ärligt inte 100% säker. Men det är den förmodligen... men på dessa 8 år har det ju hänt så otroligt mkt i utvecklingen och mina barn är mitt liv och jag hade kunnat klä in dem i bubbelplast för att skydda dem mot allt!

Jessica Hultén

Glömde skriva mejladress så skriver här igen,hoppas bidraget är giltigt ändå?

Sandra

Detta vore den bästa julklappen om man hade turen att vinna då vi väntar barn nr 3 och självklart vill vi att alla barn ska sitta lika säkert. Håller tummar och tår! God jul!!
Sandrapettersson90@hotmail.com

Sandra

Detta är ju drömstolen, helt klart! Men lite för dyr, dock är vi i stort behov av en bilstol till andra bilen och det hade ju varit underbart att kunna byta ut den vi har i förstebilen mot en besafe 😍 Vem vill inte att ens dyrbaraste ska åka så säkert som möjligt!

Rebecca

Om jag hade chansen att vinna skulle min son få åka säkert i bilen ❤

Sara

Om jag hade vunnit hade min dotter på snart 8 månader fått börja använda den då det börjar bli dags att byta stol nu :)

Anonym

Denna stol vill jag ha till vårt planerade barn. Att säkerheten i bilen är viktig vet vi redan, därför har vi sett ut denna fina stol till vår tilltänka bebis.

Jennifer F

Men åh vilket underbart pris! Hade jag haft turen att vinna hade min son Walter fått sitta i den. Då skulle han verkligen åka som en liten prins!

Joanna Szymanska

Vilken fantastisk vinst som jag önskar av hela mitt hjärta att jag vann😍 den hade min son Anton fått använda ❤ tryggt och säkert ska ha han färdas!
Joanna.szymanska.123@gmail.com

Anonym

Hade varit super att vinna denna stol nu i juletider när det ska köpas julklappar.
Jag hade gett den till min son då han växt ur sin stol och skulle behöva en ny. Säkerheten e superviktig då det är ens lilla hjärta som ska åka runt i den men just såhär års är det lite jobbiga pengar att lägga ut! Men en sån här ska vi absolut att ha! 😊

Signe

I januari väntar jag mitt andra barn, en lillasyster till min tvååriga son.
Det skulle underlätta mycket att få vinna en så fin och bra stol, den skulle bebisen sitta så bra i!

Anonym

Åh denna stol skulle vår yngsta skatt få åka i 😍

Instagram: Theresem

Emma Larsson

Åh om man hade tur att vinna då skulle min dotter få åka som den lilla prinsessa hon är. Babyskyddet är nu för litet och vid köp av stol vill man inte ha något slitet. Denna stol har jag hört är den bästa, jag hoppas vi får hem den så vi själva kan testa :D

Malin

Denna underbara stol skulle jag gärna köra runt min lille prins i! Säkerheten är det absolut viktigaste för mig och i denna stol VET jag att han skulle åka säkert ☺️ Håller tummar och tår och hoppas på tur!

Frida wetterling

Skulle varit så kul att vinna till ena sonen som inte alls sitter bra i sin nuvarande stol. Dessutom skulle vi behöva en stol till vår andra bil och stolar är inte billigt. Sonen älskar att åka bil, så skönt att ha en stol som är säker och trygg för honom. Håller tummarna 😊

Anonym

Glömde min mail när jag lämnade kommentaren om alla anledningar till att jag och min dotter vill ha en besafe! Våra anledningar var slitet med remmarna när man tar i och ut en bilstol utan isifix, säkerheten främst och att dottern sitter så rakt i nuvarande så hon sover med hängande huvud och får så ont i nacken sen. Det känns heller inte det minsta säkert:(

louisebengtsson92@live.se

Precis en sådan stol vi önskar oss! Snart börjar vår Nova på förskolan och med hämtningar och lämningar hit och dit skulle vi verkligen behöva en stol i varje bil!
@jagochnova

Anonym

Denna stol vill vi ha till vårtbplanerade barn. Vi vet redan hur viktigt det är med säkerheten i bilen och därför vill vi gärna ha en stol som är av hög säkerhet.

Patricia

Vi har ett stort behov av en till bilstol till dottern, och vill såklart att hon ska åka så bra som möjligt, vilket gör besafe till ett klokt val! Håller tummar och tår

Anonym

Denna stol vill vi ha till vårt planerade barn. Vi prioriterar hög säkerhet i bilen och vill gärna ha den bästa bilbarnstolen till vårt barn.

Jenny

En säker stol från besafe vore en ära att få ha till barnens kompisar, att kunna ta med de på mysiga utflykter när deras föräldrar jobbar hade varit så uppskattat av oss alla ✊

Jessica wendel

Denna stol hade vår minsting Sigge fått! Imorgon blir han 4 månader och även om det inte är dags riktigt än att byta så är det inte långt borta! En sån här grym stol hade han åkt som en kung i, både bekväm och säker!

Sara

Med tvillingar på 5 månader närmar det sig att byta till nya stolar vilket blir en dubbel utgift än man tänkte sig 😉 Så att slippa köpa en skulle ju vara toppen!! 😃
Insta: vennis_sara
vennstromsara@gmail.com

Elvira

Hade vart helt magiskt att få vinna denna bilbarnstolen! Den hade min yngsta dotter fått åka i 😍 Hoppas på tur 🍀🎅🏻

Linda Björk

Den skulle våran lilla Selma 9 månader få använda. Det börjar bli dags att byta stol till henne så det skulle vara en välkommen vinst.

Karin

Åhh!! Tänk om jag skulle ha turen att vinna denna bra och säkra stolen till min son. Vi har två bakåtvända stolar i bilen men den ena börjar tyvärr bli dålig.... Jag vill så gärna att båda barnen sitter bakåtvänt ett tag till. Min dotter är 4 år... sambon vill köpa en framåtvänd men jag vill att hon sitter bakåtvänd så länge det går! Sonen på 1 år skulle då få denna nya!

Caroline

skulle vara så roligt o få vinna denna stol till min dotter!

Elin

Ååhh, vilken lucka! 😍 Skulle man ha lyckan att vinna skulle vår minsta stjärna få denna och vi skulle kunna ge bort vår gamla. ✊🏻🙌🏻🙏🏻

Sofia

I vår bil vi åker jag och min lilla tjej,
Då är det viktigt med en stol som är mer än okej
Bonnie växer så det knakar,
Så vi nu denna tävling bejakar
Att få äran att vinna hade varit kul
Särskilt nu när det börjar nalkas till jul
För det vi trots allt helst vill göra,
Är att med en bilbarnstol från besafe kunna köra!

Hoppas på vinst till mitt hjärta ❤️✊🍀

(Instagram: thornsofia)

Katrine Karlsson

Men vilken lucka!! Inget är viktigare än att barnen sitter säkert i bilen och denna stol skulle vår lilla Elsie få när tiden är inne att byta från babyskyddet :) har tittat på denna men tyvärr räcker inte student/mammapengen till för en så lyxig stol.

Fanny

Vore drömmen att vinna en sådan stol då det är exakt den modell jag riktat in mig på! Vi väntar nämligen tillökning, fjärde barnet. Så det skulle bli han/hon som bor i min mage för tillfället som skulle få äran att glida runt i denna stol..

Anonym

Min dotter på 8 månader ska byta stol nu så denna hade varit perfekt!

Marie

Åh, vilken julklapp!
Vi skulle ge den till vår son som är 5 mån och fortfarande sitter i babyskyddet. Vi behöver köpa en ny stol till honom när han växer ut den han har nu och skulle SÅ gärna vilja att han fick sitta i en testvinnare!

Victoria

Skulle var så kul att få den här! Vår lilla tjej på 8 månader håller på att växa ur sin stol och jag vill verkligen ha en besafe till henne eftersom den är den bästa på marknaden! 😊

Sanna

Jag vill vara med och tävla om en bilstol till min son.
På senaste tiden har jag läst mer och mer om barnens säkerhet i bilen. Lärt mej mycket och vill göra allt för att mitt barn skall åka tryggt i bilen.
Med dej som ambassadör för BeSafe så litar jag på att detta är en mycket trygg bilstol och hade hemskt gärna kunna ge denna till min son.

Emma

Jag skulle mer än gärna vilja vinna en ny stol åt min son!

Magdalena

Hade jag fått vinna denna stolen hade min dotter på 6 månader fått den. Vi har inte haft någon möjlighet att köpa ny stol ännu även om det snart är dags att byta. Med den här hade hon fått åka säkert!

Anonym

Vill så gärna vinna stolen till vår son Niky ♥️ . Hade varit bästa julklappen att veta att vår son för sitta säkrast i bilen då vi kör mycket bil 😁. Hoppas hoppas hoppas & godjul 😘

Sabina

Felicia skulle få denna stol! Den vi har nu är så himla svår att montera, då vi inte har egen bil blir de så krångligt att flytta runt till olika bilar hela tiden! :/

Jennifer

Sånt bra pris. Hoppas vinna till sonen. Just nu väljer jag mellan bilstol och julklappar, vinner jag blir det julklappar!

Malin Lindgren

Åh vilken dröm det skulle va att få vinna denna stol till våran son på 7 månader. Självklart vill vi att han ska åka på det mest säkraste vis och då är ju besafe det bästa alternativet! Håller alla tummar och tår här! 🤗❤

evelinagyllensten

Åh, att vinna denna till vår lilla nyfödda hade varit helt perfekt. Då vet jag att när det är dags så åker hon helt säkert även med den större stolen:) hade hoppat av glädje om denna hade blivit vår!

Anna Lundqvist

Denna hade släktens senaste tillskott fått

Jenny

Å det hade varit perfekt att vinna en ny stol! Min dotter har haft en besafe som lillebror nu fått ärva. Bästa stolen som jag varit så nöjd med! Tyvärr är det max 18 kg på den,därför lillebror fick ärva den nu. Jag är inte alls lika nöjd med den stol dottern nu fått ärva av kusinen, hon sitter inte alls lika bra i den så jag vill byta ut den. Dottern är bara 2,5 år men väldigt lång så det känns viktigt med en bra stol där hon ändå kan sitta bra tills hon är minst fyra år, helst längre.
Håller tummarna för tur!
Tack för en bra blogg!

Malin Lindgren

Åh vilken dröm det skulle va att få vinna denna stol till våran son på 7 månader. Självklart vill vi att han ska åka på det mest säkraste vis och då är ju besafe det bästa alternativet! Håller alla tummar och tår här! 🤗❤

Sofi

Åh vilken lucka!! :) Jag skulle gärna vilja vinna denna stol till vår dotter, jag har tyvärr varit med i trafikolycka och vet vilka enorma krafter en krock kan åstadkomma. Som tur var gick det bra för alla inblandade men jag skulle så gärna vilja få sätta mitt barn i en sån här bra och säker stol - det vet jag ju att den är tack vare ditt ambassadörskap.

Ulrika

I augusti blev jag moster till finaste lilla Lily som kom till oss efter många års kämpande. Jag önska såklart att hon ska åka så säkert det bara går därför önskar jag vinna denna till henne o hennes familj.
Följer på ig @casadeulrika

Susanne

Ja denna stolen hade varit perfekt att vinna, denna stol har vi redan till vår dotter men att få vinna en till och kunna ge den till mitt brors barn hade varit perfekt. :)

lisa.angeros@gmail.com

Skulle vara så skönt att slippa flytta runt stolen vi har! Och istället lugnt luta oss tillbaka i båda bilarna och låta vår tös åka säkert!

Moa

Denna vinst skulle underlätta otroligt mycket för vår familj då vi flyttar nästa vecka och är i stort behov av ytterligare en bilbarnsstol till våran 3-åriga dotter Siri! Håller alla tummar och tår! 🙏✊🏻☺️

Liselott

Önskar vinna denna fantastiska stol till vår dotter Sally på 7 månader snart som är i startgroparna för att byta stol. Vore skönt att veta att hon åker säkert i en besafe!

Sofie

Min som som är 3,5 år skulle behöva en ny extra stol då jag inte känner mig trygg med den stolen han har idag i sambons bil! Den som vi har nu sitter verkligen inte bra och den är inte heller lika godkänd som den här stolen är! ✊🏼✊🏼

Nathalie wilstorp

Jag hade blivit så otroligt glad att få vinna denna stol då min dotter jill snart måste byta då han har blivit 9 månader redan 😰 bilstol är så viktigt så att de sitter säkert och såklart vill jag ju att min dotter ska sitta säkert <3

Emma Moberg

Vill jätte gärna vinna den här stolen! Den skulle vår tjej på 7 1/2 månad få :) vi har haft besafes babyskydd och är såå nöjda med det men nu är det dags att byta ut den!

Emilyelinora

Min son blir 7 månader nu i december. 😇 Han hade jag velat ha i en sådan. Han är inte den gladaste kille när vi åker bil men han kanske blir 👍 Dock e de viktigaste han sitter säkert och det vet jag han gör med denna!

Nathalie Larsson

Åh vilken dröm att få vinna denna stol till min son! 😍 att barn åker säkert i bilen är jätteviktigt för mig och med denna stol skulle jag känna mig trygg när vi är ute och åker! ❤️

Frida

Hej! jag önskar vinna denna till vår lilla nr4 som beräknas komma 22januari! Med fyra barn är det många utgifter men alla barn ska sitta och färdas säkert i bil! Vore en dröm att få vinna en fin stol till lillasyster som räcker länge för bakåtvänt åkande och dessutom är både lätthanterlig och snygg! Glad andra advent och nu håller vi tummarna! Fridaellen@hotmail.se, eller "tuvaliee" på Instagram där jag redan följer Besafe.

Anonym

Håller tummar och tår för att få vinna en sån här till min dotter! Vore ju guld värt med en stol i denna säkerhetsklass som dessutom har en enkel isofix fästning vilket möjliggör att kunna flytta stolen mellan olika bilar. Vet att mormor och morfar skulle bli väldigt glada över att kunna ta med våran lilla på utflykter utan problem 😊

Anonym

Oj vad fina stolar. Ser sköna å bekväma ut. Om vi har turen att vinna så får vår dotter den som snart ska byta till ner större stol. Skulle ju vara passligt, så behöver vi itne ut med några pengar;)
annihaggman@gmail.com

Josefine

Åh vad jag hoppas på att vinna den till vår dotter, 😍

Frida.G

Wow vilken tävling! Är verkligen i stort behov av en bilstol till vår älskade Tindra! Då vi fått dagisplats en halvtimme bilfärd ifrån hemmet! Pga att det finns för få förskolor i vår kommun och för många barn! Så i stället för att gå i 5 min till närmaste så blir det bilfärd! 🚗💨

Elin

Jag skulle jubla om jag vann denna. Miste min förstfödde son, en dyr och jobbig historia. Vi väntar nu på nr 2 och vill så klart ha det bästa man kan få när det gäller säkerhet.

Björn

Som en av få kille som börjat följa dig borde man ha lite företräde ;). Stolen är till min 6 månaders tok unge som håller på stt växa ur sin gamla :)
Bjorn.nilsson@robomatic.se

Emelie

Lilllebror är snart 9 månader och är då i behov av en säker bilbarnstol och vad passar inte bättre än en Basafe som verkar vara en av dom säkraste bilbarnstolarna 👏 vi håller våra tummar!

Lotta

Det börjar bli dags för vår minsting att uppdatera sin bilbarnstol och då skulle det vara perfekt med en sådan här vinst. 🍀 Tyvärr är ekonomin lite tajt när man varit föräldraledig ett tag så det vore så tacksamt med en sådan vinst. Säkerhet i bilen är viktigt! ❤️

Sofia F

Åh det här hade varit perfekt att vinna! Det är snart dags att köpa ny bilstol till vår dotter på 5 månader. En besafe är vår dröm just nu! Tyvärr så finns inte pengarna till en sån stol då alla pengar gått åt till vår IVF behandling för att ens få vår dotter :( hoppas hoppas! Håller alla tummar och tår.

Nina wennberg- ninaw_ på instagram

Om jag vinner blir de min lilla bebis på 2 veckor som får stolen 😊 stora syster och storebror har ju redan stolar så lillebror blir perfekt kandidat 😄👶

Linnea Lakey

Åh vilken tävling 😍 Dottern åker i en Besafe izi kid X3 idag och vi är såå nöjda. Hennes pappa har valt att lämna oss för en tid sen och han har nyligen skaffat sig en ny bil och jag önskar ingenting hellre än att hon får lika högt säkerhetstänk hos honom. Därför önskar jag mig världens bästa bilstol till min dotters pappas bil...

Anonym

Att vinna denna stolen hade varit en dröm då lillebror ska byta till stol nr 2 efter jul.

Ramona.olsson@hotmail.com

Amanda

Hade varit så skönt att vinna denna stolen så vi vet att vår lilla prinsessa kommer sitta säkert även efter babyskyddet som självklart är ifrån besafe!

Therese

I den här stolen skulle min underbara dotter få åka i. Vi åker väldigt mycket bil i långa sträckor så henne vill vi ha så säker så möjligt under dessa turer. Vore fantastiskt att kunna sätta henne i en sådan stol.

Julia

Jag skulle ge bort den till min syster och hennes man, så min systerdotter får åka säkert i bilen <3

Ramona.olsson@hotmail.com

Att vinna denna stol hade varit en dröm då lillebror ska byta stol efter jul.
Insta: rajjjee

Anonym

Vårt nytillskott skulle få använda denna när vi byter från babyskydd! Bästa märket på bilbarnstol :) Har tipsat vänner på IG och följer Besafe. E-post: Evelina.vikholmen@live.se Med vänlig hälsning, Evelina

Madeleine

Jag skulle vilja vinna stolen till min son 😊 Har en dotter sedan tidigare och hon har en sådan stol men hon behöver den några år till då jag vill att hon åker bakåt ett tag till 😊 Då jag är föräldraledig och min sambo studerar finns inte den ekonomin just nu att köpa den stolen 😔 Håller tummar och tår nu 💗

Anonym

Skulle vilja vinna den här till min dotter som är 1,5år. Hon har en som jag fick köpa begagnat och jag är så fruktansvärt missnöjd med den sen jag köpte den, men när man jobbar 50% och sambon varit arbetslös sen i augusti så hade vi inget annat val. Skulle så gärna vilja vinna den här så hon får åka säkrare och en mer komfortabelt resten av åren som hon ska använda bilbarnstol 👶

Sofia

Vilken otroligt bra lucka i kalendern 👏🏻😃
Vår lilla kille behöver byta ut sitt babyskydd inom kort och vi önskar honom såklart den allra bästa och säkraste stolen. ❤️

✊🏻🍀 Kram

Sofia

Vilken otroligt bra lucka i kalendern 👏🏻😃
Vår lilla kille behöver byta ut sitt babyskydd inom kort och vi önskar honom såklart den allra bästa och säkraste stolen. ❤️

✊🏻🍀 Kram

Madeleine

Jag skulle vilja vinna stolen till min son 😊 Har en dotter sedan tidigare och hon har en sådan stol men hon behöver den några år till då jag vill att hon åker bakåt ett tag till 😊 Då jag är föräldraledig och min sambo studerar finns inte den ekonomin just nu att köpa den stolen 😔 Håller tummar och tår nu 💗

Petra Pettersson

Den här stolen hade varit perfekt nu när min Selma börjar på förskolan. Då mannen kommer lämna henne och jag kommer hämta behöver vi två stolar. Just nu har vi en BeSafe av samma modell i den ena bilen och vi älskar den. Selma sitter trygg och bra i den vilket gör att vi gärna vill ha en till sån i bil nr 2. 😍

Evelina

Våran kille på 8mån hade fått denna fina stol. Hade känts bra att slippa vår nuvarande stol som inte allas är i denna klass. Är supernyfiken på besafe om den är så fantastisk som vi tror!!! 💛

Malin

Jag hade så gärna velat vinna denna stol till min dotter, som idag blir 9 månader! Hade passat perfekt att vinna en sån här säker och fin bilstol😍

Therese Lönnberg

Vår älskade lillasyster blir 6 månader på julafton och det är dags att byta ut babyskyddet. Storasyster åker i en besafe izi plus och vi vill absolut att lillasyster Wilma ska åka lika säkert i bilen, och vad vore härligare än att få ge lillasyster en fin och säker stol i julklapp!

Therese Riandebäck

Vår underbara unge Tyra hade fått äran att använda stolen om vi hade vunnit den. Vill veta att hon sitter så säkert som möjligt i bilen, så en stil från BeSafe hade varit perfekt!❤

shi0_@hotmail.com

Skulle så gärna vilja vinna den här till min yngsta dotter. Vi fick lovat köpa en begagnad bilbarnstol när pga av att vi inte hade råd att köpa en ny när jag bara jobbar 50% och sambon varit arbetslös i 5månader. Skulle va helt fantastiskt att vinna den här stolen så våran tjej fick åka både säkrare och mer komfortabelt, så vi håller tummarna idag ☺

Jenny

En bilbarnstol är precis vad vi behöver till vår Tilde som är 7 månader och snart behöver byta ut babyskyddet. Bara det bästa är gott nog när det kommer till säkerhet för mina guldklimpar, synd bara att det är så dyrt med bilbarnstolar. Speciellt så här i december när jag hellre vill lägga pengar på julklappar. Tack för en bra blogg förresten!

My

Om jag vann denna så skulle jag bli så glad. Den skulle användas till vår Ebba, snart tre år. Vi har idag en stol som är krånglig att sätta fast och varje gång den ska sättas i eller tas ur så är jag orolig över att det verkligen är säkert. Denna skulle vara toppen!

Alexandra

Som nybliven ensamstående och studerande mamma till mina två små prinsar så är inte ekonomin direkt den bästa i dagsläget o särskilt inte nu till julen.
Att få vinna denna fantastiska stol till min yngsta son Milton hade varit så otroligt tacksamt o underlättat tillvaron något fruktansvärt.
Så jag håller alla tummar jag bara kan ✊🏼✊🏼✊🏼
// Alexandra

Maria

Min älskade son peps hade fått äran o åka tryggt i denna när vi åker o hälsar på hos familj o vänner!

Veronica

Åh vad jag håller tummarna för att vinna en stol till vår tjej på två år. Vi har precis köpt en sådan stol till lillebror på 6 månader men det vore ju såklart helt fantastiskt om bägge fick åka bil precis lika säkert 😍❤️

Anonym

Vilken tävling såhär 4 december. Vi skulle ge denna till vår pojk Ebbe som är 7 mån. Han har en blödarsjuka som gör att han behöver alla skydd han kan få. Bästa julklappen i ett paket. Säkerhet, omsorg, nyttiggöra å den nya grå är så snygg tycker modern 😊Kram Cornelia

Rebeckaochminelle

Våran stol börjar bli liten för Minelle & jag har sett hur bra Selma sitter i denna! De är ungefär lika stora så jag tror den skulle göra sig ypperligt åt Minelle. Dessutom känns det säkrare med Isofix som det tyvärr inte är på den stol vi har nu. En fantastisk julklapp till min dotter helt enkelt! Säkerheten först. God jul 🎅🏼🎄

Anonym

Skulle bli superglad om min son vinner stolen! Vi har den till vår dotter och är så nöjda med den! Säkerheten är viktig när det dyrbaraste man har ska sitta där i.

Sarah

Åh jag hade blivit så glad om jag vunnit denna stolen till vår son Oskar som är 6 månader gammal. Han sitter stadigt sedan länge närmar sig viktmässigt att kunna byta stol. Det hade ju varit perfekt att få sätta honom i en stol som jag vet till 100% är trygg för honom.
Min mailadress är: mandel86@hotmail.com

Ellinor

Det skulle vara GULD värt att vinna denna underbara och framför allt säkra stol till vår dotter. Hon är snart 5 månader och vi har just köpt hus, så ekonomin finns inte riktigt för att köpa en sån till henne nu. Vill dock inget hellre än att hon ska sitta så säkert som möjligt när det är dags att byta från babyskyddet, vilket är ganska snart. Detta skulle vara den absolut bästa julklappen till hela vår familj! ❤️ Instagram: @janeellinor

mammacorneliam.blogg.se

Vilken trevlig tävling en söndag som denna. Vi hade gett denna till vår Ebbe (7mån). Ebbe har en blodsjukdom som gör att han behöver alla skydd han kan få. Känns kul med en julklapp som är både skydd,nytta och den nya grå tycker mamman är så fin ❤️😋😊

lindqvist.sarak@gmail.com

Jag hade gett den till vårt eget barn. BeSafe har superbra stolar som känns otroligt trygga att använda.

Emilia

Nu hoppas jag på tur för vår minsta lilla filur! Hon snart växt ur babyskyddet har, det blir trångt när vi är ute och far. Jag håller alla tummar och tår, att vi denna bilbarnstol får ✊🏼✨

Emilie

Vi står inför ett bilbarnstols byte för våran dotter Felicia. Detta är lätt våran favorit. em.ili.ee på instagram :-)

Mia

Snart är det dags för min 7-månaders lilla tjej att byta från babyskydd till en bilbarnstol, hela familjen hade blivit superglada om vi vunnit denna och lillasyster hade fått åka säkert i många år till😊👏

EmMao21@live.se

Skulle skrika av lycka om vi hade turen att vinna denna stol!
Har letat så efter en bra stol att ha hos gammelmormor och gammelmorfar som är lätt för dom att montera och som sonen på snart 1,5 år åker säkert i. Men tyvärr ligger de långt över våran prisklass vilket gör att stackaren fortfarande har babyskydd där som han verkligen hatar 😔 Så detta skulle verkligen underlätta så för oss då dom så gärna vill hitta på saker med sonen men aldrig kan då dom inte kan ha honom i bilen ❤

Lisa

Vi har idag en BeSafe stol i vår bil och vi hade önskat att mina svärföräldrar också kunde ha det i sin bil för att kunna hämta vår lille son på förskolan de dagar när de är lediga :)

Anonym

Åh vilket pris, detta håller vi tummarna för att vinna till vår lillebror i magen "Karl-John" vilken bonus de hade varit att inte behöva köpa en till då storasyster kommer använda sin ett bra tag till❤️❤️ Vi håller tummarna Sofia o storasyster Belle
Sofia.karlsson.c@gmail.com

Michaela

Denna skulle våran minsta son på 7 månader få åka runt i!
Vi har haft besafe babyskydd och är verkligen supernöjda! ✨💫👌

Nathalie

Hade så gärna velat vinna den till vårt första barn då vårt andra barn inom en snar framtid kommer få ta över hans stol.

Jullan

Hade fått vara helt underbart att kunna ge min storasyster denna säkra bilstol så att min systerdotter får åka säkert :)

Thoria

Ååh vilken bra vinst! Min dotter hade antagligen fått denna och min kommande son hade fått hennes som hon inte haft länge men som oxå är plusgodkänd. Men en stol från besafe är verkligen drömmen! <3

Anonym

Inget annat än det bästa är bra nog när det kommer till säkerhet!Bästa Bella, precis som min dotter är bästa (som mamma kan man inte tycka annat) och hennes namn (Bella) betyder vacker är denna stol detsamma - bäst i test när det kommer till säker bilåkning och stilig/snygg/vacker ;p emebro1@gmail.com /@emeliebrobergs

Josefin

Jag vill vinna! Min systerdotter skulle få äran att få den isåfall!

Emelie

Tänk vilken lycka att få vinna en så snygg och bra bilbarnstol! Min grabb Axel växer snart ur sitt babyskydd så snart behöver vi köpa bilbarnstol 😊😊

Cecilia karlsson

Mormor till min lilla tjej skulle bli så lycklig om vi vann den här! Hon vill gärna hämta på förskolan och kunna skjutsa sina barnbarn vid behov. Nu flyttar vi runt de stolar vi har och krånglar. Det här vore ju drömmen! Snygg och säker!

Sandra

Jag skulle bli såååå lycklig om jag vann denna! Vi har en likadan till vår dotter saga men vi har två bilar, och får krångla och byta fram och tillbaka. Vi hade ett annat märke till dotter nr 1 och vi märker såå stor skillnad på stolarna. Kommer aldrig vilja ha nått annat märke!

Victoria

Vi har en dotter på snart 8 månader som vi ska byta stol till när som helst! Drömmen hade varit denna stol, så man vet att det viktigaste man har i livet åker tryggt och säkert! Sen är den väldigt snygg också 🙌🏼 Nu i juletider är det mycket utgifter och vi måste även köpa en ny vagn så att få vinna en bilbarnstol hade varit en stor lättnad! Vi håller tummarna på lite tur så vår dotter får åka bil som en riktig prinsessa💕
Instagram @victorialindgren

Emma

Vilken lucka! 😍 Denna hade lillebror fått god användning för! ❤️👶

Anonym

Mitt barn som föds till sommaren hade fått använt denna ❤ som student och sjukpensionär är bilbarnstol tyvärr en väldig dyr investering, men den mest nödvändiga att ha.

Karin

Om jag skulle ha turen att vinna denna fantastiska stolen så skulle min älskade dotter få åka i den. Älskar Besafe och deras säkerhets tänk. ❤️

Elinwinberg

Åh vilken underbar vinst! Denna stolen hade jag velat ge min dotter på 10-månadersdagen då hon snart växt ur babyskyddet och vi bara har en begagnad stol till henne 😄 känns säkrare med en ny stol. Du har ju pratat så gott om dessa ☺

Kolabit@hotmail.com

Om jag skulle vinna denna skulle min son få den att sitta i nu när lillasyster sitter i hans gamla. Färg spelar absolut ingen roll ned den grå såg fin ut.

Patricia Ekeberg

Ååh jag har längtat efter denna stol till dottern, men som ensamstående och tight ekonomi finns det inte pengar till en ny bilbarnstol, ISABELLE min älskade solstråle och mitt allt förtjänar det bästa! Då vi ofta är ute på vägarna när vi åker till släkten och åker till Norge ett par gånger om året tycker jag det är riktigt viktigt att det viktigaste jag har åker Säkert och bekvämt!
I en Besafe hade hon suttit lika bekvämt som en drottning och åkt med stil! Tänk vad detta skulle göra att få ge henne denna bästa bilbarnstol till min älskade flicka!!
❤️💜💙💚💛❤️💜💚💛❤️💛
B-ästa comfort
E-n snygg stol
S-äkraste stolen
A-lltid skön
F-inne ingen bättre
E-n dröm
❤️💚💜💙💛❤️💚💜💙💛❤️💜💚💙

Vi håller alla tummar och tår vi har!🙏🏻🙏🏻
Patriciaochisabelle@instagram
Patriciaekeberg@live.se

Christine.lopresti@gmail.com

Min bror hade fått den till sin son. Då de har de lite kärvt så hade detta gjort dem överlyckliga att få veta att deras barn pittoreska säkert och att den är snygg är bara ett stort plus i kanten. Så nu håller vi alla tummar och tår 🍀/Christine

Therese

Jag skulle vilja vinna den bästa stolen till sonen som just nu har en begagnad stol i vår andra-bil. Hade känts tryggt att veta att han åker säkert i båda bilarna! 🍀🍀

Rebecca

Efter vi har läst och grötat in oss i din blogg kommande barnsäkerhet i bil så har jag blivit helt såld av denna stol. Vince har redan en stol men skulle så gärna vilja byta ut men har en sabo som tycker det är onödigt att byta. Nu när vi väntar andra så vet jag givetvis vilket babyskydd som skall inhandlas men! Vinnie vill också sitta säkert i bilen 💕 IG @rebeccastolts

Linda

Det är inte alltid så lätt, att veta att det underbaraste man har i bilen sitter rätt. Som förälder man alltid rätt vill göra,
så dottern skulle få äran att i detta vrålåk få sitta.
Jag kunde då med lugn och ro bilen köra, för denna stol är en av de bästa man på marknaden kan hitta.
Håller tummarna för tomtevinst!

emma persson

Vill vinna denna stol till min minsta lillebror Nor. Som den lilla bebis han är och jag håller han kär, när han åker runt många mil i vår bil <3

Patricia Ekeberg

Ååh jag har längtat efter denna stol till dottern, men som ensamstående och tight ekonomi finns det inte pengar till en ny bilbarnstol, ISABELLE min älskade solstråle och mitt allt förtjänar det bästa! Då vi ofta är ute på vägarna när vi åker till släkten och åker till Norge ett par gånger om året tycker jag det är riktigt viktigt att det viktigaste jag har åker Säkert och bekvämt!
I en Besafe hade hon suttit lika bekvämt som en drottning och åkt med stil! Tänk vad detta skulle göra att få ge henne denna bästa bilbarnstol till min älskade flicka!!
❤️💜💙💚💛❤️💜💚💛❤️💛
B-ästa comfort
E-n snygg stol
S-äkraste stolen
A-lltid skön
F-inns ingen bättre
E-n dröm
❤️💚💜💙💛❤️💚💜💙💛❤️💜💚💙

Vi håller alla tummar och tår vi har!🙏🏻🙏🏻
Patriciaochisabelle@instagram
Patriciaekeberg@live.se

Anonym

Är nybliven gudmor till ett litet charmtroll som behöver denna men pengar har noll. Hon är busig och pratar mest hela tiden, men än är hon för liten för att sitta i den.
Tove.k.eriksson@gmail.com

Fanniesillen@hotmail.com

Hej Linda! Vilken SJUUUKT bra tävling!! Safety first!

Min skrutt blev fem månader i veckan och man kan ju tro att en femmånaders ska kunna sitta i sitt svindyra babyskydd ett par månader till, men knappast när han redan väger nära 10 kg. Helt otroligt. Vi har dessutom hamnat i den farliga "ni kan köpa vår gamla stol till en billig peng"-fällan där jag är för artig dör att tacka nej men samtidigt är osäker på hur gammal stolen är och om den är tillräckligt säker för vår skrutt, han ska ju ha stolen i flera år till!

Jag och min familj skulle bli så bombastisk glada om vi fick vinna den här fantastiska stolen och känna oss helt säkra att köra det dyrbaraste vi har när vi ska på utflykt.
Kram och glad andra advent <3

Bonnie

Vilken tävling! Precis vad vi behöver till lillebror. Vi har kvar storasysters stol men den är gammal så har insett efter att ha följt dig att den är FÖR gammal för att använda till lillen! Skulle va härligt med en ny, säker stol till min lille!
Tack för allt! / Bonnie

Michaela

Vi fick våran första lilla tjej i augusti iår. Hon är det absolut mest värdefulla jag har och kommer att ha i mitt liv. Med långt till hennes mormor och morfar, moster och morbror så blir det rätt många bilresor för att hon ska få en bra relation och anknytning till dem.
Drömmen vore en bilstol från besafe så att jag med 100% säkerhet vet att hon sitter så säkert som hon bara kan under våra resor till familjen.
Vore en dröm!

Therese Persson

Vilken otrolig vinst detta skulle vara 😍 Vi har redan planerat in att köpa en sån här stol till sonen i mellandagarna för det är snart dags att byta från babyskyddet! Vore en dröm att få vinna en, desto mer pengar över till julklappar åt barnen ✊🏻✊🏻🌟🌟

Ida S.

Ett två tre det ska nu ske. Tvillingar beräknade om ett par veckor få, herregud hur ska detta gå! Från ett bakåtvänt barn till tre på en gång, vi får väl trycka ihop oss och sjunga en sång, hålla barnen glada i vår lilla bil som proppfull ska rulla fram mil för mil. Tre bakåtvända stolar blir inte lätt, men denna vinst skulle underlätta en skvätt. Storebror skulle bli så nöjd och glad att få åka som en kung i iZi Kid genom våran stad. Ett orosmoment mindre för stolar lär gå åt, tänk att med denna vinst få fira det med pompa och ståt!

Emily Nielsen

Här hemma skulle vi segerdansa med Theo 8 mån som hade fått den bästa och säkraste bilbarnstolen! 🚘 Vi ska byta till stol två nu när han blivit större och som du skrivit så många gånger är säkerheten i bilen otroligt viktig! Jag vill tacka dig Linda för all kunskap du delar med dig och extra tacksam är jag som förälder att jag började läsa din blogg när jag väntade lilleman. Jag känner som dig och du har verkligen nått ut till mig och du är en förebild - "Det här är något jag brinner för, känner starkt och mycket för. Och något som jag, med min kunskap och min möjlighet att nå ut till många människor vill fortsätta sprida". Vilket resulterade i att vi köpte ett babyskydd från BeSafe och noggrannhet i hur han sitter, rätt bältad och nära kroppen. Fått höra många gånger att jag överdriver och är extrem då citerar jag dig och säger "Var rädd om det dyrbaraste du har". Tack än en gång för att många barn tack vare dig sitter säkert i bilen. Hoppas så på en segerdans här hemma! Glad andra advent 🌟🌟@emilynielsen88

Sandra Lundin

Som nybliven förälder hade det varit guld värt att vinna den säkraste och bästa bilbarnstolen av alla. Utgifterna är många och inkomsten begränsad, men vi vill självklart att våran guldklimp ska åka så säkert det bara går. Vår "lilla" dotter heter Clara och är 3 månader på onsdag och det är henne vi önskar vinna bilbarnstolen till :)

Sara

Denna vinst hade varit perfekt till pyret som växer i magen. Det hade även varit pricken över i:et och vinna denna på min självaste födelsedag 😀

Madeleine Lindh

Oj vilken fantastisk lucka! Vår dotter ska snart byta bort babyskyddet och efter alla recensioner och produkttester jag läst så vore denna stol drömmen att få byta till. Snälla tomten, hoppas Selma hittar denna under granen på julafton! 🎁🎄🎅🏼❤️

Michaela

Glömde mailadressen i mitt inlägg nyss, så här kommer den.

Jennydybner@gmail.com

vill vinna denna stol till min son som för tillfället är 7 veckor! jag gillar inte åka bil, men ska vi åka så ska de bannemig vara säkert!
som förälder är beskyddande-känslan ibland övermäktig och man kan känna sig uppgiven men denna stol kan göra mig som mamma trygg i tanken, att min son är så skyddad som bara möjligt i bilen .. åtminstone.

Nissasamanda

Vore fantastiskt att vinna denna! Skulle spara den till nästa barn som jag hoppas vi kommer få då vi har problem att få barn. Vi hoppas vår dröm slår in en gång till, vi har en fantastisk 4åring som vi gärna vill ge ett syskon ❤

Anonym

Lite synd att man inte kan få välja om man vill ha isofix eller inte

Sandra Lundin

Glömde min Instagram 🙈😝 @sandrauldin

"Som nybliven förälder hade det varit guld värt att vinna den säkraste och bästa bilbarnstolen av alla. Utgifterna är många och inkomsten begränsad, men vi vill självklart att våran guldklimp ska åka så säkert det bara går. Vår "lilla" dotter heter Clara och är 3 månader på onsdag och det är henne vi önskar vinna bilbarnstolen till :)"

Olivia

Jag skulle så gärna vilja vinna denna stol till min son på 8 månader. Vi borde köpa en ny stol och jag har länge suktat efter denna då jag vet att besafe är oerhört noggranna med säkerheten. Dock känns det lite dyrt just nu så detta vore ju en dröm 😍

Jennie

Min 6 månaders son skulle få äran att sitta i den. Vi är på jakt efter en ny bilbarnstol då babyskyddet snart är för litet :) hade varit super att få vinna denna !!! ❤👌

Emma

Åh! De vore ju drömmen att få sätta barnen i en så fin stol! Håller tummarna! Dahlberg___@live.se

Mirandakrasniqii@hotmail.com

Det skulle fantastiskt att vinna denna stol till min son, han älskar att åka bil och somnar direkt Då vore det bra att åka säkert med denna bilbarnstol! :)

Johanna

Sonen melker skulle få åka denna bäst i test barnstolen ❄ det finaste man har vill man ju ska åka i bästa stolen. Spanat efter denna länge men ekonomin har inte tillåtit

Maria Turesson

Åhh❤
Dottern växer så det knakar och efter jul är det dags att byta upp sig från babyskyddet.
Två saker är viktigast för en bilbarnstol för oss:
Den ska vara bekväm, då vi åker till släkten som bor ca 25 mil bort så ofta vi bara har möjlighet.
Den ska vara SÄKER! När lilltjejen var 5 veckor blev vi påkörda av ett drograttfyllo utan körkort. Trots att vi åkte V70 blev bilen helt förstörd. Alice satt bak i sitt babyskydd och vaknade inte ens i krocken. Så tacksam för att vi redan då satsade på nya och säkra grejer! Att få vinna en bäst i test stol hade varit drömmen 😍
Mail: maria_turesson@hotmail.com
Insta: maria_turesson

pappatillalwin på instagram

Ååh den hade jag mer än gärna vinna 😄. Sonen Alwin skulle få det så bra i den 😄

Linnea

Jag hade gett den till min killes bror som precis blivit pappa. en sådan fin present hade varit höjdpunkten på julen

anna.hjerpe@gmail.com

Åh denna skulle jag vilja vinna 😍 vi väntar vårt första barn nu, BF26/12. Så denna skulle vår lilla kille få åka i när han växt ur babyskyddet. Man vill ju att dom ska åka så säkert som det går och vi har hört massa positivt om denna stol. / Anna

Amanda

Ojojoj, vi håller på att kika på bilbarnstol då det inte alls är så långt borta nu.. Ekonomin är knapp nu efter då vi försöker låta Enya vara hemma så länge som möjligt så sparkassan töms.. Kan inte tänka mig att få någonting bättre än en säker stol till vår lilla tjej!! Håller alla tummar här hemma, ✊✊✊

Hanna

Ååh va jag önskar att jag fick vinna denna till min älskade Harry. Den perfekta Julklappen. Att få ha den säkraste stolen på marknaden skulle betyda så mycket. När man bor på landet åker man mycket bil. Vi hade besafe babyskydd, så himla bra, var såå nöjd.. Men nu fick vi köps en lite billigare stol till att börja med. Håller tummarna!

Sandra Georgsson

Ååh jag och sambon hade blivit överlycklig ifall vi hade vunnit denna till våran lilla pojke som precis ska byta till stol nummer 2
Instagram. Sgeorgsson

Hannah

en bebis på vägg ska behöva det!

Anonym

Bästa priset vilken vinst!! Hailey skulle få åka denna röda skönhet om vi vann. Johanna Panzar

gerner_l@hotmail.com

Jag skulle ge den till min systerdotter som nyss kom till världen. Dom behöver en säker stol om några månader! 💚

Amanda A Nilsson

Hoppas på turen att vinna denna till min gosse, som är någon vecka äldre en eran minsta . ✊🏻👏🏻

titti skarp

hej

jag skulle ge den till min syster
hon har nyligen fått barn
och denna gåva är ju u nderbar

Sara

Om jag vann så skulle min son ludvig få stolen som fyller 2 år. Hans stol han gått sönder och ekonomin är inte den bästa nu till julafton .. Men om vi skulle få turen att vinna en ny stol så skulle det kännas helt underbart, har sån ångest att jag inte kommer kunna köpa dom julklapparna och födelsedagspresenterna som jag planerat
( eftersom han fyller 2 veckor efter jul också) en ny stol är absolut Inte billigt och som ensamstående kommer jag aldrig ha råd med en sån fin stol till min son .
vi håller verkligen tummarna. För detta är verkligen någon vi behöver och något vi verkligen hoppats på . Kanske får vi ett litet julmirakel
Mina uppgifter instagram: apurt

amanda_jansson@hotmail.com

Åå!! Har en dotter som blir 6 månader den 29 december, detta vore den perfekta stolen att byta till ifrån babyskyddet vi har nu! 😊

Anonym

Detta är första gången jag är med i någon tävling. Denna skulle jag mer än gärna vinna till min son Jacob. Han behöver en ny bilstol men tyvärr har mannen blivit arbetslös så vi har intr råd och köpa en ny stol till han.

Martin

Tänk om man man vann denna stol så skulle jag ge den till en familj som kanske inte har extra peng att lägga ut till en bra bilstol. Det hade ju varit helt fantastisk. Det är viktigt att man hittar en bra säker bilstol med kvalité och har även hörts talat om positiva omdömen från andra familjer om detta. Håller alla tummar och tår att denna vinst jag vinner och jag får chansen att få en familj att bli så glad att få vinsten sen efteråt.

Nathalie Panagiotidou

Håller tummarna att jag vinner, min tvåårings stol är en graco och går ut nu 2017 och sen måste ännu en stol köpas för vår lille på två månader (inte än dock)!vill inte köpa något begagnat igen då jag lärt mig mycket om stolar nu! Vår ekonomi är inte på topp då vi lever på min föräldrapenning och sambons lön på 9000. Jag håller tummarna!,

Christine

En bilbarnstol av bästa kvalité,
Önskar vi att tomten vill ge.
Babyskyddet snart urvuxet är,
Tiden för byte är redan här.
Sonen ska åka bekvämt och tryggt,
I denna stol åker han dessutom snyggt.
En bilstol från BeSafe hade varit en dröm,
Hoppas nu tomten min önskan inte glöm.

maria

Håller tummarna att dottern får sitta som en prinsessa i denna!

Rebecca

Denna stol hade såklart vår Signe fått sitta säkert i. Vi kommer vara i behov av två stolar när hon börjar förskolan då farmor och farfar kommer hjälpa till med hämtning minst en dag i veckan. Vi har köpt en men mest sneglat på billligare varianter då två dyrare känns i plånboken. Om vi vinner kan farmor och farfar ta den vi köpt med gott samvete och S är trygg i bilen.

Malin och Kasper

Åååh vilken tävling. Vi använder babyskyddet nu till vår pojk som växer med raketfart. Älskar deras skydd och vill även att nästa skydd ska ha samma kvalité. Vi har dock inte råd med denna stolen så hade vi vunnit den hade vi blivit överlycklig då vi kör mycket. 😍😍 Inte minst för att jag aaaldrig vunnit något så att vinna något så bra hade varit oslagbart 🙈
Glad andra advent! :-)
Nackrup.vimedbarn.se
@nackrup

Linnéa

Det skulle vara toppen att få vinna denna stol till vårt minsta hjärta Signe! Hon är 4 månader nu, så det dröjer inte innan det är dags att byta till stol nr 2! 😍

Elin

Jag hade blivit så glad om jag vann, då vi väntar vårat första lilla mirakel i början på nästa år, så vi är precis ute efter ett babyskydd, ett riktigt bra ett. Då säkerheten är så enormt viktig. Det skulle betyda så mycket för mig och min sambo om vi van den till våran lilla son.

Jannike

Om jag skulle vinna denna skulle den gå till min lille systerson. Min syster har lite knaper ekonomi och jag skulle bli så glad om jag kunde få hjälpa till med detta!

Annie Mårtensson

Besafe har alltid varit ett givet val för våra tjejer, det är verkligen stolar av ordentliga grejer. Nu börjar min minstas babyskydd bli för smått och nu önskar vi en iZi Kid X2 i-size kanske i grått. Hoppas hoppas hoppas att, denna fina stol blir Alicias julklapp.

anniecarina91@gmail.com

Malin Nilsson

Då lillasyster växer i rasande fart så behöver snart en stol till henne men ekonomin tillåter inte just nu med vattenläcka och när man blivit arbetslös.

Jessica

Jag jag jag.. eller ja,inte jaaaaag då utan min dotter som skulle fått den. Kanske klyschigt men att ekonomin tillåter tyvärr den säkerhet som egentligen är en nödvändighet.
Håller tummen och önskartävlande lycka till & en god jul ❤.#spridbarakärlek

Ninnie

Vår lilla Stella har sedan hon föddes varit ett "bilbarn". Vi har familj utspritt, därför åker vi väldigt mycket bil. Att hon ska sitta säkert i bilen, är för oss en självklarhet. För oss är BeSafe det självklara valet, nu när hon växt ur sitt babyskydd. Att få vinna denna stol skulle betyda allt för oss! Hon är det finaste vi har, och jag kommer göra allt för att hon ska va säker. Hoppas, hoppas, hoppas!❤️

Terese

För tillfället åker vår lille ögonsten i ett babyskydd, han växer i raketfart och behöver byta till stol snart. (Vart tog tiden vägen?!😱) Vi har kollat på en hel del stolar och har fastnat just för Besafe, bland annat för att du Linda har gjort så bra inlägg som gör att en kan bilda sig en uppfattning om deras produkter👏🏼😊 Hade varit dröm att få vinna denna till vår son, speciellt eftersom vi inte lever som kungar när en går på mammapeng🙈 så nu håller jag hårt i våra tummar 🙏🏼💕

Tilda

Åh det skulle vara en dröm att vinna den här till min lilla dotter! Så hon får åka lika säkert som sin storebror som har Besafe!! 😍❤️

Mari B

Om jag vann skulle lillasyster få denna stol att ha efter hon använt klart babyskyddet. Så smidigt med Isofix-fästena.

Anonym

Min dotter fyllde tre för 2 veckor sedan. Hon sitter i sin brors maxi cosi mobi. Den har varit toppen men trång. Nu är den snart urvuxen och vi vill inte ha henne framåtvänd ännu! Så denna hade varit toppen!

Rebecca

Vi ska precis byta stol till vår minsting Majken. Denna hade varit helt perfek till henne. Vi har haft sån beslutångest om vilken stol vi ska välja, men denna har legat i topp hela tiden så vi hade blivit såå glada om vi vann 😍

Matilda Berlin

Självklart skulle jag vilja vara med! Stolen skulle min nyfödda lilla kusin få använda =) Kram

Anonym

När mamman nyligen köpt sig en ny bil behöver vi två nya bilstolar. Har alltid haft Besafe från start och har redan införskaffat en ny Besafe izi plus till storasyster och till nya bilen. Då ekonomin inte alltid är på topp så har vi fått avvakta med en stol till lillasyster och denna fantastiska stol med ISO fix skulle verkligen göra sig perfekt brevid plusen. Skulle bli så otroligt tacksam och glad om vi vann och slapp köra extra vändor med bilen för att byta bil innan förskolan. Håller tummarna att vi vinner denna fantastiska stol till lillasyster så hon får åka säkert och högstklassigt 🙏🏻❤️

Zenita

Som Mormor är det väldigt jobbigt när jag VILL kunna spontan-hämta mitt barnbarn på förskolan.
Min dotter är ensamstående och barnbarnet har otroligt långa dagar på förskolan. Vilken fin julklapp detta skulle kunna vara för oss alla....

Sara hedlund

Mellansonen hade fått denna då den han har börjat bli liten. Då kan lillasyster ärva den sen när det blir dags för henne att sitta i "stora stolen".
Hedlund.sarah@gmail.com

Camilla

Vår minsting Elsie skulle sitta som en smäck i den stolen 😍. Skäms att behöva erkänna att hon fortfarande åker i babyskyddet trots sina 1 år och 3 månader och börjar bli för stor för den (klarar måttet ännu men inte länge till). Vore fantastiskt att vinna och även om det inte blir vinst så kommer vi ju byta bilbarnstol till vår ovärderliga dyrgrip Elsie.

Emelie

Denna hade varit perfekt till min fina och älskade son Jack ❤️ Han är i behov av en ny stol då han växer så det knakar och klart att han ska ha det bästa! Håller alla tummar och tår på vinst ❤️

Emelie

Wow vilket pris! jag har två små barn som jag åker mycket bil med, vi är i stort behov av en ny stol när yngsta snart växer ur babyskyddet. Vill ha det bästa till barnen och besafe har jag förstått är bäst så jag håller verkligen tummarna! :)

Tessan

Den är så himla bra! Om jag vinner får sonen som är 2 år den. Han gillar inte den jag har nu och men besafe kan man sitta bakåt länge! Vore underbart att vinna en.

Tessan

Den är så himla bra! Om jag vinner får sonen som är 2 år den. Han gillar inte den jag har nu och men besafe kan man sitta bakåt länge! Vore underbart att vinna en.

Matilda

Åh, vilken perfekt vinst detta skulle vara! Min bebis är 2,5 månader och jag har nyss börjat sätta mig in i vilka bilstolar som är bra när det, om inte allt för länge, är dags att byta från babyskydd till nästa stol. Jag har bland annat läst många av dina inlägg om bilsäkerhet och följer besafe på instagram för att lära mig om bilsäkerhet! Så om jag vinner är det min bebis som skulle få äran att åka i en så bra stol!!

Anonym

Min pojke Viggo hade blivit glad över att få Cruise runt i en sådan! 6 mån och 10 kilo kräver en uppdatering till bilstol 2! Mathildaaugustsson@hotmail.com

Anonym

Åh hade så gärna velat vinna denna stolen till min son på snart 7 månader som snart växer ut sitt babyskydd💙. Vill att han ska sitta så säkert som möjligt i bilen och med denna hade han gjort det.

Anonym

Jag hoppas så att jag vinner för då skulle jag kunna ge den till min bästa vän och hennes son. Hon har nyligen tagit körkort och spart ihop till sin första bil. Att få kunna ge en sån här fin barnstol så att han tryggt och säkert skulle kunna få åka runt med sin mamma skulle vara underbart!

Alexandra

Denna skulle Valter, son till min bästa kompis som nydligen fyllt ett säkert få färdas i. Om jag har turen på min sida.

Malin Svensk Björck

Min systerson skulle behöva denna. Som ensamstående mamma skulle min lillasyster bli jätteglad om hon fick denna. 😃
Ha en fin andra advent!

Angelica

Åh vilken underbar tävling! Skulle gett den till någon av mina döttrar. Eftersom vi behöver 4 st bakåtvända stolar skulle det vara perfekt att vinna en sån bra stol! Är ju dyrt att köpa så många bakåtvända stolar.

Ida Lundström

Åh, vill så gärna vinna detta till vår dotter Lilly som nu är fem månader. :)

Emilia helgesson

Åh jag hade blivit sååå glad om jag hade vunnit en sådan stol vår son Hugo har nästan helt vuxit ur sin och vi har funderar på en besafe stol till honom, men isnett att just denna är för dyr för vår ekonomi 😔 men vår lilla Hugo skulle åka som en kung i denna 😍😊 så vi håller alla tummar och tår och hoppas ❤❤ instagram: emiliahelgesson

Anonym

Hade blivit så otroligt glad för denna stolen, vår lilla William har fortfarande babyskyddet och behöver en ny stol :) kontakt: myhammar89@hotmail.com

Josefine

Som lillebror får Elton ärva allt av storebror. Vore bra om Elton slapp ärva stol av Elias och få en egen. Vad kan vara bättre julklapp än en röd stol? INGET! Den är säkrare än säker och den syns vid eventuell olycka vilket gör det ännu bättre! God Jul Elton 😃

Emilia helgesson

Instagram: emiliahelgesson
Min kommentar kom inte fram så försöker igen 😊 skulle verkligen bLi så glad om jag vann denna åt min fantastiska lilla son Hugo som börjar växa ur sitt babyskydd 😊 vill verkligen ha en just sådan här åt honom men den här är för dyr för vår ekonomi 😔 men han skulle åka som en kung i denna 😍😊 vi håller tummar och tår 😍❤

Helen

Oj vilken julklapp!

Skulle jag ha turen med mig skulle min söta 9 månader son Theo få äran att åka i denna lyxigt fina säkra stol.

Lida

Jag är gärna med!
Perfekt present till mitt barnbarn, världens snällaste pojke, han håller på att växa ur sin gamla.

Carolina

I denna vackra pärla skulle våran minsta skatt få sitta säkert i under våra bilturer. Familjen utökas i Maj med en femtemedlem och då våran mista skatt över babyskyddet som såklart är från besafe från då storasyster ( 1år) och vi skulle bli så glada om vi vann den här till henne 🙏🏻☃️

JoHaNNa

Vilken toppen vinst :) En stol jag bara kan drömma om att ha råd till då jag nyss blivit ensamstående mamma.

Min dotter Alina skulle få åka runt i denna. Min käraste del av mitt liv måste såklart åka säkert, och då du är ambassadör för BeSafe så känner jag att jag kan lita på dom :)

Natalie.nielsen@hotmail.se

Hade jag vunnit denna hade den fått användas av min lilla systerson som snart är nio månader gammal! Hade varit så fantastiskt att få ge den till hans föräldrar i julklapp! Jag vet att de hade blivit såå glada då de börjar känna stress över att han snart växt ur sitt besafe babyskydd 💕

Karin

En önskan att vinna denna till Olle min lille. Som då får sitta säkert i bilen i en stol som håller stilen. Tänk om vi fick denna chans, se hema familjens glädjedans! God jul

Wikmyren.a@gmail.com

Att vinna denna bilstol till vår lilla lyckoträff till lillebror eller lillasyster i magen hade vart underbart!
Och såklart vill vi matcha storasyster med säkerheten i denna bilstol ❣️
Massor av kramar,
Alexandra Wikmyren

Nadja

Min älskade dotter hade fått denna. Kan behövas för hennes klantiga mamma råkade nocka till den gamla stolen med armbågen så frigoliten sprack😩😱. Så nu står vi utan bilbarnstol precis lagom till jul.

Ida

Men jaaaaaa! Skulle vilja ha denna till min minsting mest pga den smidiga funktionen att man kan sätta spännena med magnet så man slipper krångla bort dom när man ska sätta i eller ta ur henne i bilen!

Victoria

Men ja! Nu börjar lillebror växa ur babyskyddet och vi behöver en ny stol. Håller tummarna för att han ska få åka i denna framöver!

Theres

Vill först tacka för en fantastiskt blogg, som alltid är full med värme & pepp! Jag tackar för all den information vi får ta del av om just bilstolar, hur värt är inte det? Oerhört tacksam 💖
Jag skulle såååå gärna vilja vinna denna till min son på 2 år, han ska sitta bakåt länge, hoppas hoppas hoppas på en vinst👏🏻

Paulina

Vi har en bilstol från besafe som vi köpte förra året till vår dotter som vi är så nöjda med! Nu när familjen ska utökas hade det varit en dröm att vinna denna! 😍 Klart att liten ska åka lika säkert som syrran ❤️

Linn

Oh vad underbart det skulle vara att vinna en till lillebror som snart måste byta stol! Nyinflyttade i radhus och en är föräldraledig så är ekonomin lite ansträngd. Drömstolen till lillebror helt klart!

Emma Roos

Lillebror i familjen växer i raketfart. Det är nu dags för en störren stol - föddes inte han nyss? Nåväl, ungen växer och ekonomin krymper i takt med honom. Min dröm om två barn har redan slagit in, nu är det det livslånga åtagandet att se till att de mår bra och är hela och rena. Lite hjälp på traven med denna stol vore toppen! Sa till min stora dotter igår att tomten bara ger paket till barnen. Så hur bra vore det inte om du och besafe kunde vara min tomte i år? God Jul 🎅❄

Emma Roos igen..

Skrev visst fel mail förut 🙈 Denna är det som stämmer. 😃👍

Andrrss

Skulle gärna låta mitt barn som snart blir född sina tryggt i denna när han/hon får lov att sitta i denna fina stol

Sppookie

Lillasyster Lova växer så det knakar. Bra stol måste vi ha om vi I bilen brakar. I en iZi Kid X2 i-Size med unikt sidokollisionsskydd färdas man som en sessa. Och färgen Ruby red är så snygg på dessa! Instagram:sppookie mail:sppookie@hotmail.com

Sofia

Å. Denna stol hade ju varit perfekt för lillebror Ebbe som är så mycket större än storebror, och därmed inte heller sitter lika bra i babyskyddet lika länge.. Snart är det dags att byta då det vuxits ur på längden.. 🙈

Åsa

Om vi hade varit så lyckliga att vinna denna stol så hade någon av mina tre (en under bakning) barn fått slåss om vem som skulle få åka kungligt i bilen!

Karin

Skulle väldigt gärna vilja vinna denna säkra och fina stol till vår dotter så hon får åka så säkert som möjligt! Så bra att de är isofix så man lätt kan montera den rätt utan krångel :) insta: kaarinsvensson

Anonym

Jag vill vara med och tävla, om jag vinner ska min systerson få stolen då han behöver en ny.

Caroline

min dotter Elma skulle få denna stol, ifall jag vann. Vi skulle bli så glada!

Emelie

Vi använder denna fantastiska stil till storasyster och önskar även att lillasyster ska få åka tryggt nu när det snart är dags att byta från babyskyddet till en riktig stol. Jag håller mina tummar för vår lilla Signe!

Nathalie Maurin

Då det börjar bli dags att byta stol till lillebror och att han självklart ska åka lika säkert som storebror vore detta en dröm att vinna🤗

Eva Karlsson (familjenoinredning på instagram)

Denna stol skulle behövas, då den är både säker, snygg och enkel att monteras, då skulle förhoppningsvis även jag klara av att montera stolen 👌 Vår minsta kille ebbe skulle få denna ❤ då hade vi kunnat sälja den han har nu o på så vis få in en extra slant till barnen ❤ De skulle me andra ord bli två julklappar och de skulle dansas o hoppa av lycka om vi denna vann 😍 Ääälskar den i Sand färg / beige så den skulle vi välja, sååå fin! Kramar o kul att du även i år håller i dessa kalendrar. Toppen! Mvh Eva (familjenoinredning instagram)

Fru Högstadius

Hade jag haft turen att vinna denna underbara vinst hade lillebror i magen fått den när han vuxit till sig lite. Storasyster åker Besafe och det är ett självklart val även för lillebror.

Josefine

Har den stolen till båda mina barn och jag älskar den! Min bästa vän har lite sämre med ekonomin och jag skulle så gärna vilja hjälpa henne med en säker stol till lilla Neo! ❤ jossanh6@hotmail.com

annnasundstrom på instagram

Denna stol kommer vår lilla dotter att få OM jag skulle ha turen med mig!

Hjärtebarnsmamman ♥

Åh waaaaooow! Vilken lycka det skulle vara att vinna! Lilltjejen på 7 månader får knappt plats i sitt babyskydd och vi behöver en bra och säker stol, precis som den här! Hoppas!

Anders

Vår lilla tjej har det väldigt trångt i sitt babyskydd och skulle behöva byta över till stol nummer 2, så den här vinsten hoppas vi verkligen på :)

Linus

Vill vinna denna till min fina dotter 👨‍👧🍀✊

evelinahillbom

Sonen på snart 8 månader skulle få använda denna 😊

Anonym

Denna hade jag gärna vunnit nu när jag ska börja jobba igen och vi nu går från en bil till två bilar! Då Besafes stolar är så fantastiskt lätta att ändra axelbanden och nackstödet så kommer både dottern och sonen kunna använda stolen! Håller alla tummar och tår!

Ida Erlandsson

Det vore fantastiskt att vinna en säker stol till min Olle. Det är klart att han ska ha det bästa, speciellt när det gäller säkerhet!

Emma

Denna skulle passa perfekt till min kusin på 1 år! Håller tummarna☺

Matilda

Ååå hade varit helt perfekt att vinna den till min son på 1 år. Har inte haft bil tidigare men nu när jag börjar jobba i januari måste jag ha bil när jag ska pendla. Hade varit perfekt med denna stol då jag hört så mycket positivt. Bara det bästa är bra nog för min son😊

Elina

Jag skulle vilja vinna den till min systerdotter Dea. Hennes föräldrar pratar ofta om att de borde köpa en ny bilbarnstol och att det kostar så mycket pengar, pengar som de för tillfället inte har. Sen vet jag ju att jag och min sambo skulle få ärva den när vår lille/lilla knodd kommer till världen.

Antonia

Till min son Vincent så han kan fortsätta åka säkert och bakåtvänd i några år till, även att han bara växer och växer.

Annica

Min lilla 1 åring skulle suttit fint i denna underbart säkra stol. 🎁

Alexandrapettersson85@gmail.com

Åh det hade vart helt fantastiskt att vinna denna stol, nu när vi äntligen ska få tillökning efter lång tids försök., skulle kännas så bra att få sätta våran lilla juvel i en super säker stol 😄 håller alla tummar vi har!

Marianne

Mitt barnbarn. Vore toppen med en stol i vår bil.

Carina Mårtensson

Eftersom mina barnbarn är något av det värdefullaste jag har så är säkerheten för dem extra viktig. Den minsta behöver snart en ny bilstol och då hade denna varit perfekt. Då kan båda systrarna åka lika säkert i bilen eftersom hennes syster har en liknande från Besafe.

Jennifer

Min dotter Ebba skulle gå stolen

tattoolife@hotmail.com

Min dotter Joline ! Vi har gamla veteranbilar och säkerheten generellt i dom är inte den bästa. Därför vill man ha dem tryggaste och bästa stolen som finns så man kan njuta av ett av våra största intressen, gamla bilar !❤ plus så är gamla bilar underrepresenterade när det kommer till bilstolar, många låter sina barn åka utan både bälten och stolar i dom vilket jag tycker är galet. så om vi har kanske det inspirerar andra att oxå sätta i bilstol för sina egna barns säkerhet!

Ullan

Min syster väntar barn i februari. Hon är långtidssjukskriven och köper bara det allra nödvändigast, och allting är begagnat. Inget fel i det men det vore så roligt att kunna ge henne något nytt. Särskilt när det gäller en så viktig sak som bilbarnstol.

Johanna

Min dotter Wilma skulle få sitta i denna stol om vi vann! Så himla viktigt med bilsäkerhet och hon ska få åka baklänges så länge som det bara går. Helst till 5 år minst.

Julia

Åh! Vi har en precis sådan till Charlie sedan snart ett år tillbaka. Älskar den, mest för den grymma säkerheten (såklart!) men även för att den är lätt att montera, för att det går att ändra lutning (även under färd), för att den inte äter upp hela utrymmet i bilen och då är det givetvis ett plus i kanten att den är snygg också! Vill gärna ha en likadan stol som då skulle användas till Charlie i vår "andrabil" fram tills nästa höst, då det är dags för lillasyster att börja använda den <3

erikasblogg.se

Vi är i detta nu uppe med att skaffa en till bilbarnstol till Arvid så hans mormor och morfar kan ha en i deras bil. Skulle jag vinna så skulle vi sätta denna i våran bil och så skulle de få ta den vi har nu. Har varit så sugen på en sådan här sen du blev ambassadör. En svart skulle vara snygg i vår svarta bil :)

Anna Edin

Åh jag skulle vilja vinna en till dottern som sitter i storebrors gamla stol som gjort sitt sista nu. Så vore verkligen toppen med denna fina vinst! 💗❄️
Edin803 på instagram

Cecilia

Vill så gärna köpa en ordentlig och säker stol till min dotter nu när vi ska byta från babyskyddet. Det här hade varit drömmen!
Tack för en bra blogg /cecilia

Anna

Två bilar och skift jobb, den skulle sitta bra i pappans bil så våra son isak 1.5 år åker säker hem när pappan hämtar på dagis.

Chris Flygare

Jag skulle jättegärna vilja vinna denna bilbarnstol till mitt syskonbarn Aiden. Han behöver snart byta sin nuvarande stol & att få kunna ge en säker stol till honom skulle betyda allt! Jag har verkligen förstått vikten av att ha en ordentlig och säker stol efter jag läst all din information du spridit här på din blogg!
Håller tummarna 😃

Linda Ericsson

Jag hade mer än gärna velat vinna den till min brorson Milian. Då de bor i Varberg och jag i Göteborg så vill jag att han ska åka säkert när han åker och hälsar på oss. Hade varit världens bästa julklapp att ge till min bror och hans sambo :D

Emma

Denna vinst skulle vara perfekt att vinna till vår sons farmor. Hon vill så gärna hämta honom från förskolan ibland men då vi har en bältesmonterad stol i vår bil och jag måste ha vår bil till jobbet blir det så krångligt att utföra.. med denna stol kan vi ju enkelt montera den i deras bil vid behov och tror också att sonens faster gärna skulle ta med honom på utflykt i bilen också :)

Josephinemccarthy

Min dotter hade fått stolen i julklapp😄

Darlene

Åh, min finaste Aliyana skulle få den!

tullezz.blogg.se

Oj vilket pris!! Skulle bli överlycklig om jag blev den som vann. Min älskade dotter skulle få den och sitta säkert i. Tänk vilken lycka😊

Lina Bergström

Eftersom jag är ensamstående till min dotter så skulle de betyda guld av vinna denna! Skulle underlätta hur mycket som när någon annan hämtar och lämnar på dagis så slipper man tänka på bilbyte och att vår nuvarande stol måste flyttas mellan alla bilar! Har denna stol till sessan och vi är supernöjda! 😊

Maria

Släktens första bebis är nu här,
det finns inget vi håller mer kär.
Säkerhet är av största vikt,
allt annat är bara mardrömslikt.
En present till min kusin detta skulle vara,
så alla kan vara säkra när de ska ut och fara.

Hoppas att alla tar det lugnt i trafiken,
så slipper alla den jobbiga jul-paniken.

Josefine

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna stol för då skulle jag ge den i julklapp till min syster och hennes son som skulle bli super glada! ❤️

Emma

Åh hade verkligen blivit glad över denna vinsten!
Min dotter Saga skulle få åka som en prinsessa i denna stol, då säkerheten är den viktigaste för våra skatt!♡
Vi håller tummar & tår för denna vinst, då hon håller på att växa ur sitt babyskydd & denna stol är en stor favorit i varan familj!♡

Jessica Eliasson

Åh, vilken tävling. Om jag är den lycklige vinnaren ska naturligtvis vårt första och en så länge enda barnbarn sitta säkert och tryggt. En liten prinsessa. En grå tycker jag passar bra.

Nathalie

Jag är med och tävlar! Om vi har sån ryslig tur så skulle lillasyster åka i den!

Angelica

Vår lilla kärlek han få vara med om mycket innan han blev 12 veckor i min mage. Den stora överraskning att preventivmedel inte alltid fungerar. Nu är vår minsta kärlek en sprudlande 2,5 åring som älskar bilar och åka bil. Tänk vilken lyx det vore att få en helt ny stol med isofix, till vår lilla Love. ❤️

A Regula

Det finaste man har vill man ju ge det bästa skydd som finns och det här har ju fått bäst i test. Ju säkrare ens bebis är desto lugnare kan man känna sig som mamma. Därför håller jag nu tummarna och hoppas på tur så att min lilla älskling kan åka säker!

Fredrika

Men jaaaa😱😍🙏🏼 Denna vinst kunde inte bli bättre. Min trollunge, Meliya, sitter i brorsans gamla stol, men den börjar bli sliten och lillhönan skulle behöva byta upp sig då hon ändå har sådär 4,5 år kvar i bakåtvänd stol minst. Vi åker dessutom alltid med mormor så denna vinst skulle även uppskattas av mormor, trygg tjej och glada nöjda vuxna 👍🏼 Som ensamstående Tim vik har jag bara råd att drömma om en sånhär 😍

Anonym

Denna hade min syster och hennes man fått av mig om jag skulle vinna. De väntar en liten kille som ska tas ut med kejsarsnitt i januari pga ett stort bråck som måste opereras omgående efter födseln. Så jag kan tänka mig att en sån här present är tacksamt att slippa köpa själva.

Johanna

Detta hade varit drömvinsten för oss! Vi har två bilar pga att vi bor på landet, och allt som oftast flyttar vi över en stol om vi behöver åka med båda bilarna. Men ibland har nödfall skett och då har vi varit tvungna att använda en alltför gammal stol. Det hade varit så fint om lillen kunde få en helt ny, och supersäker stol, och flytta över hans till andra bilen som extra. Då jag är sjukskriven och min man långtidsvabbar, så finns tyvärr inte ekonomin för oss att göra detta själva...

priya

Sittter i bilen på väg till underbara fjällen och lill-trollet sover här bredvid. Inser att babyskyddet börjar bli i minsta laget. Då poppar denna tävling upp. Ni måste läsa mina tankar. Vill ju att vi alla ska åka säkert och bekvämt under våra resor till underbara Funäsdalen. 👪 Att barnen sitter säkert i bilen är det viktigaste av allt!
Hoppas på tur! 😊

Amanda

Detta hade varit en perfekt julklapp till våran son Alfred och som blivit 6 månader och håller på att växa ur sitt babyskydd. Hade även varit den perfekta julklappen till mamma och pappa. Detta är verkligen drömmarnas stol. 😀

Anna Hammar

Hade känts underbart att vinna denna till vår prins som fyller ett år nästa helg. Idag har vi en stol av ett annat märke som är hel kass, oerhört svårt att spänna fast bältet så det sitter tajt. Varje gång vi är ute o åker bil är jag rädd att vi inte lyckats spänna tillräckligt.. Håller tummarna på att turen är på vår sida..

Anonym

Sittter i bilen på väg till underbara fjällen och lill-trollet sover här bredvid. Inser att babyskyddet börjar bli i minsta laget. Då poppar denna tävling upp. Ni måste läsa mina tankar. Vill ju att vi alla ska åka säkert och bekvämt under våra resor till underbara Funäsdalen. 👪 Att barnen sitter säkert i bilen är det viktigaste av allt!
Hoppas på tur! 😊

Anonym

Åh min lilla flicka Olivia på 6 månader har precis växt ur sitt babyskydd och vi skulle behöva köpa en ny stol. Har dock inte pengarna att köpa en besafe så vi skulle kolla på en annan stol i någon prisklass under. Men oj så lyckliga vi skulle bli att vinna en stol som hon kan åka så säkert i.
Jag heter Madeleinethorson på Instagram och min blogg heter drommenomettbarn.devote.se (vi gjorde IVF pga många års längtan så därför heter bloggen så ♡) ett riktigt mirakel barn är hon vår ängel ♡.

Håller alla tummar, tår och tassar här hemma att vinna denna fina julklapp till Olivia ♡

Erika

Skulle vara jätteroligt att få vinna denna till min son som snart vuxit ur sitt besafe babyskydd.

Vamsi

Allra högst upp på lilla älsklingens önskelista står en säkert och smidig bilbarnstol då babyskyddet börjar bli för trångt. Men den där stackars jultomten har ju så väldigt många barn som vill ha klappar och det skulle vara en stor lättnad om du kunde hjälpta tomten så att lillan kunde få ett stort och viktigt paket med något han verkligen behöver! Att vinna den Besafe barnstol till honom vore fantastiskt!

Pia

Vinner jag vore det helt perfekt! Då skulle min son få sitta i den! Håller tummarna!

Fia-Lotta

Hoppas hoppas att jag vinner, skulle ha den till min 1,5 åring! :)

Corina

Då mina egna barn nu är förstora för dessa stolar, så önskar jag vinna till min systerdotter, då bättre och säkrare stolar inte finns - man ska ta hand om det man älskar <3

Antonia

säkerhet är och o
och de små är det viktigaste vi har
att får chansen att få åka säkert i det bästa av det bästa
en glad mamma jag bli

Emma

Vilket fint och bra pris! Tycker de är kul att läsa din blogg då din son och min dotter är exakt lika gamla, födda 3e april båda två. Så om jag hade äran att vinna detta fina pris hade vår dotter och lillasyster fått den. För om hon sitter säkert kan vi aldrig tappa bort henne. ( Storebrors kärleksförklaring för ett tag sen löd nämligen såhär: Åhh Thyra jag ska aldrig tappa bort dej 💕)

Frida

Hade vart perfekta vinsten!!! 😍
Minstingen här hemma som blir 2 månader idag skulle få den, då minsta storebror på 14 månader har en så hade vi velat att båda haft de. Men då ekonomin inte ser ut samma nu så har vi inte råd me en sån dyr till då ja vart sjukskriven och fortfarande är. Vi håller alla tummar här hemma att lillasyster får en egen besafe stol :D

Elin

Ja det hade varit perfekt! Just nu åker vår 1,5 åriga dotter runt i en BeSafe och vår familj väntar nu tillökning i maj! Vi är alltså i stort behov av ytterligare en bilstol till vår växande familj :) Är otroligt nöjd med den BeSafe vi har idag.

Emma

Vilket fint och bra pris! Tycker de är kul att läsa din blogg då din son och min dotter är exakt lika gamla, födda 3e april båda två. Så om jag hade äran att vinna detta fina pris hade vår dotter och lillasyster fått den. För om hon sitter säkert kan vi aldrig tappa bort henne. ( Storebrors kärleksförklaring för ett tag sen löd nämligen såhär: Åhh Thyra jag ska aldrig tappa bort dej 💕)

Nathalie

Wow! Fick ett lyckorus i kroppen, vilken tävling! Det här är PRECIS vad vi behöver, yngste sonen Tage har vuxit ur sitt babyskydd och är nu redo för en större stol. Det här är precis den stolen i tittat på och har tänkt investera i men att få vinna den här betyder att Tage (och hans bror Nils) och alla andra i familj och vänskapskrets kan få någon mer påkostad julklapp. Håller precis alla tummar och tår som går (samtidigt med två små). Åååh så hårt vi hoppas! Instagram: nathaliegson
PS god jul och tack för spännande tävlingar varje december 🙌🏻

liselotte

Vilken fantastisk vinst, denna bilstol vill jag vinna till mitt barnbarn. De har en begagnad bilstol, men den är så svår att montera, skulle jag vinna här så skulle jag bli så trygg och veta att hon åker så säkert det går.

Alexandra

Herregud så bra tävling! Jag och Molly hade dansat segerdans om vi vann denna jättefina bilstol i grått 😍 Vi har just nu en Joie och vi är inte jättenöjda med den då den fästs med bilbältet istället för isofix. Vi håller tummarna hela familjen för denna stol ❤☘

Caroline

Skulle gärna vilja vinna denna till sonen så han har en toppen stol att åka i när han ska åka med sina underbara mormor/morfar och farmor/farfar 😊Bästa stolen och så fin!

Roxanne Muñoz Rytting

Wooooaaaawww! 😍😍😍 OJ vad jag skulle vilja vinna den här till min dotter Samaya! Hon cruisar runt i ett babyskydd från BeSafe och vi älskar det men behöver såklart stol nr 2 snart. Håller alla tunnar för vinst - vi vill ha den BÄSTA och säkraste stolen till vår skatt ❤️

Angeline Karlsson. Angeline.karlsson@yahoo.se

Men alltså wow?! Min fina lilla Kian är idag 5 månader ungefär och vi har börjat kika på nästa barnstol. OM vi fastnade för besafe?! JAAAAA. Har följt dej länge så har sett alla inlägg om besafe och hur viktigt det såklart är med en säker barnstol och nu kan jag inte tänka mej en annan barnstol än just den. Så såg jag att du tävlar ut den i din julkalender. Jag och min lilleman skulle bli såååå glada för en sån fin julklapp!! Klart min lilla kung ska åka som en kung i bilen 😍👶🏼 Kram ❄️

B

J

Niclas

Har haft tur i mitt liv att hitta min stora kärlek men tyvärr aldrig haft tur i lotteri eller spel så hade varit väldigt kul att få vinna detta så våran bebis som kommer i januari får åka i en lyx bilstol.

Sara

Linda är en fantastisk ambassadör
Som lärt mig vilken stor skillnad det gör
Om barnet är vänt bakåt i bilen
Och olyckan är framme under någon av milen
Tack för att du delar kunskap och säkerhet
Till alla oss som lite mindre vet
Att vinna den bästa bilstol som finns
Skulle vara något man verkligen minns
Min dotter skulle åka säkert i flera år
Och sitta vänd bakåt så lång tid det går

STORT TACK för allt du delat med dig om säkerheten för barn i bil! Kram ❤️

Evelina

Jag är gärna med och tävlar om en bilstol från Besafe! Har försökt få min man att förstå vikten av säkerhet och trygghet samt bakåtvänt åkande men har inte lyckats. Därför har valet av bilstol blivit en kompromiss. Om vi skulle vinna denna stol från besafe nu skulle jag i alla fall få lite lugn i sinnet inför syskonet som kommer under 2017. Jag håller tummarna allt jag kan!

Emelie

Denna hade lillebror fått lagom tills det är dags för byte från babyskyddet. Vi har en likadan till storasyster och är så himla nöjda, och det känns så tryggt att veta att hon åker säkert.

kranthi

Hej Linda!
Det är jag som är Ruthvik 👶🏻 jag är mina föräldrars skatt. Dom vill att jag ska vara trygg och säker i trafiken och då skulle BeSafe Bilbarnstol passa utmärkt 🚙 Jag lovar att inte bråkas när vi åker bil om jag får åka som en liten prins i denna kungastol. Om vi vann detta skulle vi lägga pengar vi sparar på att resa och besöka mormor som är mycket missat här hemma eftersom hon gick hem i Indien efter en lång tid här i Sverige 💕Håller vi tummarna och hoppas på drömvinst 😊🎄🎁

Alexandra Espinoza

Vi vill vara med och tävla! Stolen går till vår alldeles egna stjärna, Leonardo! Han är 15 månader gammal och har behov av en ny bilbarnstol! Han använder fortfarande sin babyskydd! håller tummarna för min älskade Leonardo!
Insta: Alexandraalita

Elin Nygren

O det här hade ju varit den bästa julklappen för familjens säkerhet men mest för vår lilla Elton 7,5 mån som behöver en ny bilbarnstol 💙

J

Jag skulle låta min son åka tryggt i den och när han vuxit ur den om ett par år kan min syster som får sin första nästa år ta över den och låta sin knodd åka säkert i några år:)

Jessica

Åh vad jag skulle bli glad om jag vann denna! Vår son är nu 4 månader och behöver såsmåningom en stol!! Och denna vore ju grym att vinna. Barnens säkerhet kommer först!!!

Marie

Efter att flera familjemedlemmar med barn i bilen krockat inom loppet av några månader skulle det kännas fantastiskt bra att få låta min lilla Frida få åka i denna säkra modell. Hållet alla tummar och tår!!

Ida

Jag vill vinna en stol till min son. Är dags för en ny stol nu efter babyskyddet och jag vill verkligen ha en besafe!

I W

Sonen har snart växt ur babyskyddet och behöver en säker och fin stol!

Johnna

Skulle varit toppen att vinna en sån säker och dessutom snygg stol till våran lilla Lo nu när det strax är dags att byta stol :)

Anonym

Denna stora hade varit perfekt till min dotter som blir 4år i mars! Hon behöver en ny och jag vill gärna ha henne bakåtvänd så länge jag bara kan 😊 Håller tummarna! God jul! 🌲☃

Hannah

Jag vill vinna! Vår lilla Amy fick en stol som går att vända både framåt och bakåt men vi fick aldrig till den bakåtvänd i vår bil, så vi skulle bli så otroligt tacksamma om hon nu fick besafe's stol så hon kan åka säkert i vinter!

Elin

Min syterdotter Wilhelmina, allas våran lilla skatt skulle färdas säkert i den här stolen. Och jag vet en Wilhelminamamma som har skulle bli otroligt glad, då hon tittat på den här stolen. Skulle vara så kul att få överraska dom båda med en besafe izi plus☺

Marie

Skulle önska vinna denna stol till min goa dotter :) håller tummarna vore en perfekt julklapp till henne.

Åsa

Jul är inte lätt för alla. En sådan fin och bra bilstol skulle jag vilja ge min kompis som ligger på sjukhuset pga förlossningen inte ska börja. Hon är ensamstående och får en ännu sämre ekonomi nu innan hennes andra barn kommer. Hennes första barn har en hemsk, sliten och framförallt osäker bilstol. Att få ge dem denna stol skulle betyda mycket och helst för hennes äldsta, få åka säkert.
Julen är inte till för att själv få utan ge andra som är i större behov. Livet är ett pussel som vi får lägga tillsammans!

Amanda

Jag har inspirerats så grymt mycket av dig med allt gällande bilsäkerhet för barn och hänvisar många till din blogg för info! Därför hade de varit så grylt roligt att få vinna denna stol till min Dotter som snart måste byta stol dessutom! :)

Frida

Hoppas på att vinna så att min dotter Meja på 4 månader få sitta i denna supersäkra stol framöver. Mina föräldrar bor i Kalmar och vi utanför Göteborg. Det blir många och långa resor hem till söder. Och man vill ju att hon ska sitta säkras möjliga. :) hoppas tur så vi kan lägga pengarna på nya möbler till vårt nya parhus som vi flyttar in i till våren. :)

Sara Esplund

Vill så hemskt gärna vinna denna bilstol till min älskade dotter. Hon är värld det allra bästa. Att få sitta säkert och bekvämt i denna fina stol under resorna till släkten på sin pappas sida vore toppen. Då jag hade en tuff graviditet och vi hade en tuff start i hennes liv har vi tyvärr inte ekonomin att skaffa oss de bästa till den bästa. Vi skulle alla här hemma tjuta av lycka om vi vann denna. Besafe har verkligen lyckats framställa säkraste OCH snyggaste bilstolarna jag sett. 😊❤

Linnea

ÅH! Skulle så himla gärna vinna en svart stol (eller vilken färg som helst)! Då skulle jag känna mig säker med vår dotter Mini i bilen, samt att sommarens reskassa skulle få ett litet boost om vi slipper köpa en dyr bilstol! win win situation! Säkert bilåkande och säker semester på Öland!
Trevlig advent!

Elin Myrvold

Skulle vilja vinna denna stol, till min underbara systerdotter prinsessan Isabelle! 😍 Då deras ekonomi är dålig nu på grund av vattenskador i huset, och det är dags för en bilbarnstol! Vet att lilla familjen önskar sig just denna över allting annat, och hade därför varit fint att få ge dom denna i julklapp. 🎁 Hoppas hoppas hoppas på tur!! 💕

Maddy

Jaaaa! Stolen hade passat perfekt till min dotter då hennes tyvärr gått sönder. Är så viktigt att hon får åka bakåtvänd så länge som möjligt. Även om hon är 4 år så ska hon få en ny. 👍🏻

Linda F

Skulle vilja vinna denna till min son Theo som är 8 månader. Har tittat på en besafe till honom då de verkar vara de bästa stolarna säkerhetsmässigt och lilleman kan få en skojigare julklapp.

lindafrodin.blogg.se
Instagram: lindafrodin

Yohanna

Då vi är i ett stor behov av en ny stol till vår dotter på snart 4 år skulle vi bli otroligt glada om vi vann stolen! Den är verkligen så bra och vi har tyvärr inte ekonomi att köpa en sådan stol. Håller alla tummar och tår 💕💜💕

Lina Aurbakken

Åh vilken perfekt tävling! Vår dotter Vera på 4 månader växer så det knakar. Fröken har redan strl 74 på kläder och växer snart ur sin besafe stol som hon har. Jag har kollat in denna stol och vill självklart ha en besafe nästa stol också. Skulle bli så glad om jag och Vera vann denna stol, för hennes säkerhet och min plånbok. Fantastiska kalendrar du ordnar Linda. 😊

Skulle vara toppen att vinna en sån här stol till minstingen, har en till storebror 3,5 och är så nöjd han sitter så bra i döden fortfarande, säkerheten är A och O. Säkert åkande - bästa julklappen👌🏼

Insta: sundqvistida

Annelie

Har inte köpt något babyskydd till bebis i magen än, men har läst mycket gott om detta märke, verkar vara super plusplus bra 😊 Så det vore toppen att få vinna nästa stol till den nya familjemedlemmen 💛

Anonym

En fantastisk stol som vi inom kort behöver en till av. Jag vinner gärna den så barnen kan åka säkert när den tiden snart kommer.
Mvh johannaisaksson@hotmail.com

Anonym

Har en alldeles underbar systerdotter som skulle behöva denna inom en snar framtid!

Theres

Lillebror Hilmer skulle få denna. Storebrorsan åker redan i en X3 med en sip+ extramonterad, dvs samma stol. Så himla nöjd med säkerhet, komfort och smidigheten som denna stol har! Håller tummarna😀

Sara

Hade vart perfekt att vinna denna då vi väntar en liten tjej som snart ska komma till världen och vi är mitt i en flytt till hus så är det mycket utgifter just nu.
Det kommer vara mycket viktigt för oss att hon åker säkert i bilen sen när vi ska ut och åka så då skulle denna stol passa perfekt då vi redan tänkt att köpa babyskyddet från BeSafe :-)

Jennifer Eriksson

Min son på snart 9 månader har växt ur sitt babyskydd och med vår ekonomi har vi inte råd med en ordentlig ny stol 😔 drömmen vore en beSafe! Har den som babyskydd nu och är såå nöjda. Att köpa något som är begagnad drar jag mig för då man aldrig vet vad de varit med om så just nu håller jag på att försöka spara ihop till en ny, men det går trögt. Vilken fantastisk julklapp det vore att få en helt ny och säker stol! ❤

Anonym

Jag har sedan jag blev gravid med barn nummer 2, tänkt att införskaffa en sån stol, för att jag har upplevt den smidig och framförallt säker! Hade varit fantastisk kul att få chansen att vinna en. Vår dotter Haylie 3, hade fått åka runt i den, sedan bebis när tiden är inne för det. (Bf 23/5)
Håller tummarna stenhårt!!!

Anna

Vilken fin tävling. Mitt första barn är snart 5 månader och han kommer att behöva en ny stol snart eftersom han föddes så himla lång. Men vår ekonomi är fruktansvärd. Vi har verkligen inte råd... Att vinna en stol vore att få bort en stor, stor sten från bröstet. Vad gör man utan bilbarnstol??? Jag vill inte behöva stanna hemma...

Katrin

Min älskade son skulle få sitta i den stolen!😍
Har precis insett att en andra stol har gått sönder för oss på kort tid och som ensamstående finns inte pengar till att köpa en ny just nu, så det här skulle vara guld värt för oss! 🙏🏻

joanna_90_1@hotmail.com

Wow, vilken julkalender du har i år Linda! Du överträffar dig själv varje år :-)
Jag skulle gärna vinna den här stolen till vårt barn. Som de flesta skriver i sina kommentarer, säkerheten är viktigast! Genom att läsa din blogg har jag verkligen fått upp ögonen för kvalitet, säkerhetstest och smidighet när det kommer till bilbarnstolar, och denna stol är verkligen guld!! Så självklart vore det roligt att vinna :-)

Sofie

Åh! Det hade varit underbart att vinna. Vår son på 6 månader behöver snart byta ut sitt babyskydd och i djungeln av alla bilstolar så önskar jag mig en BeSafe mest av allt till honom!

Emelie

Precis en sån stol har vi till storasyster, och vi älskar den!
Därför har vi bestämt att köpa en likadan till lillasyster som snart ska byta stol. 🚗
Hade varit perfekt att vinna en ☺☺

Emelie-pettersson14@hotmail.com

Ida Myrvold

Denna bilstol hade varit en sådan fin gåva,
Skulle gjort allt för att min tjej i denna kunna sova. Bor ute på landet nere i Värmland, så hade inte tackat nej till en hjälpande hand. Så min tjej på hala vägar kunna åka tryggt och i en besafe stol även sitta snyggt! Vår Isabelle hade valt färgen lava grey "för den passar bäst till mej".
Hade gärna köpt denna själv men ekonomin sätter stopp, detta då en vattenläcka nere dök opp. Alla våra sparpengar gick istället till golv fönster och kakel. Så att vinna denna i jultider hade varit ett mirakel.✨Alla i familjen hoppas på att vinna till våra lilla mini kvinna ❤️🙈

emil

Jag hade gett den som julklapp till mig och mim sambo, som båda är studenter!

Mail: emilolsson0813@gmail.com

Emma

Om jag vinner så blir nog min lilla dotter superglad då hon är den som skulle få den. En bra bilstol känns väldigt viktigt då vi ofta åker långa sträckor för att hälsa på släkt i norr och söder. 😊

Stefan

Min son!

Hans mammas bil är rapp,
Svårt för nån att komma i kapp.
I denna stol
Skulle sonen vara så cool

Linn Axnér

Jag skulle ge denna stol till vår Wendela 3 år som snart vuxit ur sin britax och jag vill ha henne bakåtvänd så länge det bara går. Barnens säkerhet i bilen är ett ämne som intresserar mig mycket och jag tycker du Linda visar i dina inlägg hur viktigt det faktiskt är. Nu håller jag tummar och tår✊🏼✊🏼

Christin

Wow vilken vinst!

Min bästa vän har fått barn och skulle verkligen behöva en sån här bra stol!

Hoppas på vinst! ♡

Anonym

Babyskyddet hon snart vuxit ur, då står stol nr 2 90 tur. Att Lily säkert i bilen skall sitta, då är BeSafe den bästa vi kan hitta! Vi hoppas på en svart så snygg, då skulle mamman känna sig alldeles trygg! 👶🏻🔝🚗👍🏽

Josefin

Å jag villhöver!!! 😍

Googlar mig galen över vilken stol vi ska köpa till lillebror, denna dyker ofta upp som toppklass. 🙌

Anonym

Babyskyddet hon snart vuxit ur, då står stol nr 2 på tur.
Att Lily säkert i bilen skall sitta, då är Axkid den bästa vi kan hitta!
Vi hoppas på en svart så snygg, då skulle mamman känna sig alldeles trygg! 👶🏻🔝🚗👍🏽

Petterssonmadeleine@hotmail.se

Jag är verkligen helnöjd med besafe X3 till min stora kille och önskar att vinna den gråa till min Lill kille som kommer växa i den vart efter! Säkerheten är A och O i bilen och jag tycker verkligen Besafe levererar de dom lovar. Vore den bästa julklappen eftersom de är rätt dyra❤️

Jenna

Så bra när du skriver om barns säkerhet i bil 😁 Har en liten Lea som är 4 månader och denna hade vart superbra när hon växt ur babyskyddet. Tycker besafe verkar vara väldigt bra! Hoppas på vinst 😄

Tilda

Denna skulle jag väldigt gärna vilja vinna till min helt fantastiskt underbara gudson, så att jag vet att han alltid får åka säkert och skönt i bilen!

Hanna Karlsson

Wow, vilken vinst! Lycka till alla ni som tävlar.

Christine

Klart man måste prova lyckan på den säkraste stolen på marknaden. För sonen vår förtjänar det bästa! Skulle vara ett utmärkt läge att uppgradera vår befintliga stol. Hoppas hoppas hoppas

Annette

Ååh dessa stolar är bäst! Bebis i magen skulle få stolen om jag vann och åka med stil som storebror sin. :)

Johanna VL

Åh detta är nära nog drömvinsten. HAr länge suktat efter en sådan här bilstol till vår andra bil, men så blev jag arbetslös.... Och då har vi bara en stol. Min 18månaders dotter får stolen vid vinst.

Sara

Men åh! Denna vill jag gärna vinna! Min dotter Astrid kommer snart behöva byta från babyskydd till stol och denna är perfekt! Håller tummarna att vi kan få ge henne denna i Julklapp! ❤️😀

Ninni

Minstningen i familjen skulle sitta som en kung nör vi är i farten.

Lisen.89@hotmail.com

Vi ska äntligen bli tvåbarnsföräldrar och skulle verkligen önska att vår son kan ta plats i denna när bebis kommer till våren. Håller tummarna 🙏

Anonym

Det är inte långt kvar till min son Elis ska byta stol och jag skulle bli så otroligt glad om vi vann denna från Besafe😍
Det finaste vi har ska såklart åka så säkert han bara kan och jag är helt säker på att besafe uppfyller det☺️
Therese
t.s.m@live.se
@mimmitherese

Anonym

Min dotter Lykke skulle älska att få en ny stol! Skulle kännas så bra att veta att hon sitter säkert❤️ Tack för bra jobb du gör som ambasadör!

Lina

Jag skulle bli jätteglad om jag skulle vinna denna bilstol eftersom det är precis den vi har tänkt köpa till vår dotter Felicia 8 månader. Hon håller på att växa ur sitt babyskydd och eftersom denna stol har fått väldigt bra betyg så är det den vi vill ha till vår lilla skatt så hon ska sitta säkert och tryggt i bilen.

Madeleine

Denna stol skulle få skydda min son under bilturerna, framförallt alla dessa färder som sker nu kring jul och nyår!

Sofie M

Åh denna vill jag vinna till min lilla tjej. Storasyster sitter i en izi plus som jag trodde lillasyster skulle få ta över men trots sin längd o 4.5 år sitter hon fortfarande jättebra i den så vill inte vända henne förän den är för liten. Hoppas hoppas vi har turen o vinner den här! !

Isabelle

Åh, så bra tajming! Jag hade velat ge denna till min syster, som har en 2-årig son som verkligen behöver en ny barnbilstol. Men hon är 18 år, går på folkhögskola och pluggar, och lever inte på mycket pengar alls. Alla pengar hon får läggs på sonen och har därför inte råd just med större saker som en sådan här stol.

Anna

Hoppas vinna denna till min 6-månader gamla dotter Lo. Hon är en stor tjej och växer snart ur babyskyddet! Håller tummarna!

Erika

Jag och min dotter är självklart med och tävlar om den här stolen! Har följt din blogg länge och även när jag inte hade barn läste jag inläggen om bilbarnstolar. Nu när min lilla dotter kommit så kan jag med handen på hjärtat säga att det jag kan om säkerhet i bilbarnstol har jag lärt mig av dig så det vore att knyta ihop säcken lite grann att ge min lilla tös den absolut säkraste stolen❤️

Linnea

Jag och min syster har en tid nu tittat efter en bilstol som våra pojkar kan använda när dem är hos mormor o eftersom deras mormor lider av värk så måste de vara en stol som är lätt att sätta in och som våra pojkar kan sitta tryggt i. Både jag o min syster hade blivit överlyckliga om vi vunnit denna😊😊

Patrik Myrvold

My precious dvs mitt barnbarn Bullebelle (Isabelle) är mycket värdefull för morfar och en skatt man ska vara rädd om! Tyvärr kommer Bullebelle att besöka morfar mindre framöver då hon växer ur sin nuvarande bilstol. Morfar vill ju gärna ha besök så ofta som möjligt så jag vore tacksam om jag kunde vinna en ny Be Safe stol åt min älskade Bullebelle!

Fredrika

Om jag skulle få bestämma,
då skulle denna bilbarnstol behövas hemma.
För snart lillasyrran behöver byta stol,
och jag tycker denna är så cool.
Jag har en likadan,
och att köpa denna är mina föräldrars plan.
För jag vet att Besafe är favoriten,
pappa säger att de tillhör världseliten.
Vilken julklapp vi alla skulle få,
men säkerheten är viktigast ändå!
/ Storasyster

Linnea

Imorgon hämtas nya bilen. Vald med omsorg för att både hundbur och barnvagn ska få plats i bagaget. Så för fyrbent är säkerheten i hamn, dags att inreda baksätet nu.

Susanna Straif @sstraif

Om vi vann den här stolen så skulle min son Viggo 6,5 månad få använda den! Det skulle kännas tryggt och skönt att erbjuda honom det bästa! God Jul önskar Susanna Straif🎅🏼❤️

Johanna Samuelsson

Den hade våran dotter fått åka i.
💖Johanna

Malin

Åh jaaa en sån skulle jag vilja vinna till min son som snart blir 7 månader..och vi står och velar vilken stol vi ska köpa och vi kan inte bestämma oss..det är ju det finaste och dyraste man har som ska sitta i den..vår lillkille..å hoppas hoppas att vi en besafe vinner.

Jenny Sjöberg

Att åka bakåtvänt är så viktigt och vi har alla tre barnen bakåtvända, äldsta fyllde fyra i september och han klagar inte. Men vi skulle gärna byta ut en av stolarna då den blivit sliten och närmar sig åldersgränsen då de inte är inköpta nya.
Äldsta barnet klarar inte viktgränsen (för visst är det till 18 kg på den här Besafe-modellen?) så det skulle bli dottern som får byta upp sig till denna lyxiga stol.

Simon Tillberg

Min son behöver byta ifrån babyskydd till till bilbarnstol nu och det skulle kännas väldigt bra i pappahjärtat att ha en besafe i bilen! God 2:a advent 🎅🏼🎅🏼🎅🏼🎅🏼

Jonas Wulfcrona

Jag skulle så gärna vilja vinna en sån fin stol till min son på 2år det skulle vara en fin julklapp till honom.

Jennyjenny.se

Jag hade gärna vunnit en bilstol. Vår dotter blir 7 månader gammal imorgon och snart är det dags att byta ut babyskyddet mot en barnstol och än har vi inte köpt någon... Så denna vinst vore verkligen perfekt!!!:)

Camilla Wiklund

Klart man vill att det värdefullaste man har ska ha det så tryggt och säkert det bara går! Jag vill ge den till min systerson som har långt att åka då han ska hälsa på mig. Han är värd mer än guld och gröna skogar, denna lilla grabb som stulit mitt hjärta!

Joanna

Åh, den skulle bli perfekt till lillebror som fått ärva stol, men som nu skulle behövt en ny då syskonens stol gjort sitt efter 5 år. Säkerheten har ju utvecklats så mycket de senaste åren. Färgen spelar ingen roll, säkerheten är det viktigaste!

Malin

Min dotter skulle få denna stolen och förhoppningsvis både få åka både tryggt och snyggt i framtiden:) vår nuvarande stol har hon vuxit ur och det är dags för en ny så skulle bli så glad om vi vann!
malineriksson.78@telia.com

nina

Jag skulle vilja vinna den till min systerdotter, då min syster i dagsläget hyr en bilstol till sin dotter från deras BVC.

Irene

Att åka baklänges en trygghet är, om olyckan råkar vara framme där. Barnets nacke och rygg är mer stabil, och det känns bra när vi ska köra många mil. Spelar ingen roll hur försiktigt jag kör, för tyvärr hemska omkörningar många andra gör. Skulle aldrig förlåta mig själv om det skulle hända nåt, och jag inte har gjort det som överallt har stått. Nämligen att alla ska sitta i bältet fast, och bara få komma loss när vi tar rast!!
Tänker ha den när jag skjutsar mina älskade barnbarn!

Elenore

Om jag skulle vinna så skulle min dotter Elvira få äran att åka säkert med denna bilstol. Vore toppen med vinst eftersom vår nuvarande bilstol inte alls sitter bra i bilen sedan vi var tvungna att köpa nu bil.

Sara.grebner@hotmail.com

Stolen skulle vara till lillebror i familjen. Han är hela anledningen till att vi ens behövt skaffa en bil överhuvudtaget. Förut kunde vi åka med farmor och farfar men nu får vi inte plats längre.

nathalie_fjellman@hotmail.com

Brum brum säger bilen
Med denna håller hon stilen
Denna snygga bilstol ger vi dottern gärna
I den kan hon känna sig som en stjärna!
Tuta, växla och köra gör bilen på vägen
iZi Kid X2 i-size är säker i alla lägen!

Malin Larsson

Om jag hade vunnit denna bilstol så hade min mans och mitt första barn som kommer till oss nästa år få åka i denna i sinom tid. Har börjat kolla runt på babyskydd och bilstolar och fy vilka utgifter det är! Men man vill gärna att ens efterlängtade skatt ska åka säkert i bilen så jag håller alla tummar och tår för oss. :)

Angelica

Vår lilla kärlek han få vara med om mycket innan han blev 12 veckor i min mage. Den stora överraskning att preventivmedel inte alltid fungerar. Nu är vår minsta kärlek en sprudlande 2,5 åring som älskar bilar och åka bil. Tänk vilken lyx det vore att få en helt ny stol med isofix, till vår lilla Love. ❤️

Evanessè {familjeliv, hälsa & humor}

Men oj, försvann min kommentar?

Jag deltar gärna och det är precis en sådan här vi har tittat på åt vår son. Vi hade blivit jätteglada om vi vann en sådan, absolut bästa tänkabara bilbarnstolen!

Jolin

ÅÅååå inte bara en segerdans men en total happydance som skulle pågå i flera dagar om jag skulle vinna denna till min son, vilken fin juklapp det skulle bli. hoppas på tur.=)

Sjuksyrran

Den skulle min (än så länge hemliga) bebis i magen få sitta i. Stolen storasyskonet hade har gått ut i datum och det är en trist men ack så viktig utgift. Kul med de fina färgerna och kvalitén är toppen vet jag sen innan:) Hoppas!

Amanda

Den här bilstolen känns säker och trygg, till en liten tjej med ostabil rygg. Stella har ett funktionshinder som gör att hon inte själv kan sitta, men med denna stol kan hon stabilt åka med och titta. Jag önskar så att vi bilstolen kan få, det skulle underlätta vårt vardagsliv så!

Johanna R

Till min bebis som snart är på väg ut! En bra bilbarnstol behövs snart lite längre fram 💕✨

Hanna Läfvenhaug

Vår son Vincent skulle väldigt gärna vilja byta upp sig från sin ärvda stol från kusinerna till en riktigt bra och fin BeSafe stol. Skulle ju sitta som handen i handsken att vinna denna!

Jennie

Åh herregud vilken tävling. Vi är just nu i stort behov av en ny stol till både dottern och sonen. Så någon dom skulle givetvis få den :) hört så mycktet gott om besafe så skulle va kul att få testa och använda denna stol. Håller tummarna så hårt nu! Kram ❤

Johanna

Hej! Jättefin vinst som min brorson skulle få använda om jag hade turen att vinna :)

Martina

Denna stol skulle min lilla ettåriga tjej få. Denna stol verkar toppen! Och i bilen vill man ha det säkraste som finns för sina små. Håller tummarna för vinst

Mia%20Korch

Min lilla Betty skulle sitta så tryggt i denna underbara
och denna oroliga mamma skulle slippa så orolig vara
För säkerheten i bilen den viktigaste är
när jag kör runt med en liten som jag håller så kär

Följer på instagram : Miasdag

Annelie

Det vore ju kanon att vinna en så bra stol, nu när vi ska få en tredje knodd som bara ska bakas färdigt först :) Är så nöjd med den Besafe vi köpte till minstingen så vore ju toppen med en till vår kommande familjemedlem när den tiden kommer. Så viktigt att de små får åka säkert.
Julkramar! /Annelie i Karlstad

Marie P

En barnstol som är bra vill väl alla ha!
Lovar att vi ska använda den varje dá.
På väg till jobb och till förskola vi ska,
skjutsa min son Edward varje dá.

Anonym

Hade blivit helt överlycklig om vi vann denna till barnen! Vi har i dagsläget en Besafe men är i behov av en till, självklart just denna då vi älskar den! Håller tummar och tår! ✊🏻✊🏻✊🏻😍

Malin Åslund

Åh vi som väntar tillökning skulle så hemskt gärna vilja vinna den här till bebis! Vi älskar vår Besafe izi plus till vår dotter!!

Sara

Åh vilken fin vinst! Om jag skulle ha tur att vinna denna stol så skulle vår lilla 4 månaders bebis ha en fin och säker stol att åka i när det är dags att byta från babyskyddet!

Elin.jonsson@hotmail.com

Åh denna stolen vill lilla Alma vinna! sambon och jag diskutera idag när vi åkte bil att det var dags att byta från babyskyddet besafe, men han tyckte inte vi hade råd att köpa en stol för 5000 kr. Som det hormonmonstret jag är börja jag gråta och sa att hon ska absolut ha det säkraste som finns, vill känna mig trygg när jag åker bil med henne. Håller tummarna att denna ligger under granen i jul.

Magdalena

Wow vilken underbar vinst! Våran skrot som ligger i magen skulle få denna stol om vi vann, vi är beräknad om 15 dagar. Och stol nummer två är alltid bra att ha på lut.

Anna NF

Jag skulle ge stolen till min son. Vi har en bältesstol sedan tidigare men skulle mycket hellre vilja ha en med Isofix så mor- och farföräldrar enkelt kan ta över barnstolen i deras bilar 😊

Elin Carlson

Åh! Jag önskar så att vi kunde köpa den här stolen till våran yngsta dotter, en stol som är snygg, säker och smart. Jsg håller timmar och tår för att vi får möjligheten att ge den till henne så hon får sitta lika säkert som storasyster i bilen!

Sandra

Är med och tävlar! Sonen och kommande syskon skulle få äran att sitta i den :)

Marina

Önskar önskar önskar!

Min dotter har en stol men lilleman Wilmer som snart växer ur babyskyddet behöver en trygg plats i bilen han med! ☺️ Håller tummarna för vinst!

Christoffer

Min son Elvin skulle bli glad att få en likadan stol som storesyrran :)

kittenz.blogg.se

Denna stol vill jag vinna till Lillebror som fyller 8månader nästa söndag. Att åka säkert och bakåt i många år framöver är AoO. Hoppas på tur att få vinna denna fina stol från BeSafe ❤️ /Kitten (kiitten_ på insta)

ToveLantz

Vore underbart att kunna utöka säkerheten i familjen med denna bilbarnstol till yngsta sonen.
Skulle underlätta att kunna använda en av våra nuvarande i mina föräldrars bil, de ställer upp mycket med att passa barnen så att kunna ha en bilbarnstol permanent i deras bil vore guld värt.
Skulle vi vinna denna skulle vi skänka storebrors stol när han vuxit ur den.

lansaflickan@hotmail.com

Elina Vikman

När säkerhet är viktigt.
Så är Besafe bästa märket, på riktigt!
Vår dotter Lily vill åka säkert i farmor och farfars bil.
Så klart hoppas vi på att vinna en säker bilstol med stil.

Inger -snart fyrabarnsmamma

Den hade min fina gudson fått, då det är dags att byta från babyskydd ❤️

Alexandra

Hej! Jag önskar att vinna denna bilstol, min lilla tjej behöver ett nytt och vet inte hur jag ska kunna köpa ett bra skydd. Skulle vara ett orosmoment mindre.

Ida

Det börjar bli dags att byta till en bakåtvänd stol och jag har genom din blogg förstått att Be Safe iZi Kid är en av dom säkraste på marknaden. Jag skulle så gärna vilja att min Ellen fick åka i denna stol. Den ser otroligt bekväm ut men bäst av allt är förstås att den uppfyller alla krav och är säker för min lilla skatt.

Christoffer

Min son Elvin skulle blir glad att få en likadan stol som storesyrran :)

Jessica

Å skulle vi ha den turen att vinna skulle min dotter få stolen då hon inte sitter så bra i den vi har nu :)

Idamolander@hotmail.se

Vilken drömvinst!! 😍
Detta hade definitivt varit årets bästa julklapp till min lilla Lycke som snart har växt ur sin nuvarande bilstol! Extra kul att det just är det här vi har sett för oss!! Tänk å vara så tursam å vinna detta och kunna köpa/göra något roligt med henne istället! Vi bor i Norge, 60 mil ifrån hennes mormor och morfar och kör mycket bil! Så ett bilsäte av högsta kvalité och med god komfort är ett måste!!! Kryssar fingrarna och önskar önskar önskar oss!! 💞 riktig god förjulstid! 😘🙏🏻

Caroline

Denna skulle jag så gärna vinna till våra son! Han har en annan bilstol nu, men han sitter inte helt bra i den tycker jag! Krångligt att få in honom, blir ju inte mindre krångligt av att man själv är höggravid ;) Hoppas på tur!!

Ellen.hogman@hotmail.com

Det är snart dags för oss att byta till en större stol. Vill såklart att vår lilla tjej Meja ska åka säkert och snyggt så denna stol skulle bli perfekt 😍 Håller tummarna att "tomten" kommer i år!

Sara

Hade vi fått turen på vår sida hade Molly 3,5 år fått ha den här innan det, om strax över ett år, skulle bli dags för kommande bebis att få ta över den!

Linnea

Tänk om jag kunde få vinna en sån fin stol till min systerdotter!!

Malin Lundström

Vi har en BeSafe IziPlus till vår 3-åriga dotter och snart är det dags att byta från babyskydd till vår andra dotter som är lite över 7 månader. Hade varit helt underbart att få vinna denna underbara bilstol till henne. Kram 💖

Maaarik4@hotmail.com

Åh skulle sitta perfekt till min dotter som blir åtta månader och behöver byta stol! Håller alla tummar och tår😃😃

Angelica

Min son på 6 månader ska precis till att byta stol, det skulle ju vara helt fantastiskt att få köra runt honom i den här.

Sofia

Lillebror skulle få vinna denna stolen! Vi har två bilar och jobbar olika tider så därför behövs två stolar och vem vill inte skydda det finaste man har med en testvinnare? Vi vill I alla fall :) Skoogen@live.se

Fanni

Hej hej! Min lilla busiga flicka Sol som är 5 månader gammal, och som enligt mig växer alldeles för fort, skulle få åka i bilbarnstolen. Det är snart dags för henne att byta från babyskydd (vad hände med min lilla 2820 grammare?) :) God jul!

Linnea

Jag vill vinna Besafe till min svägerska som väntar sitt första barn, vore kul att kunna överraska henne med en sån fin present då det finns så många andra saker som de måste inhandla innan bebisen kommer.

Anonym

Skulle vilja vinna denna stol till vår lilla axel som blev storebror i augusti. Han känns redan stor för stolen han har nu som lillebror ska ta över och budgeten är tight med jul, föräldraledighet och renovering så att killarna får eget rum här hemma. Men bilsäkerheten är ju super viktig!

Paula

Gud vilken bra tävling! 😱 tävlar gärna om en stol till lillebror i magen!

Ceciliamodin@hotmail.com

Ja ja ja denna hade varit så bra att vinna nu när det snart börjar bli dags att byta stol för vår lilleman Nils. 😍

Jennifer N

Åh det börjar bli dags för lillasyster att byta stol då babyskyddet är något tight😓🍀🍀🍀

Jenny L

Åh detta vore ju bara toppen. Skulle vilja vinna denna till min son Nathanael. Vi har en stol men som vi köpte begagnat dock vis en butik som ska ha testat, men helt ärligt könns det inte helt bra, men det skulle det göra om han hade denna..! Tack för att du sprider så mycket kunskap!

Katarina

Sådan bra gåva! Eloge till dig! Klart jag önskar få vinna till vårt lilla barnbarn. Men är gladast över att någon har möjligheten att vinna! Tack och ha en trevlig 2-advent! 💝

Petra

Hej!

Vi söker säkerhet, funktion och kvalitet,
till de finaste pojkarna vi vet,
vi trodde att vi väntade bara en enda,
men så kom tvillingar, ja, så kan det hända,
alla inköp blir dubbelt men här har vi nu vår chans,
att som BeSafe dansa en segerdans,
denna vore guld för oss att få,
sedan behöver vi bara köpa till en till våra små,
guldklimparna ska få åka som kungar,
Våra Härliga Ungar!

Jenny Andrevstam

Vi är på jakt efter en ny stol till våran älskade Charlie 🎀 Besafe är på toppen av våran lista.😄 Jag skulle vara evigt tacksam om vi ju de få den här chansen att vinna den de här. Charlie är en otroligt härligt tjej, hon är 8 månader och det är full fart! Vi lär oss allting samtidigt, vi kryper, vi står och nu redan håller vi på att börja gå. Så älskad av alla💕 vore åå otroligt tacksamma om vi kunde få spara några tusenlappar 👐😇

Sofia .

En sån här bra stol vill vi gärna då vinna till vår yngsta dotter då storasyster redan har en stol från besafe som vi är väldigt nöjda med. Men dom kostar mycket, så att få vinna en sånhär vore guldvärt ❤. sofianorlund@hotmail.com

Anonym

Hade varit den lyckligaste av de alla om jag vann eetta pris besafe är det som gäller för oss och detta skulle hjälpa ekonomin väldigt mkt. Vårt kära barn hade fått det ❤❤
Lolo_ous@hotmail.com

Marie

Vilken underbar chans att vinna en ny bilbarnstol till min älskade son Elias! Då vi har en begagnad bilbarnstol för tillfället hade det varit underbart att få åka runt med min son i en sprillans ny och säker stol från besafe! Ingen hade varit lyckligare och tryggare än jag och Elias! 💞

Sofia

Åh! Vilken toppenvinst!
denna skulle få flytta in i min bil, åt sonen på 2,5 år.
Då jag hade en sån innan jag och pappan separerade, och jag är helt kär i de där stolarna, men tyvärr ej hade pengarna att köpa den när det var dags för ny!
Så jag håller mina tummar och tår för att jag vinner denna!

Sara

Liten Viggo skulle få använda stolen om jag vann. Har en annan just nu som jag inte är helt nöjd med. Så OJ vad glad jag skulle bli för en så här bra, viktig och snygg vinst. 😉

Brostrom.emelie@gmail.com

Vill gärna vinna denna till vårt andra barn som skall födas i januari! 👏🏻

Jessica

Skulle jag vinna skulle min lilla grabb få åka i den! 😍💙

Anonym

När lillebror kom i raket fart 4 veckor tidigt hade vi inte hunnit förbereda något. Allra minst en till bilbarnstol. Storasyster har denna i svart och önskar såklart att lillebror ska åka lika tryggt och säkert och bakåtvänd så länge som det går! Vi håller tummarna att vi vinner en till lilla Cornelis

Johan

Skulle vara kalasfint om vi vann denna till vår dotter Bianca :) Hon har snart vuxit ur sin BeSafe izi go modular som vi varit riktigt nöjda med, så självklart vill vi köra vidare med BeSafe :)

Elise

Denna hade lillasyster åkt kungligt i! Jag hade skrikigt av glädje (och bett om ursäkt hos grannarna efteråt) om vi hade vunnit denna!

Bettan_kall

Den hade min bebis som ligger och växer och gror i min mage fått sitta säkert i :)

Johanna

Yngsta dottern hade stormtrivs i denna fina stol när vi är iväg på äventyr och åker upp till familjen 5h bort.

Carola Johansson

Ja, äntligen något som jag/vi verkligen verkligen behöver. I dagens läge har inte min son någon stol alls så vi blir alltid lämnade kvar hemma. Får aldrig följa med på äventyr och det är så trist. Jag vill oxå åka till Ikea eller till Stockholm för att gå på mall of scandinavia. Eller varför inte till Sala silvergruva. Hjälp oss att åka på äventyr, Loke skulle bli så glad om även han fick åka bil igen.

Ida

Åh vilken lucka! Så välbehövlig för alla oss småbarnsföräldrar som vill ge våra guldklimpar det bästa. Denna stol skulle vår lilla Olivia, 9 månader, få!

Rebecca

Denna stol skulle jag vilja vinna till min underbara dotter Ella 2.5 år hon förtjänar alltid det bästa<3

Kickan

Denna skulle jag vilja ge min bästa vän som alldeles snart behöver en bilstol till sin dotter. Vi har själv samma modell till vår son och hur fantastiskt vore det inte att ge denna till henne i julklapp så man vet att deras dotter kommer åka lika tryggt som vår son 🙈

Sofia

Åh!! Dröm bilbarnstolen!!
Den skulle vår 9 månaders kille få i julklapp bättre och säkrare stol går nog inte att hitta!

ANNA - LIFESTYLE AND TRAVEL

Jag är gärna med och tävlar. Min kusin har en flicka som behöver en ny bilstol, vore jättekul att få vinna detta och överraska henne.

Hoppas på tur och har länkat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/04/lucka-4-linda-412-2/

Madelene

Åh jag vill vara med och tävla! Jag och min man har försökt bli gravida ett tag, vi väntar fortfarande på ett plus... Om jag vinner skulle min mans bror och hans sambo få den till sin lilla dotter Maja på 1 år som vi älskar så mycket!! :)

Linda

Vore toppen att vinna denna till våran lilla Sam på 6 månader. :)

Susann B

Den kommer min son Loke 2,5 att få åka säkert i om vi skulle vinna. Vi håller tummarna 😍

Linn

Skulle jättegärna vinna denna fina stol till vår livliga lilla Stella som är på väg att växa ur sitt babyskydd. Tack vare att jag följt ditt arbete med dessa stolar känns märket som ett självklart val för att det dyrbaraste vi har ska åka säkert i bilen! Skulle vara jätteroligt att vinna ett exemplar ☺️

Chris

Skulle bli otroligt glad om min Alve på snart 8månader skulle få vinna denna snygga och säkra bilstol nu när babyskyddet börjar bli dags att byta ut. Vi har redan bestämt oss för en besafe stol då storasyster redan sitter som en prinsessa i sin izi plus stol. Skulle bli väldigt glad och hoppas vi har turen med oss💕

Annika

Önskar vinna en av dessa stolar till min lilla älskling Novalie. Hade inte blivit lyckligare! 😍 instagram ankianderzon

Frida Axell

Åh jag vill vinna denna fantastiska stol till nytillskottet som kommer till april. Blir världens lyckligaste tvåbarnsmamma om vi fick vinna en så säker o bra bilbarnstol:)

ida_adre@hotmail.com

Är ensamstående med mina 3 barn och kämpar med körkortet (har uppkörning i veckan🙈) och skulle bli överlycklig om min 2åring skulle kunna få vinna den här 😍 Har länge sneglat på den här stolen. Håller alla tummar och tår för vinst ✊🏻

Isabel

Det skulle vara guld värt att vinna en iZi Kid X2 i-size då det är just den bilstol vi tittat på! Min dotter på snart 5 månader är en lång tjej och har snart vuxit ur sin BeSafe izi go x1 (som vi har varit supernöjda med!) så det är dags att uppgradera. Hoppas, hoppas att det är vår tur att vinna denna gång! Lilla O är det finaste vi har och vill såklart att hon ska åka runt i bästa möjliga bilstol ✨

Frida Axell

Glömde kontaktuppgifterna;)

Klaar_@hotmail.com

Hade varit riktigt kul att vinna en sån här😍 Jag och sambon hade använt den till vårat kommande barn! Vi har ännu ingen. Hade verkligen varit perfekt! Dessutom fyller jag år på tisdag så det hade varit en fin födelsedagspresent☺️

Denise

Min älskade dotter!! ❤️

Linnea

Imorgon hämtas nya bilen. Noga utvald så hundbur och barnvagn går in i bagaget. Säkerhet för fyrbent är klar. Nästs steg att inreda baksätet för liten

Evelina

Min kära kusin har haft några tunga år men gjort en fantastisk vändning och har nu en fantastiskt liten flicka. Det är otroligt hur mycket som kan förändras med en människa när dom får barn, hans glädje och stolthet lyser igenom och vi alla är otroligt stolt över hans resa och den nya familjemedlemen. Det hade varit jätte roligt att vinna den här till han lagomt till jul!

Barbro

Ska ge den till Noel - barnbarnet som behöver en "större" stol då han hunnit bli 2,5 år och dessutom får ett syskon om 3 månader som får överta hans gamla stol!

Isabel

Wow, helt otroligt fint pris. Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna en stol till vår kommande bebis. Med tre barn blir det dyrt att ha hög säkerhet så det skulle göra mycket för oss.

Joline

Åh denna bilstol skulle vara perfekt till min dotter på 9 månader då det är dags att byta från babyskyddet snart. Som jag förstått är Besafe en utav dom säkraste stolarna så det är bara plus i kanten. Speciellt då vi åker mycket bil. Hoppas på tur och att den blir hennes 😍 🍀✨🙏🏻

Katarina

Denna stol skulle vår lilla dotter Lova få, som snart blir 9 månader. Då vi behöver två bilar och har tre barn, varav två i "bilstols-ålder" behöver vi 4! barnstolar. 😅

Jenniefer Karlén

Vår dotter Felicia. Hoppas för allt jag kan ✊

Lina

Här hemma växer lillasyster Edith så det knakar! Snart behövs ny stol och besafe är ju ett självklart val! En vinst vore ju den bästa julklappen!
Nu håller hela familjen tummarna!
lkjgrundstrom@hotmail.

Annie

Skulle vara fantastiskt att få vinna! Stolen skulle ges till mormor och morfar som skjutsar flertalet barnbarn flera gånger i veckan.

Anna

Skulle vara perfekt att att sätta i vår andra bil så sonen sitter stabilt och säkert , och så mamma kan få tillbaka sin stol så hon kan köra runt på sina två barnbarn 😊
Annizz__92@Hotmail.com

Karin

Detta måste vara finaste vinsten!
Till min lilla tös Elin. Den stol vi har till storasyster har hunnit bli sex år, så den vågar vi inte använda längre.

Anonym

Min dotter skulle få stolen💖 För även om hennes mors plånbok är lite platt så förtjänar hon det BÄSTA!💕

Negin (mammatillnicole)

Har under flera månader suckat efter denna stol till vår tjej som nu är 7mån. Hon vill så gärna "sitta" upp nuförtiden och jag har verkligen sökt fram och tillbaka och bara drömmer mig bort om just denna till henne. Det har vart så mycket annat som har kommit i vägen och ja...jag vet vad kam komma före än ens barns säkert :( men så har drt blivit med flytt och som nyblivna föräldrar. Vi hade blivit världens LYCKLIGASTE föräldrar om vi fick möjligheten att erbjuda den säkraste bilbarnstolen i marknaden till vår Nicole.

Charlotte

Vi köpte en begagnad stol till vår flicka som blir 1 i januari, i väntan på bättre tider. Stolen har bäst före datum till sommaren, att vinna en ny nu hade helt klart varit den bästa julklappen till både oss föräldrar och vår dyrbara skatt!

Jennie

Skulle gärna vilja vinna denna, då vi letar stol till vår lillflicka nu. Hon är 10 månader och egentligen för stor för babyskyddet, så vi behöver verkligen köpa en ny stol NU!

Gunilla

Åh den skulle jag vilja ge till mitt första bonusbarnbarn. Vi satt idag och diskuterade vilken bilstol som kunde vara bäst .

Karin

Detta måste vara finaste vinsten! Till min lilla tös Elin! Den stol vi hade till storasyster har hunnit bli sex år så den vågar vi inte använda längre.

Alexandra

Hej! Jag önskar att vinna denna bilstol, min lilla tjej behöver ett nytt och vet inte hur jag ska kunna köpa ett bra skydd. Skulle vara ett orosmoment mindre.

Sarah

Åh vad glad jag skulle bli om jag skulle vinna denna till sonen! Vi måste snart köpa en till bilstol till vår andra bil och en bättre stol än denna finns ju inte!

WWW.angusfoto@live.se

Den ska självklart min lilla pärla få :)

Elin

Wow! Vår dotter ska bli storasyster i januari och vi behöver stöka om i bilen så två små kan sitta säkert.
Den här stolen vore helt perfekt på alla sätt!

Anonym

Till mina barn och mitt syskonbarn så de kan åka säkert även hos mormor och morfar!

Malin Thuresson

Åh vilken lycka det hade vart att denna få vinna! Med två små barn och en bebis på väg är det mycket man ska hinna! Vi åker bil varje dag, att få färdas säker i en besafe borde bli en lag! Håller alla tummar och tår, att vi denna stol till bebisen får <3

Färg spelar mindre roll men gillar melange black och melange grey bäst ❤️

Diana

Våran lilla elsa på 10 månader har fått testa denna tidigare och den är grym!! Så nu hoppas vi på lite tur till jul så vi kan få vinna denna ✊💜

Tessochlex

Tänk om man hade turen att vinna denna till Lex, vilken lyx att få låta det bästa man har åka så säkert som möjligt. Vilken underbar julklapp detta skulle vara för oss. Mig hittar man på nouw.com/tessochlex eller på instagram @tessochlex 💕

Emma

Åh detta hade passat mig perfekt nu när min dotters stol börjar ge med sig. Så om jag vann en stol skulle hon sitta som en prinsessa 😍 och detta är mina barn värda efter ett jobbigt år med separation m.m. håller tummarna så hårt jag kan 👍❤

malinfalk.09@gmail.com

Hade varit underbart att vinna en Besafe-stol till lillasyster så att hon kan åka lika säkert som sin storasyster. 💕

Liza

Till vår underbara lilla prins, som är det bästa som finns. Han växer så det knakar och har blivit stor, vore drömmen till honom vinna denna stol!

Stina

Som student skulle det vara så kul att vinna den här bilstolen! och tryggt om inte annat att veta att mini får åka runt i en bilstol av högsta kvalité :)

Jennifer

Vilken otrolig kalender du bjuder på! 😍Är självklart med och tävlar om testvinnaren iZi Kid X2 i-size till vår älskade Nilas som är 10 mån, han skulle älska att sitta i den och jag skulle känna mig trygg med att köra Stockholm-Umeå tur och retur som blir en del gånger per år i och med att vi har all vår släkt där uppe. Säkerheten är A och O! Håller alla tummar och hoppas på vinst ✊🏻❤️ Instagram Ninajennifer

malinbillersjo@hotmail.com

Jag har plussat helt naturligt efter 2 provrörsbarn. Har aldrig ens kunnat drömma om detta och lyckan är total ❤️. Ekonomin är inte den bästa dock och hade gärna vunnit denna stol till mitt framtida mirakel❤️

apurt

Om jag vann stolen så skulle min älskade son ludvig få använda stolen. Han fyller 2 år , jag hoppas att vi vinner för hans stol har gått sönder och har sån ångest att försöka få fram alla pengar, till stol och julklappar samt födelsedags present då han fyller år 2 veckor efter julafton . Och som ensamstående har man inte så mycket pengar, så att få chansen att vinna en helt ny bilstol skulle vara ett litet julmirakel;) för vi behöver verkligen det. Bara för den här gången. Mvh sara och ludde
Mejl apurt@hotmail.com

Ellen

Vi har just börjat kika på nästa bilstol. Vi använder just nu Besafe babyskydd och är väldigt nöjda! Skulle verkligen vilja ha denna modellen när vår Lilla kille behöver byta stol :). Vi bor på landet och behöver använda bilen nästan varje dag så då vill vi att vår kille ska sitta säkert! <3

Mikaela

Wow vilken tävling!! 😍 denna stol hade min son fått åka i! Han fyller 1 år i början på januari och detta hade ju vart en underbar present till honom 😍👏 håller tummarna för att vi blir de lyckliga vinnarna 🙈✊

pauline.stam@hotmail.com

När pappa är en hejare på att köra rally,
då behövs en säker bilstol för vår lilla Sally 😀💞

Zanna

Vill gärna vinna en säker och bekväm stol till min dotter Elna. Bilresorna skulle bli så mycket skönare för henne i en av dessa goa 💕
Instagram Zanna.pettersson
Mail: Zanna.pettersson@hotmail.com

Amanda

Åh vilken tävling! Hade helt klart gjort hela december att vinna denna!
Stolen skulle användas av vårt kommande barn. Det är många saker som ska köpas inför ett barn & två viljor som ska komma överens. En sak som vi varit överens om sen dag ett är att barnets säkerhet i bilen är prio ett, då är kostnaden ingen fråga!
Tack för en grym kalender!

Emelie

Våran dotter, skulle verkligen behöva ny.

Emmeline lindvall

Detta är högsta drömmen min,
att vinna stolen till Jaylin.
jag vill att hon säkert ska sitta,
och en bättre stol kan vi inte hitta.
nu håller vi tummar och tår,
på att den fina vinsten är vår. 👍

Joakim

Hoppas vinna denna till vår son! Världens härligaste lilla pojke. Så mycket kärlek, och ännu mer bus! Han är värd att åka säker och bakåtvänd i MÅNGA år framöver!

Johanna

Jag är med och tävlar om bilstolen :) Om jag skulle vinna skulle vår son Melvin få sitta i den. Har länge tittat på denna modellen så det skulle vara kul att testa :)

Ida_lampert@hotmail.com

Åh detta vore ju världens bästa sak att vinna till våran lilla Moa som snart ska få byta till större stol! Och efter allt som har hänt med brand i vårat hus osv så är inte ekonomin den bästa och detta skulle hjälpa oss så himla mycket! ! Och eftersom Moa är de finaste vi har vill vi såklart hon ska åka tryggt och säkert i en besafe stol :) @idalampert

Anonym

Jag skulle verkligen vilja vinna den till min dyrgrip Esmeralda. Jag har spanat in mig på en isofix stol då de känns säkrare. Tycker det är så svårt och få ordning på dem andra och det känns iobbigt o inte ha koll. Hoppas på tur flr mig o min dotter.
EMMA JOHANSSON
INSTA: esmeraldasmamma

Nathalie

Åh vilken perfekt tävling! Letar runt och försöker hitta bilstol nr två till vår yngsta flicka Mila som nu är 5 mån. Tänkte köpa nån på black friday men hade ingen aning om vilken stol man "borde" köpa. Vore underbart att vinna så behöber jag inte fundera mer på det☺️😁
Nathalie_fam@hotmail.com

Anonym

Fina Linda! När du öppnade upp ditt hjärta och berättade om er resa för att bli gravida och den otroliga längtan kunde jag inte låta bli att lämna en kommentar till dig. Just då var vi mitt uppe i en otroligt tuff behandlingstid. Nu, efter fem års kämpande är äntligen vår älskade lilla tjej här hos oss. Lyckan är total och vi är så otroligt tacksamma. Ditt inlägg var bland annat ett av de inlägg som fick mig att känna, ge aldrig upp! Trots negativa besked på väg hem från ivf kliniken, gång på gång så gick vi alltid där hand o hand jag och min sambo och tänkte, näst gång! Nästa gång är det förhoppningsvis vår tur. ❤️❤️ Vårt val av stol blev självklart, med tanke på alla dina inlägg om fantastiska besafe, såklart just en besafe. Eftersom att det snart är dags för den andra stolen hade detta varit guld värt!

JeanetteF

Vilken fantastisk lucka!! Sonen har en besafe stol och vi är så nöjda han sitter som en prins. Så att få chansen att ha en likadan till bebisen i magen i ju drömmen, därför håller vi tummarna nu.

Anonym

Glömde skriva min mejl i förra inlägget ;)

Fina Linda! När du öppnade upp ditt hjärta och berättade om er resa för att bli gravida och den otroliga längtan kunde jag inte låta bli att lämna en kommentar till dig. Just då var vi mitt uppe i en otroligt tuff behandlingstid. Nu, efter fem års kämpande är äntligen vår älskade lilla tjej här hos oss. Lyckan är total och vi är så otroligt tacksamma. Ditt inlägg var bland annat ett av de inlägg som fick mig att känna, ge aldrig upp! Trots negativa besked på väg hem från ivf kliniken, gång på gång så gick vi alltid där hand o hand jag och min sambo och tänkte, näst gång! Nästa gång är det förhoppningsvis vår tur. ❤️❤️ Vårt val av stol blev självklart, med tanke på alla dina inlägg om fantastiska besafe, såklart just en besafe. Eftersom att det snart är dags för den andra stolen hade detta varit guld värt!

Isabelle

Vid vinst skulle vi såklart ge barnstolen till sonen. Vi åker ganska mycket bil och att veta att sonen sitter i en sådan trygg stol skulle vara guld värt.
Mail: isabellekullberg@gmail.com

Danni__95@hotmail.com

Hej! Vilken underbar tävling! Jag skulle verkligen vilja vinna denna till min dotter Lillie som är snart 10 månader den 6 nu :) vi ska byta till stol nummer två och vi har redan spanat in denna stol, skulle ju vara ett plus att få vinna denna! Vilken härlig julklapp isånnafall. Just det Daniella heter jag bor även i Linköping med min man och dotter :) och andra barnet i magen. Lite om mig. Håller tummar och tår 😍😍

Sandra Evald Denby

Min son Harry hade blivit överlycklig om han vann. Stolen som det var tänkt att han skulle ha var i sämre skick än vi trodde. När vi tog av klädseln för att tvätta såg vi att frigoliten hade spruckit. Min man är pappaledig och jag är fattig student så några pengar att köpa en nya stol för finns inte. Harry är 10 månader just nu och börjar förskolan när han fyllt 1 år. En ny stol hade förgyllt vår jul och gjort att han kan färdas i en säker stol.

Sandra

Bästa julkalendern, yes! Hoppas verkligen på denna. Stolen skulle isåfall min 3-åriga tjej få. Hon har en annan märke, men hon sitter inte bra i den. Vill ha en stol hon kan använda länge. Min äldsta åker i en izi-kid och och kan säkert göra tills 6 år. 👏🏼 Melange 😍

Johanna malmehed

Jag skulle vilja vinna detta just för att denna stol skulle få gå till ett fantastisk ändamål. Jag skulle skänka den till hus och hem för kvinnor och barn där alla kan ha tillgpng att låna den!

Mail : johanna.malmehed@hotmail.com

Malin

Denna stol hade varit suverän till vår familj och framförallt vår son Anton som fyller 1 år i början på januari och då vi behöver stolar i båda bilarna så blir det snabbt en del pengar när vi aldrig skulle tumma på säkerheten för barnen. Började för 5 år sedan med Akta Graco till storasyster men när det var dags för stolbyte så lästes tester och testresultat vilket gjorde att vi valde Besafe vilket vi aldrig ångrat eller kommer byta ut. Håller tummarna och önskar er en fantastisk jul 🎁🎅🏼🌟

Netasha

Jag skulle vilja vinna stolen till mig själv. till mitt kommande lilla frö :)

Ingrid Dahl

Nu när det snart är dags att byta stol för min 9-månaders, hade det varit en dröm att få vinna denna fina stol. Vi måste köpa ny, så det hade kommit som en skänk från ovan :)

Malin

Vi har planer på att köpa en stol från besafe till våran son Måns på 5 månader så att vinna en skulle va helt perfekt 😊

Monika Lindh

Den här kommer lille Mateus att få glädje av när han ska ut på sin första långresa till mormor!

Anonym

Vår dotter hade fått åka i den, då kanske hon hade tycker det är roligare att följa med mamma på allt.

Anette

Vår dotter hade så klart fått detta lyxåk! Då hade vi kunnat ge bort den andra vi har till någon behövande!

Anna

Min lilla tös på 1 år skulle få denna stol. Då vi precis har bytt bil till en liten mindre bil så blir det fort trångt med den andra bilbarnstolen som vi har. Har hört/läst så mycket bra om denna (främst från dig Linda!) så denna skulle passa så bra i våran bil. Har ju blivit väldigt mycket mer medveten om bilbarnstolar och säkerheten kring dessa just genom att följa din blogg, det är guld värt!

Sofie

Om vi skulle vinna så skulle våran lilla Nils, som nu är åtta månader, få åka i den fantastiska bilstolen! Vi måste byta från babyskyddet efter jul och har tänkt att köpa precis en sådan här men att få vinna en istället vore helt fantastiskt 💗

Pernilla

Jag har två små som är lika gamla som dina (onödigt vetande: min dotter född -13 var lika stor som din Selma om jag inte minns fel, 3205g och 49cm🙃) Jag skulle bli så väldigt glad och tacksam att vinna den här Besafe-stolen till min lilla Sebastian på snart åtta månader. Förhoppningsvis blir jag snart student och detta hade hjälpt oss så väldigt mycket!🍀

Klara

Vi har denna stolen till storebror och älskar den 😍 Säker, bekväm för barnet och bonus att den är snygg. Nu ska snart twinsen byta från babyskydden till en stor stol. Det är ju inte direkt billigt att köpa två till sådana här stolar 😱 Samtidigt vill jag ju att de ska åka lika säkert som storebror. Om vi skulle vinna stolen, skulle den efter att mina barn haft den skänkas till en annan tvillingfamilj med ansträngd ekonomi. På så vis skulle det bli dubbel vinst för fler ❤️

Marika

Åh vilken lycka det hade varit att vinna denna stol! Den hade dottern fått åka runt i, en röd, för att få lite färg i den annars ganska så trista inredningen i en bil :)

asa_jon86@hotmail.com

Ååå vi hade behövt en ny stol till vår fina lilla tjej. Speciellt en sådan fin!!

Malin

Ååh om vi har turen att vinna den kommer lillebror som är beräknad i april att få åka i den framöver. Vi har en treåring hemma som kommer att använda sin besafe stol till hon är minst fem år och kommer därför behöva införskaffa en ny till lillebror. Håller tummarna✊🏻💕

Helen

Stolen skulle mitt kommande syskonbarn få sitta i när det blir dags 😊

Anonym

Åh vilket pris! Vår 8 månaders son ska snart byta och vi är jättesugna på en Be safe denna gången, har en annan till vår 3,5 åring! Hade varit perfekt i julklapp❤️

Marie-Louise

Oj vad glada vi hade blivit för den stolen! Vår lilla dotter är snart 9 månader och det är dags att byta ut babyskyddet! Vår dotter föddes 6,5 vecka för tidigt så babyskyddet fick införskaffas med en tripp till stan medans lillan låg på neo 🙈

EmmaH

En tävling man verkligen känner att WOW, jag vill vinna!!!! ;) Min älskade lilla Livia skulle få ha stolen, storebror har en av ett annat märke men tack vare dina informativa inlägg om bilbarnstolar och säkerhet känner vi nu att vi absolut vill ha en BeSafe :) Vilken lycka detta vore att vinna!

Instagram: MyInspiration

Anonym

Glömde ju skriva att jag heter Madelene Mussi

Emelie

Då jag inte kan bli gravid och har egna barn så skulle jag ge min kusin denna säkra bilstol. Hon har en dotter på 9mån som snart vuxit ur sin stol. Min kusin är en underbar mamma med hjärtat på det rätta stället. Skulle vara så roligt att få överraska henne med en vinst ❤

Rebecka

Det hade varit perfekt att vinna den här fina stolen till vår son Alvin som snart inte får plats i sitt babyskydd längre ☺️. Man vill ju såklart att det finaste man har ska åka så säkert som möjligt och en bilstol från besafe känns tryggt! 😊

Ullis

Åh, i den stolen skulle Charlie sitta som en prins i bilen.

Lillaem

Vilken fantastisk tävling! Välbehövligt och viktigt! Min lilla dotter Elise som är 5 månader skulle få denna stol att åka tryggt i ❤️ Hoppas hoppas hoppas!

Anna

denna vore perfekt till min son, vi har en maxi-cosi mobi av äldre modell där internbältet är SÅ trögt så detta vore en perfekt julklapp till honom :)

Millie

Åh vad glada vi skulle bli om vi vann denna! Vi har en likadan till storebror som ska sitta i sin i minst 2 år till! Bästa stolen helt klart, vi är så nöjda! Det vore ju helt fantastisk att få ha två likadana stolar till våra killar! Både snyggt, stilrent och framförallt säkert och tryggt i baksätet! 😊

Anonym

Vår son Elton behöver uppgradera sig hos besafe-familjen. Snart 6 månader och vägrar babyskyddet. Liten börjar bli stor, och ny stol 😂 🎁

Mia S

"Det viktigaste för oss i alla lägen,
är att våra barn ska åka säkert på vägen"
Vårt 6-e barn, Tilo hoppas på att tomten kommer med denna fina stol!! ☺️

Anonym

Maddemussi på instagram✊😍

Idaahult @instagram

Jag skulle vilja vinna en stol till min snart 9 månaders dotter Luna som behöver byta från babyskyddet strax! 👶🏼💕🍀✨

Johanna Åberg

Det självklara valet av bilstol till våra små tjejer. Självklart ska ju lillasyster också ha lika fin & säker stol som sin storasyster, nu när det är dags att byta! ❤

Zandra - Mamma till Milo 3 år & Milton 1 år.

Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla! :) <3

Skulle så fruktansvärt gärna vilja vinna en sådan fin & säker stol till mina killar! <3 Tyvärr är inte ekonomin den bästa, då jag står utan arbete. Så båda har var sin lite äldre begagnad stol.

Båda stolarna är på gränsen till FÖR gamla, vilket gör att det känns otryckt som förälder att köra runt med barnen. Inte blir det bättre av att bältena krånglar, också är de EXTREMT otympliga (att flytta på dem till en annan bil är bara att glömma)!
Mina söner är 3 respektive 1år. Så först skulle nog 3-åringen få ha den, tills han vuxit ur den, och då skulle Lillebror få äran att ärva den! :D <3
Ne, kan inget annat än att hålla alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan! <3 :)

Ida

Lyckan att vinna denna stol skulle vara överväldigande! Jag håller tummarna hårt för att den lyckan kan bestå :)

Emelie B

Denna stolen hade varit guld till vår dotter/lillasyster,sonen åker säkert i izi plus en och vi vill att hon ska åka lika bra ☺ birken_xx@hotmail.com

Jonna

OMG vilken vinst!!!
Vår son är på god väg att växa ur sitt babyskydd och det är dag satt se sig om efter annat. Har såklart sneglat på dessa stolar men är över vår budget. Drömvinsten alltså <3

Sara

Vinner vi denna stol behöver vi inte alls fundera över vilken andra stol lillebror ska ha. Då blir de ju en lika dan som storasyster 😍 //
Saharanilsson@hotmail.com

Marie

Våran kära lillebror Valter skulle få sitta i den om vi vinner. Vi har exakt en sån till storebror och såklart önskr vi oss en till lillebror också. :)

Nicole

Det är dags för oss att byta till stol nr 2, så denna skulle vara helt perfekt att vinna!
Där skulle vår 8 månaders dotter sitta säkert och bra! 😍🍀

Mahvash

Hej Linda. Först och främst får jag börja med att tacka för all tid du lägger ner med tävlingarna, ser ut att vara minst lika bra som förra årets julkalender, dock hoppas jag på bättre tur i år haha :D
Jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva som ska sticka ut från mängden, men vår tös är lite över 7 mån nu och jag vill så otroligt gärna kunna erbjuda henne en bilbarnstol som hon kan åka i under många år, speciellt när jag har både sett och läst hur viktigt det är att låta barn åka bakåtvänt så blir denna stol ännu mer aktuell för oss. Min högsta önskan är verkligen att kunna erbjuda henne denna stol och jag hoppas från botten av mitt hjärta att vi får den möjligheten, då kan hon åka tryggt till sin mormor ( första barnbarnet) från Kristianstad till Göteborg <3

Sabrina

Min dotter skulle behöva en ordentlig bilbarnstol, hon är mitt allt.

Sofia

Min bästa vän har en son som snart växer ur sitt babyskydd! Eftersom de har det rätt tufft ekonomiskt så skulle jag verkligen vinna en sån här grym stol till dem! Håller tummarna 😊

Sofie Hagelberg

Om jag vann stolen hade jag använt den till min första lilla knodd som jag väntar i April👶🏻🍀

Anonym

Så mycket otur man haft i år med dödsfall i familjen sjuka husdjur kan turen kanske vända så att man kan ge sonen en stol att använda som är snygg och säker och med komfort de hoppas vi på att få veta inom kort

Johanna

Vår son Lion skulle få den *_* den skulle passa utmärkt i pappas bil som extrastol!!

Klara

Antingen skulle vår dotter Ingrid 3 1/2 år få den eller vår son Erling 9 månader få. Du har verkligen hjälpt mig till att få upp ögonen för säkerheten i bilen, tack för det!

Anna Årmarker

Isak heter vår underbara son,
Hans största hobby är att suga på tån.
Han växer så det knakar åt alla håll,
Vi vet att besafe då har stenkoll.
Att sitta säkert i bilen är det viktigaste vi vet,
Och denna stolen är ju otroligt het!
Att få vinna denna hade gjort oss helt matt,
Det hade varit det finaste vi kunnat gett vår älskade skatt <3

Sandra

Min lilla Ella på 7 mån skulle gärna åka i den här kanon stolen, vi har kikat på denna och funderat och klurat..vore så kul att få vinna stolen och slippa tänka på ekonomiska delen när det kommer till stol nr2 🙈 Vore grymt!!

Linda Isabella

Vi har fått en efterlängtad liten lillasyster till familjen, Nina! Hon kommer få ärva det mesta av storasyster, men inte hennes bilbarnstol. Vi behöver därför en till säker och bakåtvänd bilbarnstol. Önskar och hoppas! <3

Anonym

Precis vad vi behöver till vår Malte som snart växer ur babyskyddet!

Ylva Olsson

Åh denna skulle sitta superbra i en av våra bilar till vår 3 månaders dotter som säkerligen kan sitta i en be safe redan nu (?) Om inte annat om någon månad. Då det är så otroligt mycket utgifter och mamma"lönen" är inte fet i samband med ett hus köp i början av nya året. Så denna i min elr pappans bil till nästa år vore kanoners för vår lilla tjej. Säkerheten är alltid prio 1 för vår lilla tjej 💜
Håller tummarna 👋
Mailadress: Ylva.olsson94@gmail.com

Therése G

Denna stol vår minsta dotter på fyra månader ska få,
då det känns säkrare om hon en ny stol får sitta på.
Stolen hon har nu har några år på nacken,
så hoppas min motivering sticker ut i stacken.
Säkerheten som denna beskrivning av stolen gav,
kommer få mig och bilturen att slappna av.

Alexandra

Tänk vilken fantastisk julklapp detta skulle vara till vår lilla Saga på hennes första jul! I och med att vi bor på landet så använder vi dagligen bil och vill då bara ha det bästa inom säkerhet för hela familjen. Om några månader ska Saga övergå från babyskydd till bilstol och denna stol är den vi har tittat på och vill ha. Håller tummarna hårdare än hårdast 😍❤️

Sophie

Åh denna vill jag gärna vinna! Jag hade gett denna grymma stol till min bästa väninna som är ensamstående med sin 6 månaders och har det väldigt tufft just nu i juletider...💕

Anonym

Jag vill vinna stolen till min dotter! Hon är en sprallig tjej men mycket energi. Sitter oftast inte still. För henne gör jag allt och vill att hon ska kunna sitta säkert är vi är ute och kör! Att smidigt kunna flytta stolen mellan våra bilar är suveränt dessutom ;) rogmar87@hotmail.com kram från Marica

jjonna.karlsson@hotmail.com

Jag skulle sätta den i våran bil till min son som snart vuxit ur sitt babyskydd och behöver en ny snygg stol 😍

Susanne

Jag och syrran ger aldrig varandra några julklappar.
Hon har tre barn, så det skulle vara otroligt roligt
att få överraska henne med ett sådant stort paket.
Tror ingen skulle bli gladare än hon för en barnstol. :)

Jannike

de är kul att vinna å de skadar aldrig med en vinst istället för utgift. stolen ska i så fall min underbara lilla son ha när den passar honom 💕

Fanny

Önskar vinna denna stol till min gudson. Han är yngst av 3 barn och fått ärva allting, att ge honom något alldeles eget vore härligt!

Sandra

Jag vill vinna denna stol för att kunna överraska min sambo. Vill ställa fram denna och hinta om att det är dags att bilda en mini av oss båda. Han har velat detta ett tag men jag har inte varit där riktigt än. Han hade fått en ordentlig överraskning lagom till jul :)

Ida

Skulle bli så bra med ny stol till vår lille Malte!

Sanna

Denna stolen skulle verkligen vara perfekt till lilleman, då jag har funderat på en sådan när det är dags att byta till en större! 🙌 Han är nu 5 månader:) Så jag hoppas på lite tur 🙏 Mailadress: sannaa.olsson@hotmail.com, instagram:saannamaaria

Nathalie Nyberg

Jag skulle bli otroligt glad om vi vann denna stol till vår kille som blir 5 månader nästa vecka. Vi fick barn med 1år och 8 månader mellan och med den långa mammaledigheten har vi inte jätte mycket pengar över och dessutom inte med nystartar företag. Vore helt fantastiskt att vinna denna grymma stol. Håker tummarna för detta då denna stol känns som den enda rätta!

Johanna

Vilken fin tävling! Om jag vann så skulle min älskade lilla Svante få åka i stolen, det börjar bli dags att byta från babyskyddet nu och de här stolarna verkar ju vara de allra, allra bästa! :)

Anneli Svensso

Jag är mormor till två små gullungar skulle va så kul o
vinna en stol till barnbarn nr 2, har en stol nu men har
mina barnbarn mycket men med endast en stol så blir
det bara ett barnbarn i taget.... G O D J U L

miranda

Men åh vilka fantastiska tävlingar du har 😍 Den här säkra bilstolen skulle min underbara dotter få använda så jag vet att hon åker tryggt på våra bilturer 💗 Hon är värd det absolut bästa och jag skulle känna mig så trygg med den här i bilen! Hon fyller ett år nu på fredag så lite medvind i den här tävlingen hade passat perfekt! 👶🏼
@mirandaasolberg på instagram

Madeleine Lindh

Oj vilken fantastisk lucka! Vår dotter ska snart byta bort babyskyddet och efter alla recensioner och produkttester jag läst så vore denna stol drömmen att få byta till. Snälla tomten, hoppas Selma hittar denna under granen på julafton! 🎁🎄🎅🏼❤️

malin90b@hotmail.com

Skulle vara underbart att få vinna denna fantastiska bilstol som skulle få befinna sig i sonens mormors bil så vi lätt kan ta tåget dit och hälsa på. Så krångligt då vi inte vill släpa med oss vår egna besafe iZi plus på tåget. Räcker ju med all packning man har med sig i vanliga fall. Såklart skulle sonen sitta i den och i framtiden ett syskon! ❤️

Anette

Den finaste julklappen utan måtta,
vore att få ge denna bilstol till barnbarn nummer åtta!!!

Johanna

Åh en sån fantastisk lucka! Inom snar framtid är det dags för lillasyster att byta till en större bilstol. Denna hade varit drömmen till henne! Man vill ju bara ha det bästa till det bästa i sitt liv! Håller alla tummar och tår för vinst!

Frida

Jag skulle såå gärna vilja vinna en sådan stol till vår flicka som är 8 månader. Hon sitter fortfarande i babyskyddet men det är dags att byta så vi hade blivit så himla glada om vi vann en sån stol😍

Cicci

Åh som jag önskar att vi vann denna till lillasyster. Snart är det dags att byta från babyskydd för vår lilla som börjar bli stor 😊 c_bjurnell@hotmail.com

Jennifer

Vilken underbar julkalender du har! Fantastiska priser.
Om jag hade blivit den lyckliga vinnaren så hade min son fått den, jag skulle aldrig välja något annat märke på bilbarnstol än BeSafe så detta hade ju vart toppen!
Instagram- jeenniifeer__

Martina B

Åh, denna hade vår son gärna velat ha! Just nu letar vi i denna barnbilstolsdjungel då det är dags att byta från babyskyddet, och med all den fantastiska information om barnsäkerhet i bil som du levererar har gjort oss sugna på denna! Och på Vincents önskelista står bland annat ett bidrag till en ny bilbarnstol, det hade varit sådan lyx att få bocka av det från önskelistan!

Annika

Vilken toppenvinst! Denna skulle min lilla i magen få åka tryggt och säkert i om några månader när babyskyddet är urväxt!☺️

Carl-Johan

Våra barn är det finaste vi har
Därför vill jag att Wilmer åker säkert i alla dar,
i denna stol kommer det inte vara någon tvekan att han sitter tryggt i vår bil.
Som kommer rulla många, många mil.
Vi håller tummar och tår,
att den blir vår.

Therése

Jag skulle vilja vinna en stol för att ge till min mamma och pappa, världens bästa morföräldrar som ofta passar min och mkn systers små guldklimpar men som nu får krångla med bilbyten för att kunna passa dem.

Aida mendoza

Jag har tvillingar, vilket såklart innebär massa utgifter, att få vinna en stol skulle betyda sååå mycket i vår familj! Håller tummarna 👶🏻👶🏻✔️🍃

Frida

Vår fina lilla Nils som är 8 månader håller på att växa ur sitt babyskydd och vi skulle bli jätteglada om han fick brumma runt tryggt & säkert med oss i en sån fin stol! <3

Alexadra Bing

Vilken underbar lucka. Att vinna denna hade verkligen varit den bästa julklappen. Tösen växer så det knakar och babyskyddet jag fyndade på rean har hon snart växt ur. Tyvärr finns inte pengarna att köpa en ny o drömmen om en BeSafe får vara just en dröm. Hade varit så underbart att få sätta henne i den finaste men även säkraste bilstolen som finns!!

Emelie Feuk

Wow vilken vinst! Tänk om vi hade fått vinna denna stolen! I den kan både storasyster 3 år och lillebror 9 månader åka! Tycker det är sååå viktigt med säkerhet och tyvärr är 3 åringen otroligt åksjuk. Kanske skulle det kunna hjälpa med en ny, fin och bekväm stol! Ett bättre åka de iaf! 😍🙏🏼 håller tummarna att den blir vår!

Anonym

Vi hade behövt en ny bilbarnstol till dottern då den ena börjar bli gammal och då hade det varit guld värt att få en så bra stol som denna :)

Gullan_svedin85@hotmail.com
Instagram gullan1985

Kristina

Om jag skulle ha turen att vinna skulle min fina systerson få åka runt i den fina stolen. Skulle vara fantastiskt att kunna ge dem det i julklapp!!

Anonym

Hamnade i en svår förlossningsdeprisson när jag fick mitt andra barn. Denna skulle passa perfekt till sonen som behöver en ny stol och jag skulle behöva få känna lite glädje, och det skulle jag om jag vinner denna 😃

Amanda

Lilla bebisen som kommer i februari skulle såklart få sitta i denna säkra stolen! Hoppas hoppas!

Anna

Denna stol skulle min lilla Selma få åka säkert i bilen i! Vi gillar BeSafe starkt och hoppas på tur! ☘🎅🏼

Victoria

Det är dags att byta från babyskydd för vår minsting, så en stol till henne hade varit perfekt! Syrran sitter redan i en likadan och vi älskar den!

Emelie

Hade mer än gärna vunnit denna till vår dotter. Behöver en stol i bil nr 2 också nu när det ska börjas på förskola snart ❤

Elin

Åh vilken tävling. Om jag vinner så kommer stolen vara till vår bebis som är beräknad i februari. Efter mycket kämpande ska vi äntligen bli föräldrar och självklart vill jag att vårt barn ska kunna åka tryggt och säkert i bilen. Har redan kikat på denna många gånger och färgen Fresh black cab tilltalar mig mest :)

Linda

Absolut perfekt vinst! Vår son C är snart 6 månader och börjar bli för lång för sitt babyskydd som också är av märket Besafe och som vi älskat! Så min son skulle få den här om vi skulle vinna och då skulle vi få fortsätta med bästa märket :D

JuliaTingstedt

Hade gärna vunnit denna stol! Vår dotter hade på 9 månader hade åkt som en prinsessa i denna stol. Och då vi ofta hälsar på Farmor och farfar som bor 5 mil iväg så tycker jag det är väldigt viktigt med en sådan här fin och säker stol 😊❤

j.marpurg@gmail.com

Denna skulle vara perfekt till våran andra bil så min lilla molly kan även åka säkert i den ! @josefinmarpurg

Elenore

Åh, vad denna skulle hjälpa oss i vardagspusslet nu när sonen ska börja på förskola efter årsskiftet! Hoppas hoppas ✊🏻

Camilla

Å vilken fantastisk lucka i julkalendern! Blev mamma i maj åt min lilla son Silas och det är nu dags att fixa en ny bilbarnstol till honom. Har följt din blogg länge och läst alla dina inlägg om besafe stolarna! Hoppas självklar att vi vinner så att Silas sitter tryggt i bilen under åren som kommer :)!

Mormor Ulrika

Att få vinna en bilstol vore kul
så vårt barnbarn Lukas får sitta säkert i vår bil och titta ut.
Bilturer med Mormor o Morfar kan då bli långa, milen också bli många.
Hoppas nu på tur så vi alla får en God Jul!

Nathalie

Vår son Elton som snart är 6 månader hatar sitt babyskydd. Vi önskar oss en ny stol inom besafe-familjen. Liten börjar bli stor och behöver ny stol 😂 🎁

Anonym

Att få vinna en bilstol vore kul
så vårt barnbarn Lukas får sitta säkert i vår bil och titta ut.
Bilturer med Mormor o Morfar kan då bli långa, milen också bli många.
Hoppas nu på tur så vi alla får en God Jul!

Sandra

Vilket otroligt pris! Precis den bilstolen som vi sparar till för att köpa till vår lille son. Skulle vi vinna denna skulle verkligen segerdansade vara ett faktum! :) Tack vare dig, Linda har mina kunskaper breddats och mitt intresse för barnsäkerhet i bil fördjupats. Jag är så tacksam över den viktiga information du sprider och jag håller nu varenda tumme jag har för att vinna den, enligt mig, viktigaste luckan. ❤️

Jessica

En sån stol skulle passat perfekt till min underbara son Hugo som är 6,5 månader gammal, och till min son är bara det bästa bra nog. Men då jag precis har blivit ensamstående så är det inte alltid lätt att få ihop allt och därför får han lida då hans mamma har så mycket att tänka på.
Lillasysterahlstrom@hotmail.com

Sandra Jonsson

Skulle vi ha turen att vinna denna så skulle min dotter Våfflan få åka säkert i den! 💞 Sod3rs på Instagram 💞

Linn F

Min lilla Love hade fått åka tryggt och säkert i denna stol om jag hade vunnit :)

Johansson.emelie@outlook.com

Å, vi som just diskuterar när vi borde byta bort babyskyddet. Dottern är 8 månader och skulle ju sitta perfekt i den där. Har såklart redan haft den i tankarna men det är just priset som gjort att vi avvaktat. Hoppas hoppas 😊

Karin

Ojojoj vilket fint pris! Har länge tittat på BeSafes olika modeller och kommer att slå till på en inom kort men hade varit väldigt kul om jag kunde vinna en istället till min fina dotter Agnes 😃

Stinahelena.astrom@hotmail.com

Denna skulle våran dotter Emilia få isåfall, såklart våran guldklimp ska ha det säkraste på marknaden, hade underlättat så mycket, då vi håller på att bygga hus, jobbar och sliter varje dag,så går mycket pengar dit, så en sak mindre att tänka på hade underlättat😍

Tony

Jag skulle vilja vinna den här till min dotter, hon ska åka tryggt och säkert! Tonyj2589 instagram

Linn

Min lille Love skulle få åka tryggt och säkert i denna stol om jag vann :) (glömde mailadress i den tidigare kommentaren..)

Elin

Att få vinna just den här luckan hade varit helt otroligt fantastiskt! Den skulle få användas av min dotter som just nu åker i sin halvbrors gamla stol som han åkte i för 6 (!!) år sen! Min sambo vill inte köpa en ny och jag själv har inte råd så jag undviker att åka bil då den stolen känns väldigt otrygg ❤
/Elin (elinnylen90@gmail.com)

Emelie

Har denna stol till vår dotter och vi är så nöjda. Vi vill inte vända henne framåt än då hon bara är 3 år, så vi skulle bli så glad om vi vann denna stol så att även vår son får åka lika säkert. Han är nu 7 månader och behöver snart byta från babyskyddet till stol nr 2.

Ola

En bilstol till barnbarnet skulle jag vilja vinna, så vi kan ta bilturer och upptäcka platser och sevärdheter tillsammans.
Det är sånt en Morfar ska göra, att ta vara på livets efterätt.

Emma Lööv

Då vår älskade son Nils tagit kg vikten på hans bilbarnstol och en ny måste inhandlas vore det helt fantastiskt att få vinna en ny bilbarnstol.

c.m.jassa@hotmail.com

Åh😍 Jag skulle gärna vilja vinna en besafe till min dotter Selma på 8 månader. Säkerheten är jätteviktig och besafe känns som ett väldigt bra och tryggt val. Vi reser ofta en timmas bilresa till mormor i Karlstad och då vill jag att hon ska sitta skönt under bilresan. Hade ju varit toppen att kunna lägga de pengarna som bilstolen kostar på att göra fint i selmas rum istället som ska renoveras snart😊 Håller tummarna🍀
/instagram: jasminecarlsson

Victoria

Älskar vårt babyskydd från Besafe och hoppas vi vinner denna stol då lilla Kevin snart ska byta till större stol. Det är Kevin 8 månader som kommer använda stolen ❤️

Sandra

Vilken tävling!! Min son Theo skulle få äran att åka i den om vi vann!

Lisa

Vi skulle verkligen behöva en ny fin stol till vår dotter eftersom min sambo slet sönder den vi har. 🙈 så Alice har varit strandsatt några dagar.
Mail: bulan_0@hotmail.com

Lisa

Vi skulle verkligen behöva en ny fin stol till vår dotter eftersom min sambo slet sönder den vi har. 🙈 så Alice har varit strandsatt några dagar.
Mail: bulan_0@hotmail.com

Anonym

Med en bebis i magen och en dotter som kommer ha ett tag kvar bakåtvänt skulle det komma väl till pass med en bra och säker bilbarnstol. Detta är den bilstol jag tänk ska vara nästa köpa och att istället kunna få lägga pengarna på andra saker till barnen skulle vara ett stort plus.

Denise

Med en bebis i magen och en dotter som kommer ha ett tag kvar bakåtvänt skulle det komma väl till pass med en bra och säker bilbarnstol. Detta är den bilstol jag tänk ska vara nästa köpa och att istället kunna få lägga pengarna på andra saker till barnen skulle vara ett stort plus.

Anonym

Vilken perfekt julklapp detta skulle bli då vi ska köpa oss en till bil och behöver ha barnstol i båda våran 1 åring som den är tänkt för hon sitter hur bra som helst och somnar nästan direkt man sätter henne i våran izi plus vilket är ett jätte bra betyg eftersom hon har svårt att somna sittande position annars vi är jätte nöjd med våran besafe izi plus i våran bil nu och tvekar inte en sekund på att vi inte skulle bli nöjd ned denna håller tummarna nu 😄

Moa

Åh, den stolen skulle vara perfekt till vår lilla dotter som också heter Selma! Hon ska precis byta från babyskydd till bilstol:)

Hannah

Åh, det hade varit perfekt till vår älskade Charles i bil nr 2 så båda bilarna får varsin stol vilket är lämpligt om en förälder ska lämna på dagis och den andra föräldern ska hämta. Älskar be safe.

Johanna W

Detta vore perfekt! Vår dotter på tre år har en besafe Idag men idag började bältet krångla och det låser inte längre direkt när man drar åt det.... och hon ska ju sitta i den ett bra tag till! Det skulle kännas tryggt med en ny!

sandralavesson@hotmail.com

Dottern Charlie kan få åka som en prinsessa utan risk att ramla, och slipper ärva brossans gamla:D

Anna W

Önskar vinna den här underbart fina, trygga och säkra bilstolen till min dotter och sedan får bebis i magen använda den =)

Åsa

Min härliga, men ack så sura lilla Siv skulle få åka i stolen. Vi använder ännu babyskyddet och hon HATAR det! Jag tror att det är för att hon ligger ner. Nu är det bara ca 1 kg tills hon kan byta till en vanlig bilbarnstol och jag hoppas så att vi i alla fall ska kunna åka till Ica utan panikskrik. Vore ju toppen om hon fick bästa förutsättningarna för att gilla det!

Sandra Rosti

Jag har tyvärr inga barn (än), men jag har däremot ett underbart litet brorsbarn som är min ögonsten, och det skulle va så skönt att veta att han sitter säkert i bilen.

Ha en fin andra advent:)
/Sandra

Jeanette Bard

Jag skulle bli så glad om jag vann denna stolen så skulle inte gå att beskriva i ord! Vi har nyss köpt hus och vår dotter är 3 månader så snart behövs stol nummer 2 och vi har nyss haft en vattenläcka i huset och det var inte billigt och så tänker vi på att snart ska nästa stol köpas och stolen är inte billig och skulle bli lite kämpigt i vår ekonomi just nu så det skulle verkligen underlätta om vi vann denna stolen och ett stort plus är att det är en sån säker och bra stol. Vår lilla dotter på 3 månader skulle få denna stolen när hon har vuxit ur babysktddet om vi vinner 😊 jeanettebard@outlook.com

Malin

Min dotter på nyss fyllda 5 månader kommer snart att behöva en ny stol. Skulle så gärna vilja ha en isofix-stol till henne då dom är säkra, men tyvärr tillåter inte ekonomin de just nu. Vi har besafe till storasyster o är så nöjda! Bara det bästa till det bästa man har!

Caroline Henriksson

Min dotter denna stol skulle få
så att vi med bältet slapp allt sjå.
Idag har hon inte ISO-fix,
och installationen känns nu väldigt trix..
Denna stol skulle verkligen underlätta,
och BeSafe tycker vi är de enda rätta!

Linda

Ååh det vore fantastiskt om man kunde ha en sån tur att få vinna en så här fin bilstol! OM jag skulle vinna då är det min lille son skulle få glädjen att åka i stolen. *hoppas, hoppas, hoppas *

Malin

Jag vill vinna denna till min bebis då bilbarnstol inte är något som jag skulle vilja tumma på säkerheten för att kunna komma undan billigt, men heller inte känner att vi riktigt har möjlighet att lägga pengar på det just nu! Vi är mitt i en flytt till vår första lägenhet, och får vårt första barn, så det är mycket som ska inhandlas! Vi har ingen egen bil ännu, men använder mina föräldrars bil och planerar att vara på landet mycket under föräldraledigheten och sommaren, och då är ju bilbarnstol ett måste!

Emelie

Åh den skulle jag gärna vinna till min lilla tjej. Vi funderar på att köpa en sån till henne. Köpte en BeSafe till storasyster och Vi är supernöjda med den! Så självklart ska lillasyster ha en med😊

Marlene

Lillasyster Emma 5 mån skulle få stolen! ❤

marlene_forsman@hotmail.com
@macfors

Anonym

En BeSafe är helt klart nästa stol vi skaffar oss. Vår Erik fyller snart år och julen närmar sig, babyskyddet har gjort sitt och ska bytas till nästa stol. Lika säkert som storebror skall han givetvis sitta, också han i en BeSafe såklart.
God Jul🎅🏻🌲👶🏼
calle.welenstrand@telia.com

My Liljekvist

Åh vilken vinst!
I denna hade lillebror Olle på 16 månader fått åka tryggt!

sara@hallefors.net

Åh har ångrat att vi inte köpte denna stol så länge! 😞 Vi har också en dotter som heter Selma och hon är 14 månader. Nu behöver vi en stol till då jag snart ska börja jobba igen och måste köra till jobbet. Sambo ska vara hemma med Selma så de hade varit toppen om vi kunde vinna den här! Selma hade suttit som en prinsessa i den och vi hade känt oss så trygga! 😊❤️
🍀✊✊

sara@hallefors.net

Skrev ett tidigare inlägg men glömde skriva att jag heter saras_88 på instagram men skrev mailadress..

Anonym

Om jag hade turen att vinna den bästa och säkraste bilbarnstol så skulle den användas av min sambos älskade lilla dotter ❤️ Håller tummarna

Louise

Åå skulle bli så glad om jag vann denna stolen till min lille Nils!😍✊🏼✊🏼 Han behöver nämligen ha en ny stol nu när babyskyddet ska bytas ut!😊

Lisa

Men wow, tänk att få möjlighet att vinna en sådan bilstol! Lillebror i familjen har precis vuxit ur babyskyddet och det är dags att uppgradera honom. Han blir nio månader imorgon.

Sanne Jakobsson

Åh herregud vilken vinst!!!!! 😍 Min lilla Livia, världens bästa lilla människa, på 3 år hade fått åka i stolen. Hon är värd det allra bästa och det hade hon fått med denna stol. I april 2017 kommer även Livias lillasyster till världen så när hon blir tillräckligt stor får hon ta över stolen! Det hade verkligen varit världens bäst bästa julklapp att ge till mig själv ❤️

Charlotta

Säkerhet i bil är inget det tummas på
Fy så mycket man skulle ångra sig då
Ut och åka på många äventyr
Med barnen säkra vi tryggt bilen styr
En större stol behöver vi snart
Lillebror växer i en väldig fart
Tummar och tår håller vi nu
Att få en ny fin stol är en stor ära ju ✨

Sanne Jakobsson

Åh herregud vilken vinst!!!!! 😍 Min lilla Livia, världens bästa lilla människa, på 3 år hade fått åka i stolen. Hon är värd det allra bästa och det hade hon fått med denna stol. I april 2017 kommer även Livias lillasyster till världen så när hon blir tillräckligt stor får hon ta över stolen! Det hade verkligen varit världens bäst bästa julklapp att ge till mig själv ❤️

Anonym

Tänk att få vinna denna säkra stol nu när jag äntligen skall övningsköra. Dottern måste ju få åka bakåt igen. Hon har fått åka framåt de få gånger hon åkt bil de senaste året. Hon är 5 men vill ha henne bakåt tills hon inte får plats. Och att vara ensam förälder passar inte denna underbara stolen plånboken.

Hammarstromma

Denna stol hade passat till vår familj på 4 barn! Vår minsta på 6 månader kommer att få äran när hon blir äldre att få åka i den! Tack för denna stora chans 🌸

Johanna-3 barnsmamma

Om jag skulle ha den otroliga turen att vinna så skulle min yngsta dotter få den.Hon är verkligen i stort behov av en ny stol och självklart vill jag att hon ska ha den bästa av de bästa!Håller tummarna stenhårt!!

Camilla Gunnarsson

Hej! Är gravid med mitt andra barn så kommer småningom behöva köpa en ny bilbarnstol så det vore ju toppen att vinna. Allt kostar, speciellt det första året...

Heléna

Oj jag skulle verkligen vilja vinna denna till våran lilla Molly så vi kan ha den stolen vi har nu i farmors bil för den stolen som är där nu har hon nästan vuxit ur trots att hon inte är så stor. Vi kör väldigt mycket bil så det skulle vara perfekt!

Rebecka_s88@hotmail.com

Då vår lilla prins på 7,5 månad växer så det knakar är det hög tid för stol nr 2 pt honom nu! Lilla Casper skulle älska att åka i en ny stol!!

Angeeliicaa88@hotmail.com

Skulle bli jätte glad om vi vann denna stol så vi slapp konka stolen vi har nu mellan min och mormors bil. Lilltjejen vill att mormor ska hämta på dagis rätt ofta :)

Malin

Wow!!! Detta vore verkligen pricken över i:et att vinna nu i juletid och självklart skulle min dotter få äran att få stolen då hon är det viktigaste jag har♡

Malinelisabetsj

Jennifer

Åh vilken drömvinst! 😍 Lillebror har just nu fått ärva storasysters stol och vi är nu ute efter en ny åt honom och jag skulle verkligen vela testa besafe då det sägs det ska vara bra! ✨

Anonym

Tänk om jag kunde få vinna denna till min lille Tage. Han växer så det knakar och nu är det dags för en ny stol. Han ska självklart sitta i det bästa möjliga och det som är viktigast av allt: bakåtvänd!!!

Bea

Jag hade gärna varit med och tävlat om en snygg bilstol till lillebror som snart ska få flytta över till en större stol. Hade varit kul att testa en modell som storebröderna aldrig haft och som vi inte har erfarenheter av

Elin

Min lilla Wilma vill fortsätta att åka säkert i BeSafe även när hon vuxit ur sitt babyskydd ❤️

Ulrika

Denna hade gått till våran solstråle Malte!😊Hade känns underbart i mamma hjärtat att kunna veta att han åker med största säkerheten!

Helena

Lillebror har ett tag kvar i babyskyddet, men växer så att det knakar och då skulle denna göra ett bra jobb! Håller tummarna extra hårt, för bilbarnstol är en stor utgift i vårt hushåll.

Marcus Ovesson

Om vi denna stolen vinner
Som vi på din blogg finner
En segerdans här hemma jag kan lova
Av Theo åtta månader och hans mor'a
Att i bilen sitta säkert är viktigt
Ja både rätt och riktigt
Med beSafe trygga vi kan vara
När vi i bilen ska fara

Sanna

WOW, vilken fantastiskt vinst! Detta vore en helt fantastiskt gåva att få överraska med till min kusins barn i julklapp. Nu har hon nämligen fått sitt första barn nyligen, så detta vore en helt fantastiskt gåva.

För mig betyder min kusin E nämligen otroligt mycket. Hon var en av det få som verkligen ställde upp för mig när jag väntade min dotter som 16 åring. Det var en period då många vänner drog sig undan och jag ofta kände mig väldigt ensam i mitt nya liv. Men hon gjorde saker och ting lättare och fanns verkligen där dygnet runt så fort jag behövde henne, och det kan jag inte tacka henne nog för.

Kram Sanna

MattiasWennerholm på insta

Jag skulle verkligen vilja vinna den här tävlingen för min sambos skull. Hon älskar Besafe och vi behöver strax byta till den andra stolen till vår son Theodore.
Om jag skulle vinna den här så kommer jag ge henne den i julklapp, hon skulle bli så otroligt glad! 😊🌻💛