LINDAS JULKALENDER 2016 - LUCKA 8 - AVSLUTAD!

I samarbete med ELLOS.
 
I dagens lucka finns ett stort kit för de allra minsta från Skip Hop. Vinnaren får ett babygym med fem hängande leksaker, som dessutom spelar musik och lyser. En spegel som är perfekt att ställa fram för att uppmuntra till krypande och andra fina leksaker. Färgerna är helt magiska!

FÖR ATT DELTA:
- Skriv att du vill vara med att delta - motivera kort.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 8 december klockan 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL : )
 
GRATTIS Malin! : )
@MOMENTS.BY.MALIN
268
Tatiana

Vår dotter vistas mycket på sjukhus och har redan opererats 2 ggr och fler är planerade pga en medfödd njursjukdom. Hon blir snart 5 mån och det skulle vara underbart att få se henne leka på detta fina babygym.

Therese Hansen

Åh detta vill jag vinna till busen i magen som beräknas komma i februari 😍 har inte hittat något Babygym hittills som tilltalar mig, men detta va ju rena drömmen 😍 wow säger jag bara!
Therese Hansen
Therese.hansen@hotmail.com
@theresehansen

Angelica

Denna tävling vill jag jättegärna vara med i, då jag & min sambo väntar vårt första barn i början av januari:) Vi börjar ha det mesta vi behöver men något babygym har vi ännu inte införskaffat & detta var ju helt fantastiskt fint!:) Hoppas på extra mycket tur samt på att det kanske är min tur att vinna en sånhär tävling😃🍀 Tack för en bra blogg! God jul!🎅🏼🌟

Evelina

Jag är med och tävlar! Vilket magiskt babygym! Detta önskar jag ge bort i julklapp till min närmaste vän som snart föder sitt andra barn som bara 22åring. Hon är en av de finaste mammor jag mött!

Malin Neij

Min lille Alve är snart två månader. När han föddes drabbades vi av skulderdystoci vilket bland annat innebar nedsatt rörlighet i ens armen. Så nu måste han träna massor☺️, bland annat ligga på mage och göra "armhävningar". Så detta gym hade varig helt perfekt för honom!

Elin

Jag skulle gärna vilja vinna detta set till kommande bebis. Ekonomin svajar efter storebrors bortgång..

Malin Sperling

Min lille knodd har precis växt förbi denna tid, så nu tävlar jag för en annan familjemedlem som i maj väntar en ny liten individ.
Goda o glada människor dom är, första barnet de snart håller kär.
Att få ge en sån här där kiddot kan leka, jollra busa eller sova,
Vore en fantastisk o speciell gåva!

Är så gärna med å tävlar! ❤

Frida

En perfekt present till min 4 månaders son, Otto. Älskar att färgsättningarna på babygymmet förändrats. När dottern skulle ha ett gym för tre år sedan så var det riktigt svårt att hitta något utan skrikiga färger. Vi håller våra tummar 👍

Sara Lindqvist

Vår bebis som snart tittar fram skulle få en jättefin present i det här setet. Vilken chans!

Sanna

Hej! Åh, jag vill vara med! Jag skulle vilja ge detta kit till min syssling och bästa vän som snart ska bli mamma. Efter många år av längtan och missfall är det äntligen deras tur. Det skulle vara en helt underbar present på babyshowern.
Tack för en bra blogg!

Sus

Åh detta skulle jag vilja vinna till vår stjärna i magen. BF maj 2017. Helt fantastiska färger som passar både killar och tjejer...för vad gömmer sig egentligen där inne😍

Emma

Jag vill vara med att delta :)
Vinsten skulle jag ge till min bästis (mina barn är för stora) som väntar sitt första barn.

Susanne b

Ååh vilken fin vinst, skulle jag ha turen att vinna så skulle min fina bror & hans tjejs kommande bebis få detta babygym.. så mycket dom ställt upp för mig & min dotter så är de värde detta fina babygym. Håller alla tummar & tår på denna fina vinst! 👌🏻

Ellinor

Vilka härlig färger. De hade passat perfekt till min lilla dotter som strax är 8 månader. Det mesta till lillan är annars begagnat och inte i färger som jag är särskilt förtjust i☺

m a j a n

Åh, jag älskar Skip hop. Detta skulle jag vilja vinna till vår bebis i magen :)

Josefine Sundeborn

Åh självklart vill jag vara med! Det blir perfekt till vår lill* skrutt som kommer i början av april! sundeborn_89@hotmail.com

Sofie

En liten entrar världen i maj,
och får hela vår värld på svaj.
Babygym är ett måste i varje babys hem,
särskilt med en vild storebror som ännu inte fyllt fem.
Tänk att ett från SkipHop få vinna,
då skulle jag ro i mitt boande finna!

Instagram: pimimim

Anonym

Då jag väntar mitt första barn nu i april så hade jag älskat att få ge henne detta :) Så självklart vill jag vara med och delta!

Amanda

Är gärna med & tävlar om denna lucka!
Väntar vårt första barn till sommaren & då jag tog examen i våras & bara hunnit jobba sen dess & vi dessutom köpte hus nu i höst så är inte ekonomin på topp. Så ett litet bidrag till alla prylar som behövs skulle sitta som handen i handsken.

Monica Nilsson

Så fin julklapp till mitt lilla barnbarn, som är 6 veckor gammal.
Hoppas på turen,

Caroline

Jag är med och tävlar! Skulle så hemskt gärna vilja ge detta till min bästis som väntar knodd i februari.

Sara

Åh vilken fin lucka. Jag är gravid i vecka 32 nu med lillasyster och det hade varit så roligt att få ge henne ett sånt här. Storasyster fick aldrig något så det finns inget att ärva, tyvärr.

Sandra

Jag är gärna med och tävlar om detta fina babygym. Väntar just nu vårt första barn som är beräknat i februari och det är både spännande och läskigt på samma gång.
En vinst skulle vara jätte kul!

Emma

I dagsläget har vi ett rätt tråkig babygym så det vore kul att vinna detta fina :)

Malin w Moments.by.Malin

Ååååh underbar lucka 😍 här hemma kikar det snart ut en liten lillasyster så detta skulle passa perfekt att vinna!! Så är självklart med och tävlar om detta fina pris..färgerna är förövrigt helt underbara!

Moa

Superfint kit! Detta skulle jag verkligen vilja vinna till Lillkillen i magen som är planerad att komma 3e jan! Skulle vara en perfekt julklapp då detta är saker vi inte inhandlat ännu. Håller tummarna!

mamma till fyra pojkar

Bebisen i magen vill jättegärna vinna det här för den gamla som vi köpt är redan så använd efter fyra pojkar! Så vi är är med!

Sofia

Lillebror är beräknad om 27 dagar. Jag själv har gått hemma på gravpeng 1 månad pga en jobbig foglossning. Man förlorar endel inkomst har jag märkt så att få vinna detta vore helt fantastiskt.

Jessica Wendel

Vill vara med och tävla! Min 4 månaders som är mitt uppe i sitt utforskande hade älskat detta!

Nathalie K

Är med och tävlar till min lilla bebis.

Veronica - Gravid vecka 34

Jag vill gärna vara med och delta!
Vi får vårt första barn nu i januari och det hade varit perfekt att vinna detta. Det hade varit så roligt! :)

Therese

Min svägerska väntar ÄNTLIGEN deras lilla plutt efter många många år och detta vore ju en underbar present att få ge till vår dotters ofödda lilla kusin.

Madeleine

Åh, detta skulle vara perfekt till vår lilla prinsessa som föddes i november. Hennes "glömska" mamma har såklart köpt allt utan just ett babygym.

Nathalie

I sommar kommer vår tredje lille knodd och hon skulle säkert uppskatta ett sånt här paket :D

Malin

Denna lucka vill jag vinna till min bästa vän,
som inte fått sin bebis än.
i detta gym kan bebisen busa,
både när det är mörkt och när det börjar ljusna.




carola

Jag tävlar på detta set då min lillasyster väntar sitt flrst barn snart. Skulle bli en perfekt julklapp åt den blivande familjen.

Sandra

Tävlar gärna om detta :) Nu den första december fick vi veta att vi väntar våran andra. Babygymmet som vi hade har vi gett bort till kusiner med dålig ekonomi, så skulle vara fint att vinna ett till lillebror/lillasyster :)

Åsa

Ensamstående och känner osäker på allt som behövs när bebis kommer. För min är hon den efterlängtade stjärnan som jag vill ska utveckla alla sinnena allteftersom hon utvecklas. Detta paket ger verkligen den chansen med vackra färger och mjuka detaljer.

Hannah

För en bebis på väg!

Nathalie

Hade varit så kul o vinna till min syster som genomgått IVF och äntligen blivit gravid efter 4 år.

Marie

Såklart jeg vil delta! Gutten min på 2mnd ville likt denne veldig godt :)

Lina

Jag är gärna med och tävlar om ett babygym 🙂 Jag skulle ge det till vår dotterns lilla kusin som älskar att ligga i vårt babygym och paddla med händer och fötter för att nå figurerna så han skulle älska att få ett eget.

Christina%2520Frisberg

:) Jag vill vara med i luckan för det skulle vara så kul att få överraska min dotter som väntar sitt andra barn i början på nästa år , det blir nästan 5 år mellan barnen och det var inte plannerat så de har gjort sig av med alla småbarnssaker :)

Petra.lofblad@hotmail.com

Jag vill delta 😊
Om jag vann skulle jag ge bort det till min sambos syster som väntar sitt andra barn i mars.

Nathalie

Åh vad jag hade velat vinna detta till min bebis som kommer i sommar! 😍

Stina

Om bara några månader blir min allra bästa vän mamma för första gången. Vi har varit bästa vänner i 20 år och lyckan för mig att få bli "moster" till det här barnet är så stor! <3 Det skulle vara så otroligt fint att få ge henne den här presenten.

Chasmine

Är gärna med och delta!
snart kommer tomten på besök och jag önskar så att vår käre son skulle få detta i julklapp! Hade glatt både honom och hans föräldrar! 🎄

Mikaela

Jag är med och tävlar och hoppas att jag får möjlighet att ge vinsten till min lillasyster som väntar sitt första barn i mars.Vi har en nära och fin relation och jag som har två barn och troligen inte kommer att få fler ser fram emot att bli moster och skämma
bort min systerdotter med en massa kärlek och en och en annan leksak och klädesplagg.

Sofie

Då jag väntar tvillingar (mina första barn) till mars så hade detta varit kanon för de små!

Signe

Önskar vinna till bebisen i magen som anländer om cirka två månader. Vi är nog färdiga med allt förutom just babygym, nu är det så mycket utgifter inför jul och så har vi lyckats fått vattenskada i huset :( Så pengarna rinner iväg på annat.

Ylva

Åååh så fint! Jag skulle så gärna vilja vinna detta till lilla trean som just nu ligger och bakas som en lussebulle i magen och väntas komma ut i januari ❤ Håller tummarna!!!

Lina Forss

Åh! jag och min sambo ska ha vårt första barn om knappa 5 veckor så vore helt perfekt och kunna få vinna det här kitet!

J

Då jag har en liten i magen hade detta kommit väl till pass :)

Lisen.89@hotmail.com

Vill gärna tävla om detta 😊 väntar bebis i februari och inser att detta är något jag inte kunnat prioritera att inhandla!

Rebecka

Jag blev faster för några veckor sedan & detta set skulle passa fastersgoding perfekt =)

Julia

Även om jag själv är gravid så skulle jag faktiskt inte behålla den fantastiska vinsten om jag vann (vi har kvar storebrors gamla gym), utan jag skulle ge det till min syster som väntar sitt första barn lagom till Charlies 2-årsdag. Skulle bli en fin julklapp till dem! :)

Evelina

Är gärna med och tävlar om detta pris! Den skulle först gå till våran gudson som nu är två månader fram till våran egen baby kommer i början av nästa sommar. Babygymmet ser verkligen sååå mysigt ut, nästan så man själv skulle vilja rymmas där under =)

Sara

Är gärna med och tävlar :) hade jag vunnit så skulle en av mina bästa vänner som väntar sitt första barn i mars fått detta :)

Therese Jansson

Vi snålade helt enkelt in på babygym när vi insåg att vi väntade tvillingar. Det blev så dyrt när allt annat skulle köpas dubbelt av! Hoppas de får detta babygymmet så att de har något riktigt roligt att titta på!

Instagram Theresejansson88

Cecilia

Vill så gärna vinna! Väntar mitt andra barn i mars och med första barnet hade vi inget liknande pga platsbrist i vår lilla lägenhet. Men nu hade det funkat finfint :)

Malin

Vill vinna till mitt första barn som är beräknad i mars.

Sofia Stjern

Min ljuvliga nyfödda bebis Lova,
Skulle men glädje detta kit prova.
Nu när hon börjar vifta och le,
vill hon säkert solar och månar se.
Tänk om vi har turen och detta vann,
så lilla Lova kan få hela rymden i sin hand.

Ida Lundström

Jag hade gett denna till min bästa vän som är gravid med första barnet som ska komma i juli om allt går bra. Hon har längtat hela sitt liv efter att bli mamma och jag vill verkligen skämma bort henne under denna period. :)

Tatyana

Åh, en underbar julklapp till min lillasyster som väntar en liten dotter till jul.

Heidi

I februari en ny människa världens ljus ska se,
ett set från Skip hop, vore så kul att ge.

Anonym

Detta skulle vara en mycket fin och generös present till min bästis som har en bebis på G! Det skulle var så kul att få ge ett så användbart och fint paket nu i jul!

Anna

Åh! Detta vill jag så gärna vinna till lillasyster. Hon som får ärva allt efter storebror & storasyster. Hade varit så roligt att få överraskan henne med detta kittet med söta saker. ❤️🎈

Sabina

När jag skulle ge bort Felicias kläder (skänkte till någon som hade dåligt ställt) så hörde en tjej av sig till mig som ville ha kläderna.. hon har en dotter på fyra månader och hennes man lämnade henne för en annan tre veckor innan dottern föddes och vill nu inte ha något med dom att göra.. mamman i fråga har jätte dåligt med pengar och kämpar sig fram både ekonomisk och känslomässigt .. hade jag vunnit detta hade jag gett det till henne så hon kunde ge sin dotter i julklapp! Även om barnet är litet o h inte förstår det här med jul.. men tänk läns kan som mamma att inte kunna ge sitt barn något 😫

Frida.G

Ååååå detta gymmet är så otroligt fint! Hade varit perfekt till min lilla tjej här hemma!

Therese

Åååå va fint 😊 Ett sådant skulle nog min son som ännu ligger i magen vilja ha 😍

Ingrid Dahl

Till min lille son vill jag lova, vore detta en perfekt gåva. Han älskar att ligga på golvet och leka, men inför att ta sig framåt fortsätter han tveka. Kanske detta spännande paket, skulle locka honom till mer rörelse vem vet.

Anna Årmarker

Vilken underbar julklapp detta hade varit till vår prins som upptäcker världen! <3
Instagram: @lyycklig

kranthi

Skulle så gärna vilja vinna den super fina babygymmet till vår lilla älskling 👶 Han skulle bli lyckligast i världen om han hade kunnat ligga på den magiskt babygym😍 Han håller på att börja se färger runt om kring sig så vi vil lägga honom i en lekfull och färgglad babygym med hängande figurer där han borde leka och se alla starka färger 💟 Att se hans lekfulla ansikte är något vi önskar just nu 😍 Håller tummarna och hoppas på drömvinst så att lillan kan mysa och leka med stor syster i den fantastisk kul babygymmet 💝💕

Malin G

Åh, vilka härliga färger! Det var nog det finaste babygym jag sett!! Min bästa vän väntar sitt första barn i vår och jag skulle så gärna vilja överraska henne med det här i present :)

Sandra Johansson

Jag är så gärna med och tävlar och hoppas på detta underbara kit till min lilla tjej . Vi hade sparat babygym och lekmatta efter storasyster som tyvärr blev stulet från förrådet så skulle det nu vara roligt och komma väl till pass med detta till vår lilla skatt :)

Anonym

Detta skulle vara en mycket fin och generös present till min bästis som har en bebis på G! Det skulle var så kul att få ge ett så användbart och fint paket nu i jul!

Emelie

Perfekt till lillebror som nu börjar intressera sig för färger och ljud 😍

Sanna

Skulle vara underbart att vinna detta till min dotter Noomi som är 1,5 månad! Det babygymmet vi har efter storebror är beiget o tråkigt och inga roliga figurer, ljud eller något, detta såg ju helt fantastiskt ut :)

Emma L

Är gärna med och tävlar, då min syster får sitt första barn nu runt jul. Det hade varit den perfekta julklappen till dom 😊

Helena

Skulle passa perfekt här hemma :)
Hoppas på lite decembertur!

Mia

Är gärna med!

Jenna

Har en liten 4 månaders tjej här hemma som skulle få detta fina! 😊 Hon älskar att titta i speglar och musik så detta skulle ju vara en helt perfekt julklapp. 😄 Håller mina tummar och hoppas nu!

Malin

Jag vill vara med och tävla!

Väntar en liten julbebis som mer än gärna skulle vilja ha detta fina babygym. :)

Nathalie Gustafsson

Hej! Jag vill vara med och tävla för min kompis ska få barn i början av januari. Skulle glädja mig att få ge henne detta. Hade lovat att hon skulle få vårt gamla babygym men vår äldste son kraschade bågen häromdagen då han gick bärsärk här hemma. Huliganen! Så att få överraska henne med ett helt nytt som gåva vore perfekt! Insta: nathaliegson

Titti

hej
jag är med och tävlar har ett syskonbarn som nyss fått en liten knodd och hoppas så på turen att få överaska henne med detta fina

Sandra

Hade varit perfekt till våran son som är två månader :) håller tummarna :)

Åsa H

Mina barn har blivit stora nu,
men Syrran väntar ju !
En perfekt julklapp att ge bort,
utvald för en särskild sort !
Sedan får den gå i arv förstås,
vi är nog inte klara med barnafödande nån av oss !

Eni

Jag lämnade tillbaka Skip Hop ABC babygym när vi förlorade vår ängel. Snart är lillasyskon här och jag hoppas på att få vinna detta då jag inte vågar köpa ett nytt.

Sofie

Vill verkligen vara med och tävla om detta ljuvliga set, skulle vara perfekt till vår lilla tjej som precis börjat intressera sig för allt runt omkring sig!

Sofie

Vill verkligen vara med och tävla om detta ljuvliga set, skulle vara perfekt till vår lilla tjej som precis börjat intressera sig för allt runt omkring sig!

Marianne

Vore kul att vinna för mitt första barnbarn föds nu i december.

Netasha

Jag vill vara med och delta i denna tävling, för att vinna till min kommande <3 :)

Emma

Min lilla 3-månaders skulle verkligen älska detta! Hon har precis börjat upptäcka allt spännande runtikring och som bebis nr 2 kan hon behöva sina egna saker att leka med ;) storebror är snäll men är inte så sugen på att dela.. ;)

Anna Wängkvist

Jag känner mig helt tagen! Det här var nog bland de finaste babysaker jag har sett!!
Hade ju passat väldigt bra till vår lilla Agust som är 2 månader.
Håller mina tummar riktigt hårt för det här! <3

Denice

Är gärna med! Skulle jag ha turen på min sida och få vinna detta så skulle jag ge det till min kompis som blir mamma (första barnet) i februari! :)

Klaar_@hotmail.com

Älskar märket skip hop! Köpte skötväskan i det och skulle därför gärna vilja vinna detta, hade varit perfekt :) /Hanna Klaar

Sandra L

Sååå fint Babygym! Är med och tävlar såklart. Skulle passa utmärkt till vår andra kotte ✨✨

Karin

Mina barn har precis fått en liten kusin till och han är ensam kille bland 4 starka tjejer.. jag hade velat ge honom detta😊 så han slipper bara ärvda saker😉

gerner_l@hotmail.com

Åh, detta skulle jag vilja va med och tävla om. Hade varit en perfekt julklapp till min systerdotter som är 2 veckor.

Lina Eckerström

Barnen har precis fått en liten kusin och tänk att kunna ge detta till lilla Vargas på hennes första jul. Vi håller tummarna!

Josefine

Jag vill va med å tävla. Vinner jag skulle ja ge priset till min svägerska och hennes sambo som väntar smått :)
Instagram: Josefine.eriksen

Annette

Ååh så fint jag håller tummarna att jag vi ner detta till vårt andra barn som är beräknat nu här i december :)

Felicia

Med dottern fick vi låna massa bebissaker, så nu när vi väntar en lillasyster är det mycket som vi måste införskaffa. Ett babygym är en av grejerna. ...och vilket fantastiskt fint detta var!

Alexandra

Åh, vilken perfekt julklapp detta skulle bli! Väntar en liten pojke som är beräknad att komma om 10 dagar, därav hade detta fina set kommit väldigt väl till pass. Håller tummarna! 😍

Jennifer

Jag är gärna med o tävlar då nästa bebis kommer i april och jag tror absolut denna skulle komma till användning 😊 jenniiferlarsson@hotmail.com
Instagram: jenfaou

Anonym

jag är med 😊 nathalijensen på instagram. tävla dock åt min systerson som beräknas komma i mars. hade varit så himla roligt att gå ge detta till syrran! all lycka till mig 😂

EricaLeo

Är med & tävlar om detta fina pris! Min faster är äntligen gravid med en liten knodd & jag hade så gärna velat ge henne detta 😍
instagram: ericaleo

Jeanette Bard

Jag är med och tävlar! Vi har en liten dotter som precis blev 3 månader och nöjer sig inte längre med att ligga still utan vill istället upptäcka saker, då hade ett babygym varit perfekt då vi inte har något än 😊 min mail:jeanettebard@outlook.com. Min instagram: Frubard

Marie P

Delta vill jag ju så klart. Har en liten nyfödd knodd som är min lilla stjärna. Hoppas på vinst till honom.

Emma

Men att ett babygym kan vara så snyggt och samtidigt rolig för barnet - wow! Det ser både mjukt och gosigt ut - och vem kan motstå de söta figurerna? Mitt första barn hade väldigt svag magmun och gymmet har tvättats många många gånger och ser ut därefter. Och visst skulle det vara kul för lillasyskonet att få något helt nytt? :)

Josefin

Vi får vårt första efterlängtade barn i april. Har sneglat på detta babygym från SkipHop som skulle få babyns humör på topp!

Anonym

Det skulle vara en fantastisk julklapp till våran lilla julkula som snart är redo för att komma ut till oss ❤️ Ett babygym är något vi saknar och vad jag förstått något som uppskattas väldigt mycket av de små fantastiska liven!
Instagram: elinsparvman

Rebecca N

Då lillebror kommer i april och vi inte hade något mjukt babygym till storebror hade detta passat perfekt! Det ser så mjukt och gosigt ut, nästan så man skulle vilja ligga där själv 😍

Annika - drömmen om 11 barn

Lilla Juliet börjar bli mer och mer aktiv nu och skulle garanterat älska detta babygym, så jag vill vinna detta som en fin julklapp åt våran lilla åtta! <3

Sara

Hade varit underbart roligt att vinna detta och ge till min lille brorson! 😍

Elin

Jag är gärna med och tävlar! Väntar en liten dotter i april och de här sakerna har vi inte köpt ännu, skulle vara en avlastning för ekonomin att vinna dessa fina saker!

Sarah

Åå så gärna jag skulle vilja vinna detta till min vän som får sitt första barn i februari. Hade varit en perfekt gåva. Håller tummarna!

Elin

Två vilda pojkar finns i vårt hem.. men frågan kvarstår och vi skulle bli fem? Ett nytt ivf-försök står isf på lur, om det nu skulle bli vår tur 😘

Johanna

Här går vi i väntans tider med en liten bror eller syster till min snart 5-åriga dotter som äntligen ska få bli storasyster❤️ Bebis är beräknad till 3 januari så vi är så spända på att se om det blir en liten julklapp, en 2016 eller 2017 bebis☺️ Och babygym har vi inget så därför så skulle jag väldigt gärna vilja vinna detta som passar bra till både kille och tjej☺️💕
Instagram: johannamariamatilda

Sandra

Har en två månaders son som ännu inte har fått något babygym. Har helt enkelt inte funnits tid att leta upp en fin och passande babygym. Denna var ju superfin! Är gärna med och tävlar om denna lucka.

Fridah

Jag är gärna med och tävlar om detta pris! Skulle jag vinna så skulle vinsten gå till min bästa vän som ska få en liten son i februari 😊

Anonym

Åh detta hade varit perfekt till vår lilla som är beräknad till sommaren. Vi gav bort våra babysaker när storasyster hade växt ifrån dem så detta är något som verkligen behövs!

Ida

Deltar :) detta set skulle vara så kul att få ge till min bästa kompis som ska få sitt första barn nästa år, efter många motgångar så skulle de va så kul att få ge henne en fin present 😊

Linnea

Jag vill vinna denna fantastiska vinst till min svägerska som väntar sitt första barn!

Linda

Är med och tävlar om att få vinna detta fina till min syster som efter år av försöka äntligen väntar en liten. Dom förtjänar verkligen något fint till bebis :)

jenny

tomten, tomten i släden där,
säg vem som snällast i landet är?
Mitt namn är Leon och jag är ej stor,
har ej någon leksak men önskelistor.
Ett babygym från skiphop jag önskar att få,
säg mig, vad vore väl roligare att leka på?
Musik, ljus och spännande saker,
här finns nog många olika smaker.
Att dessa få bita, tugga och slicka på,
det är livet.. åh vad jag längtar så!

Lisa Brännström

Min kära lillasyster ska få en liten bebis! Vill jättegärna ge det lilla barnet en sådan fantastisk present! Håller tummarna och hoppas på tur!

Isabelle

Åh vilken toppen dag att delta i tävlingen: hade vart kanon att vinna då jag och sambon väntar första barnet i februari! :D och detta har jag länge spanat in på ellos! :D

stina.norin@hotmail.com

Detta hade varit perfekt till barn nr 2 som kommer i vår. Vi köpte ett babygym till barn nr 1 som vi dessvärre inte var nöjda med.

Malin

Åh det här vill jag verkligen vinna! Vår första lilla bebis kommer i maj, och det är inte lätt att få allt att gå ihop då vi har vår första flytt från våra föräldrar som sker i samband med detta! Så att inreda ett hem från scratch, samt köpa allt som en bebis behöver kostar ju en del, så vi båda skulle bli SÅ glada om vi kunde få vinna det här till vår lilla älskling i magen! :)

Ida

Åhhh jag är med !!😍 Jag skulle vilja vinna så att jag kan ge det vackra setet till min bästa vän som nu väntar sitt första barn bf 7maj💕❤️❤️Hon jobbar och sliter jätte mkt nu så hon har råd att vara hemma med den lilla så länge som möjligt då hon inte är fastanställd så lever hon osäker. Och hon förtjänar verkligen att bli lite bortskämd med fina saker till sin lilla skatt❤️

Ida

Åhhh jag är med !!😍 Jag skulle vilja vinna så att jag kan ge det vackra setet till min bästa vän som nu väntar sitt första barn bf 7maj💕❤️❤️Hon jobbar och sliter jätte mkt nu så hon har råd att vara hemma med den lilla så länge som möjligt då hon inte är fastanställd så lever hon osäker. Och hon förtjänar verkligen att bli lite bortskämd med fina saker till sin lilla skatt❤️

Mattias

Detta underbara kit hade verkligen satt pricken över i:et
och förgyllt familjens väntade nytillskott och hens första tid i livet!

Sofia

Åh vilket fantastiskt gym!
Efter 12 veckor med gips på båda benen från höft till tår och två operationer på min fina son skulle det få vara en dröm att lägga ner vår son i det fina babygymet!

Thoria

Ååh vad fint! Skulle passa perfekt till lillebror som kommer i mars som annars får ärva en hel del rosa efter storasyster :)

Dzesika Taube

Jag är såklart med och tävlar! 👌🏻 Hade vart en helt perfekt julklapp till min lilla plutt Vilgot som blir 6 veckor idag 💙

Mari

Åh, det där skulle jag vilja ha till vår lilla bebis!
Eftersom jag var fast besluten att inte skaffa något mer barn efter att storasyster kom för 4,5 år sedan, så gav jag ju bort alla bebisgrejer vi hade. Alltså är det mycket nytt som måste införskaffas nu när det visst råkade bli en lillasyster också...

Magdalena

Våran skatt beräknas komma om 12 dagar, och självklart hade detta varit en bra välkommen till världen present!

@Helloekberg

@helloekberg
Lundgren.ekberg@gmail.com

Perfekt att vinna det när man väntar andra barnet som tyvärr kommer ärva allt från storebror! Det är aldrig fel att få något nytt till den nya bebisen!

Katja

Skulle vara riktigt roligt att vinna detta erbjudande då lillebror är beräknad att komma till världen i februari. Babygymmet vi hade till storebror det gav vi bort, så nu behöver vi ett nytt 🤗

Jessica

Skulle bli perfekta julklappar till vår 4 månaders kille! ♡ Så jag är med och tävlar!
Instagram: frugabrielsson

Helene

Är gärna med och tävlar. Vore den perfekta vinsten till vår lilla bebis som är beräknad att födas i maj :) så håller tummarna!

Caroline

Vill gärna vara med och vinna detta fina Babygym till min älskade vän som ska få sitt första barn i maj 💕

Alva

Min dotter är beräknad att födas i mars 2017 och jag skulle jättegärna vilja vinna det här priset då det är exakt ett sånt babygym vi letat efter.

Elin

Jag vill vara med och tävla. Med en liten tjej på 2 månader hade detta passat perfekt då hon gillar att ligga och spralla på golvet och titta sig omkring. Så ljuvligt kit! 👍🏻
Min mailadress elineglad@hotmail.com

Ida Johansson

Önskar vinna detta kit åt min lilla tjej som föddes för tidigt. Vi ligger ännu på Neo och har tyvärr inte ekonomin just nu att köpa åt hon just nu. Vi hoppas så att lillasyster får detta upptäcker julklapp! :) Viktigt att det är helt, rent och ej begagnat pga av dåligt immunförsvar.

Stina

Ett babygym till liten jag önskar där hon kan känna, skratta och sprattla ☺️

Miranda

Jag är med och tävlar! - om detta fina paket till min underbara vän som väntar en prins i februari 👶🏼 @mirandaasolberg, instagram

Angela

Jag är med hoppas på vinst till lilla tjejen i magen:)

lifeofmyh.blogg.se

Självklart vill jag vara med och delta! Jag och sambon väntar en liten i början av april och skulle älska att få ge vår son detta :) Tycker många babygym är lite för skrikiga i färger och så, med detta var superfint!

Josefine

Efter flera års kamp med ofrivilligbarnlöshet, pcos och pergotime är vi äntligen gravida! Detta skulle såklart vara jätte roligt att fira med dessa underbart fina saker från Skiphop ❤️

Elin Hansson

Min systerdotter Hilma (3månader) hade jag viljat ge detta fina paket. Mitt enda syskonbarn och världens härligaste lilla tjej!

Http://Jagdigochdu.blogg.se

Hej! Jag är gärna med och tävlar. Väntar mitt första barn nu i februari efter 3 år med fertilitetsutredning, hormoner och Ivf. Vi gillar verkligen Skiphop och ett sånt här kit skulle vara toppen till vår lilla mirakel bebis. ❤️ Jag skriver om vår resa på http://jagdigochdu.blogg.se

Kram Andrea

Malin (instagram: maalliis)

Jag vill gärna delta för att vinna detta fina kit,
då det till min lilla dotter blivit en stor hit.
Fina färger och figurer som hänger på rad,
att ligga där hade gjort henne så glad.
Att vinna detta hade för hennes mamma också varit kul,
så att vi alla får en fröjdefull jul 😉🎅✨

Elin Petronella Hannula

Hej.
Vill jättegärna vinna detta åt prinsessan som ligger i magen, skulle vara underbart att få en peppning just nu då allt är jobbigt med graviditet, jobb som kräver otroligt mycket på psykiskt och fysiskt och inte riktigt hitta den gyllenemedelvägen.

Kram kram!

Malin

Åh det här hade varit fantastiskt att få vinna, har nyligen fått en liten pojke som helst av allt ligger i famnen, såklart att det är mysigast där,:) Men ibland behövs händerna för att kunna hjälpa syskonen och då hade ett Babygym varit ett toppenställe för lillebror att få vara i en stund😀

Sofia

Är gärna med och tävlar då jag väntar barn nummer två i maj nästa år.

Linda

Jag vill vara med och tävla! Om jag vann detta skulle jag ge det till min bästa vän som väntar sitt första barn nu i januari :)

Jennifer

Så fina grejer!
Min absolut bäste kusin får en liten bebis i maj och det skulle vara så roligt att få ge henne detta julklapp! :D
Så håller tummarna så hårt nu!

Sandra Nilsson, Sandra.maria.nilsson@gmail.com

Min lilla kille hade älskat detta 😊 Han är 4 månader och har börjat intresserad sig för leksaker och roliga saker som hänger. Att få ligga under detta fina babygym hade varit jätteroligt 😊 instagram: s_tindra

Minna Nehvonen

Åh jag önskar att vara med i denna tävling och håller tummarna för en vinst.

Väntar vårt första barn om 3 månader och inser mer och mer hur mycket som skall köpas och det finns så mycket man vill ha. Ett babygym precis som detta i den fina grå färgen med färgade detaljer är perfekt. Precis i min smak! Mysigt med små moln. Hade varit en perfekt julklapp till vår bebis i magen.


Såklart så följer jag både dig, ellosofficial och skiphop på instagram.

Nu håller jag mina tummar och tår riktigt hårt!!!!

Ellen

Skulle var perfekt till lillebror som föddes förra veckan. Har tyvärr inte sparat babygymmet från storebror så detta skulle passa så bra. Älskar färgerna och dom söta molnen! 😍
instagram: ekelundellen

Anonym

Åh det hade varit så spännande för våran lilla mini att börja utforska världen med detta!

N

Vill självklart vara med och tävla i denna fina tävling! Vill så gärna kunna skämma bort min prins som föds i mars med denna fina vinst, hade betytt så mycket! 👶🏼

Therese

Är gärna med och tävlar om detta till vårt första barn. Jag har letat och letat på nätet efter ett fint men inte hittat något men detta var jätte gulligt tycker jag och skulle passa bra hemma hos oss! 😀

Ann-Britt

Detta kan bli en vinst till ett barnbarnsbarn. Om jag (farmor) vinner så sparar jag denna present tills jag får ge bort det.

Madelene

Åh! Bästa presenten på en babyshower!

Beatrice

Är med och tävlar, fick min son för snart 6 veckor sen och det skulle vara en perfekt present till honom ☺ instagram: Beatrice8903

Fine B.Wiik

Jag vill tävla om detta att ge till min bästa vän och svägerska som väntar sin första bebis ❤️

Josefine

Väntar mitt andra barn i januari, detta paket hade varit perfekt då vi faktiskt inte har något babygym sedan tidigare 😊

Elin

Vilka fina saker! Om allt går vägen ska vi få vårt sjätte barn i början av juli, och det vore så kul att ha nya, fina saker till henne/honom, de flesta sakerna vi har är ju lite slitna efter alla barn.

Christine%25252520

Ett babygym till bebis som är beräknad om två månader vore fantastiskt. Något som bebis kan vila, leka och upptäcka saker med.

Sofia

En till liten goding är på ingång, vår blivande storasyster väntar och väntar. Om ett par veckor är det dax, spänningen är på max:) önskar så gärna vara med och tävla om detta fina gym!

A Regula

Det hade varit fantastiskt att vinna detta, då min lilla kille som blir tre månad om några dagar redan visar stark vilja till att träna sin nacke och hålla uppe huvudet och även älskar att ligga och kolla på färgstarka figurer hur länge som helst! Detta babygym skulle passa honom perfekt 😍Håller vi tummarna och hoppas på drömvinst !!

Angelica

Lilla Juni är 7 veckor och kommer inte få några direkta julklappar men hade mamma vunnit detta fina DÅ hade hon fått de snyggaste babygymmet ever.

Håller tummarna

priya

Vi fick en liten pojke i juli och skulle gärna vilja vinna detta härligt babygym med mycket roliga saker att titta och leka med! Detta hade varit poppis hos son som tycker det är roligt att ligga och fäktas och sparka med fötterna. Å roligare blir det ju om det finns saker som då rör sig och ljuder! Så önskar att vinna detta superfina till honom då han nu börjar bli mer och mer nyfiken på omvärlden ❤️❤️❤️

Sofia

Skulle vara så perfekt att vinna till min kompis som är gravid😍😍😍

Helena

Jag vill självklart delta. Det vore som en dröm att vinna detta setet till bebisen som väntas kring den 2/1. Vårat gamla efter storebror är väldigt tråkigt och det här verkar vara jättefint. 😍

Isabell Bengtsson

Fick en son för en månad sedan, han kom i all hast i vecka 31 och hade det tufft i början, önskar verkligen att vinna detta till min lille prins för det är han värd så som han fick kämpa i början och ekonomin är inte den bästa.
💙💙💙

Instagram : bellsii93
Mejl : Isabell.bengtsson@outlook.com

Mathilda

Ett gym för den lilla
Skulle vi gilla
Myspys på högsta nivå
Skulle vi med detta från Skip Hop få 😊💖

Caroline

Hej! Jag skulle också vilja vara med och tävla. :)

Min ekonomi är inte den bästa så en av mina närmsta vänner, som är frisör, har vägrat ta emot pengar för klippning ganska länge nu. Jag brukar bjuda på mat och fika när jag kan, men så fort jag får ett jobb ska jag betala tillbaka ordentligt. Hon väntar barn med BF i mars så det hade varit fantastiskt roligt att vinna babygymmet och kunna ge bort det. :) Kram

Mikaela Malm

M.malm på instagram.

Vilken rolig lucka - även idag! Hade vart en toppen rolig julklapp till vår kille som blir 4 månader på juldagen! 🌟💓

Pia

Jag vill gärna vara med i utlottningen! Denna skulle få vänta på lillebror/lillasyster :) så fina!

Marie Persson

Gud vilken perfekt grej att vinna, älskar Skip Hops design. Jag är med och tävlar åt den lilla som ligger i min mage och är tänkt att titta ut om fyra dagar. I detta gym skulle hon (hoppas jag) stortrivas! ❤

Jennifer R

Åh! Detta paket hade jag velat ge åt en av mina närmsta vänner som nyligen blivit mamma.

Mimmi

Underbart, jag är med😊 Hade varit perfekt till vårt första barn som kommer till våren😍

Anja

Jag vill gärna vinna denna lucka till min son Julian! Han är 9 veckor gammal och det märks att han behöver aktiveras för att inte bli uttråkad. Jag tror han skulle tycka det var väldigt spännande med ett babygym och dess tillbehör :)

Sara

Åh jag är med och tävlar! 🙏🏼🍀 Det skulle verkligen vara helt perfekt till (det än så länge hemliga) lillasyskonet i magen ✨ En perfekt plats att mysa på när man har en busig storebror i huset!

Jennie

Åh om jag vann detta skulle jag ge det i julklapp till mitt blivande syskonbarn som är beräknat i april :)

Hanna

I janauari kommer äntligen en efterlängtad skatt till oss. Vi har precis vågat börja inse och tro på att hen faktiskt kommer och köpa lite grejer så smått. Detta babygym var det finaste jag sett i behagliga färger och skulle bli så glad om det fick bli vårt! <3

Carolina Åhsberg

Efter en tung förlust av ett barn i år, hoppas vi att vi hem en liten familjemedlem 2017 får.
Ja, vi väntar en liten tjej - så vi hoppas såklart hon får denna grymma grej!

Jenny

Vill gärna vara med och tävla! Just ett Babygym till bebis nr 3 hade varit så kul att vinna! Har ett gammalt sedan 8-åringen var bebis men det hade ju varit så härligt att få ha ett nytt fint. Den stackars trean får ärva allt 🙈
Det gamla skulle jag isåfall skänka bort till någon som behöver det 😊

Eva R

Det skulle vara kul att vinna så jag kan ge dessa fina saker till mitt första barnbarn som kommer hit i jul!! :)

Sandra

Detta hade vart en perfekt julklapp till våran son som är 2 månader 😃😃 håller tummarna!!

Helena

Jag vill jättegärna delta, vårat första barn är snart här och vi ska börja inreda barnrummet i mellandagarna. Vore fantastiskt att kunna placera ut detta fina babygym i väntan på bebis ❤️

Marie

Men ja, gärna! Hade inget babygym till dottern då vi tyckte det var för dyrt. Nu har vi fått en pojke men fortfarande inget babygym för nu är det "vi hade ju inget sist.." men jag har alltid velat ha ett och det här var ju superfint! :)

Annelie

Jag vill vara med och tävla 😊👏🏻
Vår bebis kommer bli grym i detta fina babygym 💛

Joanna%2520Wozniak

ahh så fina saker ! jag vill vinna för min gravid bästis som jag vill ge det som present till babyshower!!

Annika

Hoppas vinna detta kit till mitt yngsta barnbarn! En riktigt fin julklapp till en tremånaders flicka!

Linnea

Jag är med och tävlar om detta söta sett till min sambos brors lilla flicka han precis har fått

Anonym

I september mina söner, en efter en tittade ut, jag kämpande galen, det fick ett lyckligt slut.
Strax de börjar leka skall med ögon och små händer. Sträcka sig och på mjukt underlag, kroppar vänder. Greppa, låta, kämpa och förstå, i ett babygym de hela gymnastiken skall få. Tillsammans de utveckla och upptäcka små ting och världen, mina söner, jag önskar er glädje på färden! Instagram: IamJempan

Anonym

Jag är med✋🏻
Har en liten Zeb här hemma på 3 månader som just upptäckt va kul saker är. Men babygymmet hemma har blivet mosat av sina äldre syskon, så ett nytt spännande värld skulle inte sitta fel!

Lantfjollan86, aloeveraroz@live.se

Hanna

Så fint, skulle passa perfekt till vår lilla bebis som tittar ut i april :)

Mari B

Jag vill vara med och tävla!
Och om jag vann ska lillasyster som ännu inte fått något namn som anlände igår kväll efter ett akut kejsarsnitt få detta underbara paket. Tror att från beslutet togs tills hon var ute tog det 40min.

Emelie H

Vilket gulligt babygym, hade blivit överlycklig om jag hade vunnit detta fina babygym till min förstfödde som är beräknad om 2 veckor men som i dagsläget verkar vilja komma ut tidigare 🙂👶🏼

Min mejl är emelie_amigo@hotmail.com

liselotte

Detta skulle vara jättekul att få vinna till mitt lilla barnbarn som beräknas komma i februari

Sofie

Jag är med och tävlar'
Jag skulle gärna vilja vinna detta för att ge till min lilla brorson

Sandra Nordin

Skulle passa perfekt till lillebror i magen! <3 Så fin!

Nettan

Men så underbart fint! Älskar att de är fina unisex färger och inte allt för "skrikigt" så det inte tar upp all uppmärksamhet ;) Oftast så har man ju babygymmet framme i ex vardagsrummet, så under bebistiden blir det ju lite utav en inredningsdetalj ;) Iallafall hos oss.
Skulle passa perfekt till vår lille kille på 6 månader. Han älskar babygym men det han har nu saknar dessvärre alla tillhörande leksaker som ska hänga då vi ärvt gymmet.
Håller tummarna!
Gillar Ellos och Skip hop på Instagram sen innan.

Isabel

Vill vara med och tävla. Väntar bebis till våren så ett babygym vore ju perfekt att vinna.

Olivia

Åå har suktat efter denna serie som är så fin med både motiv och mönste! Om jag hade turen och vann skulle lillasyster få dessa som annars mest får ärva efter sin storebror :-)

Moa

Vilket fint kit!! Detta skulle jag verkligen vilja vinna till lillkillen i magen som väntas komma 3e januari! En perfekt julklapp då vi inte har något av detta inhandlat ännu😊 Håller tummarna!

Anonym

Önskar mig de här fina grejorna till vår lilla unge som beräknas titta ut i april 2017. Vi längtar & hoppas nu på tur ☺️🌟

Sagaeriksson.92@gmail.com

Anna

Vill gärna vara med och tävla om detta bedårande Babygym. Hoppas att detta vinna,
Perfekt att ge bort i julklapp till liten vän
Om man är rädd att inte julshoppingen hinna

Jonna

Jag är mer än gärna med och tävlar, min son har så gott som tröttnat på vårt gym (förstår honom iofs, det är INTE kul) och han skulle behöva lite kryp-motivation :)

Petites

Wow vilket fint gym! Väntar mitt första barn i april, en son. Var så glad när jag såg detta eftersom det var inte typiskt tjejigt. Jättefint! 💕😍 vill så gärna vinna! Tack för en bra blogg Linda 💕

Patrise

Underbart fluffigt och ljuvliga färger.
Hade varit underbart att vinna till hjärtegryn nummer 2 som ligger i magen och är beräknad att komma ut till oss i maj. 🎀💖

Aida Mendoza

Är med och tävlar för att jag bara älskar skip hop! Köpte min skötväska därifrån när mina tvillingar låg i magen! Är super nöjd! Och den här vinsten hade ju defenitivt gått hem hos mina pojkar 💕

Mikaela

Jag hade gärna vunnit detta till min bästis som väntar sitt första barn i vår. Vi vet ju alla att det kostar mycket att köpa allt bebisar behöver, så detta hade ju såklart underlättat mycket för dom 😍

Elin

Är gärna med och tävlar om denna fina vinst. I februari väntas vår första bebis kika ut och detta vore perfekt till honom/henne :)

Malin Byman

Hemma finns en nyfiken tjej med små små händer
Hon på alla våra saker tar och vrider och vänder
Ett eget babygym skulle hon tycka var superkul
Och mamman skulle då hinna med att pynta hemma inför hennes första jul <3

Moa

Jag hade gärna velat vinna detta fina kit som julklapp till min lilla son på 2 månader :)

Mela

Vilken fin vinst 😍 Är gärna med och tävlar om denna till min lilla tjej på 6 veckor. Hade varit underbart för henne att ligga där i det fina babygymmet och att bli motiverad till att utveckla sin motorik. Så hållerna tummarna att just denna vinst blir vår!

Jessica Eliasson

Detta hade ju varit en perfekt julklapp till första barnbarnet som kom för ett par månader sedan.

Emma Lindblom

Klart jag vill vara med och tävla! Detta blir en perfekt babyshower present till min kusins fru ❤️

Diana

Riktigt fina babysaker! Vill jättegärna vinna denna då vi blir en till i familjen i vår :)

Corina

Vilket supergulligt set! Hade velat vinna & ge bort i present till blivande mamma<3

Vamsi

Älskade tös har svårt att ligga still,
bara glo i taket när man så gärna krypa vill!
Leka med leksaker på en filt börjar bli för tråkigt...
att vinna ett babygym från Skip Hop skulle inte alls vara pjåkigt!
Ett underbart sätt för dig att aktiveras...
utan att mammas tålamod riskeras!
Under en skörd av mjuka leksaker kan du tryggt sova...
att jag alltid kommer älska dig, det vill jag lova!❤️
Hoppas hoppas .... 🎄 ✨ 🎁

Zenita

Det här skulle jag gärna vilja vinna och ge bort till min dotters halvsyster... hon ska snart få en liten. Jag är sååååå väntlös <3 <3

Emma

Vill vinna till min älskade lillebror som är 22 år yngre än mig. han är 3 månader nu <3

Tina

Vill delta!
Vilken grym lucka! Den hade varit helt toppen att få ge brorsan i julklapp, som väntar sitt första barn nu!

Maria

Min kusin har precis fått barn och jag vill ju självklart vara den roliga kusin-fastern (gett mig en egen titel) som det är roligt när man hälsar på. Babygym, mjukisar och spelade musik, tror nästan att man kommer hitta mig lekande med sakerna också!

Irene

Åh en sån vill jag vinna till mina två små barnbarn. Mina två döttrar, fick varsin dotter med 50 minuters mellanrum, så nu är det härligt att få vara mormor! Så ett babygym skulle vara kanon att få ha när dom kommer hem!

Anonym

Detta vill jag ge till min bästa vän som väntar i maj. Vår dröm var att vi skulle vara mammalediga samtidigt.. Nu blev det inte riktigt så! Men klart hennes lilla mirakel ska ha det allra finaste att busa på 😍 Instagram Frida.christina

Camilla Gunnarsson

Vi ska få barn i maj och vi har kollat på babygym utan att hitta nått som faller i smaken. Så såg vi detta och det är så fint, så skulle gärna vinna, ifall man kan ha tur för en gångs skull =)

Camilla

Jag väntar mitt andra barn och saknade en babygym när sonen (8 månader) var mindre. Hadde uppskattas jätte mycket!

Sofie

Väntar mina första barn, tvillingar till i början av mars, så det hade varit fantastiskt att vinna detta. Det skulle nog uppskattas enormt!

Åsa

Åh va skönt det ser ut! Där skulle jag... host... bebis kunna ligga och soooova... host... leka...

Allt gott från en väldigt trött bebismamma

Anonym

Skulle vara fantastiskt roligt att få ge detta superfina gym i julklapp till min son. Han älskar att ligga i sitt Babygym, men har idag ett fult gym där han lyckats slita av nästan alla leksaker som hänger. Håller mina tummar! God jul! 🎄

Carolina

Oj vilka söta saker! Jag skulle jättegärna vilja vinna, det skulle bli en julklapp till min fantastiskt söta systerdotter Greta!

Liza

Skulle vara fantastiskt roligt att få ge detta superfina gym i julklapp till min son. Han älskar att ligga i sitt Babygym, men har idag ett fult gym där han lyckats slita av nästan alla leksaker som hänger. Håller mina tummar! God jul! 🎄

Amanda

Jag är med! Skulle vara underbart till bebisen som just nu är i magen! :D

Caroline

Jag vill gärna vara med! Blir faster för tredje gången nästa år, så det hade blivit en fin julklapp att ge min bror och svägerska, och den lilla i magen! :) <3

Isabelle

Vilken toppen lycka! Vill så gärna vinna detta till min lilla prins som beräknas komma i februari! 😃

freja

Jag är gärna med :)
Hade gett till min bästa vän i julklapp som har en liten pojk på 3 månader

Martin

Detta skulle jag vilja vinna till min son som är beräknad i mars :)

Sara

Våran familj växer och ett nytt tillskott kommer i maj till oss. Så detta hade inte suttit fel :)

Moa

Jag skulle så gärna vilja vinna babygymmet! Om jag vann skulle jag ge bort det till en av mina bästa vänner som ska få sitt första barn i januari :)

Nathalie Larsson

Skulle vilja vinna denna till min lilla pojke i magen som kommer väldigt snart! 😍

Linnea

Jag vill vara med och tävla om detta till min son 😍 LinneaHemmingson@hotmail.com, @linneamariaa

Malin

Vill vara med, perfekt julklapp till systersonen som blir tre månader precis innan jul.

Lea P

Barnbarnet Björn håller ögonen öppna och utforskar världen. Visserligen bara från någons famn än så länge, men nu är det snart dags att ta sig ner på golvet. Vad passar bättre då än det fina kit som tävlas ut.

Jeanette

Jag är med. Jag vill gärna vinna till lillsessan som garanterat skulle uppskatta detta.

Hanna

Om två dagar är det en månad sedan våran lilla trea kom till världen.
Hon var lite av en överraskning (en mycket trevlig sådan). Bara veckor innan jag insåg att jag var gravid igen sålde jag en massa bebissaker på loppis, däribland babygymmet. Så detta skulle bli en present till henne!

Anna

Vilket fint pris detta var! Jag är med och tävlar för min lilla tjej i magens skull, som beräknas komma i mars💕

Sanna

vilket underbart babygym! är med och tävlar om detta till vår lilla dam som blir en vecka imorgon :) hon skulle stormtrivas där!

Sanna

Detta vore en fin julklapp till min bästa vän som nyligen fick barn. Det skulle nog bli mycket uppskattat.

Kram Sanna

Camilla%2520Wiklund

Min bästa kompis son föddes alldeles för tidigt. Men han är en riktig kämpe och med ett eget gym skulle han kunna utvecklas och jobba ikapp de andra barnen.

Cherie

Åh detta skulle jag vilja vinna!
Min lilla är 8 månader redan så han är inte i sååå stort behov av det. Men jag skulle ge det till min vän som förlorade sin dotter i magen i v 37, men nu väntas syskonet och med det även oro och massa lycka. Att få ge detta till dem skulle vara sååå kul!
Mvh
Cherie.hellstrom@hotmail.com

Moa

Vill gärna vara med! Lilla Ture snart 7 veckor skulle gärna vilja upptäcka färg och form i detta gym.

Anna L

jag är med
litet och nytt
för litet knytt
aktivera och leka runt
roligt fint och sunt

Jeanette R

Vore en härlig välkomstgåva till önskebarnbarn som föddes just igår!

Sofia

Vill vara med och delta. Om jag vinner så skulle ja ge der till en nära vän som är gravid då jag själv är klar och nöjd med bebistiden 😊

Sandra

Kom igen nu turen!! 🍀🍀 Arvid fyra månader skulle bli himla nöjd med denna pangpresen!!

Malin Sundin

Åh vilken lucka, vill gärna delta...för detta gym vill man verkligen ha. Det första redan ärvda trista har åkt ut, för stoppningen var nästan helt slut. Knappt något som dingla och inget som pingla... bebis nummer två förtjänar att ett eget nytt gym få, en egen plats att gosa in sig på! Att vinna detta från Skip hop vore en ära, för den lilla min kära… stolt kan man även låta någon ärva, då kvaliteten inte kommer kärva.//malinkuss@yahoo.se

Lena E

Jag är så gärna med.
De här lyxiga set blir välkomnat med stora famnen till min bästa kompis dotter som snart ska få sitt första barn.

Annica L

Gärna med och tävlr till yngsta

Mathilda

Jag är med i den här tävlingen för att jag blev precis moster för 1 vecka sen till en liten prins och det här skulle vara den perfekta julklappen till honom😊