Måndag

Jag, mamma och min lilla son i somras..
 
Hej på er!
Pust! Vi har en tvättmaskin i vår nuvarande lägenhet, men den har inte alls funkar som den skall. Tvättberget har vuxit sig större och större och idag fick jag verkligen nog och tog hela skiten med mig hem till mamma och pappa. Så.. Denna kväll tillbringar vi att springa upp och ned till tvättstugan och det känns så galet skönt att få allting klart. Trevligt med sällskap i en sådan tråkig syssla dessutom. Förhoppningsvis får vi hjälp med maskinen hemma snart, så jag kan komma igång med "vardagstvättandet" igen.. Vi kikade på den och den var proppfull med stenar, grus och t.o.m. små grenar från tidigare boende, så det är kanske inte så konstigt att den inte tömmer och liknande. Men det känns så ovant när man är van en fungerande tvätt och torktumlare hemma sedan över 6 år tillbaka.
 
Mellan maskinerna har jag i alla fall hunnit kontakta alla vinnarna i julkalendern hittills. Det är svårt att hinna med det dagtid, många gånger även kvällstid också. Barnen samarbetar sällan när det är någonting som jag vet att jag vill eller behöver göra. Det kan vara allt från sömnstrejt till känsloutbrott. Kvällstid är jag som en klubbad säl ibland.. Och andra kvällar är det tokpigga kids som inte alls har planer på att sova. Småbarnslivet, småbarnslivet : )
 
Allt väl med er?
4
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så trist med tvättmaskinen :/. Hoppas ni får till det så den funkar.

Hillevi

Å jag vet! När barnen väl somnat ( om båda ens gör det samtidigt och innan oss?!! 😬) känner jag mig som en urvriden disktrasa. Jag blir bara sittande o orkar varken prata eller röra mig...! 😂

Melinda

Jag är lite nyfiken på vinnaren av My little pony? Berättade för dottern att jag tävlar om dem och hon har tjatat dagligen nu och undrar vem som vann 😅 Kram 😊

Jossan B

Hej! Har kikat igenom din blogg lite snabbt och jag gillar den! Känns ärlig och genuin och inte så tillknäppt som vissa bloggar kan göra ;-) Jag kommer absolut fortsätta läsa! Kram!

Svar: Tack snälla :) vad glad jag blir :)
Linda Blom