Nu var det klart!

Det blev en lång mysmorgon med nya julpyjamaserna på ända fram till lunch idag. Relativt lugnt hade vi det, jag och barnen och Jimmy slutade tidigt idag för vi skulle iväg på möte på eftermiddagen. Nu är lägenheten på Strandvägen inte längre vår.. Nycklarna överlämnade och allt som hör en försäljning till är klart. Nya ägarna håller på att flytta in i detta nu.. När jag var där inne för sista gången i tisdags kändes det så sorgligt.. Så mycket som hänt i vårt liv sedan vi flyttade in i den lägenheten. Men vi lämnar den med två barn rikare och nu när allting är klart känner jag bara en stor lättnad här ikväll.
 
Vi trivs fantastiskt bra i området redan, lägenheten må ha sämra standard än tidigare, men ytorna är guld värda och vardagsrummet är förmodligen det mysigaste av alla vi haft. Här kommer vi trivas tills vi packar flyttkartonger och styr vår kos mot vårt alldeles egna och nybyggda radhus om lite mer än ett år. 
 
Det är efterlängtat med helg.. Den här veckan har varit kämpig med lilleman. Som jag nämt tidigare så ploppar det upp tänder i rasande fart och förutom det är han snorig och genomgår en rejäl tillväxtfas. Nu sitter han inte på rumpan en sekund längre, utan lägger sig på mage och ålar iväg direkt. Hundarnas matskålar är väldigt spännande och idag hann han välta ut vattenskålen över hela sig. Slut på friden! Nu börjar jagandet och det eviga "ajaj, inte röra", haha. Lilla älsklingen växer så <3
 
 
4
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

skönt att allt är klart, ser med fram emot att flytta

Lindah

Skiljer sig en dag på våra söner och här sker allt också på en och samma gång känns det som. Kryper sen någon vecka tillbaka, börjat ställa sig och tänder kommer. Går så himla fort tiden.

Svar: Det går ALLDELES för fort!! :( Lite sorgligt tycker jag.. Colin reser sig inte ännu, men försöker. Än så länge tar han sig bara upp i stående mot mig, inte mot grejer/möbler :)
Linda Blom

Amanda Jona [SPONTAN]

Underbart att ni trivs! :)

Anna

Är det fräknar Colin har i hårbotten? Så fina de är med matchande kläder :)

Svar: Det är mjölkskorv :)
Linda Blom