Pepparkaksbak

Efter gårdagens IKEA-incidenter (läs om det här) gick musten ur oss. Ja, kanske inte för händelserna i sig, det var ju egentligen bara surpuppor som lät sin stress gå ut över mig antagligen, men för att det är slitsamt att vara ute och trängas bland så mycket människor. Men framåt kvällen åkte Jimmy iväg och köpte pepparkaksdeg och vi slog oss ned runt köksbordet alla fyra och kavlade, stansade, kavlade, stansade.
 
Lite julsång på det och en hel massa "oj oj, Selma, inte mer mjöl nu, det räcker" så hade vi fyllt ett par plåtar med julgranar, snögubbar, bockar o.s.v. Köpte jättesöta formar på Netto för ett par veckor sedan. Idag har Selma dessutom dekorerat några av dom. Trots att vi har ett barn mer detta året, förra låg ju Colin i magen, så har vi hunnit med betydligt mer julbak och julpyssel. Det gör gott för julkänslan, vädret är ju inte direkt samarbetsvilligt där. Idag regnar det här i Karlstad.
 
 
3
PLAINDAYS

Men åh vilket julmys :)!

Therese

Regn uppe i norra Norrland också. Vi har visserligen en del snö på backen men de vita träden är borta. Så det är inte alltid så där drömvitt till jul här heller ☺

LindaViola - mamma till två!

Men så mysigt! Ska försöka få till lite pepparkaksbak här hemma också, och knäck!