Amningskudde

När vi fick Selma så hade vi köpt ganska mycket grejer, men vissa av sakerna som vi inte införskaffade känner jag att jag både vill ha och behöver denna gång. Amningskudde bland annat. När vi beställde lillebrors säng så passade jag även på att slänga med just en sådan. Misstänker att jag kommer att börja använda den när som helst, för ju större jag blir desto skönare är det att sova med någon form av stöd mellan benen och under magen. Och amningskudden är såpass stabil och inte alls slapp och sladdrig, så jag tror den blir kanon till att både avlasta armar och nacke med en ammande bebis och till en tung mage som gravid.
 
Amningskudden är av märket Färg och Form och kommer från Jollyroom.
Prickig såklart.. Får man någonsin nog av det?
13
joanna- Aspergers, Bipolär, Speedway och Viktväkarna

jag har med en sådan utan att ens ha barn. världens bästa "reumatism kudde" att palla upp onda kroppsdelar med:)

Amanda

Vad himla gullig den var dessutom! :)

Victoria

Så fin den var.

Victoria

Så fin den var.

LindaViola - mamma till Svea!

Vi hade amningskudde till Svea, som jag sydde själv. Helt grymt bra! Kommer säkert användas ännu mer nu till tvåan 😊

Johanna

Det är så spännande att följa dig och din graviditet, extra spännande blir det när vi är gångna lika långt och är beräknade ungefär samma vecka.

Jag har också en amningkudde som jag införskaffade mig ganska tidigt i min graviditet, just för stöd under natten. Men jag får inte riktigt till en bra sovställning med kudden. Om du hittar en bra och skön sovställning kan du väll hojta till med några tips! :)

ha en bra dag, kram!

Michaela

Hade ingen med gossarna men den hör gången fick jag en av en vän, också från färg och form. Oh my! Hur överlevde jag amningsstunderna tidigare? Den är så skööön!

Fanny - 21 årig morsa

Otroligt fin kudde. :-)

Marie

Hade en amningskudde till dottern men tyckte inte alls det funkade för mig. Men har kvar den och har aldrig tänkt på att jag kan använda den som gravidkudde också. Väntar andra barnet nu (också en lillebror. :) ) så ska leta fram kudden nu och börja använda den som stöd. :)

Sanna Brage - Mammablogg

De är helt fantastiska! Vi har inte ens plockat bort vår från att Ines var liten och det är alltid den kudden vi slåss om i soffan haha.

Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

Jag överlevde inte utan min amningskudde i början :) lätt bästa!

Linnea, blivande mamma

Bra tips.. Har varit lite fram o tillbaka om jag ska köpa en amningskudde eller om det bara är överflödigt.. Men då är det kanske bra att ha då

Linnea, blivande mamma

Bra tips.. Har varit lite fram o tillbaka om jag ska köpa en amningskudde eller om det bara är överflödigt.. Men då är det kanske bra att ha då

Svar: Det tycker jag absolut!! :)
Linda Blom