L ö r d a g

Lite newbienytt..
 
Hej vänner!
Det börjar bli lite tråkigt hemma i sjukstugan! Idag tog vi en sväng förbi Bergvik för att göra lite nödvändigt och sedan blir det lugnt resten av dagen och kvällen. Det råder brutal torka här just nu och jag har inte så mycket roligt att bjuda på faktiskt. Det blir väl så när dagarna mest går ut på att krya på sig : )
 

Den här till säsongens leggings i lila och rosa kommer bli så fint.
5
Anonym

Köper du allt från newbie? Asså alla plagg? :)

Svar: Nej :) Jag köper varken alla plagg som Newbie släpper, eller att Selmas garderob endast består av det :) Men vissa kollektioner fastnar jag extra för :)
Linda Blom

Isabel

Åh, ett inlägg med kläder. Jag har suttit och kollat igenom sitt arkiv från. Tiden då Selma var liten och jag älskar dina inlägg om klädinspiration. Har önskat att du ska göra fler och så kom ett litet inlägg idag. Så kul. Jag älskar din smak du ser till Selma. Du får gärna göra fler inlägg när du hittar ljuvliga kläder.

Svar: Kläder dyker upp titt som tätt här i bloggen :) Kul att du gillar det :)
Linda Blom

Hanna Karlsson

Newbie gör så mycket fint. Det är så kul att kollektionerna även kommer i större storlekar också.

Emelie - mamma till prinsessan Louise

Jag som nästan varit lite "trött" på Newbie har fått en sån himla nytändning nu när den här kollektionen släpptes. Så mycket fint och båda de här tunikorna bara måste Louise också ha! :D

Svar: Men eller hur!? Nya kollektionen ÄR verkligen helt fantastisk och det var länge sedan jag gillade så mycket av samma kollektion! Men i övrigt är jag nog en obotlig Newbie-fantast överlag faktiskt :D
Linda Blom