Melodifestivalen 2016


Detta är ett samarbete med Live Nation
 
Den 11 mars har jag fått biljetter till Melodifestivalens genrep i Friends Arena, Stockholm. Det skall bli helt fantastiskt roligt att få gå iväg och se showen.
 
Säga vad man vill om hela mellofesten, men jag tycker den är otroligt mysig. Kanske speciellt nu när jag har en blivande-treåring hemma som dansar och sjunger och stojar till låtarna på TV:n. I helgen var det Panetoz som fick två tummar upp av Selma. Ja, mig också faktiskt.
 
Så.. Det skall bli väldigt spännande att få se en sneak-peak på showen och är ni sugna kan man köpa biljetter till både genrep och finalen HÄR.
 .
11
Joanna- 8 självmordsförsök senare- Livet med Asperger och Bipolär sjukdom

Du ska aldrig lägga ut en biljett där koden syns nu kan någon kopiera din biljett och är ju inte så kul om du kommer till dörren och ska gå in är den redan använd.

Mathilda Schöfl

Åh vad kul! :)

Anette @fru.nordin

Va kul :) Jag ska gå med sonen också och också sitta vid läkare A :)

Madde

Hej! Nu är jag igång igen :P Om jag beställer en tavla på formeli idag, hinner jag få den senast fredag då? Ska på dop på lördag..

Svar: Tyvärr inte.. Min ena hund är allvarligt sjuk så jag kommer inte kunna jobba ngt mer denna veckan.
Linda Blom

Madde

Men oj, håller tummar och tår för att lilla vovven ska bli bra 🙏

Therese

Jag var på melodifestivalen förra helgen i Gävle och det var faktiskt kul! Barn uppskattar det väldigt mycket såg jag :)

Elin ❤ 21 år, förlovad och sambo med min kärlek.

Men så roligt! Panetoz fick en annan att svänga på höfterna, haha!

Annster

Vad roligt :)

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Vad roligt :)

Linda

Men åh vad kul, jag vill också dit!

Susanne

Åh, så tråkigt att din hund är sjuk. Hoppas det gått bra.
Hade också en chihuahua som var mitt allt, men hon fick livmodersinflammation. Förlorade henne sedan någon dag efter operationen p g a någon bakterie i o m operationen. Så ledsamt, hon var ju som ett barn för mej. Men på dagen 1 år senare, så fick jag en ny liten valp, ingen chihuahua, men mitt allt ändå! <3
Kramar