F r e d a g

Hej vänner!
Fredag, fredag, ack så efterlängtad fredag. Ikväll skall vi bara ta det lugnt och mysa i soffan hela familjen, något gott på bordet och bra på TV:n kanske? Jag längtar redan.. Vissa veckor längtar jag lite extra efter J när han är på jobbet.. Det är så skönt när han kommer hem på eftermiddagarna och Selma är i sitt esse hon också när pappa kliver innanför dörren.
 
Men först har vi en del planer för dagen jag och min skatt. Vi skall bland annat iväg och köpa en doppresent, för imorgon vankas dop för lilla Maja. Vi har våra förslag redan, så det skall bli kul att fixa ihop något fint. Förmiddagen hittills har varit ganska lugn, Frost-film för lillan, lite nödvändigheter för mig. Men nu är det dags för lunch innan vi sätter fart ordentligt.
 
Hoppas ni får en jättefin fredag!
7
Elin ❤ 21 år, förlovad och sambo med min kärlek.

Låter som en härlig fredag! Ha en fin helg kära du!

Stina-Lee

Så himla fin hon är! <3 Nyfiken på lilla lillebror hihi, tror du han får pappas ögonfärg? Spännande!!

Svar: Åh vi också! Så nyfiken på om det, som du skriver, blir pappas ögon, eller en till med ljusa <3 galet spännande!!!
Linda Blom

Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

Åh, fredagar när det är som bäst! Familjetid är verkligen fantastiskt :) Så söt hon är er dotter, som en liten ljuvlig bakelse.
---
Mitt lilla krypin som 25:årig mamma till Oliver, tio månader. Om barnmode, inredning och en dos träning. Om vardagspuls, barnmat och mammaliv.

Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare

Hoppas ni får en mysig helg <3

nic

Länge sen man kikade in här och ser du e gravid igen grattis :) har ni flyttat till ny lägenhet/hus än , eller har ni några planer på att flytta innan nya bebisen kommer ?:) ( lite uppdatering på vovvarna hade vatt kul också hehe )

Johanna

Mysigt! Vad hittade ni för fint till doppresent? Du måste visa sen när ni varit på dopet =)

Frida -mamma & hälsa

Så himla fina kläder! :) älskar också Newbie !