O n s d a g

Skruttunge i kläder från säsongens kollektion av Newbie, Kappahl.
 
Hej vänner!
Veckans förskoledagar är nu avcheckade! Imorgon och fredag har vi heldagar tillsammans jag och lillgumman på bilderna. Mysigt! Jag har fått mycket gjort idag jag också och nu kommer jag snart stänga ned datorn och åka hemåt, för ögonen går i kors av trötthet. Det är svårt att sitta och jobba framför en dator nu måste jag säga. Det är liksom någonting som tar emot när jag sitter ned och för att inte tala om alla kickar/knuffar jag får på både revben och blåsa. Helst skulle jag ligga på rygg och jobba, haha.
 
Vi hade ett litet missöde hemma i eftermiddags.. Selma har en liten liten docka som hon döpt till Lillan. Henne bär hon helst med sig överallt och när vi efter förskolan uträttade en massa ärenden, som handling m.m. och hade parkerat hemma i garaget så tappar Selma dockan. Rätt i en hög med kolsvart grus! Hon blev sååå skitig! Selma knäckt och jag försökte förklara för henne att jag förstår att hon är ledsen, men mamma skall såklart försöka tvätta ren dockan bara vi kommer upp till lägenheten. Jag försökte skrubba och skrubba, men nix.. Fläckarna kvar. Känslosam snart-treåring igen och jag fick torka tårar igen. Då var jag så fruktansvärd att jag slängde in Lillan i tvättmaskinen på 30 grader och ni må tro att Selma bröt ihop totalt då. Det såg ju ganska makabert ut måste jag säga.. Men vi satte oss i soffan, kramades och pratade om att om nu inte Lillan klarar turen i maskinen så kan vi åka och köpa en ny likadan docka. Tack och lov gick det bra och Selma jublade när hon fick krama sin favorit igen. Puh!
 
Näheni! Hemåt var det! : )
Hoppas ni haft en fin dag!
6
My

Haha åh lilla gumman då! :) Va skönt att ni fick rent dockan :)

Sandra

Får mig att tänka på när vi hade tvättat min brors favorit Pellifanten (en liten rosa elefant, med långa armar o ben, mer som rosa pantern fast med ansikte som elefant då)- o vi hängde upp han att tvätta med klädnypor i öronen hehe <3

Vilken tur att ni kunde rädda hennes favorit !

Sandra

*torka, givetvis..

Amanda

vilka sockersöta kläder!! :) Och skönt med lillan! :)

Elin ❤ 21 år, förlovad och sambo med min kärlek.

Åh lillgumman.. En sådan tur att den klarade sig <3

Nathalie Eriksson

Men åh, så fina kläder! Så söt hon är :)