Vi har provat Linas Matkasse

I samarbete meD Linas Matkasse
 
I början av januari fick vi möjlighet att prova Linas Matkasse. Vi har pratat flera gånger om att det vore roligt och framförallt bekvämt att göra det och när vår veckas middagar ringde på dörren så älskade vi hela grejen redan då. Både jag och Jimmy var väldigt förväntansfulla, då vi under längre tid gått med enorm mattorka och kör på samma gamla tråkiga maträtter om och om igen.
 
För varje vecka hänger det med en meny som innehåller alla recept, till det står det även uppradat vad som kan vara bra att vara hemma (kryddor m.m.) och dom hörde samman genom hela veckan. Det var otroligt mycket matvaror som låg i kassarna. Recepten var märkta med hur lång tid/avancerad respektive maträtt tar/är och samtliga maträtter var jättegoda. Jag hade fått höra att det skulle vara lite mat, men det blev hur mycket som helst och det räckte till stadiga middagar samt matlådor till oss alla dagen därpå. Även Selma gillade alla rätter. Vill påpeka att jag är en kräsen tjej dessutom.. Så att jag gillade allt var verkligen ett toppenbetyg. På tal om betyg så kan man faktiskt sätta betyg till respektive maträtt i det lilla medföljande häftet, hihi.
Riktigt gott och smidigt helt enkelt och detta är verkligen någonting vi kommer köra fler gånger. Jag måste nog säga att det absolut bästa var att få det hemlevererat till dörren, haha. I samarbete med Linas Matkasse har jag nu fått möjligheten att ge er en fin kod. Om ni beställer en matkasse HÄR får ni nämligen prova en matkasse från endast 299:- och dessutom får ni Himla Handdukar (värde 229:-) med på köpet. Ange rabattkod "TACKBLOM".
 
Favoriträtterna för veckan var helt klart tonfisk-tacon samt järparna med ugnsstekt potatis.
16
Erika

Jag är så sugen att testa men jag tror inte de levererar till vår lilla by :( Kanske kan beställa till mamma och pappa och hämta kassen där. Väldigt bra prova på-pris! Kram fina!

Fanny - 21 årig morsa

Visstr det smidigt med matkasse! :-)

Ida

Spännande me linas matkasse =) Nyfiken med ursprung på sakerna, är de svenskt kött eller de som kan vara svenskt är från sverige? =)

Svar: Ja det vi fick var svenskt och ekologiskt : )
Linda Blom

Hanna

Hade ni barnkassen eller originalkassen? 😊

Svar: Orginalkassen! : ) Jättenöjda!
Linda Blom

Evelina - Mamma till Emil&Ellie

Vi har också varit inne på att prova denna men som du skrev, känns som att det är lite lite mat? Ser att ni tog orginalkassen, men är det för 4 eller 6 personer? För jag har förstått det som att man kan välja :)

Svar: Det är absolut INTE lite mat! : ) För oss räckte det gott till middag samt matlådor : ) Vi tog orginalkassen för 4 personer.
Linda Blom

Evelina - Mamma till Emil&Ellie

Men gud vad skönt att höra! Tusen tack för svar :)

Ellinor

vi har haft Linas till och från i två år. Tycker det varit supersmidigt, skönt att slippa planera och handla. Inget gnäll om vad vi ska äta och kul att få prova nya ingredienser och smaksättningar. En del blir nya favoriter en del kommer nog inte lagas om. Däremot är det inte svårighetsgrad de listar med snabb, medel och tuff utan det är en riktning om hur lång tid det tar att laga ;)

Vicky

Kanon att du delade detta.

Sara

Underbart att läsa!

Elin ❤ 21 år, förlovad och sambo med min kärlek.

Så roligt med matkasse! Här hemma blir det samma maträtter hela tiden, känns som vi går runt på 3 olika haha.

Sandra

Åh tonfisktaco lät spännande ! Kul att ni var nöjda med tjänsten :) Finns ju lite olika att välja mellan nu.

Madde

En fråga som inte alls hör till inlägget - men jag undrar om du har bra tips på BH:ar när man är gravid? Jag är rätt tidigt i graviditeten ännu men har vuxit ur min favoritmodell och den finns inte i större storlekar!

Svar: Jag kan använda mina vanliga BH:ar och har kunnat hittills båda graviditeterna, men härom dagen plockade jag faktiskt fram lite amningsBH:ar för dom är SÅ sköna utan bygel :) Använder från boob, så kolla upp det :)
Linda Blom

Hanna Karlsson

Skulle vilja testa men jag vet inte. Kampanjpriset är bra men annars tycker jag att det är lite dyrt.

Anonym

Fast ni är två vuxna och ett litet barn så känns det nog mkt! Är det två vuxna å två barn på 5-10 år så ska man inte räkna med matlådor.

Svar: Såklart det blir skillnad då, men det förutsätter jag att de som följer mig tar hänsyn till, då dom vet hur vår familjesituation ser ut. Men det är ju utan tvekan mat till en familj på 4, precis som kassen lovar! :)
Linda Blom

Longevity - en blogg om hälsa

Jag har testat vid något tillfälle men känner att jag vill klämma och känna på varorna :-)

Anna

Är det originalpåsen som kostar 299?