Påfyllning!

Efter graviditet eller bara allmänt trött på min tråkiga garderob? Som ni vet så är det ju mest barnen som får kläder i vårt hushåll och Jimmy slog till på en rejäl uppdatering för ett par veckor sedan. Nu har jag klickat hem en massa plagg från Campadre* på flera av deras kampanjer. Ser fram emot leverans och hoppas plaggen sitter som en smäck. Kroppen ser ju inte riktigt ut som tidigare efter två graviditeter varav ena ganska nyligen : )
 
* Campadre är en sajt där det dagligen kommer upp otroligt bra kampanjer till stora rabatter. Allt från märkeskläder som Odd Molly, Hunter m.m. till fina hotellnätter. Som jag fyndat där under de senaste åren. Medlemsskap kostar givetvis ingenting, inga köptvång och dessutom kan man värva vänner till sidan för att sedan få bonus.
13
Eira Mattsson

ÄLSKAR shortsen!!

Svar: Jag också! :) Hoppas hoppas dom passar och är lika fina irl :D
Linda Blom

Annster

Så mycket fint :)

Anonym

Jag har jättesvårt med kläder efter graviditet. Dottern är 7 månader så inte så länge sen ändå som jag var gravid. Har gått ner mycket i vikt pga amningen och lår och rumpa är obefintliga. Super svårt att hitta byxor som passar, allt mest hänger. Upplever du att amningen påverkar din kropp? Jag hoppas att jag får tillbaka lite former när jag slutar amma. Håller på att trappa ner nu, men dröjer nog ett bra tag till innan jag slutar amma helt.

Svar: Jag blev helt klart smalare efter amningen med Selma, men denna gång är jag extremt osund (läsk framförallt) och det har inte "försvunnit" lika mycket rent viktmässigt. Gick upp 9kg med dom båda under graviditeten :)
Linda Blom

Charlotte

Älskar Campadre- har bla beställt den rosatoooen högst upp :-)

Anonym

Vadå efter 2 graviditeter? Tycker du inte att du kom i form till ditt normala jag efter över 2 år som icke gravid efter Selma?

Svar: Givetvis såg jag annorlunda ut efter graviditeten med Selma än jag gjorde innan. Inget konstigt med det? Och ingenting jag mår/mått dåligt över heller :)
Linda Blom

Sara

Hej igen, jag som skrev kommentaren om att komma i form efter graviditet, kunde inte ändra att vara anonym från min mobil av okänd anledning! Ville bara säga att det inte är konstigt att inte se ut som man gjorde innan en graviditet. Själv hade jag ett bmi på 16,8 10 månader efter förlossningen pga amning. Kände mig jättemissnöjd med hur jag såg ut. Därför började jag äta rätt för att gå upp i vikt och började styrketräna varje dag (korta intensiva pass) 3 månader senare hade jag snyggare kropp efter 1 graviditet än vad jag hade innan. Huvudsaken är ju som du säger att man inte mår dåligt över det för då ska man ju göra något åt saken och inte bara använda graviditet som "ursäkt" :) Hoppas du inte tolkade min kommentar som negativ! Ta hand om er!

Svar: Nej jag använder inte graviditeterna som någon ursäkt alls, det var bara ren fakta att jag ser annorlunda ut efter dom :) Jag strävar inte efter att bli snyggare i kroppen än innan heller, men kommer ta tag i kost och motion i framtiden av hälsoskäl :) Men just nu njuter jag bara av vår bebis och träning ligger så långt bak i prioriteringen som man kan komma just nu, på gott och ont :)
Linda Blom

Lina Elisabetsdotter

Ända sedan jag såg ett inlägg om campadre har jag också tyckt det har varit superbra :)

Maria Dahl

Känner igen det där "post pregnacy" känslan över garderoben. Nu äntligen börjar jag känna att intresset för kläder börjar komma tillbaka (min flicka är 1 år nu) man känner inte riktigt igen sig själv och kroppen de första månaderna efter graviditeten. men nu äntligen frossar jag i nätshopping och ute i butikerna (när jag inte shoppar till lilltjejen så klart) haha..

Jenny

Åh jag måste vara världssämst på att söka på din blogg... Jag vet att du skrivit flera bra inlägg om bilstolar men lyckas inte hitta? Behöver tips när det är dags att byta från babyskyddet :p

Svar: Googla "LINDABLOM.se barnsäkerhet i bil" så finner du alla inlägg :)
Linda Blom

Anonym

Hej!
Jag undrar om du kommer dela med dig av din förlossningsberättelse med Colin? Förstår att det varit många rent ut sagt oförskämda kommentarer kring detta och den oron du kände innan. Folk borde skämmas! Men tror vi är många som läser och som är helt vanliga kvinnor med och utan barn (har två gullungar själv!) som gärna skulle vilja läsa din berättelse! Hoppas du kan skita i de negativa personerna som uppenbarligen inte mår bra. Och att det inte gick som du befarade har vi väl alla anat men vad spelar det för roll? En oro innan en förlossning är ju alltid jobbig att hantera, och att det sen gick bättre är ju bara för väl! Att klanka på din oro är inget annat än trams och exakt sådant som gör att kvinnor inte vågar uttrycka sig fritt. Jag blir så besviken.Önskar nästan att du hade fått åka in flera gånger och blivit hemskickad bara för att ge alla missunnsamma vatten på sin kvarn och se hur de försökt överträffa varandra i elakheter hihi. Allt gott till dig och din familj och tack för att du delar med dig!

Hanna Karlsson

Kul med lite nytt i garderoben!

Annsoh

Jätte fina ! :)

Jenny Skyllberg

Jag känner igen det där med att det blir mycket nytt till barnen,men nästintill aldrig till sig själv ;) det ser ut som att du väntar på mycket fint :) själv tog jag en liten shoppingtur på Bergvik igår för att fynda lite till mig själv :)