Torsdsgkväll

jordgubbstårta jag gjorde för ett tag sedan, så gott!!
 
Hej på er!
Hoppas allt är bra med er denna torsdagkväll. Själv är jag både helt slut, men också fylld av kärlek. Jag tog barnen med mig till Maria, Filip och Sanna för ett kalas-utan-födelsedagsbarn idag. Åt gott och umgicks men härliga människor. Tyvärr var vi tvugna iväg efter bara ett par timmar, jag hade gärna stannat längre.
 
Men efterföljande tillställning var det verkligen inget tyvärr med. Min farfar fyllde nämligen 74 år och i vanlig ordning på hans födelsedag tillbringade vi hela dagen utomhus. Han lyckas alltid pricka in detta ljuvliga sommarväder på just son födelsedag. Mysigaste eftermiddagen helt enkelt och även där med god mat och älskat sällskap.
 
Colin har haft en tuff dag med magont dock. Vi är verkligen inte vana vid att han gråter som han gjort idag så mitt hjärta går ju sönder när man ser honom så ledsen. Men sedan vi kom hem ikväll har det varit bättre och han har legat vid bröstet i över 2 timmar nu. Sover, snuttar, sover, snuttar. Datortid blir det inte mkt med för min del, der är bebismys om kvällarna och fullt upp om dagarna, men idag fick det bli en mobiluppdatering från soffan :)
 
 
13
Ann-Sofie

Förstår att det blir mycket bebismys!!
Har en liten knäpp fundering :-) När min dotter var liten klippte jag luggen på henne för jag tänkte att "det gör man väl?!!" Tycker det är så fint på Selma när luggen är lång. Är det ett medvetet val du gjort som frisör?

Svar: Haha! Ja det stämmer :) Det har jag gjort medvetet då vi dels inte vill ha en lugg att underhålla då dom gärna växer så fort, men också för att det är såå skönt att den går att sätta undan i tofsar eller följer med när vi gör flätor m.m. Det blir inget hår i vägen då :)
Linda Blom

Annster

Ser gott ut och jättefina bilder :)

Ann-Sofie

Tack för svar! Ångrar att jag inte gjorde detsamma för hjälp vilket sjå det är att hålla efter luggen!

Svar: Hihi! Ja det är ju ofta det :) Men spara ut den vettja?
Linda Blom

Ann-Sofie

Ja, det kanske vi ska göra!!

Linda

Mums, bästa tårtan som finns! :D

Anita

Gott :D

Natalie

Va mysigt med bebismys. Kan sakna den tiden samtidigt som jag tycker det är skönt nu när lilla börjar bli äldre och vi kan göra mer saker utan att anpassa oss efter barnvagn eller sovtider. Lilla är två månader yngre än Selma :)

Ann-Sofie: Vi klippte inte heller lugg och jag ångrar det inte en dag. Dock brukar jag sällan få sätta upp håret. Men ibland så 😊
Strunta i vad alla andra gör och gör som DU/Din dotter vill. 😊

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så gott det ser ut :). Härligt låter det med :)

Hanna Karlsson

Härligt med en kalasdag! Tårtan ser så god ut.

Maria Dahl

Vilken smarrig tårta, och vilken söt och glad tjej :)

Melvin

Hej, snygga bilder. hejar på dig! :D

Erika

Tårtan ser ju jättegod ut :)