Att komma tillbaka lite..

 
Under graviditeten blev mitt företag kraftigt lidande och jag var tvungen att sjukskriva mig för att jag inte mäktade med det. Så kom Colin och det hela gick över i mammaledighet och jag njuter fullt ut. Men.. Lite börjar suget komma åter och förra veckan fick jag iväg ett gäng ordrar och ikväll satt jag ett par timmar framför datorn och producerade tavlor igen, jättekul!
 
Jag kommer inte ta mig vatten över huvudet och jag tänker inte ödsla denna fantastiska bebistid. Men jag har bestämt mig för att när tillfälle ges och när suget kommer så blir det att jobba lite igen. Alltså kommer jag inte sitta några fasta tider, utlova en viss leveranstid eller liknande. Men det känns jättekul att mina tavlor börjat dimpa ned i diverse brevlådor igen : )
 
Nu sitter jag i soffan och ammar bebis samtidigt som Jimmy killar mig på benet. Vi har nyss sett ett avsnitt av en serie vi börjat följa men mina ögonlock är så tunga nu så när Colin somnat lite djupare blir det att lägga honom i sin säng och sedan studsa ned under täcket för natten jag också :) Det är en standard här hemma att jag somnar i soffan vid kvällsamningaena.
 
Kram på er!
 
 
7
Camilla,smart studerande 10 barnsmamma

Härligt att komma tillbaka :-D
Jättefint rum😍

Linda Cathrine Liljemalm

Roligt att du fått suget tillbaka till företaget men tycker det låter klokt att inte sätta någon press på dig själv :)

Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Vad härligt att få tillbaka lite sug :)
Det är ju perfekt att du kan styra över ditt arbete helt och fullt! Du är så otroligt duktig!

Jossan

Vad roligt att du känner suget att börja lite igen! :)

Anonym

Va kul och höra😊. De för du rätt i...kör i din takt. Men då kan jag lägga en beställning nu då iaf så kanske kanske lillebror kan få en likadan som storebror till sin 1 års dag iaf😊. Ha de gott i sommar med din familj. Mvh Linda

E

Hej! Kollar du din jobbmail något på formeli? Har nämligen mailat dig ett par gånger.

Svar: Ja jag jobbet lite vid mån av tid :)
Linda Blom

Svims träningsblogg

Åh de är ju så fina =)