Babygymma

Det tog tid innan vi fick till det där med babygym för Colin, men vi märkte att han var så himla medveten om saker omrking så jag och Selma tog vårt förnuft till fånga och begav oss till Köp Barnvagn för några veckor sedan. Det blev ett Treetop Friends från Skip Hop och jag kan väl beskriva det med ett ord - Succé!
 
Fem avtagbara figurer som man kan flytta runt (på gott och ont med en treåring i hemmet, haha) och en kudde som underlättar när barnet ligger på mage. Han kan ligga där hur länge som helst och vevar, pratar, skrattar och nu har han även börjat sträcka händerna efter figurerna som hänger. Och givetvis får han sällskap av sin storasyster då och då. Helt klart en av våra mest använda babysaker i hemmet. Himla sött är det ju också : )
 
Kör ni några babygym till era filurer?
 
16
LindaViola - mamma till två!

Vi har ett från gekås. Svea fick det av sin farmor så nu har Gustav det med 😊. Våra figurer går också att plocka bort, tyckte det var väldigt bra när Svea slutat ligga stilla, då kunde hon fortfarande använda figurerna 😊.

Madeleine

Vi har också ett från Skip Hop till vår dotter på 7 veckor - ett av de bästa köpen här med :)

Laila

Så söt!! Du tar alltid så fina bilder! Kram :)

Annster

Vilka otroliga blå ögon :)

s p i n d e l t j e j e n

Japp! Har kvar sen sonen för 3 år sen som vi kör med. Kossor som hänger (och en massa annat som vi hängt dit) :)

Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma

Han är fantastisk Linda! <3

Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Babygymmet användes flitigt här hemma väldigt länge till lillkillen! :)
Jag ÄLSKAR det gymmet som ni köpt! Så fina färger :)
Och Colin är ju bara för söt! <3

Fia

Vi har samma och dottern älskade den, hoppas på liknande succé när lillebror kommer 😄👍

mittbabbel.blogg.se

Vi hade till våra barn, men ingen av dom gilla det speciellt mycket! Hade du till Selma?

Svar: Ja vi hade till Selma också :) Hon älskade det :)
Linda Blom

Tess

Redan så stark i nacken :-) Går fort det där. Vi hade ett babygym med olika djur, musiknoter, skallra och liknande till vårt barn. Det känns som igår, men ändå så länge sedan... Det var 2010 :-)

Mila

Gud vad söt han är! :) På tal om något helt annat.. Undrar om du följer jihdesdiabetes (Peter Jihde) på instagram, har själv diabetes typ 1 och tycker han är en riktig dålig förebild som sprider en massa propaganda så jag är väl mest intresserad om folk är intresserade av att följa honom eller inte.. Du behöver självklart inte svara om du vill det är bara jag som är nyfiken eftersom jag har sjukdomen själv :) Kram!

Svar: Hej :) nää.. Följer inte honom :)
Linda Blom

Jenny

Babygymmet är succé här också! Förr bara att titta på sakerna, nu att fånga och dra i dem och sträcka sig efter de små "extrasakerna" på mattan. Perfekt ställe att lägga honom på också för att träna att vända sig etc.

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Använde ett när sonen var liten. Det är jättebra när dem är små :)

Iza

Babygymmet var inte populärt hemma hos oss! :( Vi hade ett färgglatt och fint från babyproffsen med prassliga grejer, en som spelade en trudilutt osv, men nej..

Karin B

Vi köpte från Ikea och är så himla nöjda!! Dottern älskar att ligga där. :)

EVELINA

Härligt att det blev en sån succé! Har tänkt köpa babygym till vårt första barn som kommer i september, men har ännu inte bestämt mig för vilket ...

Svar: Nä svååårt val! Finns ju så många fina :D Spana in Kids Concepts nyhet med älgen :D
Linda Blom