Ett dygn i Göteborg

Detta stod på sängen och välkomnade oss när vi kom in på vårt SkyRoom på Gothia Towers.
 
Jag har inte hunnit berätta om vår resa till Göteborg för ett par veckor sedan. Men vi tog i alla fall bilen på morgonen och kom fram till storstaden och hotell Gothia Towers omkring 12-13-tiden där vi mötte upp med ett fåtal andra bloggare och deras familjer. Vi pratade lite och tog sedan ett varv på Göteborg EXPO-mässan som ägde rum i samband med Göteborgsvarvet samma helg. Stor mässa med massor att titta på, provsmaka o.s.v. Och lite extra roligt för pappan i familjen.
 
Därefter installerade vi oss ordentligt på rummet (efter en skräcktur för min del och glädjetur för resten av familjen i glashissarna upp till 21:a våningen!!). Utsikten från rummet var magisk över liseberg och pariserhjulet blev höjdpunkten för treåringen, speciellt när det började mörkna och alla lampor tändes.
 
På eftermiddagen blev det dags för mingel, snittar och det allra roligaste - chokladbollsbak för barnen! Gothia har verkligen satsat på barnen nu, ännu mer under sommaren med fler lekrum, spelkonsoller m.m. utplacerat. Allt för att göra det skojigare för barnen, vilket man som barnfamilj såklart uppskattar istället för att behöva känna sig "i vägen" vilket man kan göra på vissa ställen ibland. Hotellet älskar jag sedan tidigare, vi bodde där i oktober med mamma, pappa och smålänningarna också, när vi var på Halloween på Liseberg som ligger precis över gatan.
 
Selma föll pladask för Jollyroom-Amanda och hängde med henne från det att dom bakade chokladbollar tillsammans tills dess att vi gick och lade oss efter en supermiddag på Incontro i anslutning till hotellet.
 
Detta foto lånat av Emily Från middagen på Incontro..
 
Utsikten!! : )
 
5
Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma

Mysigt <3 kram

Anonym

Gratis är gott

Longevity - en blogg om hälsa

Nu var det längesedan jag var inne och läste hos dig. Grattis till tillökningen och välkommen åter till Göteborg :-)

Linda

Åh, så himla härligt det ser ut! :D

Amanda Jona [SPONTAN]

Såg härligt ut! :)