F r e d a g

Älskade små, kärleken är oändlig!!
 
Hej på er!
Baaaah.. Värmen tar kol på mig! Inatt var det outhärdligt varmt i vårt sovrum och det blir ju inte direkt mindre varmt av att samsova med en liten kamin och den andra kaminen kom intassandes vid 1 inatt och tog en himla plats mellan oss. 04:50 var det tydligen morgon för båda två och mitt huvud skulle bokstavigt talat kunna explodera nu. Haft det riktigt besvärligt med huvudvärk denna veckan och det är nog både trötthet, dålig på att dricka och ganska mycket tankar och tjatande som orsakar den. Småbarnsliv : ) Men jag skulle ändå aldrig byta bort det!
 
Idag säger jag tack du gode för att fredagen är här och dessutom bjuder på en extra ledig dag. Kanske tar vi oss en promenad in till stan ikväll för en glass, kanske stannar vi hemmavid och tar fram badbaljan igen. Eller så kanske vi köper en ny pool så att Selma kan bada i den ute på loftgången istället som hon gjorde förförra sommaren. Eller.. Åker till stranden. Vi får se när Jimmy kommer hem. Men jag själv längtar till en liten nap tillsammans med barnen under dagen. Jag. Är. Så. Trött! : )
12
Anna-mamma till Vincent och Alex

Det är många gånger tufft att ha båda barnen hemma men också mysigt . Jag har det varje fredag och ibland någon extra dag. Jag skulle aldrig byta ut småbbarnslivet heller. Det är här och nu man har det, sedan blir det till fina minnen. Vincent min största är 5 år och minstingen Alex är snart 8 månader. Nu börjar de få mer utbyte av varandra vilket är skönt nu när sommaren är här och långledigt snart väntar :). Lycka till idag och ta hand om dig mitt i allt! Du verkar ta hand om barnen så fint! Kram

Christel

Så söta barn och så lika varandra de är
Kram

Karolina

Så fin bild!
Känner igen det där med sömnen. Det har dock blivit bättre efter att jag slutade nattamma, innan vaknade lillasyster med 1-2 timmars mellanrum. Nu är det väl 1-2 gånger/natt normalt. Så trött man kan vara ibland! Dock slutade storebror sova på dagen trots att han bara var 2 1/2, väldigt olägligt, ganska precis när lillasyster började sova en gång. Så lyckas aldrig få till några naps för oss alla tre. Innan sovplats lillasyster, sen storebror och sen lillasyster igen.. Blev en del egentid med mamma för barnen, men ingen möjlighet för mamma att vila... Men som sagt får man bita ihop. Småbarnstiden går så fort ändå!

Annster

Så fina barn :)

Hanna Karlsson

Hoppas du haft bra dagar trots tröttheten.

CamillaEsi

så söta :D

Elin Söderholm ❤

Trist och jobbigt med huvudvärkk.. Hoppas det blir bättre! Här har värmen helt försvunnit, lite trist faktiskt..

integravidbaratjock.blogg.se

Usch ja tidiga mornar är inget kul, hoppas det växer bort, vår minsta vaknar alltid runt 4 :-/.

Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

Värmen har verkligen varit tung.. :/

Hanna Watson i Kanada

Fina storasyster! Så glad och stolt !

Anonym

Har ni lärt Selma att vara ifrån er några nätter eller så? Känns lite som om du är en mamma som inte låter ditt barn göra något själv utan dig.

Svar: Vi har aldrig behövt "lära" Selma att vara utan oss, för det har bara varit att lämna henne både dag och nattetid. Anser dock inte att hon har något behov av att vara ifrån oss då hon bara är 3 år, men givetvis händer det. Iom att du kunnat bilda dig en uppfattning av mig som mamma, bör du ha följt mig en del och borde också vara medveten om att Selma började på förskola för snart ett år sedan :) Ser dock inte att vi tillbringar mycket tid med Selma (både som familj och en förälder i taget) som någon nackdel utan tvärtom bidragit till att hon är trygg i sig själv.. :)
Linda Blom

Anonym

Förstår inte varför det är så vanligt med kommentarer som ovan? Som längst har vi lämnat vår son, 3 år en natt och vi känner inget behov av att lämna honom för flera nätter! Personligen tycker jag att det är ganska länge att lämna en så liten flera nätter, föräldrarna är viktiga för ett litet barn och närhet kan man inte skämma bort ett barn med. Är väl härligt att tillbringa mycket tid med sitt/sina barn!jag har istället svårt att förstå dom som lämnar sina små bebisar flera nätter i rad hos barnvakt, skulle inte mitt mammahjärta klara av. Men alla är vi olika:)

Svar: Helt enig med dig! :) kommer aldrig förstå resonemanget att man får mammiga/pappiga/osäkra barn om man inte lämnar bort dom. Men skillnaden är jag skulle aldrig någonsin ifrågasätta någon annan eller sätta andra föräldrar i fack som "en sådan där förälder som.." i negativ mening :)
Linda Blom