Födelsetavlor

Egentligen hade jag tänkt önska en födelsetavla till Colin i doppresent, men eftersom att tavlorna skall hänga i vårt vardagsrum så beställde jag dom själv istället. Så länge jag tänkt göra det, långt innan Selma skulle bli storasyster, men jag har liksom inte kommit till skott. Men så blev vi tvåbarnsföräldrar och jag gjorde slag i saken. Igår var vi på IKEA och inhandlade ramar till dessa ljuvliga verk.
 
4 cm längre var Colin än Selma när han kom till världen och 600g tyngre. En rolig inflik där är att jag var 49cm lång (precis som Selma) och vägde 3,8kg (precis som Colin) när jag föddes. En rund liten filur. Och för att inte tala om det roliga faktum att våra barn delar födelsedag nu kommer att hänga på vår vägg.
 
Så himla fin idé det här med att ha avbildningar av sina barn på väggen i rätt skala. Precis såhär långa var dom när vi möttes första gången. Ni kan tro att Selma blev fundersam när jag sade att vi skulle köpa ramar för att hänga upp henne och Colin på väggen, hon undrade vad det skulle vara bra för och om det var för alltid i tron om att det var hon själv i egen hög person som skulle ramas in. Haha, lilla tokfia!
 
Tavlorna kommer från Personlig födelsetavla, tips tips : )
 
 
13
Annster

Så fina tavlor. Tycker det är helt otroligt att de är födda på samma datum :)

Mariana

Tänkte också beställa 2 st. Vad tog du för strl och blev det beige eller grått i bakgrunden?

Svar: Finns väl bara en storlek va? : ) 50*70 i alla fall och beige bakgrund :)
Linda Blom

Emmelie - mamma till två och ssk-student.

Åh vad fina, skulle nog beställa mig ett par nu =)

Svar: Gör det!! Sååå himla fina :)
Linda Blom

Lovisa

Vilka fina ramar det såg ut att vara! Och innehållen också såklart!:-) men ramarna är från Ikea alltså? Har du namnet på dom kanske? Har varit på jakt efter ett par fina a länge nu:) Kram

Svar: Jaa!! Mina favoriter sedan många år :) Virserum heter dom :)
Linda Blom

Malin (svim)

Vilket fantastiskt sammanträffande, kul1 :) Så är det för mig och min bror också med sju års mellanrum =)

Svar: Åh vad roligt :D här är det 3 år emellan :)
Linda Blom

Emelie

Dom är så fina! Ska beställa sen när bebis kommit och då beställa en till storasyster också :)

Charlotte

Så himla roligt att de är födda på samma dag, vilket sammanträffande! Vi råkade få snittdatum för vår minsta tjejer på storasysters födelsedag (med ett år emellan) men sen ville lillasyster ändå ut 4 dagar tidigare så det blev 18 och 22 februari istället :-)

Har en kompis som har de där tavlorna - jättefina! Tycker dock det är synd att de inte finns i lite mindre, vi har tre barn men inte någon så stor vägg som de passar på :-)

Svar: Vad roligt :) jag fyller år 18/2 :)
Gällande tavlorna och att dom inte finns i mindre. Det är ju för att illustrationerna i rätt skala skall få plats :)
Linda Blom

Charlotte

Hahaaa, såklart det är därför! Det har jag aldrig ens reflekterat över, de är ju i skala (precis som du skriver också ju) - jag har mest tänkt att det är söta tavlor :-))

Svar: Hahah! :D
Linda Blom

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Dessa är verkligen jättefina :D. Funderar på att köpa :)

Viktoria

Jag har oxå två barn och tänkt beställa en till lillebror oxå då vi har en till storasyster. Men jag har tänkt lite på det här.. Vi vill ju gärna ha ett tredje barn i framtiden och då vill man ju självklart ha en tavla till hen med. Läst att ni oxå har en önskan om ett tredje barn.. :) har du några tankar och idéer hur ni kommer göra med dessa tavlor då? Två är ju enkelt att få till snyggt bredvid varandra men hur ska man göra med tre? Tacksam för tips! :)

Svar: Jag skulle nog bara göra så att en får ha ryggen mot den andra. Alltså välja två av den högra. Annars får du hoppas på fyra så två och två kan vara mitt emot varandra ;) Haha!
Linda Blom

Viktoria

Haha! Eller hur ;)
Men tack för svaret, det skulle nog bli fint! :)