Sängkläder till docksängen

Vet ni hur länge jag har letat efter fina sängkläder till Selmas docksäng? Sedan hon fick den av oss i doppresent! Haha. Min mamma skulle ha sytt fina i Tilda-tyger men det blev aldrig av. Så härom veckan trillade jag över ett helt gäng fina täcken och kuddar från Cam Cam hos Bestkids och fick beslutsångest istället, haha. Men det blev dessa underbara svanar. Unikt för er läsare har jag i samarbete med Bestkids fått möjligheten att ge er en rabattkod. Anger ni rabattkod "LINDABLOM20" hos dom så får ni 20% rabatt på allt i webshopen fram t.o.m. 26/6.
 
Har ni haft en bra måndag? Det har vi! Det var full rulle hela helgen och vi hade besök av våra smålänningar. Selma var i sitt esse och när vi igår kväll åkte hem från mamma och pappa (men tog ett stopp förbi Hemmakväll) så sov hon som en stock. Sov sig igenom godishandlandet, sov sig igenom promenaden till och från bilen, märkte inte när vi klädde av henne och lade henne i sin säng. Totalt slut! Hihi. Colin sov mellan 22:30 och 06:10 i sin säng, så även han var nog sliten av alla intryck.
 
En annan sak som blev spikad i helgen var Colins faddrar som båda tackade ja med både glädje, tacksamhet och en och annan tår. Vi är så glada för det såklart!
 
Så denna måndag passade det fint med det grå vädret och jag och barnen tog en lugn hemmadag tillsammans. När Colin låg och sov en lång stund passade jag och Selma på att lyssna på Marcus & Martinus och pärlade pärlplattor. Mystid med min stora, lilla tjej som varit på strålande humör hela dagen <3
7
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så sött har med en sådan säng fast ingen unge än:D

Erika

Låter som ni haft en jättetrevlig helg och inledning på nya veckan!

Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Wow vilket fint set till sängen! Påminner om Frank & Popppys svankuddar :)

Svar: Just därför det blev detta, hihi. Selma har svankudden i sin säng :)
Linda Blom

Annster

Åh, så fint :)

Sara

Eftersom du kan erbjuda dina läsare en rabattkod så har du och sidan ingått någon form av samarbete. Lär dig märka ut inläggen!

Therese

Men såå sött!

tapprablixtar

Vilken fin blogg du har 🙂